Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, מותקנת לי על המחשב גרסת הבטא של ווינדוס 7 שהתוקף שלה עומד לפוג. קניתי במבצע דיסק שידרוג של ווינדוס 7 אולטימייט, אך לצערי גיליתי שאני לא יכול לשדרג את הגרסת בטא, אלא רק ווינדוס XP או VISTA. העניין הוא כזה, היום קניתי דיסק חדש של ווינדוס ויסטה, במטרה להתקין אותה ומיד לאחר מכן לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט. שאני מכניס את הדיסק של ויסטה ולוחץ על "התקן כעת", מופיעה לי שגיאה שהנוסח שלה הוא כזה: במחשב זה אין די שטח עבור קבצים זמניים. התקנת WINDOWS דורשת שטח של 492 מגה-בתים (MB) לפחות במחיצה כלשהי עבור קבצים זמניים. כדי להתקין את WINDOWS, פנה די שטח והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: 0x80070103 אני מניח שזו הודעה שקשורה לעובדה שאני מנסה להתקין ווינדוס ויסטה על ווינדוס 7, ולא לעו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי כשבועים שידרגתי את המחשב שלי ממבוסס אינטל למבוסס amd משום מה לא פירמטתי את המחשב לאחר השידרוג והווינדווס לא קרס והמשיך לעבוד גם עם המערכת החדשה.. מה שהפתיע אותי מאד אגב.. בקיצור מאז כל איי סי קיו שאני מתקין מכל גירסה יש לי שגיאת מערכת כזאת: http://img214.exs.cx/img214/7194/asdasd8fb.jpg ממש מציק לי .. ואני לא ממש יודע מה הבעיה פה.. אם מישהו יוכל לעזור אני ממש ישמח.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ואז לבסוף הוא מכבה את המחשב בגלל.. למשהוא יש מושג איך אני מבטל את זה ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יום טוב ונחמד לכולם. ישנם למחשב מספר בעיות שככל הנראה רובן תלויות בקובצי DLL. קצת רקע על מערכות ההפעלה: במחשב מותקנות שתי תוכנות הפעלה ה-XP וה-98 . כל אחת במחיצה נפרדת (כך כנראה ההגדרה) ה-98 ב-:C וה-XP ב- ה-98 עם רישיון וה-XP קצת פחות מסודר, ובשתיהן יש בעיות. 1. ה-XP מודיע בזמן מה אחרי ההפעלה שיש בעיה ב-REMOTE CONTROL BOOT (הציטוט לא מדויק אבל זה פחות או יותר הענין ומכבה את המחשב לפי שעון פנימי של התוכנה בתוך דקה. 2. ב-98 מיד בהעלאת המערכת ישנה הודעה : קובץ DLL חיוני בשם PSAPI.DLL חסר, ולאחר הקשת אישור ההודעה נעלמת. מה צריך לעשות ? האם להתקין מחדש את קובץ ה-DLL ואם כן מהיכן ? 3. ב-EXPLORER יש הודעה באמצע השימוש על-כך שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית ולאחריה הודעה…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקיבלתי BLUE SCREEN, שלחתי ERROR REPORT והאבחנה (האוטומטית של מיקרוסופט) הייתה שלא ידוע מה בדיוק הבעיה אבל היא קשורה לאנטי-ווירוס (המליצו לבדוק שאין 2 תוכנות אנטי-ווירוס מותקנות וכו'). האם ניתן לסמוך על האבחנה הזאת או שזו יכולה להיות חארטה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי מחשב AMD 9500.. ושמעתי שה-SP3 קורס עם המעבד הזה. האם יש גירסה תקינה שכן תעבוד לי? ועוד שאלה, האם אפשר להתקין Vista על XP בתור שני מערכות הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז גרסאות RTM של Windows 8 / Windows Server 2012 כבר יצאו בתחילת החודש ליצרניות, אתמול הן יצאו ל-MSDN & TechNet ובסוף אוקטובר הן אמורות לצאת ל-Retail. אבל מישהו יודע מתי הן ישוחררו ל-Software Assurance/Volume Licensing?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשדרג לWIN7 64BIT, כרגע יש לי את הגרסא של 32BIT והיא עובדת חלק. יש לי מעבד E8400 עם 4 ג'יגה זכרון. תוכנות שאני משתמש photoshop cs3 spss chrome office 2007 האם צפויות בעיות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! היום התקנתי בשעה טובה וויסטה אולטימייט 32 ביט אני חייב לציין שזה פשוט משהו מעולה, למרות שהיו ביקורות רעות והכל! ועכשיו לבעיות יש לי בעיה שאני מנסה לפתוח סרט(קובץ AVI) במדיה פלייר ושומעים רק את הפס קול, ואם אני פותח נגיד בMV2P אז יש הודעות שגיאה ובכלל לא פותח.-הבעיה נפתרה!! ויש לי בעיה בחיבור לאירנטרנט. יש לי כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB ושאני מנסה להתחבר לאינטרנט ולמצוא רשת זה לא מצליח ולא מזהה כלום! מישהו יודע מה לעשות ??? ועוד שאלה על הדרך: האם 2GB לוויסטה מספיק? או שרצוי 3GB? תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
האם בטוח למחוק כל קובץ TMP שאני "מוצא" על המחשב, ואם לא איזה בטוח למחוק? חוץ מזה, האם תמיד בטוח למחוק את התוכן של תיקיית TEMP?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כשרק מתקינים XP, האם יש איזשהם אופטימיזציות שכדאי לעשות בשביל להפוך אותו למהיר יותר או יציב יותר? (המחשב עצמו הוא מחשב חדש ומאוד חזק)
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-