Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם ! איך עושים שהדיספליי של התיקיות של הXP יפתח תמיד בצורת DETAILS ןלא שום צורה אחרת תודה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
אני לא מדבר על סתם פרסומות כשאני נכנס לאינטרנט כל הזמן אתר הבית שלי משתנה לאתר פורנו וכל איזה חצי שעה מופיעות לי על המסך תמונות פורנו וזה לא מפסיק :-X ואני לא מצליח להיפטר מזה!! אני חייב לכבות את המסך כל פעם שאני יוצא מהחדר כדי שלא יראו מה הולך על המסך אני חייב עזרה דחוף חברה תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תראו שאני עושה מאפיינים לכונן C זה מראה לי שהשתמשתי ב115 ג'יגה ושאני נכנס לכונן סי מקיף את כל התיקיות ועושה מאפייינים זה אומר שזה תופס רק 59 ג'יגה יש הסבר מסויים או הסיבה שלא נגעתי במחשב משהו כמו שנתיים גרמה לי ליתר בורות? ועוד דבר שכרגע שמתי לב.. משום מה הווינדואס לא מזהה את הכונני הדיסקים שלי ושאני מנסה להתקין את הדרייבר מחדש הוא רושם לי שהדרייבר שקיים הוא הכי טוב שיש אבל בכל זאת הוא לא מראה לי את הכונן חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר בשביל הכונן שלי ..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי מחשב ישן עם XP מותקן עם 2 פרטישנים. מאחר וההתקנה של הXP ( על כונןC ) ישנה ועובדת מ א ו ד !!! לאט אני רוצה ךהסיר אותה ולהתקין את המחשב מחדש . אין לי עליו שום חומר שאני צריך לעעביר כרגע. פשוט רוצה מחשב עם מערכת הפעלה חדשה. נכנסתי עם BOOT CD וכאשר ביקשתי למחוק "PARTITION "C הוא לא נתן לי .( התקנתי WINDOWS על "PARTITION "D ) האם יש דרך לבצע את ההתקנה של הכל מחדש? שכן אני לא מצליח לפרמט את כונן C . תודה מראש על עזרת המלומדים.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
העברתי מהמחשב הקודם שלי לחדש HD 40GB שהכיל את הXP מהמחשב הישן, על הDESKTOP ובMY DOCUMENTS יש לי מידע חשוב שאני צריך, עכשיו אני מנסה לגשת לתיקייה של המשתמש שלי (תת תיקיה בDocuments and Settings) ונותן לי acess denid. מה לעשות? יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=4330
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 בעיות: 1) קפץ לי איזה עידכון של windows אתמול, ולחצתי לו להוריד. הוא נתקע על 0% משום מה, ושכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, הוא שוב היה שם, תקוע. מה לעשות? 2) יום אחד התצוגה ב"המחשב שלי" השתנתה. למי שלא הבין אני מדבר על זה שהעמוד היה מחולק לכוננים.. ד"א יש לי xp professional. מצורפת תמונה של איך זה עכשיו. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? ומה גרם לזה להשתנות פתאום?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב, בבקשה עזרה.. אחריי שאני מפרמט ושם XP... שם נורטון אנטיוירוס... ואיך אני עושה שלא יהיה לי ת'תולעת ?!?! תודה, תום.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כותרת ^^, התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא משנה איזה מדריך ניסיתי ברשת אני לא מצליח לבצע את העניין, לא מצליח להתקין וינדוס XP מה-DOK, מדובר בהתקנת וינדוס חוקית. האם יש חשיבות לדיסק או קי עצמו ? לגודל המחיצה ? אשמח לעזרה כדי לגרום לדבר הזה לקרות !
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז הוא דפוק הוא פשוט נתקע בסוף השארתי אותו ככה יומיים הוא תקוע עזרההההההה! תודה :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, ב- Win 10 תפריטי יישומים מיושרים לשמאל. שינוי הגדרות ב- "Tablet PC Settings" משפיע על תפריט ההקשר בלבד. איך ניתן ליישר תפריטים ראשיים לימין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-