עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gornir,

כדי לנסות להבין קצת יותר מתוך כל הדיסאינפורמציה בנושא, יזמתי את הסקר הקטן הזה. אני זוכר שכש XP יצאה לשוק, אמרו ש 512 מגה לא יספיק, ואין שום בעיה עם זה. מצד שני, באותה תקופה מכרו מחשבים עם 256 מגה וזה בהחלט לא מספק...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  2. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

3. יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור. לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית. כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login. בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193 בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשו…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  4. Started by liorez,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  6. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  9. שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by Sarlula,

אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by drbrain,

איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  12. תודה רבה לעוזרים :

13. מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by aracer,

אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למא…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by jackhammer,

אני רוצה שEVEREST יעלה לי אוטומטי עם הווינדוס אבל כל פעם שנאי עושה ריסט הוא מנסה לפתוח את EVEREST אבל הוא מבקש ממני את האישור המעצבן הזה יש דרך להגיד לו שיפתח אותו בלי שיקפוץ האישור? כמו שנגיד בCMD יש לפקודה XCOPY פרמטר של Y/ שזה מאשר אוטומטית במקרה שהוא ישאל עם להעתיק על קובץ קיים או לא תודה מראש

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קניתי מחשב נייד, וקיבלתי אותו עם windows xp home premium sp3 באנגלית, ואני צריך אותו בעברית (זה לא מחשב עבורי, ולכן ההתעקשות על העברית לא בשליטתי) ניסיתי להוריד מהאינטרנט כל מיני mui למיניהם אבל אף אחד מהם לא עבד. אנא תעזרו לי למצוא MUI נורמאלי שעובד, על מנת להפוך את הווינדוס לעברית, אשמח אם תוכלו לתת לי לינק עובד לתוכנה כזו. בתודה מראש, טל.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by k_700,

יותר טוב sp1? בכלל איזה עדכון sp הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by lzsth11,

יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDirectX10 של ווינדוס ויסטה ... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  21. אני בד"כ עובד עם חשבון מנהל (Admin), תחת XP ועכשיו אני רוצה לפתוח חשבון חדש מוגבל, מה אני צריך לעשות כדי להעביר אל החשבון החדש את כל ההגדרות שהיו לי בחשבון המנהל (שיהיה הכל אותו הדבר)? תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

ייצא,לא ייצא?,למה אין שום מידע עליו

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by GetRich,

התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by LRa,

שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by .AloN,

כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.