עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רושם:INVALID CHARTERS הויסטה בעברית..

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by JonyPony,

אוקיי. אני שוקל לשדרג לWIN7 אבל לא בטוח אם כדאי לי. אם אשדרג אני מתכוון להוסיף לפחות עוד 2 ג'יגה לזכרון פנימי (סה"כ יהיה 4) ולהתקין גירסאת 64BIT. הארם תהייה בעייה עם דרייברים ו\או תאימות למשחקים? (אם הנושא דומה כבר הועלה - אני מתנצל) :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ahrol1,

שלום התקנתי 64 VISTA ורציתי להתקין XP בכונן אחר , ה-VISTA לא מאפשרת הפעלת XP רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות DUAL BOOT דרך וויסטה . [קראתי את הנושאים שנפתחו ]

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by ma4351,

מה ההבדלים בין כל הגירסאות של ויסה? אולטמייט,פרימיום,ביזנס,הום וכו'.. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום לכולם, לא ממזמן קראתי קצת על ה gigabye iram וכיצד אפשר בעזרתו ,כפי שהראו באתר של andatech , את חלונות ב8 שניות.... פתרון זה להמהרה,לפי הבנתי, הוא לרוב לא משתלם, אך בדיון הוזכר שבויסטה ניתן להשתמש באופן דומה בכונני פלאש... אני לא בטוח אם התכוונו שם שזכרון הפלאש ישמש להחזקת כל מערכת ההפעלה או להחזקת הזכרון הפיזי(swap file אם אני לא טועה). בכל מקרה לפי חיפוש שלי בזאפ מראה שמחיר כונני הפלאש הניידים(שאליהם לפי דעתי התכוונו) ירדו פלאים כך ש1GB זכרון פלאש מתחיל מ 80 שח ו4 מ210. לכן אני מתעניין בנושא ושואל אם מישהו יודע איך ניתן להשתמש,אם בכלל, בזכרונות פלאש לשיפור ביצועי המערכת. כמו כן,לפי הבנתי, לא כל זכרון פלאש יתאים למשימה של שליפת נתונים מהירה ממנו, ולכן אם רוצים לעשות …

7. Started by chinchi,

לאחרונה, בשתי ההתקנות האחרונות של הווינדוס, או ששכחתי או שלא יודע. פשוט השפות לא בסדר לפעמים זה ג'יבריש, לפעמים על מנת לכתוב כתובת מייל עם @ בה צריך לשנות את השפה לעיברת וזה גם קורה באיסיקיו. עזרו לי בבקשה להיזכר איך אני אמור לסדר את ההגדרות שם לאחר התקנת הווינדוס.. כי פעם לא היו לי בעיות עם זה מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Moti11,

שלום לכולם פתאום הופיע לי מסך פתיחה ל WIN וביקש ממני לבחור USERS למרות שיש לי אחד איך אני מבטל את השלב הזה ואומר לו לבחור אוטומטית. יש לציין שעד היום לא הופיע השלב הזה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אם לוחצים DELETE.. זה פשוט לא מגיב ראיתי פעם אשכול על זה אבל לא התייחסתי ועכשיו אני לא מוצא בחיפוש אף אשכול

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום יש לי בעייה בחשבונות משתמשים שמתי שאני רוצה לשנות את הכניסה שלי ל windows (בחירת אפשרויות כניסה וניתוק) שאני עושה... התחל--> לוח בקרה--> חשבונות משתמשים--> שנה את אופן הכניסה או הניתוק של משתמשים-->ואז עולה לי שגעה שרשום (שירות הלחוח של netware ביטלו את מסך הפתיחה ואת החלפת המשתמשים המהירה. כדי לשחזר תוכנות אלה, יש להסיר את שירות הלקוח של netware) תודה מראש לעונים..!!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by tic0n,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. מחשב שנמסר לי להתקנה. הוא עם שני גיגה ram(ניראה לי שלוח האם(MSI ms-7383) תומך גג עד 4 גיגה). בכל אופן, לא ניראה לי שיקנו בקרוב עוד 2 גיגה ram, ככה שאנו נשארים עם שניים. הסיבה היחידה שבגללה אני חושב להתקין מערכת של 64bit היא שהאדם בשבילו אני מתקין את המחשב, עובד עם תוכנות גרפיקה של אדובי(cs). להבנתי, הגרסה האחרונה(לפחות) תומכת במערכת הפעלה של 64ביט בלבד. כרגע אותו אדם(למיטב ידיעתי) אינו עובד עם הגרסאות האחרונות של התוכנות של אדובי ולכן גם מערכת של 32ביט תהיה בסדר לצורך העניין. בכל אופן, למקרה שיום אחד אותו אדם ירצה להתקין את הגרסה האחרונה של חבילת תוכנות הגרפיקה של אדובי, אני שוקל להתקין לו מערכת של 64ביט, כך שלא תהיה לו מגבלה(התקנה מחדש של מערכת ההפעלה...). השאלה היא האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום 1 בכל פעם שאני מפעיל את המחשב , המחשב סורק תמונה 2 עד עבדתי עם utorret ולא הייתי בעיה עכשיו כשאני מעלה את utoerrnt אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה נתתי הרשות לכל המשתמשים אני משתמש יחיד עשיתי כל מה שמציעים ברשת אך לא עזר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו SP2 ואני חושב שזה עושה לי בעיות על המחשב.. אני אשמח לקבל קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by dsane,

סליחה על שאלת התם אבל מה ההבדל המהותי בין windows xp pro ו home adition?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  19. יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by פיפא,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  21. אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  22. לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP) עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had det…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by joniar,

לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. שלום! כל פעם שאני פותח תיקיה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. ניסיתי להעביר את תוכן התיקיה לתיקיה אחרת אבל עדיין זה קורה. מה הבעיה של זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. תשמעו, אני רוצה לדעת מהזה הקובץ nerocheck שנמצא פה C:\WINDOWS\system32 אני לא יודע כ"כ לפרש את זה מגוגל... כאילו מהתוצאת שם ואני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את זה בעליה של החלונות או שזה קובץ חיוני... זה הכל. רק צריך תשובה אם הוא ממש חיוני או שאפשר לוותר עליו בעליה של החלונות. ואם אפשר פירוט למה הוא משמש, אבל זה כבר שולי... תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.