Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל קצת פרטים על מערכת ההפעלה הזאת, לאיזה משתמשים היא מיועדת, מה החידושים בה, ההיתרונות , החסרונות וכו' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט. ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר. יש למישהו איזה פיתרון למצב ?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה החלטתי לאחות לראשונה את הדיסק הקשיח במחשב. כשהפעלתי את מאחה הדיסק של ויסטה, הבחנתי שהכלי הזה מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. בגרסאות הקודמות של חלונות, היה קודם מתבצע תהליך של ניתוח הכונן, ורק בסיום הניתוח הייתה מתקבלת הודעה, האם הכונן זקוק לאיחוי או לא. גם הניתוח, וגם האיחוי עצמו היו מלווים בתצוגה גרפית, שהראו את התקדמות התהליך. לאכזבתי, המאחה של ויסטה, לא נותן את האופציה של ניתוח מוקדם, וגם לא מלווה בשום תצוגה המראה את התקדמות התהליך. השאלה שלי- מה קורה במצבים שאין צורך באיחוי. האם המערכת תודיע זאת, או שפעולת האיחוי תתבצע בכל מקרה? אגב, פעולת האיחוי נמשכה זמן רב מאוד. בערך מהשעה 23:00 ועד הבוקר. מדובר בדיסק בנפח 320GB מתוכם 177GBפנויים. האם הגיוני שהתה…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה להתקין את הדפדפן של EXPLORER 7 אני מקבל הודעה שהתקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. כיצד אני פותר בעיה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עדכונים... חייב לעשות אותם? חייב לעשות לווינדוס עדכונים? הוא מאט את המחשב לא? זה מה שאני צריך להוריד: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ו- .NET Framework 3.5 Family (KB951847) x86 תאריך פרסום אחרון: 27/1/2009 גודל הורדה: 284 MB Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 הוא עדכון מצטבר מלא המכיל תכונות חדשות רבות הבונות תוספת ל- .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, וכולל עדכוני שירות מצטברים לרכיבי משנה של NET Framework 2.0 and .NET Framework 3.0. העדכון ל- .NET Framework 3.5 Family מספק עדכונים חשובים של תאימות יישום. דרישות מערכת CPU מומלץ: לא צוין. זיכרון מומלץ: לא צוין. שטח דיסק קשיח מומלץ: 4380 MB כיצד להסיר את ההתקנה ניתן להסיר עדכון תוכנה זה באמצ…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
i've got win xp pro service pack 2. suddenly i'm having problems to write in hebraw when i'm online. if i'm trying to write in hebraw insted of letters i'm getting ???? from some buttens of the keybord. when i'm writing in hebraw on the messanger or I.C.Q the problem is gone. it happens only when i'm trying to write in hebraw in israeli web sites, forums, search line and more.... i tryed to switch to adiffrent keybord but the the problem stay. never had somthing like this before i'll be thakful for any help i can get.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
WTF ? מי יתקין את זה ? http://www.theinquirer.net/?article=30128 מה הקטע בוינדוס שהורג לך תביצועים של המחשב ? מחיפוש קל ניראה שלא הביאו את זה עדיין, אם כן אני מיצטער...
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס XP Profesional ואני רוצה לשנות בו כמה דברים: 1) לפני כמה זמן, מישהו שינה לי משהו בוינדוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס יש חלון שמבקש ממני סיסמא. לעבור את החלון הזה זה לא בעיה, אני פשוט מקיש אינטר בלי שום סיסמא אבל אני צריך להיות צמוד למחשב מתי שאני רוצה שהוינדוס יפעל. בקיצור, אני רוצה לבטל את זה 2) כל פעם שנפתחים לי מעל 5 חלונות באקספלורר, הם מקווצים לתוך תיבה של חלון אחד בשורת המשימות שכתוב בה את מספר החלונות, וכל פעם שאני רוצה להעביר חלון, אני צריך ללחוץ על זה ולבחור את החלון הרצוי. איך אני מבטל את זה, או קובע באיזה כמות של חלונות, הם יקווצו לחלון אחד? 3) כשאני עושה כיבוי למחשב, הוא מבצע את כל השלבים של הכיבוי ומגיע למסך שאני צריך ל…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי בCOOKIES קובץ בשם INDEX שלא מוכן להימחק. מה ניתן לעשות?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חברים שלום! אני דיי מתוסכל פה. התקנתי לאחותי WIN7 ומסתבר שכל פעם שהמחשב שלה חוזר ממצב שינה (SLEEP) הוא נותן BSOD. ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך, ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE, הסתבכתי עם הקבצי DUMP... הצילו! :-\ (אם צריך מידע נוסף, אשמח לפרט.)
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל את המחשב רגיל זה כותב שיש בעיה עם אחד הדרייברים וללחוץ על כפתור כדי שהוא יתחיל Scan Disk ואז הוא מתחיל ואז שהוא מסיים את ה Scan Disk הוא פותח את הסריקה הגדולה שלוקחת מלא זמן וככה כל הזמן :'( עזרה!!!! :'( ???
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שאלה שאמורה להיות ממש פשוטה: בחלונות xp כאשר לוחצים על קובץ מסוים עם כפתור ימני, אחת האופציות בתפריט היא ״ערוך״. השאלה היא איך אני עורך את ה״ערוך״ הזה, מאיפה אני מגדיר את התוכנה שבה ייערך הקובץ? לצורך העניין, ברצוני שתמונות ייערכו ישירות בפאוור פוינט, אבל פתיחתן הרגילה תישאר במציג התמונות הרגיל של חלונות. זה אמור להיות ממש פשוט, לא?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS 7 דרך DOK וראיתי באתר מיקרוסופט שאפשר לעשות את זה בעזרת DISKPART. התחלתי לעבוד לפי ההוראות וכשאני רושם list disk זה מראה לי רק את ה-HDD ולא את הכונן של ה-USB. מה עושים? לא חשוב הצלחתי בדרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המקרה: קיים אצלי כונן C FAT32 וכונן D NTFS. כאשר באתי להתקין XP עשיתי כך: העלתי דוס מכונן C. הפעלתי את XP דרך הדוס והתקנתי XP על כונן D. הבוט בביוס מוגדר מHD1 (היינו כונן D) הבעייה: אם אני מנתק את כונן C מהמחשב, אז מערכת ההפעלה XP לא עולה. נותן שגיאה שאין BOOT למחשב. איך אני מבטל את התלות של מע' ההפעלה שלי בכונן C?
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תקלה חדשה שנוצרה אצלי במחשב לפני יום: ביצעתי Microsoft Update כדי לעדכן את מערכת ההפעלה והאופיס בעידכונים האחרונים. העידכון עבר תקין על פניו. לאחר ביצוע איתחול למחשב החלו הבעיות. Windows XP SP3 המעודכן מתחיל לעבוד, מקרין את הלוגו של WINDOWS XP על המסך, ואחרי כן ניכנס ל- CHECK DISK על דיסק C. ה-Check disc ניראה מסתיים תקין ללא שגיאות, והמחשב מאתחל מחדש BOOT. מגיע שוב ללוגו של החלונות, שוב בדיקת דיסק, שוב איתחול וחוזר חלילה. בדקתי את כל חיבורי הכבלים במחשב לדיסקים ולספק כוח, בדקתי שהזכרונות נעוצים כהלכה, והכל ניראה תקין. ביצעתי MEM TEST הכל תקין. ניסיתי לעלות מערכת הפעלה עם F8 בסייף מוד, והמחשב ניתקע במהל האיתחול. המחשבה הייתה לנסות לחזור ל- SYSTEM CHECK PIONT שלפני ה…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-