Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני כל יום מקבל תמונות במסנג'ר, היום קיבלתי תמונה שכנראה בגלל השם שלה או לא יודע למה שאני באתי לפתוח אותה קיבלתי הודעה ממרכז האבטחה של הווינדוס SP2 שהוא חסם אותה כי זה יכול להיות וירוס. כתוב שם מה לעשות כדי לבטל את החסימה - שזה להעתיק את הנתיב של התמונה החסומה למחשב שלי ואז ללחוץ קליק ימני עליה ועל בטל חסימה. שמתי לב שיש לי בטל חסימה על כל קובץ במחשב שאני לוחץ עליו - זה העדכון האחרון של הוינדוס? מטומטם... בקיצור, עשיתי את זה והוא לא פותח לי. ושאני נכנס ידני לתוך המקום שבו נמצאת התמונה אני בכלל לא רואה אותה למרות שבאפשרויות תיקיה מוגדרים להראות קבצים מוסתרים.. בקיצור איך אני מבטל את זה שלא יהיה את הדבר הזה בכלל שהוא חוסם לי את הקבצים, לא צריך את השטות הזאת
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, פירמטתי דיסקים, התקנתי WIN7 64 bit ומשום מה מופיע לי ב STARTUP 3 וורסיות של WIN7. כמובן שאין לי עוד התקנה על אף הארד דיסק אלא אך ורק על אחד ספציפי. מה קורה פה? איך ניתן לסדר/להעלים את 2 הוורסיות הנוספות שנוצרו.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות באופן רשמי וחוקי Windows 7 עבור Desktop PC? במידה וכן - מה הדרך הזולה ביותר לקנות גרסא מלאה (לא שדרוג) במידה ולא - מה הדרך הזולה ביותר לקנות Windows 8.1 (לא גרסת שדרוג)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows אני צריך עזרה דחוף... מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב. אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת לעשים .. אז ככה לחבר שלי יש בעייה שפתאום צצה לו.. הוא עושה מקש ימני בשולחן עבודה סתם כדי לעשות רענן וזה מופיעה לו באנגלית יש דרך לסדר את זה לעברית? שאלתי אותו עם הווינדוס שלו באנגלית או שזה סתם קרה פתאום הוא אומר שזה פתאום התחיל.. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש:]
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב אינו מבצע כיבוי של המחשב (נייד-IBM R50E) המערכת הפעלה (XP PRO) מגיעה למסך של "ווינדוס מבצע כיבוי" וניתקעת שם אפילו ל5 שעות אם אני משאיר פשוט לא מיתכבה...וזה פתאום ככה לפני יום וחצי הוא עבד מצויין והיתכבה רגיל לחלוטין כיביתי אותו השארתי בצד למשך יום וחצי לא הגעתי בו כי לא היה לי זמן ועכשיו פתאום הוא לא מיתכבה... יש רעיון? נ.ב: לא מחובר כלום בUSB אפילו לא עכבר...
