עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם ה xp תומך באופן מלא ב DX10 (דיירקס 10)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by Holography,

בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM. כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות (כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו') האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  3. אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by Ymac,

שלום. חבר רוצה להתקין ווינדוס 8.1 נקי וחוקי על המחשב שלו (כרגע על 7) האם זה הדבר הנכון לקנות? https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. השאלה בכותרת! תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
    • 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  7. האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  10. נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. האם אני חייב את ה-SP1 בשביל שה-USB2 יעבוד..? תודה עריכת המודר: כ"כ קשה לסיים את השאלה בכותרת בשביל שתהייה נורמלית?...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by uzi230,

אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. לפי המפרט שלי (יש בצד ימין את המפרט) אני יכול להריץ את וינדוס ultimate?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Tamir92,

קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by natan805,

זאת אומרת אני רוצה להתקין את שניהם ובהיתחול המחשב זה יתן לי לבחור לאיזה וינדווס אני רוצה לכנס.האם יש אפשרות כזאת כזאת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ברצוני לקנות הארד דיסק ולהתקין עליו windows ולהפוך אותו לכונן הראשי ובצורה זו גם אוכל להעביר את כל החומר מכונן אחד לשני מבלי לעשות גיבויים וכאלו, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. שלום יש לי VISTA HOME PREMIUM ,ורציתי לשאול האם אני יכול לעשות שרת דוא"ל שיהיה לי במחשב? ובכך לחסוך ממני שרת חיצוני שמגביל אותי לכמות נמוכה של אחסון דוא"ל.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.