עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים... האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Maor_T,

אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

5. שלום. ברשותי התכנה המעולה Diskeeper. בשביל לרוץ, היא צריכה process מסוים שיפעל (שהוא חלק מה- service של התוכנה). עכשיו, התהליך דורש הרבה זכרון שאין לי, וממילא אני מאחה רק פעם בשבוע, לכן לפני משחק או משהו אני רוצה לכבות את התהליך. האם אפשר ליצור קובץ שיסגור לי את התהליך בלי להכנס ל- Task Manager, ועוד יותר טוב - שיפתח לי אותו חזרה (אבל זה כבר לא חשוב). אגב, ניסיתי לעשות את השרות של התכנה כ- Manual ב- services.msc, אבל זה לא פעל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב עם ויסטה ולהתקין בעצמי... האם אפשר לחלק את ההארד דיסק לשלוש מחיצות בהתקנה, פשוט ע"י לחיצה על ה-new בשלב הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לעשות דיסק של mp3 שיהיה אפשר להפעיל אותו עם מערכת שקוראת mp3 יש אפשרות לצרוב דיסק mp3 דרך וינדוס או שחייבים להתקין תכונה שתומכת ביצירת דיסק בפורמט mp3?

• 4 תגובות
    • 9k צפיות
  11. המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. במעמד הרכישה, אי אפשר לשנות מדינה, אז הכנסתי כתובת של חבר שגר בניו ג'רזי אבל עם פרטי כרטיס האשראי הבינלאומי שלי ועדיין... לא הצלחתי לבצע רכישה. מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של דל בארה"ב שמגיע עם vista basic באנגלית בלבד. האם יש אפשרות להתקין תמיכה בעברית? יש לי דיסק שדרוג ל vista ultimate בעברית - האם אפשר לשדרג? הייתי מעדיף להתקין תמיכה בלבד ולא לשדרג. תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by 3pac,

עוד מעט נגמר הRC ויש לי עליו המון תכנות ומשחקים מותקנים. אפשר איכשהו לשדרג אותו לגרסה הסופית? או איכשהו לא למחוק את כל התוכניות שלי ?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. היי עשיתי פירמוט למחשב שלי דרך ההגדרות של הווינדוס ושכחתי לגבות כמה קבצים האם אפשר לשחזר את הקבצים האלה? יש לי SSD תודה

16. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שאלה פשוט.... תראו כאן בתמונה... http://img404.imageshack.us/img404/1299/64878623.jpg מה אלו החירבושים האלו ב-4?... ואיך אני משנה את זה? המטרה היא לשנות את מיקום תיקיית ה-TEMP לדיסק הקשיח המהיר יותר שלי (הסיבה מובנת מאליה..). תודה רבה לכולם!!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  19. אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. 1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. שלום כולם, אני עובד כרגע על התקנת פיתרון גיבוי למחשבים בבית - הרכבתי מרכיבים ישנים מחשב שמשמש כשרת קבצים, אליו אני רוצה לגבות את כל שאר המחשבים. אני רוצה שהקבצים יישארו בפורמט המקורי שלהם גם על השרת ולכן נכון לעכשיו אני רוצה לבצע את הגיבוי באמצעות כלי ה-SyncToy של מיקרוסופט - אחת לשבוע לבצע סנכרון מסוג "contribute" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א' אך לא מוחקת קבצים שנמחקו מא') כדי שיישארו גרסאות קודמות ואחת לחודש לבצע סנכרון מסוג "echo" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א', כולל מחיקות) כך שגרסאות ישנות של קבצים שנמחקו יימחקו גם מהגיבוי. אני יודע שאפשר לתזמן ארבע משימות חודשיות, שלוש מהסוג הראשון ואחת מהשני, אבל זה מבולגן ויכול לגרום בעיות עם חודשים באורכים …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. סתם בא לי לשפר את מראה הדסקטופ...שתהיה עליו קצת תנועה מעבר למצביעי העכבר... : : :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.