עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שאלה לגבי חיבור דואר של GMAIL באיזה פורום אפשר לשאול על זה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by tovtov,

שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  7. שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by $שלומי$,

יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dante123,

שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by yirmio,

יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by kurt80,

היי, מותקנת אצלי win98se. מאז שהמחשב חזר מתיקון שכלל פירמוט יש לי בעיית עברית שבאה לידי ביטוי בכל מיני עניינים. לדוגמא, שם של תיקייה בעברית נראה כג'יבריש והתיקייה לא ניתנת לפתיחה. גם לא ניתן ליצור תיקייה בעלת שם בעברית (כשמנסה לכתוב בעברית נוצר ג'יבריש). באייסיקיו שמות בעברית של אנשים ברשימה שלי נראים כג'יבריש אבל לכתוב בעברית מסוגל. במסנג'ר לא יכול לכתוב בעברית (נכתב לי ג'יבריש) אבל יכול לקרוא עברית ואם אני כותב עברית בוורד ועושה קופי פייסט לחלון ההודעה במסנג'ר העברית נראית בסדר (אבל כמובן שזה לא פתרון). אתרים בעברית רואה לרוב בסדר. איך אני מסדר את הבעיה? למקרה שזה רלוונטי,אם אני הולך לקונטרול פאנל ואז נכנס ל- regional settings שם מסומנת אנגלית כשפה הנבחרת. אם נכנס לקונ…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by kikkler,

התקנתי ממש עכשיו את האקס פי, והתחלתי לקבל הודעות שגיאה בתכיפות גבוהה. תחילה מופיעה הודעה כזאת - Generic Host Process for Win32 service has encourtered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה מלווה בשטויות הרגילות של לשלוח / לא לשלוח ד"וח על התקלה למיקרוסופט וכולי.. מכוון שאני רגיל לקבל את ההודעה הזאת פעם בכמה זמן, לא ממש שמתי לב, אבל לאחר שלחצתי Dont send, הופיעה הודעה נוספת בזו הלשון - Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminated unexpectedly ההודעה לוותה בשעון שספר דקה לאחור עד הבוט. בפעמיים הראשונות עוד הבלגתי, אבל אחרי הפעם החמישית זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי. עזרה מאוד תוערך

14. Started by gabrielf,

ברשותי ווינדוס 7 אנטרפרייז ואני משתמש בגיבוי המובנה באופן אוטומטי בצורה שהוגדר ע"י מייקרוסופט. בגיבוי הראשון הוא מבצע (אם אני לא טועה) גיבוי אימג' ולאחר מכן גיבוי קבצים השאלה שלי, האם ניתן לסמוך על הגיבוי הזה? האם אני יכול לשחזר לכל נקודת גיבוי למרות שגיבוי האימג' מבוצע רק עם תחילת הגיבוי (כלומר שיחזור לאימג' ואז הוא משחזר את השינויי בקבצים עד לתאריך היעד) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by kewl,

משהו עם active desktop. חיפשתי אפשרות לבטל את זה ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מכוער!

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. בוקר טוב: הבוקר שפתחתי את המחשב כל הדפים נראים כך: ( אני מצרף תמונה ) ניסיתי כמעת הכל: לנקות וירוס/ספיי/תיקון / sfc /scannow /כלום לא עזר. היתקנתי דפדפן עצמאי ( MOZILLA ) ובדפדפן רואים הכל בסדר,הבעיה היא באקספלורר של הוינדוס. האם יש פתרון בבקשה תודה לעוזרים http://www.speedyshare.com/614540520.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by TheReaper,

sorry this is in english i just installed vista... ignore typos i had vista on 1 HD and i just installed VISTA on another it seems that the boot menu is vista's and my question is: can i still format the harddisk with vista on it and still use XP with no problems? is the XP boot file still there? and i want to make that XP is the defualt OS so it will open it automaticly if i dont choose anything how do i do that?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by menyd1,

מישהו יודע מתי יוצאת הגירסה הסופית של SP1 לווינדוס 7?

19. אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by nitayc1,

לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by RENESANSE,

שלום, כשאני פותח סרט במחשב בעזרת התוכנה winamp או windows media player אז המחשב פשוט נתקע, כלומר כשאני עושה ctrl alt del זה רושם לי שמחשב עובד ב 100 אחוז מאמץ. כשאני שומע שירים אין לי את זה. מחקתי והתקנתי מחדש את התוכנות עדיין הבעיה ממשיכה לי, ניסיתי כמה סוגי סרטים וכאמור הבעיה עדיין ממשיכה. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום, כונן ה DVD-ROM שלי במחשב נייד נדפק, ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדווס חדש, איך אני עושה את זה? האם אפשר אם USB?, תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  23. אז ככה אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב והוא צריך אותו לעבודה ואני לשאר הדברים , הוא צריך וינדואוס 98 כי הוא משתמש בתוכנות ישנות של דוס לצורך העבודה.. ואני צריך את החדש.. החלטנו שאנחנו קונים 2 כוננים קשיחים כדי שיהיה לו גיבוי למקרה שאני יכניס וירוסים וכו' לכונן אחד השני יהיה מוגן.. אז רציתי לדעת האם זה אפשרי להתקין וינדואוס XP על דיסק קשיח אחד ו98 על דיסק קשיח שני? ואם כן איך עושים את זה? (אני יודע איך מתקינים וינדואוס .. אבל אין לי מושג איך בוחרים דיסק קשיח)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Raz20,

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.