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
במחשב בו מותקן win 7 נתקלתי בבעית Power save. למחשב מחובר כרטיס קול חיצוני באחד ה USB. ה- POWER SAVE מכוון לכבות את המסך אחרי 15 דקות של חוסר פעולה, וזה כולל גם חוסר פעולה בכל ה- USB. הבעיה היא שאם לא שמים לב שנגן המדיה שמחובר לאיזו תחנת רדיו אינטרנטית, עובד, מאחר והיציאה של הסאונד היא דרך כרטיס הקול, אותו USB לא נותן למסך לכבות. אפשר כמובן לנטרל את ה - WAKE שמקורו ב- USB (זה יעשה דרך ה -BIOS) אבל אז העכבר גם לא יעיר את המסך. השאלה שלי היא: האם ניתן להוציא מן הכלל, פורט ספציפי אחד או שהמדיניות של כל הפורטים USB חייבת להיות זהה? האם יש למישהו פתרון לדבר? חבל לי לצרוב את המסך בשעות של תמונה סטטית, כי הוא חדש וטוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
במהלך התקנת vista אני מקבל שגיאה: מישהו נתקל בזה/ יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מלא משימות פתוחות במנהל משימות ויש שם הרבה system שאין לי מושג מזה ולמה הם צריכים להיות שם- מצ"ב תמונה. יש לי זיכרון 2 ג'יגה ומשום מה הוא תמיד מלא והמחשב זז לאט. נכון, פירמוט תמיד עוזר, אבל זה לא פיתרון לבעיה. אני יודע, אנשים בעבר שאלו מזה כל משימה במנהל משימות והאם היא חשובה והפנו אותם לאתר מסוים. נכנסתי לאתר הזה שבין היתר קשור ל svchost.exe שפתוח מלא (כמו אצל כל אחד, אני מניח), ולא הבנתי מה אני אמור לעשות. מה להוריד, מה להשאיר. צירפתי תמונה של כל המשימות שמופיעות לי נכון לרגע כתיבת ההודעה. הדברים הפתוחים הם: avg, sbybot, firefox מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני אשמח מאד.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי קובץ גיבוי של מערכת ההפעלה XP PRO שהיתה במחיצה \:E בדיסק אחד ואני רוצה לשפוך אותה למחיצה ראשית \:C בדיסק אחר. שתי שאלות: 1. האם משנה שהמערכת היתה ב-E ועכשיו היא אמורה לפעול ב-C? 2. האם יש חשיבות להבדל בגודל המחיצות? מחיצה E בדיסק הראשון היא 5 ג"ב ומחיצה C בדיסק השני היא 40 ג"ב. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כבר שבוע שאני משתמש בויסטה אולטיימייט פרוץ ולדעתי שיפור ענקי מXP ביופי(DREAMSCENE AERO) במהירות באינטרנט בהכול,רק צריך לטפל בבעיות הראשונות ומאז הכול חלק כמו שמן לתינוקות ועוד היא שמרה על הכול מה XP שלי אני רוצה לרכוש עותק חוקי ב200 שקל מהאתר של משרד החינוך אבל אני לא מכיר אף מורה האם מישהו יכול לעזור לי? אני גר בקריות זה מטורף להוציא 1000 שקל על אולטימייט חוקי
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נכנסו לי למחשב 2 יוזרים חדשים אני כן רואה את התקיות שלהם ב"מסמכים שלי" (עם שם היוזר שלהם אך כאשר אני ניגש לחשבונות משתמשים אני לא רואה אותם (גם לא בניהול->משתמשים) כיצד אני יכול להסיר אותם מהמהחשב שלי? (אני אדמין)
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה. אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר.. איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזה תודה!(:
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, לשכן שלי יש בעיה קטנה, הוא קנה HDD חדש והוא רוצה לזרוק את הישן. הוא התקין XP חדש על הכונן הקשיח החדש, אבל ה-BOOT נמצא ב-XP הישן. לכן, אחרי שמוציאים את הכונן הקשיח הישן המחשב לא עולה. ניסיתי לכתוב BOOT חדש אבל הוא לא נותן. השתמשתי בכמה מדריכים מגוגל שאומרים לתקן את MBR אחרי זה להעתיק כמה קבצים מהדיסק ולהריץ את ה-FIXBOOT אבל זה לא עוזר. הוא אומר שהוא לא מוצא BOOT כל הזמן. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אישהו (ואל תשאלו איך...) הגעתי למשהו שנקרא: (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack (MUI למה הדבר הזה משמש בתוך ווידווס?? ושאלה נוספת... האם אופיס XP מחו"ל יעבוד אצלי בעברית???
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בwindows 7 64x ultimate. מטעמי נוחות שיניתי את האופציה בסייר הקבצים כך שפתיחת קובץ תעשה על ידי קליק אחד, ולא שניים. הענין הוא שחברה שלי גם משתמשת במחשב פעם ב-, והיא משתגעת מזה. שאלתי היא, האם יש אפשרות ליצור איזשהו מקרו או משהו בסגנון, כך שבלחיצה אחת אפשר יהיה להחליף בין המצבים? אני לא רוצה ליצור לה user משלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-