עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kingi1,

יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by ashbit_q,

שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. יש פתרון? יצא גירסה חדשה לפלאג?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by eliav-peretz,

איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה בווינדוז xp לא מצליח לשנות language for non-unicode programs בשתי חשבונות אני יצרתי שתי חשבונות בווינדוז ואני רוצה שה- language for non-unicode programs בחשבון בראשון שיהיה שונה מה- language for non-unicode programs בחשבון השני, למשל נגיד אני רוצה שהראשון יהיה אנגית והשני יהיי עברית. אבל בכל פעם שאני משנה את ה- language for non-unicode programs בחשבון הראשון הוא משתנה בשאר החשבונות גם, האם יש דרך לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by tintin,

יש לי XP 32 פרו 2X2gb ocz ווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GB כמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים? במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק. תודה.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  7. יש לי מחשב עם ווינדוס 7 STRATER לתדהמתי כאשר פתחתי היום בבוקר את המחשב גיליתי שאין לי אפשרות לכתוב בעברית. לפי סרגל השפה אני אמור לכתוב בעברית אבל איכשהו זה לא קורה. ניסיתי כמובן להדליק מחדש את המחשב ובדקה או שתיים הראשונות יכולתי לכתוב שוב בשפת הקודש אך לאחר מכן הבעיה חזרה עזרה בבקשה עריכה: השתמשתי בפתרון שניתן לבעיה בFAQ אבל הצלחתי רק להגיע לפתרון של צירוף המקשים ALT+SHIFT+1 כדי לשנות לעברית האם יש אפשרות לשנות את זה כך שאצטרך להקיש רק ALT+SHIFT וללא המספר הנוסף?

8. שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by pinky_28,

יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by orelzion,

אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעיה, אין לי מושג איך לעזאזל זה קרה, אבל יש למישהו מושג איך להחזיר אצ המצב לקדמותו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by avi-shay,

יש לי בעיה בעת התקנת וינדווס ויסטה. בתחילת ההתקנה באמצע ה - loading files מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : stop:0x000000a5(0x00001000,00000000,0xffffffff,0x00002040) תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  14. יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

האקספלורר שלי לא עובד ... אני עכשיו במוזילה ששלח לי חבר תהתקנה ... היום בצהריים היו לי בעיות עם המחשב ...לבסוף החליט האקספלורר לא להראות אף דף אלא להציג THE PGAE COULD NOT DESPLAY .... זהו בעצם . לא משנה איך זה קרה אבל האינטרנט שלי עובד - הכל אייסיקיו וקאזה והכל אבל האינטרנט אקספלורר לא ... במוזילה אי אפשר לעדכן ווינדוס . ואין לי אפשרות לגירסא חדשה של IE - לי יש תהכי חדשה (אני מניח) מה עושים ? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by asichen,

יש לי xp profesional ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות שבתיקייה מסויימת יראו את הקבצים נגיד ב list בלי שזה ישתנה מדיי פעם... חוץ מהשיטה לעשות רפלאש.... זה משגע אותי.... ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by Boomer,

אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by Einat,

הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. שלום ותודה על נכונותכם לעזור, אני משתמש עם האינדוס 98 ואקספלורר 6 ,תמיד הייתי רואה קטעי וידאו שיש באינטרנט כמו בנענע וואלה, במדיה פלייר 7 עד שקרתה לי איזה תקלה ואני לא רואה. המדיה פלייר 7 מציג בלשונית תבניות, שיש לו תקלה עם התבניות של המדיה ואין לו שום תבנית בלשונית , ואז על כל קטע וידאו הוא אומר משהו בסגנון שהוא לא מכיר כזה תבנית. והמדיה פלייר9 כןמציג את כל התבניות בלשונית הנ"ל אך לא פותח שום וידאו בלי כל הסבר. ניסתי להוריד כל אחד מהם כמה פעמים,גם ב9 לשונית רשת לא נפתחת, היכן שמספיק גרסא 6 אני רואה כן עם ה6 ,אבקש מאוד באם תוכלו לענות לי תשובה בהקדם האפשרי פניתי לספק אינרנט שלי והוא לא הצליח לעזור לי. סי די עם סרטי וידאו אני רואה כן במדיה פלייר אני לא זוכר האים ב7 או ב9 .…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by MDK,

תודה אני מצטער אם שאלו את זה פעם, אין לי כוח לחפש

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  24. מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  25. התקנתי winxp_sp1 מהדיסק. והכל פעל מצויין. עד ש.. לפני יום-יומיים התחברתי לעידכונים והתקנתי 4 פריטי אבטחה. מאז קרו לי 2 צרות: 1) אינני יכול לראות תרגומים כאשר אני רואה סרט על צג טלויזיה. (DIVX) 2) האמיול שהיה רץ לי על מהירות 50 ירד לי למהירות 2. איך אני יודע איזה עדיכונים להסיר? על אחד העיכונים שהתקנתי נאמר לי לפני ההתקנה שלא אוכל להסירו בעתיד. יש מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.