עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .

2. לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by מישה,

המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by Thant,

An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by guy29,

יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by אביחי,

אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by praetor,

שלום! יש לי בעיה - אתמול פתאום ווינדוס הפסיק להראות קבצי וידאו בתור תמונות ממוזערות (thumbnails) ומראה אותם בתור סתם אייקון. תמונות הוא עדיין מראה בתור thumbnails. אם מעבירים למצב "filmstrip" אז כשעומדים על סרט הוא כותב "no preview available", אבל תמונות הוא מראה כמו שצריך. למישהו יש רעיון מה לעשות? איך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  8. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Mamimo,

מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting". רעיונות ????

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by BobCaT,

עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by ofir123,

בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  14. אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  15. יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  16. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

17. איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  18. כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  20. פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by santakelev,

שלום לכולם, אני משתמש בwindows 7 64x ultimate. מטעמי נוחות שיניתי את האופציה בסייר הקבצים כך שפתיחת קובץ תעשה על ידי קליק אחד, ולא שניים. הענין הוא שחברה שלי גם משתמשת במחשב פעם ב-, והיא משתגעת מזה. שאלתי היא, האם יש אפשרות ליצור איזשהו מקרו או משהו בסגנון, כך שבלחיצה אחת אפשר יהיה להחליף בין המצבים? אני לא רוצה ליצור לה user משלה. תודה מראש!

22. Started by ofirpo,

אני קונה מחשב חדש האם מספיק לצרוב את התכנה או שיתכן וזה יגרום לי לבעיות בעתיד האם אפשר להמנע מתקלות עתידיות בעזרת ידע מוקדם האם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..? תודה מה מומלץ להתקין בכל אופן? תודה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  23. היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.

24. Started by demultiplexer,

יש לנו דומיין קונטרולר ישן. החלטנו לקנות עוד שרת חדש ולהחליף ביניהם. בשרת הנוכחי יש עוד כל מיני בעיות ודברים שאנחנו רוצים לשנות לכן החלטנו להתקין הכל מחדש. עכשיו יש שני דומיין קונטרולרים ברשת. אני רוצה להוריד את הישן. העניין הוא שאני רוצה להפוך את הישן לקופסא של פיירוול לינוקס. אז קניתי דיסק קשיח חדש שאני אחבר אליה ואתקין בו פיירוול. בנוסף, אני שומר את הדיסק הקשיח של הקונטרולר הישן ובמידה וקורה משהו לחדש מיד מחליף דיסקים קשיחים ורוצה שהשרת הישן יתפקד בתור קונטרולר. אז איך לעשות את זה? להדיח את הישן, להשאיר את החדש, במידה וקורה משהו לקדם את הישן שוב? פשוט לנתק את הישן מהרשת? משהו אחר? לרדת מהרעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by efod26,

שלום, יש לי שאלה אני מחפש מדפסת חדשה, ויש לי וינדוס 7 כל החנויות שהייתי בהם לא יכולים להגיד בוודאות שיש תמיכה לוינ' 7 איך ניתן לדעת ולא לקנות חתול בשק... לכולם יש תמיכה בויסטה אבל לא אומר בטוח שגם בוינ' 7.... תודה,

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.