Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להגדיר חלון התחברות בעת הפעלת המחשב: הצלחתי להגדיר סיסמא כשלא נוגעים במחשב 10 דקות . אבל כשמכיבים ומדליקים תמחשב המחשב נכנס אוטמטי לחשבון משתמש בווינדוס ואני רוצה שגם אז יהיה את חלון ההתחברות שדורש סיסמא. מישו יודע איך עושים את זה? יש לי ווינדוס xp service pack 3 תודה רבה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שקניתי את במחשב החדש שלי יש לי בעיה מאוד מציקה... המחשב עובד לי לאט ממה שהוא אמור ...לפחות ככה נראה לי... ולעיתים בעת עבודה על המחשב אני מקבל הודעה מאוד מוזרה מהמחשב: System Shutdown -------------------------- This System is shuttingdown Please sace all work in progress Any unsaved changes wil lost ---------------------------------------- Time for Shutdown 1:00 ---------------------------------------- This was initiated by NT/System Authurity -ואחרי כדקה של ספירה לאחור המחשב מפעיל את עצמו מחדש, למישהו יש מושג מה העניין? -בנוסף, עשיתי לכרטיס מסך בנצ'מרק ב-3DMark 2001SE וקיבלתי תוצאה של 2891 +קפיצות FPS קיצוניות גם נסיתי להפעיל את המשחק GTA:Vice City והמשחק …
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את המערכת ויסטא ובשלב מתקדם של ההתקנה כשרשום FINISHING INSTALATION.... ויש כאלה נקודות..... זה פשוט ממשיך ככה שעות... וזה כאילו נתקע, זה לא ממש תקוע ששום דבר לא זז פשוט ההתקנה לא מתקדמת!? בדקתי את זה אם כמה גרסאות שונות וכו'... מישהוא אולי יודע למה זה??? למה זה קשור??? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
היי. קצת שאלת תם, אבל נו, שיהיה: רכשתי לאחותי מחשב, ובין היתר קניתי לה גם עותק של Win 7 home premium . אני יודע שיש בכל מיני אנטיוירוסים \ מערכות הפעלה אופציות של התקנה ליותר ממשתמש אחד (בד"כ עד שלושה משתמשים אם אני לא טועה). האם יש אפשרות להתקין אותו גם אצלי במחשב ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מצטער על השאלה הנובית אבל כמעט אף פעם לא משתמשים בזה והמחשב שלי עולה מהר מידיי ואני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ אני משתמש בוינדוז אקס פי תודה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה שהמחשב קופא כשתוכנת שיתוף קבצים עובדת ברקע. זה קורה אצלי באופן רנדומלי - לפעמים זה עובד כל הלילה בלי בעיות, ולפעמים זה נתקע אחרי רבע שעה... אתמול היו לי בעיות עם האנטי וירוס והייתי צריך להסתדר בלעדיו, והכל עבד מצוין. מצד שני, יכול להיות שזו היתה אחת הפעמים שגם ככה הכל היה פועל בסדר... אם מישו (או יאנקו) נתקל בתופעה הזו, ויש לו פתרון - אנא שתפו!
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:17:35, on 12/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Fi…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המעבד(e8400) מגיע ל 50-60 אחוז מאמץ שהוא סתם בשולחן עבודה ומשחקים כמו פיפא התחילו לרוץ עם תקיעות.אני לא מבין מה יכל לגרום לבעיה כי אתמול זה לא היה המעבד היה מתאמץ 3-10 אחוז וgta iv רץ חלק.. היו לי 2 הפסקות חשמל בבית אז אולי זה קשור לזה .והמעבד באוברקלוק 3.6 . מה יכול לגרום לבעיה ומה אני עושה במצב שכזה . עריכה:סגרתי כמה תהליכים במנהל משימות וזה התחיל לעבוד רגיל הבעיה סגרתי הרבה דברים ואני לא יודע מה גרם לבעיה ושאני עושה ריסט אז הבעיה חוזרת מה זה יכול להיות(וירוס אולי)..??
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שחסרים לי 10GB בכונן D, בדקתי כמה כל התקיות בכונן שוקלות וכולם שוקלים בגיחד 17 GB ולכונן בסך הכל יש 27GB! איפה לעזאזל 10GB נעלמו לי? אני ממש משתגע, אני ממש זקוק למקום הזה במיוחד עכשיו..
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי win2000 pro ויש לי תוכנית אחת מעצבנת שכל הזמן עולה בסטארט אפ היא לא מופיעה ברשימת סטארט אפ שנכנסים דרך start וכן הלאה.... ואני לא מצליח דרך התוכנה עצמה לבטל את העליה שלה בסטארט -אפ.. מישהו יודע איך אני מוריד את זה? או איך נכנסים לתפריט של הסטארט אפ בwin 2000? כי שמתי לב שאי אפשר להיכנס לms config כמו שיש בxp.....
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ אשר הפורמט שלו זה HTML כמו למשל בהתחל שבדר"כ יש קובץ דף בית של משחק או תוכנה כול שהיא בתיקיה שלה... אז כשאני לוחץ נפתח לי דף אקספלורר אבל הוא לא מגיב כאילו שה זה לא מראה למטה בנתומים : קורא דף, מזהה דף, או משהו... יש פתרון לכך זה גם הורס לי דברים חשובים שלפני כן היה ביכולתי להשתמש. אז עם יש פתרון או קובץ פיקס או כול דבר אפשרי תוכלו לעזור בבקשה. ותודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי קובץ אחד ששוקל 4.5 GB ניסיתי להעביר אותו להארד דיסק שיש בו 5GB פנויים וקיבלתי הודעה שבכונן היעד אין די מקום פנוי! ניסיתי להעביר להארד דיסק אחר, עם 7.5GB פנויים וקיבלתי את אותה ההודעה. (איתחלתי את המחשב ולא עזר) למה?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-