Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב שהסרתי ממנו אנטי וירוס AVG, מיד אחרי האתחול שלאחר ההסרה הווינדווס נשאר בשלב של הטעינה. המערכת עולה רק בSafe Mode. -הסרתי מהstartup את כל התוכנות, אך אין שינוי. -שחזור מערכת לאחור גם לא עזר. -ביצוע Last Known Configuration לא עזר. יש לציין שהוספתי למחשב קודם לכן כרטיס PCI USB, גם אותו הוצאתי לראות אם הוא הבעיה. אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה המרגיזה. תודה רבה תמונה לדוגמה:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב פעל עד לפני שעה בסדר ,הפעלתי אותו מחדש כדי לנקות אותו מכל מיני דברים שפעלו ברקע ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע כמעט ישר אחרי שהוינדוס עולה. אני עכשיו בsafe mode ניסיתי להפעיל בדיקה של וירוסים וזה לא מצא. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Microsoft מחלקת Upgradeים של Vista Ultimate בחינם, למי שקנה או עשה אקטיבציה של Vista Ultimate בין הראשון לדצמבר ל15 לינואר. http://www.windowsvistaevalcomp.com/Default.aspx?wa=wsignin1.0 האתר של מיקרוסופט אין מה לחשוש, גם אני בהתחלה חשבתי שזה חשוד, למרות שזה הגיע במייל של Technet Flash. בשביל להכנס לאתר צריך Windows Live ID, ויש קישור לאתר מהאתר הראשי של Microsoft. הProduct ID שהם מבקשים זה לא הסריאל, אלא הקוד שרואים בפרטי מערכת אחרי האקטיבציה. ככה שמי ששוקל לקנות עותק תעשו את זה עכשיו, ותקבלו עוד אחת "חינם". יש כמה עוד "פרסים" מפגרים, כמו תלוש ל 250 דולר, ומחשב של אסוס חתום ע"י בלי גיי(טס) ל10 אנשים שיכתבו את הessay הכי טוב על למה הם משתמשים בVISTA. כנראה שבאמת משעמם להם…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה שלשום פירמטתי תמחשב ע"י כונן C יש גם ת'רד למה עשיתי את זה ועכשיו יש לי תיקייה נוספת C://HALL.DLL שהיא מכילה את תיקיית הווינדוס ויש לי עוד תיקיית ווינדוס ואני לא מבין למה? מה אני צריך לעשות כי כרגע יש לי רק 43.8 ג'יגה פנויים וזה כונן אחרי פירמוט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311044.msg2714345#msg2714345
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מצורף תמונה הקובץ האחרון pagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת? מה זה ה System Volume Information אני אפילו לא יכול למחוק אותו. אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינדוז xp לא מצליח לשנות language for non-unicode programs בשתי חשבונות אני יצרתי שתי חשבונות בווינדוז ואני רוצה שה- language for non-unicode programs בחשבון בראשון שיהיה שונה מה- language for non-unicode programs בחשבון השני, למשל נגיד אני רוצה שהראשון יהיה אנגית והשני יהיי עברית. אבל בכל פעם שאני משנה את ה- language for non-unicode programs בחשבון הראשון הוא משתנה בשאר החשבונות גם, האם יש דרך לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעלה את המחשב מדיסקט האיתחול ואח"כ מעלה את NTFSDOS PRO. הבעיה היא ש-DOS נתקע כשאני עושה COPY לאיזשהו קובץ. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-