Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
גיביתי מחיצת C:\ במחשב בנורטון גוסט 2003, משום שהייתי חייב להגדיל את המחיצה. ביצעתי פרטישנינג מחדש למחיצה, ב-PM, ופורמט ל-C. החזרתי גיבוי (פרטישן) מהגוסט, כל הקבצים שוחזרו, אבל לא ניתן לעשות BOOT. ראיתי שחסרים הקבצים NTLDR IO.SYS ו- BOOT.INI, העתקתי אותם ממחשב אחר, ועשיתי מדיסקט ההתקנה של ה-XP את הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT. ועדיין אני מקבל DISK BOOT FAILURE. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הי יש לי מערכת הפעלה VISTA 64 וכאשר אני רוצה להתקין בUPDATA עדכון של הSP1 הוא לעובד ומודיעה על בעייה!!!! מה אני עושה האים זו בעיה ידיועה? נסיתי להוריד התקנה מהאתר אבל שוב קיבלתי את אותו בעיה!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקראו ותחוו דעתכם מה אהבתם, מה לא . . . http://www.bit-tech.net/bits/2008/03/26/windows_vista_sp1_core_performance/1
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר שבועיים מנסה לבטל כל מיני תוכנות שעולות בהפעלה הראשונית של החלונות ואני לא מצליח. נכנסתי לפקודה msconfig ,ביטלתי את כל מה שרציתי וכשאני מפעיל מחדש זה לא עוזר הן חוזרות. זה לא איזה תוכנות שאני לא מכיר ,אלא תוכנות שהתקנתי בעצמי והן בשימוש אבל מדוע הן חוזרות כל הזמן, יש פיתרון. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד המחשבים בבית הוא פנטיום 4 1.5GHZ עם 512MB RAM. האם הוא מסוגל להריץ home server בצורה טובה ואם אפשר לשמוע ממכם דעה לגבי המערכת החדשה הזאת. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב יש נייד ישן שתומך רק בכונן סידי ספצפי שאי אפשר להשיג בארץ בכל אופן יש לו מתקן כזה שנותן להתחבר עליו דרך מחשב גדול ולגשת להרדיסק שלו הבעיה היא שהווינדוס שלא השתגע וצריך להתקין שוב ואין לי מושג איך אני עושה את זה הבנתי שאם אני שם את ההתקנה על ההרדיסק זה יעבוד איך שהוא למישהוא יש מושג?
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני הולך לכיבוי ועושה פעולת RESTART אז המחשב באמת מראה לי שהוא סוגר את כל התהליכים או את מה שהוא אמור לעשות בזמן כיבוי/הפעלה מחדש אבל בסוף הוא נתקע ולא מתבצע הההפעלה מחדש גם אחרי פרק זמן של המתנה מצידי .. . . מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים. אני עובד כרגע על מחשב חדש דנדש עליו התקנתי XP 32 ביט על מחיצה של 60 ג'יגה בעוד על המחיצה השניה של 240 ג'יגה יש לי את כל החומרים החשובים (משחקים, סרטים תמונות וכו') אני רוצה להתקין עכשיו את ויסטה 64 שרכשתי. האם אני צריך לפרמט? איך אני עושה את זה מבלי לאבד את כל המידע החשוב שיש לי על המחיצה השניה? תודה מראש על התשובות. שם.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יצרתי מחיצה חדשה משטח לא מנוצל אך לא הגדרתי לה פורמט (לצורך התקנת mac במקביל לxp) הגדרתי את המחיצה כactive לאחר ריסט המחשב לא ביצע בוט לווינדוס אז הכנסתי את הדיסק שלו, נכנסתי לrepair הכנסתי את הפקודה fixboot c אבל זה לא עוזר ונראה לי שכל ההארד דיסק נדפק , עכשיו בהדלקה רשום לי: NTLDR is missing ומשם רק אפשר לעשות ריסט מקווה לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
דוד שלי שיחק בקבצים של כונן C:, אחרי זה כיביתי את המחשב והדלקתי והוא כותב שחסר קובץ. ועכשיו בפירוט: כשלוחצים על כונן C: מופיעות תיקיות ראשיות כמו Program Files וכו' שמה היו קבצים מוסתרים בסיומת .sys כל הקבצים המוסתרים הועברו לתיקייה בשולחן העבודה. המחשב פעל כרגיל, אחרי זה כיביתי וכשאני מדליק, Windows מסרב לעלות. כתוב במסך שחור: NTLDR is missing, press Ctrl Alt Del to restart ניסיתי להכנס דרך DOS לכונן, אבל זה נכשל (Invalid drive specification) הקובץ שנחוץ עדיין נמצא במחשב ואני רק צריך להעביר אותו דרך DOS או Safe Mode (ניסיתי ללחוץ F8 ועוד כמה וזה גם לא מצליח, במקום זה נכנס לתפריט BOOT). פרמוט זה הפתרון האחרון שאוכל לעשות כי השארתי בכונן קבצים חשובים ביותר. אשמח לקבל תשובו…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
30% מהבאגים החמורים של Windows Vista נובעים מבעיות במנהלי ההתקנים של כרטיסי המסך של Nvidia... המשך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525177,00.html
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי קודם ויסטה 64 ביט ,4 גיגה זכרון ,ללא sp1 המחשב זיהה רק 3.3 גיגה,בביוס ובתוכנות היה 4 גיגה (אין לי בביוס את האופציה memory remapping) בכל אופן,לאחר התקנת sp1 הוינדאוס כן מזהה את כל 4 גיגה זכרון. שאלתי כיצד ניתן לדעת האם הוא באמת מסוגל לנצל את כל ה4 גיגה או שזה רק מראה את כל הנפח תודה
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני פותח סקר זה ע"מ לשמוע מנסיונם המצטבר של אנשים לאורך השנים: מהי גירסת הווינדווס היציבה ביותר שמיקרוסופט שחררה אי פעם? אדגיש כמה דברים: - סקר זה לא בא לבחון נוחות, פונקציונליות, או שאר מרעישין. כמו כן הדיון אינו "מיהי מערכת ההפעלה הטובה ביותר" או "האהובה עליך". - הסקר בא לבחון דבר אחד: את היציבות (Stability) של מערכת ההפעלה, כפי שהיא משתקפת לעיני המשתמש. - יש לצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר בגירסה העדכנית ביותר עם כל העדכונים של מערכת ההפעלה (ע"ע Windows 2003 R2 או Windows XP SP2 או Windows 98 SE). - בכוונה לא ציינתי את נושא 32 מול 64 ביט ע"מ להימנע מדיונים נוספים בנושא, עמכם הסליחה. - אנא ענו מנסיונכם האישי, ולא מתוך "דעה רווחת" או דברים ששמעתם. לי יש את ההימור שלי, אבל …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. שמתי לב שפתאום נוצר לי במחיצה F קובץ בשם "msdia80.dll" בגודל של 883KB. המחיצה הזאת משמשת אך ורק לאיחסון של סרטים וגיבויים. מה זה הקובץ הזה? אני צריך אותו? אני יכול למחוק אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-