עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oorlevi,

יש לי ווינדוס חוקי ולא קיבלתי שום עדכון על SP3. מתי אמור לצאת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום יש לי Windows 7 ותמיד עיניין אותי לדעת האם העדכוני אבטחה וכל שאר העדכונים שמוציאה Microsoft ב-Windows Update פוגעת \ מאיטה את ביצועי המחשב???? מומלץ להתקין את כל העדכונים החדשים בכל פעם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oryosef1,

שלום! שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!! זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!! יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by RON_Xxx,

אני רוצה לעשות את זה לאופיס 2007 ואם זה כן עולה כסף אז איך מיקרוסופט גובים אותו?...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by ben060,

האם אפשר למחוק אותם? מה הם בכלל? אני מדבר על מה שמודגש בכחול ה UNINSTAL [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה

10. שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by dreamt,

שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by soundf,

טוב אז ככה כמו שידוע אני רוצה לעבור אם המחשב החדש שלי לטכנולוגיה 64 ביט.... הבעיה היא שלא הכול תומך אז הדברים שהכי חשובים לי זה הדברים האלו: דבר ראשון אם הקביוביס יפעל... הינה התוכנות שאני חייב: Steinberg.Cubase.SX.v3.1.1.944 וכל התוספים שלה..... הVST איך אני יודע אם יפעלו??? התוכנת העריכה הסופית Magix Samplitude Pro v8.0 עכשיו התוכנות הבסיסיות: WinRAR.v3.50 Ahead.Nero.v7.0.1.2.Premium.Edition NOD32 WINAMP Messenger 7.5 daemonV400-לזה אני יודע שיצא תמיכה ל64 ביט Alcohol.120%.v1.9.5.2802 icq5_hebrew_setup Firefox EVEREST.Ultimate.Edition.v2.50.48 Ad-Aware.SE.Professional.v1.06 Sygate Personal Firewall Pro v5.6 MS Office 2003 Pro וכמובן אימיול וביטורנ…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Tanya,

הי. יש לי מחשב נוסף בבית. [לא שלי]. לפני כחמש שנים קנינו דיסק מקורי של ווינדוס ב-900 ש"ח. כשהוחלט להחליף כמה רכיבים במחשב [למשהו חדיש יותר], לקחנו את המחשב למעבדה ושם נתנו להם את הדיסק המקורי של ווינדוס [שקנינו אז] על מנת שיתקינו לנו. היום כשהדלקתי את המחשב קפצה לי הודעה הבאה: בנוסף כל מסך המחשב הפך לשחור. למה זה הופיע? יכול להיות שקרה שם במעבדה משהו שאנחנו לא יודעים עליו? אשמח לעזרה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. האם התקנה של העדכונים בטוחה למי שאין חלונות xp חוקי ובלי רשיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני כרגע משתמש בווינדוס 8 (לא 8.1) ושוקל לשדרג לווינדוס עשר, אני מעוניין לדעת האם 10 חפה מבאגים אקוטיים שהופכים אותה ללא שמישה או דברים בסגנון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי amd 64 עם לוח בעל צ'יפסט nforce 3 250. באתר של nvidia אני לא רואה דרייברים של הצ'יפסט לווינדוס 7. האם זה אומר שהמוצר בכלל לא תומך בגרסה האחרונה של ווינדוס?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. היי אני צריך לפרמט מחשב ולהתקין בו ווינדוס. מותקן עליו כרגע XP. מדובר על מחשב עם מעבד אינטל E2140, לוח אם פשוט של אינטל, זכרון 512MB, כ. מסך מובנה. האם אפשר להתקין עליו 7 או שהוא יקרטע?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. האם ווינדוס XP פרו יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 64 ביט?? ? וווינדוס XP 64B יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 32?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. האם זה חוקי? האם יש סכנה לבאן או משהו?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Sargon,

נראה קצת מגוכך שלמרות שהחומרה של המחשבים כל הזמן מתקדמת אנחנו עדיין מתמודדים עם דברים כמו מערכות הפעלה איטיות או שצריך לעשות איתחול מחדש בשביל "לתקן איטיות" יש לי מחשבים ישנים, אז השאלה שלי היא האם עם מחשב חדש ועוצמתי יש עוד בעיות מגוכחות של איטיות? לפעמים איטיות היא בלתי נמנעת בגלל פעולה כבדה, אבל נניח לא מבצעים חישובים יוצאי דופן במאטלב, האם ווינדוס 10 עדיין נהיית איטית לפעמים גם בשימוש השותף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by natan805,

ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.