Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דיסק שיהיה לו BOOT הכוונה אחד שאני מכין עם אפשרויות שונות לדוגמה אני סם דיסק בכונן של מערכת הפעלה מסוג WIN98 אומר לביוס לעלות מהסידירום ואז אחרי שהוא עלה אני רואה שיש לי אפשרויות לעשות כמה אופציות שונות לדוגמה Install Windows98 Heb Install Windows98 Eng כו' ועוד שאלה שהיא גם מאוד חשובה איך אני עושה את אותו הדבר אבל ברשת מחשבים מקומית? למה הקוונה? שאני אומר לביוס של המחשב לעלות מהרשת הוא יעלה את הבוט הזה ואז יהיה באפשרותי להתקין דרך הרשת מערכת הפעלה תודה ענקית לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני משתמש ב- outlook express,כמעט הכל בסדר. אבל כשאני מנסה לפתוח את ה- adress book יש שגיאה: the address book failed to load. outlook express is incorrectly configured, please re-install. כרגע אני עובד עם XP וגרסה 6 של OE,אבל הבעיה היתה קיימת גם קודם עם WIN2000,למעשה מהיום שקיבלתי אותו(לא חדש ). ניסיתי דרך control panel-add/remove windows component סימנתי אותו להסרה ואז התקנה מחדש, זה לא שינה כלום (גם לא נראה שבאמת הסיר והתקין ממש, זה לקח שניות ספורות כל תהליך).איך אני מסיר ומתקין מחדש באמת (יש לי דיסק של הווינדוס).
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים. פתאום אני רואה (אחרי שאגלשתי או שיחקתי אני חושב) שהוינדוס עשה לי מיקס שלם בסמלים שעל שולחן העבודה כל מיני קיצורי דרך שלא קשורים להפעיל את הקובץ הוא החליף הקיצר באלגן שלם. עכשיו כשאני מכנס למאפיינים של משהו יש את הסמל של האמיתי. זקוק לעזרה נואשות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין על האקספלורר גירסה אחרת שלו והוא לא נותן לי כל עוד יש לי גרסה יותר חדשה... איך אני מסיר את הישנה?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא מראה לי תמונות ממוזערות של סרטונים...פתאום. לא מחקתי שום מקודדים או משהו אחר,אבל פתאום אין לי את האפשרות של-"רענן תמונה ממוזערת",ובכלל אין תמונות לסרטונים \= למה? ומה צריך לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בVISTA BUSINES מדי פעם הLANGUAGE BAR נעלם ואני לא יכול לעבור בין עברית לאנגלית(כמו עכשיו) הבעיה בדרך כלל מסתדרת כשאני מפעיל את המחשב מחדש אבל אז ה BAR מופיע באמצע המסך ואם אני מנסה להחזיר אותו דרך האפשרויות לSART BAR (הפס למטה) אז לפעמים הוא מציית ועובר למקומו הטיבעי ולפעמים הוא נעלם לחלוטין ואז אי אפשר להחליף שפות במקלדת וכשאני משנה TEXT SERVICES AND INPUT לDOCKED IN THE TASK BAR לאחר שאני שומר סוגר ופותח את החלון מחדש הוא קופץ לי FLOATING ON DESKTOP הצאות לפיתרון יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
