Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
*הערה: קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לפירסום הת'ראד הזה, אז נא לא לסקול אותי אם זהו איננו הפורום המתאים ביותר לת'ראד.. אפשר פשוט להעביר.. שלומות לכם חברי Hwzone. בביתי הקט שני מחשבים, המחשב שלי והמחשב של אחותי המחוברים ברשת(שיתוף קבצים ואינטרנט) כאשר אני מתפקד כמחשב שרת. לפני כמה שבועות צצה בעיה מוזרה משהו במחשב של אחותי עם השפה האנגלית... בכל מקום שבו ניתן לכתוב, חוץ מאתרים בתוך האקספלורר, פשוט אי אפשר לכתוב באותיות אנגליות "קטנות"(אלא אם כותבים בWord או Notepad ומעתיקים). כלומר - Alt+Shift פשוט לא עובדים באקספלורר, וגם החלפת שפה "ידנית" דרך סרגל הכלים לא עובדת.. הדבר היחיד שעובד הוא מקש הCaps Lock שמחליף את האותיות העבריות לאותיות אנגליות גדולות, ולא קטנות... כמ…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים. זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות. בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות, כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה. ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל). חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת. …
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להתקין בו XP 32 BIT ו VISTA 64BIT, בכאילו DUAL BOOT.... האם יש בזה חסרונות? חוץ מהאקסטרה מקום, ומחיצות מפוצלות...? או שאין בזה חסרונות חוץ מהנ"ל? ממה שאני יודע [וחושב] לא אמור להיות עוד חסרונות כי המערכת הפעלה השנייה לא פועלת באותו זמן שהשנייה רץ, ככה שהיא אינה תופסת משאבים, ורק גוזלת מקום, אלא אם אני בוחר להפעיל אותה [ואז המערכת הפעלה השנייה אינה מופעלת]... יתרונות? ניסיון בשני המערכות הפעלה... וכול התוכנות שאני זקוק להן יפעלו... חסרונות..? פחות מקום אכסון, מחיצות מפוצלות... יש עוד חסרונות?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם לא תקנו אותי בבקשה כל פעם שאני נכנס לאקספלורר 7 דף הפתיחה הוא דף ישן ואני צריך ללחוץ על ה"ריפרש" כדי לקבל את הדף העדכני מערכת ההפעלה של היא ווינדוז XP בת כשש שנים לערך ניסיתי להתקין את אקספלורר 8 ו 9 אבל כפי הנראה בגלל שהחומרה ישנה זה לא מתאפשר גם המחשב באותו גיל אם זה רלבנטי תודה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל למטה בצד שמאל את ההודעה הבאה כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם לחומת האש אני רואה שהכל מוגדר בסדר כיצד אני יכול לבטל את הודעת האזהרה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב כל הכתובות שהיו בהיסטוריה בoutlook נעלמות מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי והוא לא בא עם דרייבר לויסטה, איך אני יכול להיות בטוח שאני יכול לשדרג לויסטה ושהוא יעבוד לי?
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כשאתם מנסים להוריד תוכנות מאתר מיקרוסופט, מיקרוסופט מבקשת מכם לוודא שעותק מערכת ההפעלה שלכם מקורי לפני שהיא נותנת לכם להוריד את התוכנה. אך ניתן (נכון לעכשיו) לעקוף את הבדיקה ולהוריד הכל גם בלי לוודא את חוקיות מערכת ההפעלה והכל בעזרת כלי שמיקרוסופט מחלקת חופשי
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התקנתי כרגע מערכת הפעלה מחדש Win7 Ultimate לאחר פורמאט. התקנתי את כל העדכונים (כמה מהם לא הותקנו על הפעם הראשונה, ונאלצתי לעשות restart). אך הבעיה שלי שלא מצאתי service pack ובsystem אין שום זכר שה-service pack הותקן. איך אני מתקין אותו? הפעלתי את הרשיון של מערכת ההפעלה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
זה יכול לקרות באמצע גלישה סתם באמצע החיים..וזה מעצבן מישוה יודע איך מבטלים את זה?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב Vista Ultimate עשיתי שתי מחיצות C ו D אחרי שסיימתי לפרמט את C ועליו הויסטה אין לי כונן D אך אני מוסיף אותו?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח למחשב וינדוס 7 אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי מפרמט את המחשב ועושה הפעלה של הווינודס ללא בעיות. (ההפעלה של ה-30 יום). היום, התקנתי את Widnows XP על עוד מחשב, והוא אומר לי שה CD KEY לא תקין. יש לציין שיש לי עותק חוקי ומקורי של WINXP PRO. האם אין באפשרותי להתקין את XP על יותר ממחשב אחד?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במחשב נייד, כאשר אני מדליק אותו הכל טוב ויפה והווינדוס עולה בצורה יפה, מציג לי את שולחן העבודה כרגיל עם כל הפריטים שבו אך לאחר 10 שניות ששולחן העבודה עולה המסך כולו נהפך ללבן ואני רואה רק את הסימן של העכבר. כשאני לוחץ על CTRL+ALT+DELETE אני מגיע למסך הכחול שבו יש את האפשרויות log off, start task manager, switch user ועוד מס' דברים אבל גם לחיצה על start task manager מחזירה אותי למסך לבן מלא כאשר שוב רק העכבר מופיע. גם כאשר אני מסמן לו לכבות את המחשב אז לפני שהוא מכבה אותו המסך הלבן נעלם והוא מחזיר אותי למסך התקין של שולחן העבודה עם כל הפריטים שבו, אבל זה למעשה המחשב נכבה. לדעתי זו בעיה בווינדוס ולא במסך של המחשב או בחומרה שלו. המחשב הוא ש…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אני מוסיף שם שפות(עיברית) הוא נותן לי הודעת שגיאה: "WINDOWS COULD NOT LOAD KEYBOARD LAYOUT" או משהו כזה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
Hello everybody, Today I've installed Windows XP SP3 on my PC. Before that I had Windows 7 beta. After the installation succeeded windows XP came up. Now, in my C drive I have two Windows folders and I want to delete the windows 7 one. How do I do that? Another problem that I've encountered is: I can't install Nvidia drivers. I can't change the language so it's in Arabic. That's the reason I type in English... Please, I need your help ASAP!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם נגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל): 1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד) 2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציורים ה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזרים ראו קובץ מצורף תמונות מסך יהודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-