עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה עם דרייבר לצ'יפסטק למה אני לא מוצא אותו כאן : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by krispelj,

יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. זה פעם ראשונה שאני נתקע בתהליך פירמוט שכזה, אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק, כלומר: הוא לא מגיע למצב של PRESS ANY KEY TO CONTINUNE אלא הוא מראה לי מקף תחתון שמהבהב כל הזמן וזהו, מה עושים מישהו יודע ....?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by ben_20,

איך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Lurkers,

שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by Spiritus,

לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by mikibo,

שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  9. צהריים טובים. בשעות הבוקר המוקדמות עברתי למערכת ההפעלה - Windows Vista. הבעיה שקיימת היא שמערכת ההפעלה לא מוכנה להתקין את הכרטיס קול, כל העדכונים בוצעו למערכת,איפסתי את ההגדרות בביוס,התקנתי והסרתי דרייברים,הסרתי והתקנתי את ההתקן עצמו,חיפשתי פתרונות ברשת,אך לשווא. הלוח שלי הוא - Asrock ALiveSATA2-GLAN. פתרון: עדכון הביוס פתר את בעית ההתקנה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by NURITSHUSHAN,

היי, כשאני מדליקה את המחשב מופיע לי ERROR STUCK KEY 42 PRESS F1 אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק לי למסך של הסיסמא, הכל רגיל כמו ווינדוס 7 אבל מופיע לי המסך כניסה של המדיה סנטר, הסמלים של האופיס הפכו לי לסמלים של מדיה סנטר. זה לא נכנס לא להגדרות לא לאינטרנט לכלום שהוא לא תמונה או סרט. אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by id3232,

שלום ! במחשב מותקן לי גם XP וגם ויסטה (32BIT). בזמן האחרון שאני בויסטה פתאום שאני מנסה להכנס לתקייה מXP כמו "המסמכים שלי" וכו' מוצג לי חלון כזה שחוסם: הימני זה החלון ה1 ושאני לוחץ continue מופיע החלון משמאל... מה אפשר לעשות כדי לאפשר גישה מלאה לכל התקיות?!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. אהלן אני יודע שזה אפשרי אני רק צריך לדעת איך ... יש לי מחשב נייד איטי לאללה שאני לוקח לבצפר ללמוד איתו . קיצר אני לא ממש צריך את הווינדוס עצמו רק את הword/onenote ... עכשיו אני ראיתי שיש במסעדות מחשב שיש בו את תוכנת המוזיקה מובנת ואם אתה יוצא מימנה המחשב נכבה , וכשאתה מדליק המחשב עולה ישירות לתוכנה מבלי להיכנס לווינדוס עצמו ( כמובן שהוא פועל בווינדוס אבל המחשב משתמש בפחות משאבים ). אתם יודעים איך אני יכול לעשות את זה למחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. המחשב היה ב STANDBY (נייד) כשה פתחתי אותו הופיע לי מסך כחול לפי מה שהצלחתי להבין זה קשור להרד דיסק , ניסיתי להריץ את התוכנה של WD לא מצא שום בעיה ניסיתי גם MEMTEST על דרך גם אין בעיות . יש עוד הצעות? Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 24, {1904fb, fffff88006eb6228, fffff88006eb5a90, fffff88001685884} Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+164 ) Followup: MachineOwner --------- 1: kd> !analyze -v ***************************************************************************…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום! לאחרונה אני לא מצליח לבצע גיבוי בגלל איזה שהוא וירוס (כנראה) אני משתמש במייקרוסופט סקיוריטי אסנטיאל שאני מנסה לעשות גיבוי אני מקבל ארור 0x81000037 ובאנטי וירוס קופצת לי הודעה שיש וירוס וזה הקישור http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Exploit%3aJava%2fBlacole.EL&threatid=2147654826 משהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. גרסה חדשה שהודלפה ברחבי האינטרנט מציגה לנו מאפשרת לנו לראות את דפדפן ה-Spartan החדש של מיקרוסופט, עם התקווה שהחברה תצליח להביא מוצר חדשני ואינטואיטיסבי לשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94-spartan-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by domuzy,

יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  18. יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by xena,

היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 921nadav921,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש נקי מטרויינים. במידה והרצה לפרמט אותו בעתיד, איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  21. אני משתמש באקספלורר 6 ב-XP עם SP2 ואני משתמש בתוכנה של spyware בשם spybot search & destroy, ולאחרונה התחילה להיות שגיאה קבועה באתרים שונים כמו זאת שלמטה. בנוסף באתרים בחול בעיקר הדפדפן מבקש ממני שם משתמש וסיסמא להצגת פרסומות וזה מעצבן כי זה מקפיץ כל שניה חלון של התחברות כזה ואחרי שאני עושה הרבה פעמים ביטול זה מראה לי שגיא כמו למטה. אני חושב שה-spybot שינתה הגדרות וגרמה לזה למרות שכבר הרבה זמן שאני משתמש בה והיא לא עשתה את זה.. אם מישהו יודע מה לעשות אשמח אם תגידו.. הנה דוגמא לשגיאה כזאת (תעתיק את הכתובת של התמונה לשורת כתובת למעלה בשביל לראות): http://planet.nana.co.il/SuBa/exerror.JPG

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by HADBI,

ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  24. ב-XP היה ניתן לערוך את השם, הערות וכו' ע"י כניסה למאפייני הקובץ>פרטים. מדוע בויסטה זה נעול? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by keypod,

יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.