עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by DreadBoy,

בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  3. היי לאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה . היא הייתה עם סרויס פאק אחד הורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגלית כרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתים הבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית . ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ? מה אני צריך לעשות ? נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by dan9,

היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. היי אני מקווה שאני בפורום הנכון. בעת הפעלת מערכת ההפעלה XP, כאשר המחשב נכנס למערכת מופיעה התמונה הבאה שהוספתי תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  6. כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by gimdy,

i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version

8. ->מצרף תמונה זה ניתקע על השנייה ולא זז ולא מגיב לכלום. אם אני לוחץ על מקש כלשהו בספירה זה נותן לי להמשיך הלאה... איך אני סוגר את הסריקה שהיא לא תופיע שוב או מתקן את הבעיה? נ.ב מערכת הפעלה WIN7 64BIT [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by or_doc,

אהלן. אני מיתקוון לקנות נטבוק בזמן הקרוב. כזכור לי רק מn280 יש תמיכה בX64. השאלה שלי היה לגבי שימושים עתידים כי ראיתי נטבוק עם ion וN270 (סמסונג N510) והN270 זה מה שמדאיג אותי שהוא ישאר תקופה ממושכת עם windows 7 בזמן שיצא עוד כמה שנים windows עם תכונות משפיעות יותר כמו ששידרגתי פעם לפטופ עם win 98 לxp וההבדלים עצומים. לא שיש לי בעיה עם windows 7 חלילה אבל אני רוצה לתכנן משהוא עתידי אף ע"פ שנטבוק בלי קשר זה נועד לאינטרנט,אופיס,מסנג'ר,סקייפ,סרטים 480P ומוסיקה. תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by esaly,

חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  11. כיצד עושים שהחלונות שרואים יהיו בתלת מימד בהצגתם בשולחן עבודה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. אני גולש עם XP אקפלורר 6.0 (מרוצה ממנו, ולא מכביד). כל פעם, ללא שום סיבה נראית לעין, מופיעה הודעת "יישום ביצע פעולה לא חוקית" ואופציית "סגור", שכמובן סוגר את כל החלונות של הגלישה. בחודש האחרון המצב בלתי נסבל... ממה הבעיה? איך ניתן לפתור? תודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by dp92,

המפרט של המחשב שלי הוא: E6300 X1950PRO 2GB RAM 677MHRZ GA-945P-S3 לאחר video testing במשחק Counter-Strike Source התגלה שבvista יש 118 fsp ובxp יש 172fps גידול של 54fps או באחוזים 46% מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  14. שלום, ברצוני לשלוח הודעת דוא"ל ב"אאוטלוק אקספרס". ברצוני לצרף להודעה כקובץ נספח (צרף קובץ) הודעות מייל שקיהלתי ונמצאות אצלי ב "דואר נכנס". מישהו יוכל להנחות אותי כיצד עושים זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום לכולם אני נכנס לבדוק אימלים דרך האתר של GMAIL ומופיעה כול הזמן הודעה מוזרה ??? ראו תמונה!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by fire15,

יש לי WIN XP ויש תוכנות שאני לוחץ על SETUP והתוכנה לא עובדת/עולה וזה קורה ברוב התוכנות אז מה הבעיה שלי ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. ברשותי דיסק קשיח 20 ג'יגה של IBM שאני לא סומך עליו בשביל לשמור שומדבר חשוב יותר מה-MP3-ים של מייקל ג'קסון שאחותי אוספת. עד היום הוא היה מחובר כ- SLAVE לדיסק הראשי שלי (80GB) והכל עבד מצויין. במסגרת השינויים שהחלטתי להכניס במחשב שלי, העברתי את הכונן הגדול ל- RAID (לא עשה שום בעיות!), ושיניתי כמה מהחיבורים של התקני ה-IDE במחשב שלי. הבעיה עכשיו היא ש-XP נתקע עם מסך שחור מייד אחרי המסך הראשון של הטעינה שלו (זה עם הלוגו והקוביות הכחולות הקטנות). כשאני מעלה את ה-XP ב-Safe Mode אין שום בעיה לעבוד עם הדיסק הזה והכל טוב. הדיסק מזוהה בביוס וב-RAID, וניסיתי לחבר אותו בכל תצורה אפשרית יחד עם הדיסק הראשי. ניסיתי גם כבלים שונים. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  18. לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP) עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had det…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by םר,

הבעיה היא כזאת כאשר אני מתחיל את ההתקנה (עם המסך הכחול) הכול הולך חלק (אפילו רשום למעלה windows home setup) ואז הוא אומר לי להכניס את הדיסק של וינדוס ואני מכניס (כונן דיוידי אם זה משנה) ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק או שהדיסק לא vaild אבל ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר והכול עובד טוב מה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכונן? (לא נראה לי אבל אולי אני טועה) תודה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by zvvz,

יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Tom3bar,

טוב, בבקשה עזרה.. אחריי שאני מפרמט ושם XP... שם נורטון אנטיוירוס... ואיך אני עושה שלא יהיה לי ת'תולעת ?!?! תודה, תום.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. היי. יש לי שרת פרוקסי: ip, port, username, password חפרתי ברשת וניסיתי למצוא אפשרות להגדיר פרוקסי במערכת הפעלה עצמה, אבל כל המדריכים מסבירים איך לעשות את זה בדפדפנים השונים. אני חייב להתחבר לשרת פרוקסי באופן כללי, כדי שתוכנה מסוימת לא תדע שאני מתחבר מישראל. מדובר על מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

האם ניתן לעברת אותם (בהנחה ששניהם 32 סיביות) כך שיציגו עברית מלאה כולל תפריטים, ולא רק תמיכה במקלדת? או שחייב להתקין גרסאות עברית מההתחלה? אם כן אפשרי, אנא קשרו אותי להורדות המתאימות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. החלוקה החינמית של חלונות 10 הסתיימה, לכאורה, לעדכון חדש אמור להפסיק להעיק על אלו שבחרו לא להשתדרג למרות הכל לכתבה

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.