Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני עושה קליק ימני על שולחן העבודה, התפריטים מופיעים באנגלית אני יודע שיש איזה HOTFIX שצריך להסיר, אבל אני לא יודע איזה. מישהו יודע? אופס אופס!!! סליחה מצאתי. KB943460 [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 17:22:23 אוף!מצאתי שזה העדכון אבל אין לי אותו בהוספה/הסרה של תוכניות וכן סימנתי show updates. וזה גם לא באפשרויות שפה.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
*הערה: קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לפירסום הת'ראד הזה, אז נא לא לסקול אותי אם זהו איננו הפורום המתאים ביותר לת'ראד.. אפשר פשוט להעביר.. שלומות לכם חברי Hwzone. בביתי הקט שני מחשבים, המחשב שלי והמחשב של אחותי המחוברים ברשת(שיתוף קבצים ואינטרנט) כאשר אני מתפקד כמחשב שרת. לפני כמה שבועות צצה בעיה מוזרה משהו במחשב של אחותי עם השפה האנגלית... בכל מקום שבו ניתן לכתוב, חוץ מאתרים בתוך האקספלורר, פשוט אי אפשר לכתוב באותיות אנגליות "קטנות"(אלא אם כותבים בWord או Notepad ומעתיקים). כלומר - Alt+Shift פשוט לא עובדים באקספלורר, וגם החלפת שפה "ידנית" דרך סרגל הכלים לא עובדת.. הדבר היחיד שעובד הוא מקש הCaps Lock שמחליף את האותיות העבריות לאותיות אנגליות גדולות, ולא קטנות... כמ…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit. האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש? האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
קרה לכם פעם שאתם יכולים לסמן כמה קבצים או לבחור את כולם עם ה shift / ctrl על הדסקטופ, אבל בכל מקום אחר במחשב - זה לא ניתן? אני כבר משתגע מזה - לא יכול להעתיק כמה קבצים ביחד וצריך להעביר אותם אחד אחד. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של המקלדת (microsoft multinwdia) וזה לא עזר. מקווה שמישהו יוכל לעזור...
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס באנגלית, הוספתי את השפה בעברית אולם הכתב יוצא הפוך (גם שאני כותב). איך אני פותר את הבעייה ?. אשמח לתגובות...
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ללא כונן {GOGABOOK} אין כונן CD והוא ללא מערכת הפעלה... יש לי התקנה של WIN7 על דיסק שהוא BOOT מה אני צריך לעשות איך להעלות את זה ל-DOK?! תודה
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיות עם התקנת הXP עליו. אוקי המפרט: AMD 64 3000+ S-939 GA-K8NS-939 לוח אם 2*256 TWINMOS DDR 400MHZ GA RADEON 9600XT VIVO 256MB והרד דיסק ישן שכבר היה לי WD 30GB אוקי, אז ככה. בפעם השלישית בערך הצלחתי להתקין ווינדוס (בלי SP1) אבל, הוא קורס פעם ב... כלומר, זה יכול לקרות כשאני רק מעלה את הווינדוס ואז הוא עושה ריסטרט מעצמו או כאשר אני מנסה להדליק משחק כלשהו. הוא פשוט עושה ריסטרט. אחרי כל ריסטרט כזה הוא דורש תיקון של הווינדוס ע"י הדיסק של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם אחת אבל הוא דורש את זה כל פעם. דבר נוסף : הוא הקפיץ לי מספר פעמים חלון כחול (?!) עם השגיאה : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. למען ההגינות: את המחשב הרכיבו לי במעבדה, הבאתי להם את ההרד דיסק…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקנתי WIN 98 מחדש (על הקודמת) וכעת אאוטלוק מבקשת סיסמא להתחברות ואין לי מושג מהי. איך אני מוצא את קובץ הסיסמאות ואיך אני מבטל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה 80G שזה בעצם 75G ..........................המחשב עובד במהירות X אם אני אחלק תהראד דיסק למחיצות המהירות תקטן ?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום! לגבי כל קובץ בWINDOWS: אם מסתכלים על המאפיינים של הקובץ ניתן לראות 3 תאריכים: 1) נוצר 2) השתנה 3) נפתח שמתי לב שתאריך הצילום של תמונה מופיעה בשדה "השתנה". למישהו יש מושג איך אני יכול לשנות את התאריך בשדה זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פתאום מופיע לי דבר כזה עם הודעת של End program והמחשב נכבה! מה זה??? עריכת המודר: אין צורך בכ"כ הרבה סימני שאלה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הכוונה שמתי שהמחשב עולה אז אין את המסך בחירה של משתמשים אלא ישר הוא נכנס לאדמין ואני רוצה שהוא ישר יכנס ליוזר שלי (Moshe)
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה כדאי להתקין לצרכי שרת EXCHANGE בעיקר ? כמו כן למישהו יש עצות להתקנה או דברים מיוחדים לקראת התקנת ה-EXCHANGE ?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-