?? ?? י??ט?? י?א? ?אב? ??ך?? זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואפילו שיהיה לי 512MB זיכרון אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר ולכן החלטתי לחסוך בזיכרון ולקחת ווינדוס 2000 ולא XP אבל אפשר לשנות את הסקין של ווינדוס 2000 כך שיראה כמו XP וכך אני ירוויח את כל היתרונות? וד"א להתקין WINDOWS 2000 PRO? עריכה: אפשר גם לשנות את המערכת הפעלה (2000) לעברית לאחר ההתקנה אם איזה תוסף? יש בזה חסרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד השילוב של ALT+SHIFT החליט להפסיק לעבוד ללא שום אזהרה מוקדמת. כמה נתונים רלוונטיים: 1. הבעיה היא כללית ולא מוגבלת לתוכנה ספיציפית (דפדפני אינטרנט לדוגמא). 2. יש לי מדפסת לוגיט'ק וייב. 3. ההגדרות של השפות והמעברים בינהם בלוח הבקרה מוגדרות נכון. 4. החלק המוזר - כאשר השתמשתי בתוכנה של LOGITECH כדי לקבוע רצף מקשים, ראיתי שהתוכנה מזהה כאשר אני לוחץ ALT וSHIFT בנפרד, אבל ביחד היא מזהה רק את המקש הראשון שנלחץ. יש לציין שבצירופי מקשים אחרים אין שום בעיה והתוכנה מזהה ששניהם נלחצים. יש לציין שערכתי חיפוש בפורום והפתרונות התגלו כלא רלוונטיים לבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי וינדוס xp גרסה באנגלית אבל תומך עברית, כותב בעברית , אבל יש מקרים שקבצים נכתבים בג'בריש כמו במדיה פלייר שאני מריץ שיר אז את שם השיר הוא כותב בג'בריש וגם קבצים של טקסט בלבד שאני מוריד מהאנטרנט ( ניסיתי את כל האפשרויות בencoding ב View אבל זה לא עזר) בעבר היה לי מקרה דומה אבל לאחר כמה זמן החלונות התעדכן לבד. יש לי סרויס פק 1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי דיסק התקנה ובטעות נרשמתי להזמנה עם מחשב שלא קיים אצלי יותר - נגנב... (איך נרשמתי - יש לי סריקה של הסיריאל נאמבר מה שיש מתחת למחשב גם של הגנוב וגם של החדש שנקנה אחרי). קיבלתי את הדיסק התקנה אי שם בפברואר ורק היום פתחתי כי לא מזמן חזרתי לארץ אחרי כמה חודשים. הבעיה שהמחשב HP הנוכחי שלי שבשבילו רציתי להביא את הדיסק התקנה - הוא בעל מערכת ויסטה הום פרימיום בעברית מלאה... והבעיה שהשדרוג שביצעתי היה על מחשב עם ויסטה הום פרימיום 64 ביט בשפה האנגלית.. דיברתי עם מיקרוסופט ישראל וגם עם HP ישראל ושניהם לא יכלו לעזור לי והתנצלו. מה אני יכול עוד לעשות כדי לקבל את זה בעברית ? חבל לי על ה-200 שקלים שבזבזתי לשדרוג לחינם.. לא רוצה להתקין ואז להוריד שפת ממשק מאתר פרוגי כי אמרו לי וגם …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי windows server 2003 שעובד בתוך vmware בwindows server 2012 R2. שיניתי את השעה בתוך הwindows server 2003 וגם בwindows server 2012 R2 וכל הזמן השעה משתנה בwindows server 2003. אני רוצה להגדיר שעה בwindows server 2003 ושזה יהיה השעה והיא לא תשתנה לשעות זמן אחרות. אני צריך שהשעה תהיה GMT+1 ושהיא לא תסתכנרן עם time.windows.com אלא פשוט יהיה מוגדר שעה GMT+1 וזהו. איך אני עושה את זה שזה לא ישתגע כל הזמן? דרך אגב זה נותן לי שם רק UTC וכו'. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח לדוגמה סתם קובץ אם פי שלוש שמונח לי על שולחן העבודה ואני עושה עליו קליק ימיני ואז מחק.... אני מעוניין שלא תופיע לי ההודעה ששואלת האם אני בטוח אילה שישלח ישר לסל המיחזור... אז יש אפשרות כזאת?? תודה מראש נ.ב הכוונה היא לא שימחק לי את הקובץ מהמחשב בכלל אילה שרק ישלח לסל מיחזור ישר בלי ההודעה המעצבנת.. שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-