עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כרגע אני עם ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין ווינדוס 7 ויהיה לי באגים או משהוא איתה,אני אוכל לחזור בחזרה אל ויסטה?,או שווינדוס 7 מונעת את זה כמו שהויסטה מנעה חזרה לXP

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  2. Started by elad-k1,

שלום.. אני מתקין את הוינדוס אקס פי ובשלבים בהתחלה עדיין במסך הכחול של ההתקנה אחרי שהוא עושה פורמט אז הוא מתחיל להעתיק את הקבצים ואז הוא ניתקע ואומר שהוא לא מצליח להעתיק איזה קובץ מסויין נגיד עכשיו את הקובץ "nsdxn.ocx" ואז יש לי את האפשרויות הבאות אנטר retry esc- skip file אני לוחת אנטר והוא ממשיך ..אבל מה זה אומר זה בעיה בדיסק ההתקנה שקניתי או בהארד דיסק או בחלק אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  3. החלפתי לצורב אחר ועדיין לא עזר החלפתי לנרו 12 ועוד תוכנה וגם לא עזר ברשימת התקנים הצורב מופיע ובצריבות הוא לא מופיע יש למישהו רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by e.s,

למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. Started by dr70,

חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by fire15,

יש לי WIN XP ויש תוכנות שאני לוחץ על SETUP והתוכנה לא עובדת/עולה וזה קורה ברוב התוכנות אז מה הבעיה שלי ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by hagay21,

מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by eladbu,

הנה כמה תמונות על vista שחלק מאיתנו עוד לא ראה http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  9. שלום בטעות עשיתי מחיקה לצמיתות (Shift + Delete) של תיקיה שחשובה לי מאוד (מסמכים ותמונות). האם יש דרך כלשהי לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. אני גולש עם XP אקפלורר 6.0 (מרוצה ממנו, ולא מכביד). כל פעם, ללא שום סיבה נראית לעין, מופיעה הודעת "יישום ביצע פעולה לא חוקית" ואופציית "סגור", שכמובן סוגר את כל החלונות של הגלישה. בחודש האחרון המצב בלתי נסבל... ממה הבעיה? איך ניתן לפתור? תודה.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by rk666,

יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by jackhammer,

אחותי הלכה לקנות מחשב נייד היא שאלה את המוכר אם יש להם משהו עם XP כי היא לא רוצה ויסטה הוא אמר לה שאין כבר מחשבים עם XP והגרסא של הויסטה שבאה עם המחשבים (HOME BASIC) נועלת את המחשב ברגע שמנסים "לחזור" לXP לי זה נראה הזוי לגמרי אבל בגלל שלא הייתי שם אני לא יודע אם אחותי לא הבינה טוב או שבאמת ויסטה נועלת משהו בHDD שלא נותן להתקין XP

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

הקמתי שרת WDS כדי לבצע התקנות מהרשת. שאני מריץ את ההתקנה ממחשב לקוח התקנת החלונות עולה (במקרה הזה ויסטה) אך מודיע שאין את הדרייבר לכרטיס הרשת ויש צורך להכניס את הדרייבר להתקנה. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? המחשב WINDOWS שלי, מידי פעם מחליט להצמיד את הטקסטים לצד ימין (והכוונה לטקסטים בהתחל וכו') אחרי ריסט המצב מסתדר. תמונות מצורפות. יש למישהו שמץ מה הסיבה לזה?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  15. שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  16. Started by zvvz,

יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by liorez,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  18. לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. אני בכלל משתמש בפיירפוקס, אבל חשבתי, אם כבר אני משתמש לפעמים בIE, אז נעשה את זה כמו שצריך. מסתבר שהבטות פחות סטנדרטיות מ7 הרגיל. זה דפוק. איך אני שם את 7 בחזרה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  21. האם להתקין את הגירסה המעודכנת הכוללת את SP1, או את הגירסה שלפניה ללא SP1? SP1 מאיטה קצת את המערכת.. אבל חלק מהמשחקים דורשים את העדכון הזה.. עיצות?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  22. עשיתי זאת פעם לא זוכר היכן משנים?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Mamimo,

מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting". רעיונות ????

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by Psibeast,

שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by bilbo,

אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים