עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by benor,

פתאום נעלמו לי האיקונים שעל שולחן העבודה יענו אני לא יכול לראות אותם אתם יודעים מה אפשר לעשות עם זה?. וגם אני לא יכול לעשות אפילו קיצור דרך על השולחן העבודה אי אפשר להעתיק אפילו עליו כלום. :'( :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את חלונות 7 64BIT ULTUMATE כבר כמה חודשים ומדפסת של HP מדגם C4183 זוהי מדפסת משולבת. רק לאחרונה יצאו דרייבים חדשים לחלונות 7 והתקנתי אותם אתמול לפני כן עבדתי עם הדרייבים של ויסטה שעשו בעיות. המבעיה שנוצרה היא שהמדפסת לא מגיבה לפקודת "הדפס" לא משנה מאיזו תוכנה אני שולח להדפסה עשיתי הדכונים לדרייבים החדשים ולמערכת הפעלה. מה שכן המדפסת מגיבה לסריקות וכו'....דרך המחשב. בנוסף חיברתי את המדפסת לנייד עם אותה מערכת הפעלה וללא הדרייברים של המדפסת ושם המדפסת שולחת להדפסה ללא כל בעיות. מישהו מכיר את התופעה/יכול לעזור ? תודה מראש טל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by djvibe,

היי מכרתי בעבודה שלי מיני לפטופ של ASUS דגם EEE PC הוא בא אצלנו עם ווינדווז XP מותקן בעברית יש לי לקוחה שביקשה באנגלית האם יש דרך להפוך לאנגלית (שכל התפריטים יהיו באנגלית כמו MUI של עברית רק אנגלית) תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by yuvalm2,

איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. כותרת.. סתם ככה, כל הפעלה מעלה את הCHECKDISK לכונן C (הPRIMARY מוגדר בכלל על D). לא יודע מתי זה התחיל. מעלה את זה אחרי מסך הטעינה של XP.. Windows XP Home SP2

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום.. אני רוצה לבחור ערכת נושא של וינדוס אקס פי.. והוא משאיר לי "תהתחל" בערכת הקלאסית של וינדוס למרות ששיניתי לערכה של וינדוס אקס פי השורת "התחל" עדיין נישארת אפורה ולא משתנה לשורת התחל הכחולה או הכסופה..! הנה סתכלו בתמונה איך השורה של התחל! אני רוצה להפוך אותה לשניה ו זה לא נותן מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  9. שלום אני משתמש Windows XP home editon בעברית. אני היתקנתי אנטי וירוס 2006 של נורטון סימנטק. עשיתי עידכונים מלאים. 2 התוכנות שיש לי הם מקורים. עכשיו אני רוצה לבטל עידכונים אוטומטי ב- XP. ביטלתי עידכונים אוטמטי. ופתאום באנטי וירוס 2006 יש 2 סמלים עיגולים בצהוב ליד שעון אחד אנטי וירוס והשני בדיקה סריקה (יכול להיות שאני אומר נכון). סמן עיגול בצהוב של הסריקה הופך לעיגול איקס(X) באדום בתוך עיגול הצהוב. ומבקש ממני ללחוץ FIX להחזיר בחזרה לעידכונים אוטמטי. אני לא רוצה להחזיר עידכונים אוטמטי. אני רוצה לבטל. מעדיף לעשות דרך האתר עידכונים של מיקרוסופט להוריד שם רגיל. כמו כולם מכירים Windows Update. איך מבטלים באנטי וירוס 2006 שלא יחזיר לי אוטמטי עידכונים? והדבר השני ניגשים ללוח בקרה …

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by snaek212,

יש לי הודעות שגיאה כשאני מנסה להפעיל תוכנות (EXE)

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by [NOS],

שלום לכל העוזרים , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה אחרי העידכון ווינדוס האחרון אני לא יכול לגרור קבצים מתקיה לתקיה ואפילו לא יכול להזיז אייקונים ממקום למקום בדסקטופ , בנוסף נעלמה האפשרות לעשות " כפתור ימיני - MOVE " מה יכולה להיותר הבעיה ?!? זה משגע אותי תודה, דור

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אהלן כזכור לי מוינדוס XP הייתה אפשרות שהוינדוס ישמור את כל התוכניות הרצות כרגע ברקע ואחרי ריסט לשחזר את כל התוכנות לאותו מצב לדוגמא אם פתחתי מחשבון ואז ביצעתי ריסט אז כהמחשב יעלה מחדש הוא יפעיל את המחשבון למצב האחרון שהוא היה ... האם יש כזו אפשרות גם בוינדוס 7 ? תודה לעוזרים גיא

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gil maimon,

מערכת ההפעלה שלי היא : windows xp ואיך אני יודע אם 32 bit או64?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

איך אני מגדיר ב WIN XP שיהיה לי mini player שמבוסס על windows media player כל פעם שאני פותח את סייר חלונות (כמו שיש בחלונות 2000) כדי שאם אני עומד על קובץ מולטימדיה יופיע לי ישר הנגן ואפשר לנגן או להסריט את הקובץ, או האם אפשרות זו בוטלה ב חלונות XP

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by idofr,

הי, למישהו יש אולי מושג למה הwindows update לא מציע לי להוריד את הSP החדשה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sarit_co,

רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם בימים האחרונים אני גולש בכול מיני אתרים והם נסגרים לי לבד המערכת הפעלה שלי זה winxp SP2 אולי זה קשור למערכת popap של הוינדוס של ה SP2 כי תחלס לי אין שום תוכנה שהוספתי למניעת חלונות קופצים!!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  21. אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום כשאני לוחץ על ההרדיסק לחיצה כפולה על מנת להיכנס אליו נפתח לי ה"פתח באמצעות" {הווינדוס משייך את ההרדיסק לתוכנה במקום קישור כניסה לכונן הקשיח} מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לפתור אותה ? לא יודע אם זה משנה אבל זה קורה בחמש מתוך שש הרדיסקים שיש לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. XP+SP2 מובנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by aaviran,

יש ברשותי מערכת מחשב כזו: Intel Q6600 Gigabyte EP35-DS3 4GB Ram nVidia 9600GT Maxtor 120GB SATA על המחשב מותקן Windows Vista x64 Ultimate הבוקר עדכנתי את המחשב עם מספר עידכונים שהופיעו, עדכוני אבטחה כולם אני חושב. כעת כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לקטע בביוס בו רשום Verifying DMI Pool Data... ולאחר הרבה זמן Disk Boot Failure. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.