Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הי קוראים לי גידי ויש לי מערכת הפעלה windows 98 second edition p3 600 128 sdram (3000 16 mb sdram voodoo 3) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה ווינדואז 2000 ? ואם זה כדאי? הבנתי שזה אן טי אבל למה זה טוב? לשימוש ביתי זה טוב? ולמה טוב האקס פי? שמעתי תוכנות ומשחקים בחלקם לא עובדים בו ויש בו באגים וכל מני כרגע וממתי שיש לי תמחשב הזה יש לי תווינדואז 98 אס אי להגיד תאמת מכל המערכות האלה הכי אהבתי את הדוס הישן והטוב........... הכי טוב! עכשיו מישהו יכול להגיד לי עם כדאי לי לעבור לאקס פי או לאלפיים? או להישאר עם מה שיש לי? נ.ב דרך אגב אני מתכנן להחליפ את הוודו בזמן הקרוב... ובעתיד הקרוב לטווח הקצת יותר רחוק להחליפ את שאר החלקים במחשב דרך אגב יש לי צורב יאמאהה crw2448 שדופק לי דיסקים…
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO+SP1 ואני לא מצליח לעשות שום עדכון בין אם אני מנסה לעדכן את העדכון ידנית כגון הקובץ שמתקן את בעיית ה בלאסטר לבין אם אני מנסה לעדכן דרך האתר קורה אותו הדבר, הוא מוריד את ההתקנה ו עושה ריסט ובעצם לא עשה התקין כלום. אני בודק ב "הסרה והוספה של תוכניות" ולא הוספו שם עדכונים כמו שאמור להתווסף. ניסיתי להתקין כבר מחדש את הווינדוס וזה שוב קורה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו התקין את הbuild הזה? האם הbuild יחסית חדש? לא ניסיתי עד עכשיו להתקין אף Longhorn, אבל זה מסקרן אותי.. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה ביותר שהווינדוס פשוט לא מאפשר לי ללחוץ לחצן ימני על כל קובץ כלשהו סתם ככה.. (הוא אמור לפתוח חלון קטן עם אפשרויות, הדבר הרגיל בקיצור). ובמקום זה הוא נותן לי הודעת שגיאה בכל פעם. לא משנה אם זה בשולחן עבודה או בתיקיות. כל קובץ. יש לי את הווינדוס כבר שנתיים ורק היום פתאום צצה הבעיה (אומנם התקנתי דברים חדשים כמו תוכנות מDriver Genius למי שמכיר אבל לא משנה). זה מה שהוא רושם לי בשגיאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4ce796f3 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריג…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ב WIN XP שאני מדליק את המחשב זה מבקש סיסמה ואין סיסמה אני לא מקליד כלום ולוחץ אישור וזה נפתח כאילו יש לי כמה משתמשים וזה משתמש בלי סיסמה (אין לי כמה משתמשים) מה לעשות כדי שזה לא יהיה? (שיכנס אוטומטית) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני באמצע קורס בג'ון ברייס ובנושא של קבוצות ומשתמשים, ביקשו מאיתנו לתרגל יצירת משתמשים במכונה וירטואלית. יצרתי כמה משתמשים ומשום מה אני לא רואה את המשתמשים האלה במסך הכניסה, רק את החשבון הראשון שיצרתי במכונה הוירטואלית. אני משתמש שם בווינדוס 10 גרסת Enterprise כמה שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל, לא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, בכל הפעלה של המחשב הוא מציג הודעת שגיאה שאומרת: "The drive is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that the drive door is closed" בכלל אין לי כונן דיסקטים! עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאנטי וירוסים לפעמים עושים בדיקות כאלה, אך לא מצאתי את ההגדרה הזאת. אני משתמש ב nod32 2.7. מישהו יודע איך מבטלים את הבדיקה? תודה מראש! ;D
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי לאחר שעשיתי בו כמה שינויים בזמן האחרון: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 ויש לי בעיה כללית בוינדוס של איטיות זה מתבטא בכך שלהוציא קובץ מראר של נגיד 6 ג'יגה לוקח לו מעל לשעה או למשל בכך שהתקנה של משחק חדש גם לקחה לו משהו כמ…
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל את המחשב רגיל זה כותב שיש בעיה עם אחד הדרייברים וללחוץ על כפתור כדי שהוא יתחיל Scan Disk ואז הוא מתחיל ואז שהוא מסיים את ה Scan Disk הוא פותח את הסריקה הגדולה שלוקחת מלא זמן וככה כל הזמן :'( עזרה!!!! :'( ???
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-