עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל סרטון בכרום אני מקבל ארור על dxva2.dll, באקפלורר לא. אני לא רוצה סתם להחליף תקובץ כי זה נראלי לא בריא...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  3. שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by Radeon38,

אני יודע שזה נדוש אבל אחרי שקראתי את הדיון הארוווךךך על הויסטה 64 אני דיי מוותר עליה.איך אפשר בכל זאת עם מחשב ממוצע לנצל 4 גיגה לתוכנות ולעבודה שוטפת ולא למערכת הפעלה ?? אני יודע שיש שמועות ברשת שXP יכולה להריץ 4 גיגה - איך ? מה צריך לעשות? האם XP64 מספיק טובה או שהיא לא מוצלחת כמו שאומרים עליה? ושאלה האם ויסטה 32 יכולה להריץ 4 גיגה גם כן ??. כמובן ששאלה זו מתייחסת לכלל גירסאות הויסטה ולא רק לאולטימט המהודרת. 64 איכזבה אותי אחרי שקראתי את הדיון עליה עם צריכת הזיכרון המופרז שלה.ועל כן אני רוצה תוכנה שתזהה 4 גיגה ותשאיר לי 4 גיגה לשימוש שלי ולא "תאכל" לי איזה אחד וחצי גיגה בדרך. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  5. תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון?? או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  6. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבע איקון אחד בלבד על שולחן העבודה. הכוונה שלי היא שכל האיקונים יסודרו בסדר עולה ע"י WINDOWS (באופן רגיל ע"י סידור אוטומטי), בזמן שלחצן אחד ישאר בצד השני במקום שבו אני אמקם אותו. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  8. אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by rk666,

יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by ASROCK.COM,

יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  11. הייתה לי בעיה עם הווינדואז XP ועשיתי התקנה מחודשת כך שימחק רק את הקבצי מערכת ויתקין מחדש את הווינדואז לאחר מכן יצרתי יוזר , עכשיו כל הדברים הישנים שהיו לי ביוזר הקודם לפני ההתקנה המחודשת נשארו שם יש אפשרות לשחזר את כל מה שיש לי ביוזר הקודם? ואם כן אז איך? נ.ב להבהיר משהו, הכוונה בשחזור הקבצים היא בכך שתוכנות כרגע לא פועלות, וברצוני את כל ההתקנות הישנות להפעיל על ההתקנה המחודשת של חלונות.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. http://tech.walla.co.il/?w=/4/2640089 גרסה מלאה? רק Service pack? אם זאת גרסה מלאה, הם עשו יופי של קופה עם השיווק של 8. "שדרוג" ב40 דולר, למערכת שתוך שנה תוחלף לאחר הפקת לקחים.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by MDK,

אני מניח ששמעתם כבר על תופעה זו...אז ככה: יש בעיה עם השעה בTRAY, כי זה מכוון לפי שעון ירושלים, אבל למה שהוא זה לאחר כל כמה ימים חוזר שעה אחורה... מישהו יודע איך מתקנים את התופעה המעצבנת הזאת? ??? :-\

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by Ashand,

מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה בווינדוז xp לא מצליח לשנות language for non-unicode programs בשתי חשבונות אני יצרתי שתי חשבונות בווינדוז ואני רוצה שה- language for non-unicode programs בחשבון בראשון שיהיה שונה מה- language for non-unicode programs בחשבון השני, למשל נגיד אני רוצה שהראשון יהיה אנגית והשני יהיי עברית. אבל בכל פעם שאני משנה את ה- language for non-unicode programs בחשבון הראשון הוא משתנה בשאר החשבונות גם, האם יש דרך לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by kurt80,

כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  17. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  19. אני זוכר שפעם מישהו העלאה קובץ REG שמסדר את הבעיה הזו. כשאני מנסה להיכנס לאתר הדורש שם משתמש וסיסמא ככתובת כזו לדוגמא: http://user:password@url.com אני מקבל הודעה ב- title של האקספלוראר "תחביר לא חוקי". למישהו יש את הקובץ שמסדר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  20. Started by buuhaa,

אהלן. אני מעוניינת לנסות ולתקן את בעיית הריסטים האינסופיים שנכנסה אליהם המערכת. לפני עליית הדסקטופ המחשב כבה ונדלק שוב. באיזה פקודות יש להשתמש ב- RECOVERY CONSOLE ? עשיתי HELP ולא כל כך הבנתי איך להמשיך. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  21. Started by yonir,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by santakelev,

שלום לכולם, אני משתמש בwindows 7 64x ultimate. מטעמי נוחות שיניתי את האופציה בסייר הקבצים כך שפתיחת קובץ תעשה על ידי קליק אחד, ולא שניים. הענין הוא שחברה שלי גם משתמשת במחשב פעם ב-, והיא משתגעת מזה. שאלתי היא, האם יש אפשרות ליצור איזשהו מקרו או משהו בסגנון, כך שבלחיצה אחת אפשר יהיה להחליף בין המצבים? אני לא רוצה ליצור לה user משלה. תודה מראש!

23. שלום לכולם, שאלה שעלתה לאוויר:האם רישיון ויסטה תופס על XP?

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by itaysk,

hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by moo2004,

האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה? (בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)

• 6 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.