Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA SP1 אני מנסה להסתכל על HELP של איזו תוכנה שאני משתמש והוא אומר לי: The Help for this program was created in Windows Help format, which was used in previous versions of Windows and it is not supported in Windows Vista. For more information, see Windows Help program (WinHlp32.exe) is no longer included with Windows on the Microsoft support website. הורדתי את הקובץ WinHlp32, התקנתי אותו ועדיין אני לא מצליח לראות את ה HELP של התוכנה. אני מדבר על החלונות שליד ה X (של סגירת החלון) יש סימן שאלה (?), ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול להקיש על שדות בחלון והוא אומר לה מה המשמעות של כל שדה או איזור בחלון. למישהו יש מושג אם אני עושה משהו לא בסדר? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי Athlon 64 ועד היום לא ממש ניצלתי אותו כי בזמנו WinXP 64 היה מלא בעיות תאימות וכו'. 1. האם כבר כדאי להתקין את גירסת ה-64bit כיום, אחרי שכבר יצאה SP2 2. האם יש אפשרות לשדרג את XP32 ל-64 (בלי לפרמט ולהתקין הכל מההתחלה)?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי.... ;D אני מתקין עליו את הWINDOWS היום ואני צריך עזרה... אני יודע בערך איך אבל אני רוצה להתקין בלי בעיות. תודה.........
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק התקנה של ווינדוס 7 גרסת 64 ביט כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך BOOT , אני נתקל בתופעה מוזרה ואני ינסה להסביר עד כמה שניתן לאחר שהוא טוען את כל הקבצים ומופיע המסך הכחול של ההתקנה, לוקח לפחות 3 דקות עד שמוצג לי האפשרות לבחור באיזה שפה אני מעוניין להתקין לאחר מכן שאני לוחץ על הבא , לקוח כמה דקות טובות ואז מופיע לי אם אני מעוניין שדרג או להתקין באופן אישי בחרתי באופן אישי, פירמטי את כונן C , ההתקנה התחילה עבל בחלק של install windows file זה נתקע על 0 אחוז השארתי את המחשב דולק לפחות 3 שעות, וזה נשאר על 0% חשבתי שזה בעיה בדיסק, אז התקנתי דרך VM וההתקנה הלכה באופן מהיר ורציץ בלי שום בעיות והצלחתי בסופו של דבר ליצור מכונה וירטואלית של WIN 7 בנוסף התקנתי מ…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי שאני עושה עדכון אחרי יום המערכת קורסת וצריך לפרמט... מישהו?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אני מוצא את המספר הסיריאלי המותקן אצלי במחשב xp profesional
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה וטורדנית שמתבטאת בכך שלעיתים, לא באופן עקבי אבל לעיתים מספיק תכופות שזה מציק, הסליידר של הווליום פשוט מתחיל לרדת מעצמו ובהדרגה משתיק לי את הסאונד במחשב לגמרי... הדרך היחידה שמצאתי לפתור את זה בינתיים זה ע"י reboot של הווינדוס.... מישהו יודע מה גורם לזה? יש לי winXP sp2, כרטיס קול מובנה של Realtek על GA-P965-S3... הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקספי ואני רוצה להתקין 7. שהעברתי לחברה שלי שירים בעברית מהמחשב שלי לשלה, שהיא משתמשת ב7, הטייטל והארטיסט בשירים היה רשום אצלה בג'יבריש במקום עברית כמו שאצלי שהעברתי, והיה צריך אחד אחד לשנות. זה בגלל בעיה שיש אצלה אולי כי הווינדווס שלה באנגלית או משו או שאם אני יעביר לווינדווס 7 גם לי זה יקרה? כי לעבור כמה אלפי שירים אחד אחד לשנות מג'יבריש לעברית לא נראה לי הגיוני.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האלן חברה... החלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך "ברוך הבא "כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אז יש לי מסך שחור (כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה כלומר אני לא יכול להיכנס לוינדוס אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
חברים שלום! אני דיי מתוסכל פה. התקנתי לאחותי WIN7 ומסתבר שכל פעם שהמחשב שלה חוזר ממצב שינה (SLEEP) הוא נותן BSOD. ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך, ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE, הסתבכתי עם הקבצי DUMP... הצילו! :-\ (אם צריך מידע נוסף, אשמח לפרט.)
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל את המחשב רגיל זה כותב שיש בעיה עם אחד הדרייברים וללחוץ על כפתור כדי שהוא יתחיל Scan Disk ואז הוא מתחיל ואז שהוא מסיים את ה Scan Disk הוא פותח את הסריקה הגדולה שלוקחת מלא זמן וככה כל הזמן :'( עזרה!!!! :'( ???
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול: http://www.update.microsoft.com/windowsupdate בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה!…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא עם ווינדוס אקס פי אבל הדיוידי שלו לא עובד השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות סידירום (או דיוידי רום לא משנה עכשיו) חיצוני ולהתקין את הווינדוס מהדריב החיצוני? (אחרי פירמוט כמובן) אני שואל כי אחרי הפירמוט אני לא יודע אם הוא יזהה את הסידירום החיצוני ואם זה לא יעבוד אז איך אני יכול לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אם דריב שבור? ( אני לא מעוניין לשלוח לתיקון ) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מוזר לא יודע מה שינו בחלונות 7 אבל יש לי איזה קובץ KEY.REG בשביל איזה תוכנה והחלונות לא יודע לזהות מה עושים ואיך משתמשים בקובץ REG ...
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ב WIN XP שאני מדליק את המחשב זה מבקש סיסמה ואין סיסמה אני לא מקליד כלום ולוחץ אישור וזה נפתח כאילו יש לי כמה משתמשים וזה משתמש בלי סיסמה (אין לי כמה משתמשים) מה לעשות כדי שזה לא יהיה? (שיכנס אוטומטית) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אין לי מושג איך, הוא פשוט נמחק. נשאר לי כל הסוגים שלו (BOLD, BLACK, NARROW...) אבל הרגיל נמחק לי. מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה: User Account Control A program needs your permission to continue If you started this program, continue. VDOTool: Display Control Panel PALIT MICROSYSTEMS,INC. אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-