עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Eliya,

לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  2. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. Started by NuNaTaK,

אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בערך פעם ביום בלי שאני מצליח למצוא קשר למה שאני עושה באותו רגע והיא גם לא משפיעה על המחשב. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה לציין שיכול להיות שהודעת השגיאה שכתבתי היא לא מדוייקת כי בטעות סגרתי עכשיו את החלון של ההודעת שגיאה לפני שהספקתי להעתיק אותה אבל זה היה משהו כזה. אני מצרף עוד מידע שהיה בקובץ שלפי הודעת השגיאה אמורים להיות בו פרטים נוספים: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="CMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="857088" CHECKSUM="0xD602DD12" BIN_FILE_VERSION="6.1.7100.0" BIN_PRODUCT_VERSION="6.1.7100.0" PRODUCT_VERSION="6.1.7100.…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  4. שלום יש לי שתי מחיצות לדיסק קשיח אחת לווינדוס ואחת למידע עכשיו פירמטתי לwindows7 ואני לא רואה את המחיצה השניה לאן היא נעלמה??

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. Started by yitzy,

אני רואה סימני שאלה במקום אותיות בעברית בשימוש עם ווינדוס 7 זה קורה רק בתוכנות שאני משתמש בהם (כמו FastStone או FDM)...לא בתוכנות של הווינדוס הורדתי language pack בעברית אבל זה לא עזר כתיבה בעברית עובדת בלי בעיות Windows 7 ultimate באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by chermesh,

לחלונות 7 שירותי text-to-speech, אך הם מוגבלים לגרסה האנגלית (המקורית) של מערכת ההפעלה. הגרסה עברית אינה מאפשרת פונקציה חשובה זו. האם תוכל/י להציע פתרון? שינוי בהגדרות? שימוש בתכנה חינמית (או אפילו מסחרית)? אני מעוניין בפתרון שיאפשר ניצול אופצית ה- text-to-speech באפליקצית Word 2007 ולא ככלי לקריאת טקסטים בתוך מסמך טקסט על ידי סימונם.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by zebra,

שלום לכולם: יש לי בעיה מעצבנת מאוד שלא ניתן לשתף מדפסות בwin xp התקנתי מדפסת של ברדר ולא ניתן לשתף אותה(חשבתי שהבעיה במדפסת)ואז ניסיתי להתקין סתם מדפסת של hp laserjet 4 ולשתף וגם זה לא מצליח מתקבל הודעה שלא ניתן לשנות הגדרות הדפסה יש למישהו מושג איך פותרים זאת?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  8. שלום, יש בפני שתי בעיות: 1.כמו שמצויין בכותרת ;D , אני מרוקן את כל ספריות הזמניות הכל!!! אבל עדיין מסתבר שהחלונות שוקל 2.5GB פעם היה לי כונן של מערכת הפעלה 2GB והוא התמלא, שיניתי את החלוקה ל4GB והוא עדיין מתמלא, ברור לי שבערך 1GB זה הפייג'ינג פייל, אבל למה חלונות מתרחב עם הזמן??? ??? . 2. הלכתי לחבר שלי, לתומי הפעלתי את סנדרה והיא גילתה משהוא מעניין, יש לו מעבד 1.7GHZ של אינטל, אבל סנדרה אומרת שהליבה שלו היא WILLMATE. האים זה אפשרי? יכול להיות שמכרו לו מחשב עם OC? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום! בזמן האחרון מופיע אצלי שגיאה מוזרה,פתאום המסך נהפך כחול וכותב לי שיש שגיאה,מריץ כול מיני ניראה לי סוג של בדיקות כשל ומפעיל את עצמו מחדש חשבתי במקרה הזה לעשות גיבוי ופירמוט. מישהו יכול לעזור לי בתהליך,להסביר לי את לפרמט אותו?

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by imac,

http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  11. היי ! אני מנסה ליצור "תמונת מערכת" לכונן C בלבד, אבל לצערי הוא מחייב לגבות גם את כונן D.. מה ניתן לעשות ? הנה תמונה: http://oi45.tinypic.com/o7ou54.jpg בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 ultimate 64bit , יש לי בעיה כזאתי : בווינדוס XP לדוגמא כשהייתי משחק במשחק כלשהו ובו זמנית אני בוונטרילו הייתי לוחץ על מקש הדיבור ומדבר חופשי בוונטרילו , בווינדוס 7 אם אני נמצא בתוכנה והוונטרילו ממוזער ( או בקיצור לא בראשית המסך ) אז המקש לא נלחץ ואני לא יכול לדבר כשאני לא נמצא בוונטרילו . מישהו יודע אולי איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by אוריפ,

לאבא שלי יש לפטופ: מעבד: CELERON 400 MHZ זכרון: 160 MB SDRAM לוח אם: תואם מעבד (לא יודע מה הדגם) דיסק קשיח - בעזרת השם נקנה את הדיסק הנ"ל: 20 GB 4200 סל"ד. מכיוון שאנו עושים רשת בבית, ובדיסק הקשיח הישן מותקן ווינדוז 98 לא SE, והרשת חייבת מינימום ווינדוז 98 SE, אנו צריכים ווינדוז חדש. רציתי לשאול איזה ווינדוז הכי יתאים למפרטת שנכתב למעלה? (אני לא חושב שXP בא בחשבון כי הוא לא יזוז על המחשב הזה... חשבתי אולי ME?) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by Riquelme,

היי חברה אני צריך עזרה בניטרול כפתור CTRL בXP.עדיף דרך רג'סטרי.הסיבה היא פשוט חסימה של אפשרות CTRL+C וCTRL+V . תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by gameon,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by SHLOMI71,

שאני מפעיל את המחשב תמיד נפתח חלון ההתחברות לאינטרנט אין ב- startup שום תוכנה ואפילו בילתי את האנטי וירוס. איך אני מוצא מה מפעיל את החיבור בהפעלת המחשב? תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? המחשב WINDOWS שלי, מידי פעם מחליט להצמיד את הטקסטים לצד ימין (והכוונה לטקסטים בהתחל וכו') אחרי ריסט המצב מסתדר. תמונות מצורפות. יש למישהו שמץ מה הסיבה לזה?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  19. אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by manenbu,

שאלה בקשר לשדרוגי מערכת וכאלה. אחותי מתכננת לקנות בשבילי לפטופ בארה"ב. הלפטופים שם מגיעים עם windows vista אני מניח (כמו בכל מקום), אבל יש כאלה שמגיעים עם שובר ל windows 7 שאתה מקבל חינם (או שלא? לא יודע) ברגע שאתה רוצה לשדרג. השאלה שלי - איך זה בדיוק עובד? השובר לשדרוג, מאפשר לי לשדרג ל 32 או 64 או שניהם? והאם השובר יהיה תקף גם בארץ?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  21. ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. Started by DJO,

ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  23. Started by thytyt32,

SQMAPI.DLL פגום או חסר בווינדוס 7 64 נפתר נפתרתי מהבעיה הזאת והתחיל שגיעה זאת 0xc000007b מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?

25. ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס

• 5 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.