עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Xsender,

כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  3. Started by IlanF,

משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by IlanF,

נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Wile E Coyote,

בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by ip2pi,

היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by oren_vegas,

יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

8. Started by emperor,

שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by curdi1,

תודה !

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by praetor,

שלום! יש לי בעיה - אתמול פתאום ווינדוס הפסיק להראות קבצי וידאו בתור תמונות ממוזערות (thumbnails) ומראה אותם בתור סתם אייקון. תמונות הוא עדיין מראה בתור thumbnails. אם מעבירים למצב "filmstrip" אז כשעומדים על סרט הוא כותב "no preview available", אבל תמונות הוא מראה כמו שצריך. למישהו יש רעיון מה לעשות? איך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  11. האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  12. אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום! שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי מסך שאני בוחר משתמשים. הבעיה זאת שאם אני מבטל את זה ושיעלה ישר הווינדוס עולה משתמש אחר שככל הנראה הוא הADMIN במחשב, וגם המשתמש שלי הוא ADMIN אז איך אני מסדר את זה שהמשתמש שלי יעלה ישר ולא המשתמש השני תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by SHLOMI71,

שאני מנסה להתקין תוכנה אני מקבל את ההודע הבאה: can't run 16-bit windows program אותה תוכנה(proxy) עובדת ללא בעיה במחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה. תודה ושנה טובה שלומי

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  18. Started by Dmoney,

שלום לכולם!! יש לי מחשב Pentium 3 450mhz 256SDRAM. אז איזה ווינדווס כדאי לי להתקין בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים ותוכנות חדשות אבל שהוא לא יהיה כבד מדי על המחשב וכמובן שלא יהיו באגים (או שיהיו כמה שפחות...אחרי הכל זה מייקרוסופט..חח)?? אני מתלבט בין Windows ME ו-Windows 98 SE.... תודה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי מחשב עם שני ארדיסקים (אחד פנימי ואחד חיצוני מחובר בUSB) על המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP. ניסיתי להתקין על המחשב מערכת הפעלה נוספת windows me נראה לי שזה windows milenuim רציתי שההתקנה תתבצע על הארדיסק החיצוני שמחובר בUSB. זה לא הצליח להתחיל את ההתקנה אבל אחרי זה אני כבר לא מצליח להפעיל את הXP!! כל פעם שאני עושה ריסט זה רושם Error Loading Opertaing System איך אני מסדר את זה?! אין לי זמן וכוח להתקין עכשיו מחדש את הXP ואת כל העדכונים הנדרשים והדרייברים והתוכנות הנלוות!! יש פתרון אחר?! אחרי הכל עוד לא ביצעתי את ההתקנה. זה רק ביצע את הloading של הדרייברים שזה עושה כל פעם שעושים BOOT מדיסק הפעלה וזהו! תודה רבה חברים!!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS 7 דרך DOK וראיתי באתר מיקרוסופט שאפשר לעשות את זה בעזרת DISKPART. התחלתי לעבוד לפי ההוראות וכשאני רושם list disk זה מראה לי רק את ה-HDD ולא את הכונן של ה-USB. מה עושים? לא חשוב הצלחתי בדרך אחרת

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  21. שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  22. Started by big_guy,

אהלן. קניתי לפטופ מסוג lenovo e330 עם דיסק קשיח של 750 GB, ובנפרד הוספתי לו 128GB mSATA SSD . המטרה היא להעביר את ההתקנה של הווינדוס (מגיעה עם הלפטופ) מהדיסק הקשיח אל ה SSD שהוסף. הבאתי את המחשב למעבדה - לאחר 3 שעות של נסיונות התקשרו אליי ונאמר לי שאין אפשרות כזו. האם יש משהו בדבריהם?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by arielyaroker,

שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן מה לעשות? יש לי WIN XP PRO

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by BlscksBer,

<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים