Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח dfi lan party ultra -d ואני עשיתי raid 0 ב bios אבל כאשר אני מתקין את ויסטה בגרסת ultimate אני רואה רק hd אחד בתוך הויסטה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב שעליו מותקנת XP(OEM) אך באנגלית. אני מחפש דרך להעביר את זה לאנגלית, אפי' במחיר של מערכת הפעלה חדשה, אך שלא יגיע למחיר של RETAIL. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחשב אחד "מוקשח" או ככה לפחות אני יודע שמכנים את זה בצבא , באונברסיטה או בחברות. שזה אומר שכל מה שמותקן על המחשב עד נקודה מסויימת שבה התקינו את ההקשחה נשאר, וכל שאר הדברים נמחקים\חוזרים לסידרם אחרי ריסטרט. וזה אומר גם התקנות תוכנות קבצים משחקים הכל הולך... חוץ ממה שאדמינסטרטור מתקין. האם זה אפשרי במחשב ביתי או שזה דורש חומרה מסויימת? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בפירמוט מחשב דיי ישן של אחי... אני מכניס את הדיסק של הווינדוס XP SP2 (כמובן שהוא עם בוט) הגדרתי בביוס את הצורב כסידירום (כי הסידירום שלו לא תקין) ושאני עושה ריסט זה אמור לקרוא תדיסק ומשום מה הוא לא קורא.. הוא בכלל רושם לי Searching for CDROM משהו כזה.. וראיתי שהצורב מחובר והכל פיקס ומזוהה שאני מפעיל את המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? אגב, הווינדוס עצמו לא עולה הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות של SAFE MODE וכו' או START WINDOWS NORMALLY ונתקע. אשמח לעזרה, זה דחוף מאוד.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:26:59 אגב אני חייב לציין שאני בוחר באפשרות SAFE MODE או START WINDOWS NORMALLY זה נתקע לאיזה 10 דקות ואז עושה ריסט במקום שיעלהנורמלי את הווינדוס.. בחיים לא נתק…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 32BIT. מלא קבצי EXE של התקנות וכו' עושים לי בעיות אם איני לוחץ מקש ימיני והפעל כמנהל, אבל בהגדרות כתוב שאני כבר מנהל. מה הבעיה? ואיך אני הופך ל"מנהל-על" שלא צריך כל פעם לעשות הפעל כמנהל ? אני המשתמש היחידי במחשב שלי, אולי אם אפתח עוד משתמש "רגיל" אז הויינדוס יכבד אותי כראוי ? בתודה עמרי
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי תיקיות בHOMEGROUP שכבר לא קיימות (הן היו במקור על מחשב אחר). זה סתם מעצבן אותי שהם שם כי אי אפשר לגשת אליהם (כי מחקתי אותם מהמחשב השני). DELETE לא עושה כלום ובלחצן ימני אין בכלל אופציה למחיקה. איך אני יכול למחוק את התיקיות האלה מהHOMEGROUP שלי? שני המחשבים מריצים ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קורה לי פעם בחודשיים בערך שהמחשב קופא ללא סיבה ( לא חם או משהו כזה ) פשוט תקוע, וכשאני מכבה אותו ומדליק הוא לא מצליח למצוא את מערכת ההפעלה (XP) ורושם הודעה עם POOL DATA משהו... אני לוחץ DEL ומקבל את התפריט ומשם אני מחפש את ההארד דיסק ומגלה כי הוא ריק... אני מבקש לעלות את מערכת ההפעלה מ CD ואז אני מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP . אני מבצע כאילו שידרוג של ה-XP וכאשר לוקח לו מס' פעמים לחזור על הבדיקה כאשר בכל פעם הוא רושם שחסר קובץ SYS אני מכבה ומדליק וחוזר שוב על אותו תהליך...עד אשר הוא מצליח לבצע את כל הבדיקה ומעלה את מסך ההתקנה שם אני מקבל הודעה כי הוא לא מוצא את המערכת שצריכה שידרוג ( כי אין מה לשדרג) אני מכבה את המחשב מדליק ומבקש לעלות מהארד - דיסק. ולשמחתי המחשב עול…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק האף לייף 2 ההתקנה היתה חלקה אבל כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מראה לי שגיאה שחסרים לי כמה קבצי DLL. אחרי שהתקנתי כמה קבצים כאלה הגעתי למסך למעלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מה זה בכלל ddentry10?? חיפשתי בגוגל לתשובות וראיתי שלהמון אנשים אחרים יש את הבעיה הזאת ולא יודעים איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
BioShock מגיע מחר ורציתי לדעת אם יש דרישה כל שהיא לVista כדי להנות מDX10. תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 02:00:48 קראתי קצת, ומצאתי שXP לא יתמוך בDX10.בכל אופן, מצאתי את הטלאי הזה בגרסאת אלפא של התוכנה שתגרום למשחקים מבוססי DX10 לעבוד במלוא הפוטנציאל על XP. http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי לקחתי בעברית... בלי לחשוב על הבעיות שזה יעשה לי (בתכנות למשל) יש לי XP HOME וד"א, מישהו יודע איך קוראים לתוכנה של מייקרוסופט שמשתמשים בה כדי להתקין תוכנות? אני רוצה לעדכן
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את עידכון sp1 לWINDOWS VISTA ULTIMATE ועם יש שינוי אחרי שאני מתקין אותו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.itproportal.com/portal/news/article/2010/5/22/microsoft-windows-30-20-years-today/
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא הכי איכותי) ומתלבטת איזה ווינדוס להתקין, המליצו לי 10 אבל אני לא מבינה גדולה, הבאתי מפרט של המחשב אם זה חשוב - https://tms.co.il/desktops/office-desktop?product_id=107767
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
- 2 followers
-