Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי אנשים לחצתי על איזה קיצור בטעות והפכתי את תצוגת הסמך... מישהו יודע איך משנים אותו חזרה? אגב אני על וינדוס 7 הבטא האחרונה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הMY COMPUTER ולוחץ מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים, הEXPLORER פשוט נתקע פתחתי את הTASK MANAGER וזיהיתי משהו בשם DRWSTN32.EXE שאני חושד שגורם לזה..אבל חיפשתי אותה והיא ממוקמת בSYSTEM 32 אז אני לא בטוח :s05: מה דעתכם? נ.ב. - גם כמה פעמים נתקע לי הWINAMP לאיזה כמה שניות והמשיך..משהו פה לא תקין הרצתי סריקה של MICROSOFT ANTI SPYWARE ורק MESSENGER PLUS נמצא
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב-win 7 (אם זה משנה) להקטין את אזור התצוגה על המסך? כלומר המחשב שלי מחובר לטלויזיה 32 אינץ' ואני לא רוצה שהתמונה תימתח על כל המסך. יש אפשרות שאני אקטין את התצוגה כך שתופיע רק על חלק ממנו ונגיד במשחקים אני אמתח אותה בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה:אני כרגע מנסה לפרמט את המחשב שלי עם הארד דיסק שלי.משום מה לפני זה הכנסתי את הדיסק בזמן שהווינדוס עובד ,העתיק קבצים לתקייה מסויימת,ביצע ריסט. בזמן עליית המחשב אני נכנס להתקנה של וווינדוס עד כאן הכל עובד כשורה.אבל,ברגע שאני מנסה למחוק את המחיצה הקיימת © הוא לא נותן ורושם לי את ההודעה הזאת: Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation. To continue ,press ENTER זו הדרך שאני מפרמט איתה תמיד ואף פעם לא נתקלתי בבעיה מהסוג הזה. אולי אפשר פשוט למחוק את הקבציים שהווינדוס שם להתקנה בזמן שפעלתי עם הדיסק? שוב תודה מראש,בר
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ישנה דרך לבטל daylihgt saving דרך שורת פקודה באופן שעובד 100%? כולם ממליצים על שינוי רגיסטרי HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\TimeZoneInformation\DisableAutoDaylightTimeSet לצערי זה רק מוריד את ה V בחלון של הזמן אבל לא באמת גורם לשינויים. מישהו נתקל בעבר?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, כל כמה דקות יש לי הודעת שגיאה ש"סייר הוינדוס הפסיק עבודתו ומתחיל מחדש". ואז נעלם לי השולחן עבודה ומתחיל מחדש. פתרון למישהו ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז ככה אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב והוא צריך אותו לעבודה ואני לשאר הדברים , הוא צריך וינדואוס 98 כי הוא משתמש בתוכנות ישנות של דוס לצורך העבודה.. ואני צריך את החדש.. החלטנו שאנחנו קונים 2 כוננים קשיחים כדי שיהיה לו גיבוי למקרה שאני יכניס וירוסים וכו' לכונן אחד השני יהיה מוגן.. אז רציתי לדעת האם זה אפשרי להתקין וינדואוס XP על דיסק קשיח אחד ו98 על דיסק קשיח שני? ואם כן איך עושים את זה? (אני יודע איך מתקינים וינדואוס .. אבל אין לי מושג איך בוחרים דיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי windows 10 pro ובשבוע האחרון בדקתי כל יום אם יש עדכון,ולא קיבלתי עוד את העדכון הגדול שמיקרוסופט הוציאה. איך זה הגיוני? אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי Windows 7 Upgrade Advisor סתם כדי לבדוק אם המחשב עומד בדרישה של Windows 7. לאחר הבדיקה ב Windows 7 Upgrade Advisor אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא עומד בדרישה של Windows 7 ולכן לא אוכל להריץ את התכונה שלו: Windows Aero. תמונה: http://up174.siz.co.il/up2/gu1iyfmmwwox.png יש לי 4870... כאילו... אהה? מה הקטע של זה? לא אוכל לראות את כל האפקטים הויזואלים של Windows 7? http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience אילו דרישות זקוק Windows Aero הזה? או שזה בכלל סתם באג?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה מוזרה אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל... נגיד שאני מוריד משחק מהאקספלורר זה גם קורה... הקבצים נפתחים לי בדיילי של 2 שניות.... כאילו יש תגלגלת הזאת שהיא חושבת 2 שניות ואז נפתח הקובץ... ושהמחשב לא עושה כלום אז הוא פותח לי ישר תקובץ.. זה אמור להיות ככה הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון של adobe premiere pro cs4. ההתקנה לא עברה כמו שצריך. גם ההסרה לא. האייקון של CS4 נשאר ב add/remove programs והוא מראה שהתוכנה תופסת בערך 100MB. כמובן, התיקייה של CS4 לא נמצאת ב program files. האם קיימת איזו utility להסרה של תוכנות שלא הוסרו כמו שצריך. אגב, עשיתי system restore, לא עובד. אופיר
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
כאשר אני גולש מתחילות לקפוץ לי הודעות מוזרות אם פרסומות של אתרי פורנו וזה לא POPUPS אלה הודעות דרך הIP וזה לא מפסיק להופיע , מה אני יכול לעשות עם זה , אנימשתמש בחלונות XP
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר כיבוי של המחשב והדלקה מחדש הופיעה לי השגיאה "NTLDR is missing". לאחר אין ספור ניסיונות ללא הועיל לסדר את הבעיה ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט ואתרים נוספים, נאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש ללא לפרמט, פשוט להתקין על המערכת הקיימת. לאחר ההתקנה המחשב עלה כאילו לאחר פורמט אבל כל התיקיות הישנות של ווינדוס עדיין במקומן (נוצרה תקיית ווינדוס חדשה). עכשיו ברצוני לדעת איך אני יכול למחוק את התקייה "החדשה" ולחזור לווינדוס הישן והטוב שלי?? עם הפעלת המחשב אין לי את האפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה למרות שאני מאמין שסידרתי את הבעיה של הווינדוס הישן בכך שהוספתי לתקיית ווינדוס הישנה את 3 הקבצים הדרושים. אודה לכל ניסיון עזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-