עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. אחר צהריים טובים לכולם. היום פתחתי את הדפדפן שלי (Avant browser), וראיתי שיש בשורת הכתובות 4 כתובות של <צונזר>, ובכלל לא נכנסתי לזה! אז עשיתי בtools את הפקודה Clear all records, וחשבתי שבזה המבוכה תמה. אבל שהקשתי את האות s בשורת הכתובות עדיין מופיעות ארבע כתובות, הפעלתי את Spybot search & destroy 1.2, וAD aware 6 והם אומנם מצאו כמה spybots, אבל זה לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של וירוסים עם McAfee virus scan וNorton anti virus והם לא מצאו כלום. אנא עזרו לי בבקשה! זה קישורים מביכים ויש שם תמונות של אתם יודעים מה. דרך אגב הכתובות מופיעות גם בדפדפן ברירת המחדל IE 6 שבא עם הווינדוס XP. תודה לעונים :-[ עריכת המודר: אני יודע שזאת לא הייתה הכוונה, אבל לא נפרסם כ…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by calculator,

הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  5. במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  6. המחשב בזמן האחרון מתחיל לקפוא לזמנים קצריםשל כמה שניות, לדוגמא כשאני מדפיס באיי סי קיו האותיות מגיעות במכה אחת אחרי כמה שניות, במעבר חלונות בIE המחשב קופא לכמה שניות, ואפילו עכשיו כשאני מדפיס את ההודעה, פתאום המחשב קופא וכל המילים שהדפסתי מגיעות במכה אחת. אפילו שאני צופה בסרטים כל כמה זמן יש קפיאה קצרה. את המפרט יש לכם, המחשב שמור, ללא אובר קלוק, מותקן אנטי וירוס, פירוול, וכמה תוכנות למציאת SPY, כל העדכונים מותקנים, SP1 וכל השאר. זה בעיה שאין לי שום מושג לאיזה כיוון ללכת, כי אין לי מושג מתי זה התחיל לקרות, אני לא יכול להצביע על שום תוכנה או בעיית חומרה. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא חושב שיש לי כוח לפרמט, כי זו בעיה מרגיזה שגוזלת זמן. ****עריכה**** הדברים שעשיתי בזמן האחרון:…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  7. פרמטתי את המחשב לפני יומיים ושמתי לב כשאני חוזר הבייתה שהוא היה בSLEEP MODE. המגמה המשיכה כשחזרתי גם יום אחרי. אני לא יודע בדיוק כמה זמן לוקח לו להיכנס לSLEEP MODE אבל זה קורא בלילה כשאני יושן או כשאני חוזר הבייתה. איך מתקנים את זה?

8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by eladbu,

בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. Started by spike_staff,

שלום לכולםת אז כך... כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה ב EVENT VIEWER עם תוכן הבא: Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC000000D. . בDETAILS יש את זה - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing [ Guid] {B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2} EventID 3 Version 0 Level 2 Task 2 Opcode 14 Keywords 0x8000000000000010 - TimeCreated [ SystemTime] 2010-06-12T21:23:20.112800000Z EventRecordID 166 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 164 Channel Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin Computer ****-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventDat…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Imtheman,

חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  12. אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי מעין בעיה כזאת שקיימת רק כשהAero מופעל ב7. יש כאלה פסים ונקודות שחורות קטנות במקומות רנדומלים במסך, וכל מיני הפרעות מוזרות בתצוגה. האם זו בעית חומרה? מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  17. זה יכול לקרות באמצע גלישה סתם באמצע החיים..וזה מעצבן מישוה יודע איך מבטלים את זה?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  18. שלום לצוות,אני מאחסן את מערכת ההפעלה שלי,כולל ,על כונן חיצון עם חיבור USB , ושאלתי היא האם אני יכול להעתיק אותה בעזרת תוכנת GHOST למחשב נוסף שברשותי ובכך לחסוך את תהליך ההתקנה בו,?תודה מראש ,וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by mambo,

32 ביט זה 4 ג'יגה. מה הסיבה שווינדוס 32 ביט לא מסוגל לזהות 4 ג'יגה אלא רק 3 בערך? לכאורה 32 ביט היו צריכים להספיק בדיוק ל-4 ג'יגה...

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by Snufkin,

לאבא שלי יש windows 98 והוא מנסה לשחזר את כל האימיילים שהיו לו. הוא שמר את כל הקבצים (סיומת *.dbx) ומנסה לשחזר אותם ע"י copy ו-Paste. האוטלוק לא מזהה את כל האימיילים מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  21. שלום לכולם. ראשית, להלן מפרט המחשב, שצפוי להגיע במהלך הימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0. יצוין, שעיקר השימוש במחשב יהיה בגלישה באינטרנט ובמשחקי מחשב (בכל הרמות - קלים,בינוניים, כבדים) ומעט מאוד סרטים, אם בכלל (LCD 32 בחדר..). שנית, לאחר שיטוט באינטרנט, נראה שהיתרון היחיד שחשוב, לפחות בעיניי, בין גירסאות ה-ULTIMATE וה-PROFESSION ל-HOME EDITION, הוא האפשרות לדמות הפעלה של תוכנות במצב XP. האם אכן יש בעיות וקשיים עם תוכנות ב-WINDOWS 7, שמצריכות קנייה של גיסאות PRO או ULT? זאת ועוד, האם לדעתכם יש תכונות נוספות, בהתאם לצרכיי המפורטים לעיל, המצריכות שדרוג למערכות היותר מתקדמות? בכל מקרה, אם לטעמכם יש יתרונות מהותיים שלא הזכרתי, אנא ציינו ז…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה

23. שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  24. שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  25. השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים