Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDirectX10 של ווינדוס ויסטה ... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב חדש , אבל בזמן האחרון אני מקבל הרבה פעמים את ההודעת שגיאה של "שלח/אל תשלח" על Dr.Watson Debugger... מישהו מוכן להסביר מה הבעיה ואת הפתרון ?? תודה מראש, דור דדוש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תופעה ממש מוזרה! יש לי אופיס 2007 בויסטה במחשב נייד מצליח לפתוח מצגת שנישמרה באופיס 2003 < מהתקליטור ישירות כשאני מעתיק את התיקייה עם המצגת > לשולחן העבודה בויסטה ומנסה לפתוח את קובץ הPP > זה כותב לי שהוא משובש - מנסה לשחזר - נתקע ועוד סרטים למה זה קורה ? קבצי אופיס אחרים ובכלל כן נפתחים לי ( כמו וורד ןPDF) איך פוטרים את הבעייה הזו ? THX
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חבריםשהמחשב עולה לי אני צריך להקיש סיסמא ושחכתי אותה מה עושים יש לזה פתרון המחשב לא מכניס אותי תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי מורכבת ואני יתחיל עם השורה התחתונה: אחרי פורמט מלא של windows 7 64bit heb ultimate יש עומס עיל הזכרון RAM - משתמש בין 1GB ל 1.5GB זכרון ראם ללא שימוש בשום תוכנה כמעט. זה כמובן לפי "מנהל המשימות -> ביצועים". בלשונית "תהליכים"(כל המשתמשים) לא מראה על תוכנה בעייתית. הסבר כללי איך הגעתי למצב הזה: 1. אז ככה, קודם כל מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסקים קשיחים: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb - מערכת הפעלה Western Digital WD3200YS 320 gb - כונני קבצים זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms (בעת הופעת הבעיה) Adata premier DDR3 2*4096 1333MHZ pc3-10600 (חדש, כרגע מותקן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWS מופיעה כיתוב כזה: error BOOT.INI booting from c\windows בערך זה מה שכתוב, אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה.. מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מביך זה נכון ...אני לא מוצא את ה INTERNET EXPLORER במחשב ...איפה הקובץ הזה נמצא ? ???
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..
-
אני משתמש בVISTA בגירסת ה64 ביט ומסיבה לא ידועה נעלמה לי העברית. העברית מופיעה כמותקנת אך בתוכנות רבות במקום עברית מופיעים ריבועים ריקים וגם כשאני מנסה לכתוב בעברית בתוכנות אלה מופיעים ריבועים. אחד המקומות היחידים שבהם עדיין נשארה העברית היא בדפדפן ובגלל זה אני מצליח לכתוב את ההודעה הזאת בעברית. בדקתי שהויסטה תומכת בתוכונת בעברית (non-unicode) ועדיין שום דבר לא עוזר. כאשר התקנתי את הויסטה הכל היה בסדר והבעיה הופיעה לפני כמה ימים (השתמשתי בויסטה כמעט חודשיים). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
program c:/windows/system32/svchost.exe this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way please contact the applications support team for more information זה שגיעה שיש לי כול 5 דקות ואני לא מבין מה רוצים מימני מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-