עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MDK,

אני מניח ששמעתם כבר על תופעה זו...אז ככה: יש בעיה עם השעה בTRAY, כי זה מכוון לפי שעון ירושלים, אבל למה שהוא זה לאחר כל כמה ימים חוזר שעה אחורה... מישהו יודע איך מתקנים את התופעה המעצבנת הזאת? ??? :-\

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  2. שלום. יש לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשים בתצוגה במערכת הפעלה שלי יש לי WIN XP PRO והוא לא נותן לי להעלות שום תמונה דרך החפש,עיין סוג הקבצים היחידי שהוא מקבל הוא THEME FILES לא אומר לי הרבה התמונות שיש לי הם בJPG.. מישהו יכול לעזור לי להחליף את הרקע המשעמם של הXP העלתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by manevra,

על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן מה לעשות? יש לי WIN XP PRO

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  5. זה כל פעם משהו אחר וזה קורה כל כמה דקות ואז מפסיק ואז שוב... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 05:53:41, on 21/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe C:\Program Files\CyberLink DVD Solution\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\jusched.exe C:…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  6. יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by assaf990,

אם הדיסק הקשיח שלי הוא NTFS אז לא אוכל להפעיל את המחשב דרך דיסקט הפעלה של WIN98?? אם לא - אז איך מתחילים להפעיל מחשב עם דיסק קשיח NTFS מפורמט?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by swis,

יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by __MIKO__,

מצורף קובץ מינידמפ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by snupi58,

שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שאבתי אבק מהמחשב ואחריי זה שורת המשימות ותפריט ההתחלה נעלמו וגם בלוח הבקרה האיקון של שורת המשימות לא מגיב מה אפשר לעשות? גם שחזור המערכת לא נותן לשחזר? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by jackhammer,

אני רוצה שEVEREST יעלה לי אוטומטי עם הווינדוס אבל כל פעם שנאי עושה ריסט הוא מנסה לפתוח את EVEREST אבל הוא מבקש ממני את האישור המעצבן הזה יש דרך להגיד לו שיפתח אותו בלי שיקפוץ האישור? כמו שנגיד בCMD יש לפקודה XCOPY פרמטר של Y/ שזה מאשר אוטומטית במקרה שהוא ישאל עם להעתיק על קובץ קיים או לא תודה מראש

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by manenbu,

שאלה בקשר לשדרוגי מערכת וכאלה. אחותי מתכננת לקנות בשבילי לפטופ בארה"ב. הלפטופים שם מגיעים עם windows vista אני מניח (כמו בכל מקום), אבל יש כאלה שמגיעים עם שובר ל windows 7 שאתה מקבל חינם (או שלא? לא יודע) ברגע שאתה רוצה לשדרג. השאלה שלי - איך זה בדיוק עובד? השובר לשדרוג, מאפשר לי לשדרג ל 32 או 64 או שניהם? והאם השובר יהיה תקף גם בארץ?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  15. לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by axcelenator,

היי, אני משתמש בחלונות 7 RC גירסה 7100. אני מעוניין ברכישת מערכת חוקית. האם אני צריך לקנות גירסת שדרוג או גירסה מלאה ומה ההבדל בין OEM ל - Retail? תודה רבה!

17. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!

19. Started by Omri643,

עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by rino,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. מדוע בעליית וינדוס תהליך explorer לא נטען מיידית, ובמקומו(?) נפתחים 2 תיקיות "סייר" וינדוס?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. Started by liorez,

שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by kurt80,

כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  24. יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  25. http://tech.walla.co.il/?w=/4/2640089 גרסה מלאה? רק Service pack? אם זאת גרסה מלאה, הם עשו יופי של קופה עם השיווק של 8. "שדרוג" ב40 דולר, למערכת שתוך שנה תוחלף לאחר הפקת לקחים.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.