עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by guyyug,

יש לי שתי מערכות במחשב XP ,2000 ואני רוצה למחוק את ה2000 בלי לפגוע בXP אני לא התקנתי את השטות הזאת אז אני לא יודע יותר מדי מה עשו שם "מתנה" מבן דוד

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by SuperStyle,

כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  4. Started by man,

אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by __MIKO__,

במחשב מרסטרט לי כבר פעמיים אתמול. XP מצורף קובץ minidump לעזרתכם אודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by praetor,

שלום! יש לי בעיה - אתמול פתאום ווינדוס הפסיק להראות קבצי וידאו בתור תמונות ממוזערות (thumbnails) ומראה אותם בתור סתם אייקון. תמונות הוא עדיין מראה בתור thumbnails. אם מעבירים למצב "filmstrip" אז כשעומדים על סרט הוא כותב "no preview available", אבל תמונות הוא מראה כמו שצריך. למישהו יש רעיון מה לעשות? איך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  8. Started by Gorge25,

שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by sir f,

בגלל סיבה לא ברורה הvnc server לא עולה לי בstartup. בmsconfig הוא בכלל לא מופיע. איך אני יכול לגרום באופן עצמאי לקובץ לעלות בstartup?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by Dmoney,

שלום לכולם!! יש לי מחשב Pentium 3 450mhz 256SDRAM. אז איזה ווינדווס כדאי לי להתקין בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים ותוכנות חדשות אבל שהוא לא יהיה כבד מדי על המחשב וכמובן שלא יהיו באגים (או שיהיו כמה שפחות...אחרי הכל זה מייקרוסופט..חח)?? אני מתלבט בין Windows ME ו-Windows 98 SE.... תודה

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Eliya,

לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי מחשב עם שני ארדיסקים (אחד פנימי ואחד חיצוני מחובר בUSB) על המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP. ניסיתי להתקין על המחשב מערכת הפעלה נוספת windows me נראה לי שזה windows milenuim רציתי שההתקנה תתבצע על הארדיסק החיצוני שמחובר בUSB. זה לא הצליח להתחיל את ההתקנה אבל אחרי זה אני כבר לא מצליח להפעיל את הXP!! כל פעם שאני עושה ריסט זה רושם Error Loading Opertaing System איך אני מסדר את זה?! אין לי זמן וכוח להתקין עכשיו מחדש את הXP ואת כל העדכונים הנדרשים והדרייברים והתוכנות הנלוות!! יש פתרון אחר?! אחרי הכל עוד לא ביצעתי את ההתקנה. זה רק ביצע את הloading של הדרייברים שזה עושה כל פעם שעושים BOOT מדיסק הפעלה וזהו! תודה רבה חברים!!

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  14. אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by arielyaroker,

שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  16. מה שרשום בכותרת זה אפשרי אם כן איך אני יתקין את הxp על הויסטה אני רוצה שבהתחלה יהיה לי בחירה xp או vista

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  17. בXP ובמערכות הפעלה הישנות זה היה סטנדרט. עכשיו בWIN7 שככו את זה? מה ניראה להם ששיתוף קבצים במערכת הפעלה בימינו לא שמיש כמו בעידן של XP/98 וכו.. אשמח לפתרון

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by Xsender,

כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by IlanF,

משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by ShahafH,

שלום. היום אני פירמטתי והתקנתי את הווינדוס הכל יופי אין בעיות.. רק שמתי לב שעכשיו משום מה הwelcome לא מופיע וישר רואים את שולחן העבודה? לי זה דווקא יותר טוב כי זה עולה יותר מהר אבל בעיקרון זה לא אמור ליהיות ככה? האם זה יכול ליצור בעיה או שזה לא משנה? תודה.

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  21. בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by xytkhi,

התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]

23. שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  25. בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים