עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by יותם,

יש למשהו אותי המלצה בשבילי לאתר שמנחלה ממש מהתחלה אך משתמשיפ באקסס? אני מעוניין ללמוד, ומחפש דרך האינטרנט ללמוד את זה (כמובן ללא עלות) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. כרגע אני מנצל בין 40 ל 50% מהזיכרון תלוי מה אני פותח, האם יש אפשרות לוותר על ה PageFile ולגרום ל VISTA להשתמש יותר בזיכרון הפיזי?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. התקנתי winxp על נייד של dell אבל הייתי צריך להגדיר את הכונן לIDE עכשיו הבנתי שאי אפשר להתקין SATA אז מה אני אמור לעשות ? גם הבנתי שצריך לעבוד עם התוכנה NLITE אז מצאתי מדריך אם משהו יכל לתת לי הסבר או קישור או משהו כי אני מאוד רוצא לדעת איך להתקין WINXP בלי הבעיה של הSATA

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by חרגולאיש,

שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום. יש לי 2 מערכות הפעלה : XP SP2 VISTA 32Bit לפני כשעה הויסטה עבדה והיה לנו קצר בבית. מאז , כשאני מפעיל את הויסטה הוא מגיע לקטע שהוא טוען את עצמו ואז לפתע נהיה מסך שחור והמסך רושם לי שאין SIGNAL. וכשאני מזיז את העכבר הוא מזהה סיגנל ואני רואה את הסמן של העכבר אבל הכל שחור. אין לי מה לעשות עם הסמן. מה הפיתרון ? איך אני מתקן את הבעיה? אגב הבעיה זהה לחלוטין גם כשאני מעלה את הויסטה ב SAFE MODE . ה XP עובד בסדר גמור. מה עושים ? תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by wisemen,

שלום, אנחנו מחפשים לחברת סטארט-אפ מבוססת המפתחת Desktop application tools ר"צ Windows kernel להשתלבות כחלק מצוות הקמה. דרישות התפקיד: B.sc בהנדסת מחשבים או תוכנה. 3 שנות ניסיון לפחות בפיתוח C ו-++C. ידע מעמיק ב-Windows Internals . ניסיון בפיתוח ו-Debugging של Kernel Drivers. ידע באסמבלר - יתרון. לפרטים נוספים ניתן לפנות למעין 03-9194999 maayan@wisemen.co.il

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by Shizel,

יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מאיפה אני מוצא SP1 ל-64 ביט? ויסטה אולטימייט.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בוקר טוב חבריה, xp home מצב- מסך כחול ללא אייקונים ורק שורת המשימות התחל מופיעה. נסיתי את כל האופציות של,שיחזור בריירת מחדל,כניסה לשולחן עבודה ממאיפנים, כלום לא עזר יש פתרון כלשהו נוסף.? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי SATA בנייד ואני צריך הסבר מלא אייך מתקינים xp ואיך מתקינים SATA DRIVER

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Lanzar,

כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by Shiker,

היי חברים לצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובת res://ieframe.dll/navcancl.htm ובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונה www.shiker.co.il/window.jpg ניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAware אבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  15. טוב , אז אחרי הבעייה שהייתה עם הדריבר של כרטיס הקול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326753.0 אכשיו יש לי בעייה עם הדריבר/תוכנה של המצלמה , המצלמה שלי היא Logitech QuickCam הדריבר מעודכן לדריבר האחרון (לא יצא דריבר חדש מאז שהיתקנתי אותה). בזמן עבודה על המחשב ה Process של הדריבר מתחיל לכחת לי 50% מהמעבד בלי שום סיבה! וזה ממשיך עד שאני לא סוגר אותו (End Process). השם של ה Process הוא COCIManager.exe יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  16. כל וידיאו שאני מנסה לנגן דרך המדיה סנטר פשוט מקרטע - התמונה קופצת וחוזרת אבל הקול בסדר. יש לי קודאקים בגרסא האחרונה ומערכת חזקה (בצד), דרך המדיה פלייר זה עובד בלי בעיה וגם בתוכנות אחרות, רק במדיה סנטר הוא נכנס ללאגים. ניסיתי לשנות סקין [לאחד הבסיסי] וזה לא עזר, התקנתי גם PURE HD וגם זה לא עזר, יש למישהו פיתרון? גם SP1 אמור להיות מותקן + כל העידכונים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by Sman,

בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. שלום לכולם יש ברשותי קשיח שיש בו סקטורים פגומים והוא עדיין באחריות. ביצעתי שכפול באמצעות גוסט 11 לקשיח אחר זהה לגמרי. לאחר השכפול הווינדווס מסרב לעלות מהקשיח החדש בצירוף מסך כחול שבסופו stop 0X0000007b. יש למישהו רעיון למה זה קורה ? הרי המערכת עבדה בקשיח הישן. (לאחר CHKDSK) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! יש לי כמה שאלות לגבי סקינים של XP 1) האם זה פוגע במחשב.? 2) אם אני מוריד סקינים האם זה ימחוק לי את הסקינים הישנים.? 3) האם זה ימוק לי קבצים..? תודה מראש לעוזרים..!!

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. השאלה היא כנ"ל . כי אני כל הזמן מוריד תוכנות והן לא עובדות כל מערכת ההפעלה של 64BIT !! והבעיה הגדולה ביותר אצלי היא שהזכרון הפנימי של המחשב הוא 4 גיגה וזה קצת בעייתי כי אני לא מוותר על 500 מיגה סתם . אתם יודעים כי ה32BIT לצערי לא תומך ביותר מ 3.5 גיגה . אז מה הפיתרון !!! אלוהים אדירים אני אתפוצץ אם לא אמצא פתרון לזה !!! תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. מה אוכל לעשות ? זה כבר קרה לי פעם ונאלצתי לעשות התקנה חדשה . יש לי את הסריאל הנוכי שבו השתמשתי לוינדוס ובלת ברירה חיפשתי סריאלים באינטרנט אולי הם יעבדו . הוינדוס שמותקן לי כרגע הוא כבר עם ACTIVISION ולצורך העניין Windows vista[TM] ultimate 64Bit Build 6000 לצורך העניין קוד השגיאה הוא : 0xc004f033 מה אוכל לעשות בנידון ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים