Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלופ, כפי שוודאי ידוע לחלקכם, ניתן להאיץ קצת את מערכת ההפעלה ע"י העברת ה-SwapFile (מעכשיו אקרא לו SF) למחיצה אחרת (שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה), עם עדיפות להעברת ה-SF למחיצה שנמצאת בהארדיסק שנמצא על ערוץ IDE שונה מהערוץ שבו נמצא ההארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אצלי במחשב יש 4 ערוצי IDE, אך ההארדיסקים איטיים יותר מההארדיסק הראשי שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רציתי לשאול אם עדיין עדיף לי להעביר את ה-SF להארדיסק שנמצא בערוץ IDE שונה מהערוץ של מערכת ההפעלה, האם זה עדיין יאיץ לי את הביצועים, למרות שהוא קצת יותר איטי מההארדיסק של מערכת ההפעלה? והאם מומלץ ליצור 2 קבצי Swap, למשל, כל אחד 512 מגה ושיהיה ב-2 ערוצי IDE שונים, האם זה יאיץ יותר את הביצועים מאשר SF אחד על ערוץ IDE שונה?…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. בעקבות כתבה בווי-נט, אני מתעניין בפעולה הזאת. מישהו יכול לכוון אותי בנוגע לסיכונים שפורטו ? לא כ"כ הבנתי. או שאולי זה בעצם בלוף ? יש לי מחשב נייד עם ויסטה בייסיק שמחובר רוב הזמן לחשמל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html ותודה מראש לעונים. 8)
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 לוח MSI NEO 2 NFORCE 3 9600XT זיכרון - 256*4 כל כמה זמן שאני גולש אני מקבל הודעת שגיאה והאקספלורר קורס לי. אין לי וירוסים - בדקתי המחשב עושה לי את אותה הבעיה כבר כמה זמן לאחר כמה וכמה פירמוטים. ממה זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אתמול הדלקתי את המחשב , הכול היה רגיל עד שהווינדוס עלה, שהווינדוס עלה בא לי מסך כחול לגמרי (הרקע הרגיל שלי) בלי כלום עליו. לחצי ALT+CNTRL+DLT לחצתי על NEW ושם רשמתי EXPLORE . הייתי בטוח שזה יפתור את הבעיה (קרה לי פעם) אבל אז הוא אומר שהוא לא מוצא קובץ כזה :'( אז מה עושים ??? יש ברשותי את הדיסק של ווינדוס אבל לא זה שהתקנתי ממנו אבל אותו גרסה , זה יכול לעזור ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאתמול בלילה המוזילה והאקספלורר הפסיקו להעלות את כמעט כל הקישורים והאתרים שאני מנסה לעלות...... האתר הנוכחי עובד בלי שום בעיה...אבל רוב האתרים והקישורים האחרים לא עובדים.... אני ממש ממש לא יודע מה לעשות...ואין לי מושג גם איך זה קרה! בבקשה תעזרו לי בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה. ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר. ואין שום הודיעת שגיעה, כלום. סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד. המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אב…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מפעיל את המחשב האינטרנט אקספלורר נפתח...?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לא התקנתי שום עידכון של וינדוס ושום דבר למה הכל עובד תקין עד עכשיו יש לי XP PRO+SP1 לפעמים האקספלורר עושה לי שגיאאה.. והוא סוגר לי את כל האתרים שאני נמצא בהם ואומר לי כדי שהבעיה תיפתר לעשות כיבוי והפעלה..... מה הבעיה שלו?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כותרת ^^ כל פעם שאני עושה קליק ימיני על קובץ exe כלשהו זה קורס ומבקש ממני לעשות ריסטרט אקספלורר הבסיסי של ויסטה. זה ה Error שאני מקבל Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: explorer.exe Application Version: 6.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918e5d Fault Module Name: StackHash_129f Fault Module Version: 6.0.6001.18000 Fault Module Timestamp: 4791a7a6 Exception Code: c0000374 Exception Offset: 000b015d OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 129f Additional Information 2: 10c58cf1e8e51a2b8c4d23f0927041a8 Additional Information 3: 0e9b Additional Information 4: 15e2e7cc918a7…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר בעל הארד דיסק sataואני לא מצליח להתקין לו וינדוס מחדש איך אני יכול לפרמט את הארד דיסק שלו??????????? אין לי את הדיסק של ההארד דיסק
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של WD 120 GB על מערכת הפעלה של VISTA 64 BIT ובימים האחרונים אני לא יכול לגשת לכתוב על כונן D שום דבר. השגיאה הבאה מוצגת בפניי: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk" יכול להיות שזה קרה כי עשיתי MOUNT IMAGE לגיבוי של ACRONIS TRUE IMAGE. איך אפשר לפתוח את הנעילה? בתודה מראש, תומר עזרי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העברתי את הדיון! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461757.0 איזה דרייברים אני צריך להוריד זה הלוח אם שלי http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P4S800D-X&SLanguage=en-us ואיך עושים את הפעולה אם אפשר פירוט יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-