עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AMD-Z,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי.... ;D אני מתקין עליו את הWINDOWS היום ואני צריך עזרה... אני יודע בערך איך אבל אני רוצה להתקין בלי בעיות. תודה.........

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

התקנתי וינדוס הפסקתי באמצע ועכשיו מתי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה אומר לי לבחור מערכת הפעלה איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by s.os,

טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by ashbit_q,

שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  6. שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. יש לי מחשב נישא עם ווינדוס אקס פי אבל הדיוידי שלו לא עובד השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות סידירום (או דיוידי רום לא משנה עכשיו) חיצוני ולהתקין את הווינדוס מהדריב החיצוני? (אחרי פירמוט כמובן) אני שואל כי אחרי הפירמוט אני לא יודע אם הוא יזהה את הסידירום החיצוני ואם זה לא יעבוד אז איך אני יכול לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אם דריב שבור? ( אני לא מעוניין לשלוח לתיקון ) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by yan_ymar,

אתמול התקנתי את המערכת ויסטא ובשלב מתקדם של ההתקנה כשרשום FINISHING INSTALATION.... ויש כאלה נקודות..... זה פשוט ממשיך ככה שעות... וזה כאילו נתקע, זה לא ממש תקוע ששום דבר לא זז פשוט ההתקנה לא מתקדמת!? בדקתי את זה אם כמה גרסאות שונות וכו'... מישהוא אולי יודע למה זה??? למה זה קשור??? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  11. התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה: User Account Control A program needs your permission to continue If you started this program, continue. VDOTool: Display Control Panel PALIT MICROSYSTEMS,INC. אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by shimronfio,

היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by zohar678,

בכול פעם שאני מנסה להתקין את הדפדפן של EXPLORER 7 אני מקבל הודעה שהתקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. כיצד אני פותר בעיה זאת? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  14. היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by shaharZur,

קניתי מחשב חדש וניסתי להתקין ווינדוס ובאמצע מופיעות שגיאות שרושם בהן שווינדוס נתקל בקשיים בהעברת קובץ מסוים ורשום את שם הקובץ שבדרך כלל מסתים ב DLL. ואם אני אומר לו שימשיך בכל מקרה אז הווינדוס עולה עם באגים ולפעמים לא עולה בכלל. אני פירמטתי כבר מלא פעמים. מה לעשות?. אני יודע שווינדוס עובד כי הוא במחשב הנוכחי. האם זה נגרם מזה שהווינדוס הוא 32 ביט.?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  16. ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

Ok, i have Creative Audigy 2 ZS and realtek OB sound card. two days ago i made format for C: and now there is one application in the "Device Manneger" that didnt get update. that file is for the Realtek, when i am updating it, it starts to make problems and the computer got stuck, what should i do ? Stay with the Realtk while he is not updated ? Thanks alot!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. צהריים טובים , שאלה בכותרת.. האם מיקרוסופט עידכנו את הדרייבירים החסרים לבקרי ה-SATA , או בכוונתם לעדכן בהמשך ? מה שיהיה חסר לי בהתקנה עם ה-SP2 . ראיתי בסטיקי את הבעיה אבל ההתייחסות הייתה ל-SP2 ואני לא יודע אם כדאי לנסות בכלל עם SP3 או שחייבים בכל מקרה להטמיע את הדרייבר עם תוכנת NLITE או העלאת הדרייבר עם דיסק און קי .. תודה .

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי וינדוס XP אחרי שהוא מפסיק לטוען את עצמו הוא מבקש "סיסמא ההפעלה של וינדוס " שזה אף פעם לא היה לי בקיצור הווינדוס היה עולה לי בלי זה כל הזמן פיתאום יש לי את החלון הזה מה עושים

20. Started by Liran3331,

יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  21. Started by Voodude,

אני מנסה להתשתמש בXP כשעון מעורר. לשם כך הוספתי משימה חדשה בscheduled tasks אבל הישום דרש את סיסמאת הכניסה ליוזר. מכיוון שאין לי סיסמא לא הקשתי כלום. הישום לא עלה ורשם שהבעיה בסיסמא. כשבחרתי לשם הניסוי סיסמא ליוזר והקשתי אותה בתהליך, הכל עבד בסדר. איך גורמים למשימה לרוץ בלי סיסמא??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by mistaarvim,

התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by omri_ro,

איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by moskitos,

ראית פה איזה ת'ארד על איך מחליפים מנגינות כשהווינדוס עולה או נכבה אז רציתי לדעת האם יש אתר עם כל מיני מנגינות\אפקטים לזה.

25. Started by ilya1987,

אני משתמש במודם: ESS ES56H-PI Data Fax Voice Modem. וכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (WINDOWS XP PRO) הוא מתחבר לאינטרנט אוטומטי. כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הוא מתחבר אליו אחרי כמה שניות שוב פעם וככה כל הזמן. אני ממש לא יודע מה לעשות אז אני ממש צריך עזרה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים