עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תקלה חדשה שנוצרה אצלי במחשב לפני יום: ביצעתי Microsoft Update כדי לעדכן את מערכת ההפעלה והאופיס בעידכונים האחרונים. העידכון עבר תקין על פניו. לאחר ביצוע איתחול למחשב החלו הבעיות. Windows XP SP3 המעודכן מתחיל לעבוד, מקרין את הלוגו של WINDOWS XP על המסך, ואחרי כן ניכנס ל- CHECK DISK על דיסק C. ה-Check disc ניראה מסתיים תקין ללא שגיאות, והמחשב מאתחל מחדש BOOT. מגיע שוב ללוגו של החלונות, שוב בדיקת דיסק, שוב איתחול וחוזר חלילה. בדקתי את כל חיבורי הכבלים במחשב לדיסקים ולספק כוח, בדקתי שהזכרונות נעוצים כהלכה, והכל ניראה תקין. ביצעתי MEM TEST הכל תקין. ניסיתי לעלות מערכת הפעלה עם F8 בסייף מוד, והמחשב ניתקע במהל האיתחול. המחשבה הייתה לנסות לחזור ל- SYSTEM CHECK PIONT שלפני ה…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by KillerGuy,

אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by langa,

הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  5. איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  6. Started by GOGO3,

כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by BneXt,

Hey, I've installed new windows called "Windows XP Performance Edition SP3 // April 2008 // V2". When i'm trying to add hebrew support(the usual way, going adding the language file from the disk, and then add keyboard set). I get error at keyboard set called "Setup was unable to install the chosen locale please contact you Adminstrator". Is there any possible solution? (Alternative to windows one, or something). Thanks.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. Started by Elrond,

למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by tuvia,

שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  11. ניסיתי בMSCONFIG ואין שם את זה, גם בStartup אין את זה. מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by miki891,

תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by yossi051,

לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 לפעמים אני לא רואה עברית כמו שצריך אני רואה קישקושים במקום... אני יכול לכתוב עברית.... אבל נגיד שאני ניכנס לFLASH וכותב משהו... אני רואה קישקושים... יש פתרון?? כל הזמן התקנתי WINDOWS 2000 וזאת הפעם הראשונה שזה ככה....

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  15. בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. כיצד אני יכול לבטל אותה? אני משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT עברית. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by oreinis,

למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by kfirbep,

אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום לכולם , כונן D אצלי התמלא ויש רק 50 מגה פנויים ..אני חי עם זה ואין לי בעייה . הבעייה שמער' ההפעלה כל הזמן מקפיצה לי הודעה במין בועה קטנה ליד הסמלים לצד השעון בשולחן עבודה , עם התראה ששטח הדיסק קטן ואני צריך כל הזמן לסגור אותה עם ה-X ....דיי מעצבן. מה עושים כדי לנטרל את ההודעה הזאת ? למישהו יש רעיון ? קראתי פעם שיש אפשרות אבל לא זכור לי..

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by erez_levy,

התקנתי היום ווינדוס אקס פי, הכל טוב ויפה, רק שמתי לב ל-2 בעיות. 1) כשהמחשב עולה, הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס להתקנה של הווינדוס או להעלות את הווינדוס איך שהוא. אני כמובן בוחר בלהעלות את הווינדוס כמו שהוא, כי אין סיבה להתקין שוב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שזה לא יהיה לי? חבר שלי חושב שזה איזה משהו שצריך לסדר ב- BIOS בלשונית BOOT, יש לי שם 4 אפשרויות. באחד זה רושם לי דרך ההארד דיסק, באחד דרך הסידי רום, באחד הוא רושם Disable ובאחד אחר הוא רושם removeable, יכול להיות שזה דרך שם? אני רק רוצה שזה לא יופיע לי ושהמחשב יעלה ישר.. 2) כשאני מכבה את המחשב דרך התחל - כיבוי המחשב, לוקח למחשב הרבה זמן להכבות והוא לא נכבה, מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by DoroS,

יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by et_gershon,

שלום, יש לי בעייה בהפעלת המחשב לאחר מחיקת לינוקס, אס אני עושה בוט מה-CD ואמרו לי לעשות fixmbr אז ככה: עשיתי בוט מהדיסק ווינדוס ונכנסתי לריפייר, והוא שואל אותי ככה: "wich windows installation would you like to log onto" ולפני זה כתוב משהו כזה: 1.c:/windows מה אני אמור לעשות??? אפשר להקליד רק אות אחת מתי אני מגיע לקטע שעושים את ה-fix ?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  22. שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by QQQ,

הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by טל אזולאי,

יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי שאני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי המחשב ניתקע ומראה שגיעה אמרו לי לצרוב את הסרטים ואז למחוק מהמחשב את הסרטים ואז להעתיק את זה שוב למחשב מהדיסקים וזה יעבוד אבל אני לא יכול ליצרוב כי ברגע שבתוכנה של הצריבה אני ניכנס לתיקיה כדי ליצרוב אז המחשב שוב ניתקע מה אני יכול לעשות זה ממש מעצבן ???!!! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.