Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי מפרט של מחשב שאני רוצה לקנות לאחותי, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליו ויסטה (ושיעבוד בצורה נורמלית) או פשוט להסתפק בXP, תודה לעוזרים: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake WING RS 101, יחידות 1 FSP 500W 60APN, יחידות 1Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי windows xp u פרופשאונל בגרסא העברית ולפני זמן קצר עשיתי windows update ועכשיו האינטרנט אקספלורר הוא רק באנגלית. הורדתי את אותה גרסא דל אינטרנט אקספלורר בעברית אבל אני לא יכול להסיר בהסרת והתקנת תוכניות את האינטרנט אקספלורר (הוא פשוט לא מופיע שם). דבר נוסף שקרה שכול הממשק של האקספלורר (גם חוץ מהאינטרנט) הפך מעברית לאנגלית. נסיתי פשוט הכול להפוך אותו בחזרה לעברית. שכחתי לציין שאין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס אבל בכל זאת למישהו יש רעיונות איך להחזיר את האסקפלורר לעברית?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אתרים כמו ערכות נושא ל-XP שתהיה פשוטה ונוחה .. או רקעים של מכוניות או סתם אנימציות יפות ! שיהיו בהם כל מיני.... Themes ועוד מהסיגנון... אתם יודעים.... גרפיקה לווינדוס יפה תודה רבה לכם =]
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out אני אצרף פה כמה תמונות שתוכלו להבין אבל הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יצאה כותרת ארוכה קצת, אבל הנה, תראו בעצמכם - https://www.windowslatest.com/2022/02/14/microsoft-teases-windows-7-aero-like-design-for-windows-11/amp/
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב חדש. התקנתי XP SP2 חוקי עם רשיון שיש לי . שהתחלתי לעדכן הוא הראה לי שיש עדכון לSP3 עדכנתי הכל עבר חלק . עכשיו שניסיתי לבדוק שיש עדכונים נוספים גילתי שיש עוד 15 עדכונים חלקם של XP, של IE 7 ושל OFFICE 2007 (שגם הוא עם רשיון). התקנתי ידני SP1 לOFFICE 2007 וכמות העדכונים ירדה ל 13. מפה אני לא יודע מה לעשות המחשב לא מוכן לעדכן את העדכונים שהוא הוריד . לא מעדכן ממערכת ההפעלה וגם לא מכיבוי ועדכון . אני אשמח לעזרה. המחשב חדש רק שלשום הותקן אני ממש לא רוצה לפרמט שוב . בתודה מראש למגיבים .
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב אינו מבצע כיבוי של המחשב (נייד-IBM R50E) המערכת הפעלה (XP PRO) מגיעה למסך של "ווינדוס מבצע כיבוי" וניתקעת שם אפילו ל5 שעות אם אני משאיר פשוט לא מיתכבה...וזה פתאום ככה לפני יום וחצי הוא עבד מצויין והיתכבה רגיל לחלוטין כיביתי אותו השארתי בצד למשך יום וחצי לא הגעתי בו כי לא היה לי זמן ועכשיו פתאום הוא לא מיתכבה... יש רעיון? נ.ב: לא מחובר כלום בUSB אפילו לא עכבר...
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין oem, אחרי פירמוט, על מחשב שכבר היה בו xp? ועוד שאלה ברשותכם: קראתי בפורום מאתר בחו"ל שגירסת ה retail כוללת בתוכה גם 32 וגם 64 ביט, ואילו ה oem בא רק עם אחד מהשניים, לפי בחירה לפני הקנייה. מישהו יודע משהו על זה?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין windows 7 64 BIT גרסת RETAIL שיצאה לא מזמן, אבל בשלב הראשוני אני מקבל הודעה שאני זקוק לדרייבר מסויים כדי להמשיך, בנוסף כתוב שאם הדרייבר הזה כבר נמצא בהתקנה אז פשוט להמשיך כרגיל ומשם הוא יותקן אבל כשאני ממשיך בהתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא נמצא ושאני צריך כונן USB או משהו בסגנון כדי להתקין אותו בנוסף על מנת להמשיך בהתקנה. אינני יודע איזה דרייבר צריך אלא רק שחייבים אותו כדי להמשיך בהתקנה. משהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי XP 32 פרו 2X2gb ocz ווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GB כמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים? במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי יצליח להפעיל בצורה טובה ווינדוס 7 עם 512 זיכרון? החומרה שלי ישנה אבל שמתי לב לכמה אנשים ברשת שטוענים שהם מריצים בצורה טובה ווינדוס 7 עם מערכת כמו שלי. במצב הנוכחי של המערכת שלי היא תריץ מהיר יותר xp או ווינדוס 7 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ? ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד ! ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה בהתקנה חסר לו קובץ מסוג …
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 2000 ופתאום נעלם לי שורה הפקודה RUN (בעברית - הפעלה). אני מנסה להכנס דרך קיצור דרך במקלדת לזה ואז אני מקבל הודעת שגיאה: This operation has cancelled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator איך אני פותח את זה חזרה? אני יודע שאפשר לעשות את זה מהרג'יסטרי או משהו כזה אבל אני לא יודע איך. תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי גירסא מסויימת של ווינדוס XP והיה לי בעיות עם עברית הסתדרתי עם כולם חוץ מאחד שגורם לי לראות גי'בריש בכל מיני תוכנות וכו'... הבעיה נגרמת בגלל הלשונית השלישית שנמצאת על אנגלית ולא ניתנת לשינוי לעברית אני מקבל שגיאה: setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator ניסיתי להתקין תוסף שהופך הכל לעברית ואמרתי אולי זה יפתור את הבעיה ואחר כך אני יהפוך את הממשק חזרה לאנגלית אבל זה לא עזר.... לא בא לי להתקין ווינדוס אחר....... פליז.... HELP!!!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה . היא הייתה עם סרויס פאק אחד הורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגלית כרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתים הבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית . ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ? מה אני צריך לעשות ? נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא דרך לבטל את שמירת ההיסטוריה בדפדפן. האם יש דרך? אני לא רוצה שבהיסטוריה יראו משהו. איך אני עושה את זה? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקרוא ולכתוב למחיצת EXT3 בWindows XP. מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-