עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ScreameR,

WinxP Pro English תודה מראש

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by jackhammer,

אני רוצה שEVEREST יעלה לי אוטומטי עם הווינדוס אבל כל פעם שנאי עושה ריסט הוא מנסה לפתוח את EVEREST אבל הוא מבקש ממני את האישור המעצבן הזה יש דרך להגיד לו שיפתח אותו בלי שיקפוץ האישור? כמו שנגיד בCMD יש לפקודה XCOPY פרמטר של Y/ שזה מאשר אוטומטית במקרה שהוא ישאל עם להעתיק על קובץ קיים או לא תודה מראש

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.

5. Started by EMAN,

לאחרונה התקנתי בויסטה את העידכונים האחרונים שכללו איתם מין תוכנת DREAM SCENE. מהר מאוד הבנתי כמה זה יפה ושימושי רק הייתה בעיה אחת והיא שזה לא עבד. יש לי AERO על ULTIMATE. הכל תומך. כאשר אני מנסה לקבוע סרטון רקע כזה הוא פשוט לא פועל. שמתי לב גם שכשאני לוחץ לחצן ימני על שולחן העבודה ישנו כפתור - PLAY DREAM SCENE אבל הוא לא ניתן ללחיצה. עזרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by nissim_y,

היכן ב registry אני מוצא את ה key של cd ההתקנה של win-98? כמו כן - מה ה cpu המינימלי הדרוש להתקנת win-98 ? :-*

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  7. א.כשאני ניכנס לאתר אינטרנט לא משנה איזה אתר.עולה לי חלון ששואל אותי אם לאשר את האתר הזה.האם יש אפשרות לבטל את האפשרות זהו.?? יש עוד בעיה שלכל אתר שאני ניכנס מופיעה לי מין אזהרה או משהו כזה שאומר לי משהו על "אקטיביאיקס.האם יש אפשרות לבטת את ההודעה הזו??? והשאלה האחרונה.עד היום ההיתה לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי לא חוקי.וההיתי יכול לעשות עדכונים דרך האתר של מיקרוסופט.מאז שהתקנתי את 2003 יש לי שגיאה שאומרת שתוכנה שלי לא חוקית.האם יש דרך להפוך אותה ל" חוקית"?

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by fire15,

יש לי WIN XP ויש תוכנות שאני לוחץ על SETUP והתוכנה לא עובדת/עולה וזה קורה ברוב התוכנות אז מה הבעיה שלי ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב שיש בו מערכת 3.11 , אני רוצה להוריד בישבילו אינטרנט אקספלורר 3.0 עם חייגן.. ורק 3.0! מישהוא מכיר לינק???? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by summer69,

אני הבנתי שווינדוס XP תומך עד 3 GB זיכרון... אבל אם אני שם 4 סטיקים של 1 ג'יגה במחשב עם ווינדוס וויסטה 32Bit למשל, אז זה לא יעבוד? שמעתי ש4 GB זיכרון לא עובד עם OS 32Bit אלא רק 64.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by psychuil,

למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  12. האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  13. יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows אני צריך עזרה דחוף... מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב. אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון…

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  14. שלום לכולם ! איך עושים שהדיספליי של התיקיות של הXP יפתח תמיד בצורת DETAILS ןלא שום צורה אחרת תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  15. אני פותח איזה משחק של DOS...הישנים..DAVE KEEN וכאלה...והוא עושה לי בעיה..הנה מה שכתוב..: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Joli,

מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  18. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

19. יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור. לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית. כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login. בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193 בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשו…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לעשות מחשב אחד "מוקשח" או ככה לפחות אני יודע שמכנים את זה בצבא , באונברסיטה או בחברות. שזה אומר שכל מה שמותקן על המחשב עד נקודה מסויימת שבה התקינו את ההקשחה נשאר, וכל שאר הדברים נמחקים\חוזרים לסידרם אחרי ריסטרט. וזה אומר גם התקנות תוכנות קבצים משחקים הכל הולך... חוץ ממה שאדמינסטרטור מתקין. האם זה אפשרי במחשב ביתי או שזה דורש חומרה מסויימת? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by shimon23,

יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by shlomo76,

שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by tzahi16,

היכן ניתן להוריד mui xp ברוסית[br]פורסם בתאריך: 2.09.2008 בשעה 12:36:20 ושיתמוך בכל חבילות השירות

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by miki_michal,

היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים