Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין NETLINITER2 וזה נותן הודעות על אי תאימות וכו' ובסוךף גם לא כ"כ עובד(בעיה ידועה), אז מה שעשיתי זה COMPATIBILITY MODE לקובץ ההתקנה ואז הרצתי אותו והתקין ועובד כמו שצריך.... ;D התקנתי גם KMPLAYER ושמתי לב שרואים מפוקסל והיו כמה בעיות עם קבצי התרגום,הסרתי והתקנתי שוב (הפעם בCOMPATIBILITY MODE לXP SP3) וזה עובד חלק ללא שום בעיות. אז אולי זה לא הפתרון האידאלי אבל זה עובד כמו שצריך, אז עם זה עוזר למישהו אז בכיף... נ.ב: BUILD 6700 כמובן!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא xp sp3 (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... אני פותח את המחשב שלי בווינדוס XP מנסה להיכנס לאחד הכוננים C/D/E בדאבל קליק ואני לא מצליח המחשב עושה לי פתיחה באמצעות על כל דאבל קליק במקום להיכנס ישר לכונן. נכון, יש דרך להיכנס לכונן והיא על ידי מקש ימני בעכבר וכפתור פתח (open) אבל זה תקלה שטותית שמפריעה לי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... בתודה מראש מאיר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לנו בבית רשת אלחוטית , המחשב השולחני שלי והמחשב הנייד של אבא שניהם מחוברים בעזרת נתב של Compex . המחשב הנייד מותקן וינדוס ויסטה , הבעיה היא שלמחשב לוקח המון זמן להתחבר לרשת האלחוטית אבל ממש המון ולפעמים זה דורש הפעלה מחדש של המחשב ולפעמים כמה פעמים של הפעלה מחדש. מבחינת אות אין בעיות , המחשב מציין שהעוצמה של השידור טובה מאוד עד מעולה. המחשב עולה ומתחבר ואז מופיע לי מין משולש אזהרה צהוב , עם כיתוב של Identifying ופה הוא נתקע המון זמן. חיפוש קצר בגוגל העלה שיש צורך לשנות הגדרה בוינדוס דפנדר , אכן זה עבד לכמה ימים אבל עכשיו זה חזר לעצמו. מה לעשות ? תודה מראש סתו.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי שמקבלים את המחיצות (במקרה שלי2 D&C) שואלים באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הווינדוס ,השאלה שלי היא: איך אני מוחק את שני הכוננים לפני שאני רוצה להתקין על כונן C תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הפעולה Compact עושה ל Personal Folders ב Outlook? (ואני לא מתכוון שתענו לי תשובה שזה מצמצם אותו, אלה איך?)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(מקווה שהנושא לא יועבר לי למערכות הפעלה, כי בכל זאת נראה לי שזה קשור לחומרה). מאז שהתקנתי את ה-XP, לפני שלושה שבועות, יש לי בעיה משונה. שאני לוחצת START ---> LOG OFF COMPUTER, המחשב מגיע למסך של "אפשר לכבות בבטחה" (לא זוכרת את הנוסח המדויק באנגלית), שומעים קליק מהמארז ו....כלום, נשאר דלוק והמאווררים עובדים. ב-Power Options, יש לשונית של APM שזה Advanced Power Management, סימנתי שם שיתמוך באפשרות הזו, וכלום לא עוזר. הבעיה התחילה רק **מאז שהתקנתי את ה-XP**, בכל מערכות ההפעלה הקודמות, כולל המלניום קודם, **המחשב היה כבה בלי בעיות**. יכול להיות שיש בעיה בספק כוח? אני צריכה לעשות איזה שינוי בהגדרות? משהו..... אגב, גם כפתור ה-POWER על המקלדת לא עוזר בנדון.
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה... המסך הכחול עובר במהירות, כך שאינני מסוגל לקלוט את הבעיה... בקיצור האפשרות היחידה שלי היא לפתוח את הווינדוס בסייף מוד SAFE MODE ניסיתי להתקין את התוכנה WinDbg שמומלצת אצלכם באתר לפענוח בעיות מסכים כחולים ולא הצלחתי, הווינדוס מעלה לי חלון שבו כתוב Windows Installer: "The system administrator has set policies to prevent this installation" כמובן שניסיתי להתקין דרך חשבון האדמין וגם דרך חשבון משתמש רגיל, בשני המקרים הוא העלה את אותו חלון... מישהו יכול לעזור? לייעץ? כל תגובה תבורך... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך ליצור מצב בו בנייד שלי יש לי dual boot, אפשרות לבחור האם להעלות את חלונות 7 או XP, רוצה ליצור מצב שקיימת לי האפשרות להשתמש בנייד עם XP, או עם 7. הצורך הוא מסיבות של תאימות כרטיס קול חיצוני + קיובייס וכו', שעובדים לי כרגע רק עם XP. כרגע, מותקנת לי על המחשב רק 7. מה הדרך בעצם ליצור את המצב הנ"ל? האם אפשר להתקין עכשיו XP במחיצה שונה? או שמא אני חייב להתקין קודם XP ורק לאחר מכן 7 אולי? אם בכלל המצב אפשרי? אשמח לעזרה... המון תודה, מראש. חן.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מותקנות במחשב שלי שתי מערכות הפעלה 98 וXP עכשיו אני רוצה רק את הXP אז איך אני עושה לו דיסקט איתחול כמו ב98
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 x64 ואת המדפסת בנושא. התקנתי למדפסת דרייבר של ויסטה 64 ביט. הבעיה שהדרייבר של המדפסת לא מראה את סטטוס הדיו והדפים כמו שהראה בויסטה. חיפשתי דרייבר באתר של Canon העולמית ל-Windows 7 ולא מצאתי. מה שמעניין ומטריד הוא שלדגם החדש (iP4700) כן יש דרייבר ל-7 ואפילו ל-64 ביט. המדפסת אמנם מדפיסה אבל חיווי הסטטוס מאוד חשוב לי גם כן. האם יש משהו לעשות חוץ מלקנות את הדגם החדש? אודה לכל רעיון. עריכה: עשיתי ריסט למחשב והבעיה נפתרה. למרות שעדיין אני לא מבינה למה אין באתר של Canon דרייבר ל-Windows 7 אלא רק לויסטה. אבל העיקר שזה עובד.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://jameskyton.wordpress.com/2006/12/29/beyond-windows-vista-fiji-and-vienna/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גודל הספרייה windows הוא כ- 14GB (!!). כמו כן כל הזמן הגודל הולך ועולה... א. האם אפשר לצמצם את הגודל הזה ? ב. האם הורדות העדכונים נשמרים במחשב, אם כן איפה והאם אפשר למחוק אותם. אציין שיש לי vista ultimate. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי WIN XP SP 2 בעברית. אני רוצה לשנות את שפת הממשק של WINDOWS מעברית לאנגלית. לא מצאתי בהגדרות שפה את האפשרות הזו. האם מישהו יכול להגיד לי כיצד אני הופך את השפה מבלי להתקין WINDOWS מחדש? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
שלום , הבעיה היא שאני לחוץ על הכפותר של ה - turn off במקום לכבות את המחשב הוא עושה ריסטרט מישהו יודע איך אני מתקן את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-