Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב Lenovo Thinkpad עם חלונות ויסטה. קיבלתי אותו עם שם משתמש "user" כברירת מחדל. כמובן שאפשר לשנות את שם המשתמש דרך "User Accounts", אבל זאת רק למראית עין: לתיקיית המשתמש ב-Users קוראים "user" גם לאחר ששיניתי את שם המשתמש. ניסיתי לשנות את ערכי משתני הסביבה של חלונות כך שיכילו Yanir במקום user, ורק לאחר חקירות וחיפושים מפרכים גיליתי שיש לשנות את ערכי המשתנים דרך ה-Registry כדי שישארו כך לנצח, וגם גיליתי איך לעשות את זה. שיניתי את ערכי המשתנים בכניסה: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment. שיניתי את המשתנים גם דרך ה-cmd. אבל למרבה האכזבה, בהפעלה הבאה של המחשב הערכים הקודמים חזרו. הסיבות האפשריות לזה לדעתי: 1. חלונות שומרת את הערכים הישנים איפשהו, גם ל…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני משתמש במודם: ESS ES56H-PI Data Fax Voice Modem. וכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (WINDOWS XP PRO) הוא מתחבר לאינטרנט אוטומטי. כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הוא מתחבר אליו אחרי כמה שניות שוב פעם וככה כל הזמן. אני ממש לא יודע מה לעשות אז אני ממש צריך עזרה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
WINXP אין רוגלות אין וירוסים אין תולעים ואין פיירוול
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין Mce ל-Pro . יש לי כרטיס טלוויזיה ולא השתמשתי במדיה סנטר כי לא היה לי. עכשיו קיבלתי ויש לי אפשרות להתקין. ממה שראיתי,mce נראה מגעיל ביותר,אך אני לא יודע מה ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה (מבחינה ביצועית ואפשרויות ) . אשמח אם מישהו יסביר לי בנושא . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את כונן C אז הוא מפרמט לי את D ועוד דבר כונן C שלי מוגדר כNTFS יכול להיות שזה בגלל זה? ואם כן איך אני מחזיר אותו ל FAT32 תודה פיניש
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את ה2003 SERVER , כיוון שאני עובד עם IIS , שרתי דואר, אבל גם משחקים מאד חשוב לי שיעבדו, למישהו יש כבר נסיון עם מערכת הפעלה זו?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת זה אפשרי אם כן איך אני יתקין את הxp על הויסטה אני רוצה שבהתחלה יהיה לי בחירה xp או vista
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי זכרון במחשב שלי וכרגע יש לי 528 RAM. הגעתי למסקנה שאיני צריך VM קיצר, שיניתי שם דברים וכל פעם שמשחק עולה הוא רושם לי שVM נמוך והוא מוסיף (למרות שהRAM כולו לא מנוצל!). אני מעוניין להחזיר אותו לתקן את מה שעשיתי מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו משהו טיפה מסוך (משהו של JAVA) מופיע לי ההודע שאני צריך להתקין את Java virual machine ובכדי להתקין את זה אני צריך ללחוץ על DOWNLOAD כאשר אני לוחץ על DOWNLOAD הוא שולח אותי לאתר של WIN ומתחיל להתקין לי כל מיני דברים, התקנתי את הכל אבל ההודעה ממשיכה להופיע לי ואני לא יכול לראות כל מיני דברים, לדוג' - נכנסתי לאתר של ORANGE בכדי להוריד צלצול לפלאפון שלי וכשרציתי לשמוע את הצלצול לחצתי על "השמעה" וההודעה הרשומה למעלה הופיע לי, מישהו יכול לעזור לי? אמרו לי שאני צריך להוריד משהו, אז מה אני צריך להוריד ??? ??? תודה מראש Some Thing... ;D
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
במסך הטעינה של הווינדוס אמור להופי סמל חלונות מהבהב אך אצלי מופיע מסך טעינה זהה לזה של ויסטה עם פס טעינה כזה כמו שכולכם וודאי מכירים!! מישהו נתקל בזה??
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת, אם יש אפשרות למפות את אחד המקשים במקלדת כך שהוא יכבה וידליק את מסך המחשב(LG FLATRON 19') WINDOWS 7 ULTIMTE. זה ניראה כמו הפורום הכי רלוונטי, אם טעיתי סליחה מראש. עידכון- הורדתי תוכנה שמכבה את המסך, נישאר לי למפות כפתור (הPOWER לדוגמא) כך שבלחיצה עליו תידלק התוכנה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. היום פתחתי את הדפדפן שלי (Avant browser), וראיתי שיש בשורת הכתובות 4 כתובות של <צונזר>, ובכלל לא נכנסתי לזה! אז עשיתי בtools את הפקודה Clear all records, וחשבתי שבזה המבוכה תמה. אבל שהקשתי את האות s בשורת הכתובות עדיין מופיעות ארבע כתובות, הפעלתי את Spybot search & destroy 1.2, וAD aware 6 והם אומנם מצאו כמה spybots, אבל זה לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של וירוסים עם McAfee virus scan וNorton anti virus והם לא מצאו כלום. אנא עזרו לי בבקשה! זה קישורים מביכים ויש שם תמונות של אתם יודעים מה. דרך אגב הכתובות מופיעות גם בדפדפן ברירת המחדל IE 6 שבא עם הווינדוס XP. תודה לעונים :-[ עריכת המודר: אני יודע שזאת לא הייתה הכוונה, אבל לא נפרסם כ…
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
במחשב מרסטרט לי כבר פעמיים אתמול. XP מצורף קובץ minidump לעזרתכם אודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו. כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר. אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב. אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
והאם זה תורם לביצועים .. ?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום! שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי מסך שאני בוחר משתמשים. הבעיה זאת שאם אני מבטל את זה ושיעלה ישר הווינדוס עולה משתמש אחר שככל הנראה הוא הADMIN במחשב, וגם המשתמש שלי הוא ADMIN אז איך אני מסדר את זה שהמשתמש שלי יעלה ישר ולא המשתמש השני תודה מראש אריאל
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי שאני עושה עדכון אחרי יום המערכת קורסת וצריך לפרמט... מישהו?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-