עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eliav-peretz,

איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by Aito,

אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו. כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר. אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב. אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  3. יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by winner100,

שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  5. כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by ashbit_q,

שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by Agono1ze^,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  8. אתם באים לחנות מחשבים ומשדרגים את המחשב שלכם, הטכנאי אומר לכם להתקין וינדוס חדש כי אם משדרגים את החומרה על וינדוס קיים אז הוינדוס עובד יותר איטי. בולשיט או עובדה קיימת?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  9. שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  10. שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by finish,

כשאני מנסה לפרמט את כונן C אז הוא מפרמט לי את D ועוד דבר כונן C שלי מוגדר כNTFS יכול להיות שזה בגלל זה? ואם כן איך אני מחזיר אותו ל FAT32 תודה פיניש

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by eladbu,

אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית באתרים שאני בא לרשום בשורות החיפוש משהו ואז זה משלים לי את המשפט... זה לא טוב לסיסמאות של ויזות וכו', מספיק שמישהו ישב על המחשב ורושם את תחילת המייל שלי וזה יתן סיסמאות.. יש לכם פתרון איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by amit887,

שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by adamshar,

מאתמול בעיה בחלונות: מתבצעת גלילה אוטומטית של כמה שורות כל כמה שניות וזה מעצבן. ביצעתי בדיקה של ספייורס עם ספיבוט ואדאוור ולא עוזר כלום. בדקתי עם win patrol איזה תוכניות עובדות ברקע וגם לא עוזר. מישהו מכיר ? יודע מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by gimdy,

i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version

21. Started by Jesper,

יש לי 2 מחשבים, על הראשון יש WIN7 ועל השני עד היום היה VISTA, בכל אחד מהמחשבים הייתי יכול לראות את ה-DESKTOP של השני באמצעות ה-REMOTE DESKTOP CONNECTION של WINDOWS. היום התקנתי WIN7 גם במחשב השני במקום הויסטה (לאחר פרמוט). באותו מחשב אני מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שגם קודם היה בו 7, אבל במחשב הראשון אני לא מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שהיום התקנתי בו 7. כמובן שאיפשרתי השתלטות מרחוק בהגדרות של WINDOWS. כשאני מנסה להשתלט עליו מהמחשב הראשון הוא מתחבר, רואים בהתחלה את המסך של המחשב השני וכתוב בו WELCOME, אז המסך הזה נתקע, ואחרי כמה שניות מתקבלת הודעת שגיאה שהזמן שהוקצב לתהליך נגמר. שיתוף קבצים עובד חלק, בכל אחד מהמחשבים יש גישה להארד-דיסק של המחשב השני. אגב, יש עוד …

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by jungle-man,

שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by the_lighting,

יש לי תקלה מעצבנת, כל פעם שאני נכנס לתקייה של סרטים או גורר קובץ מתוך RAR יש לי שגיאה שwindows explorer has stopped working בפירו של הבעיה רשום שזה APPCRASH מישהו מכיר ויודע את הפיתרון...רצוי לציין שזה על שני מחשבים עושה את אותה הבעיה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים