Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עשיתי dual boot המחשב בא עם הויסטה והתקנתי עליו XP אבל עכשיו אני לא יכול לחזור לויסטה אם אני צריך.. ניסיתי להתקין EasyBCD בשביל שהוא יציג לי אפשרות בחירה לפני שהוא מעלה.. אבל אי אפשר לעשות את זה באקספי עכשיו הוא אומר שזה בגלל שהווינדוס חדש או משהו כזה.. איך אני יכול לחזור לויסטה? אני לא רוצה למחוק ת'אקספי ויש לי מחשב נייד שבא עם הווינדוס מותקן לא עם דיסק של הווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
הסוף של ויסטה כבר מגיע? נקווה שילמדו מהטעויות שלהם עם המערכת החדשה. http://www.news.com/8301-13860_3-9911470-56.html
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בזמן האחרון קופצת לי הודעה של הSECURITY WARNING כל פעם שאני מפעיל קובץ EXE. זה כבר משגע אותי.. איך אני מבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום Windows, אבל לא מצאתי מקום טוב יותר. אני נכנס לדף הבית של זאפ, וברגע שאני מגיע לדף של מוצר עם רשימת חנויות, אז הדפדפן שלי נתקע ואני מקבל מהאנטי-וירוס את ההודעה הבאה: :File http://www.nmidahena.com/1.js :Threat HTML/TrojanDownloader.IFrame trojan האנטי-וירוס ממליץ לחסום את התקשורת ואני מציית, וגם סוגר את הדפדפן התקוע בברוטאליות. אני מקבל את ההודעה הזאת גם במחשב עם AVAST, וגם במחשב עם NOD32 (בשני המחשבים ניסיתי להיכנס למספר מוצרים, ללא הצלחה). מישהו יכול להיכנס לזאפ ולבדוק האם גם האנטי-וירוס שלו מזהה וירוס? אני רוצה לדעת האם מדובר בוירוס במחשב שלי, בוירוס באתר של זאפ, או בפיצ'ר חדש בזאפ שמזוהה בטעות (או שלא בטעות) כסוס טרויאני. :s05:
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים!! אני רוצה לעשות פורמט דיי דחוף, אך אין לי את האפשרות.. אני מכניס את הדיסק, מזין את הProduct-Key, מסמן הגדרות ומתחיל להתקין, הוא מפעיל לי את המחשב מחדש עם המסך הכחול הזה ושם מתחילה ההתקנה. יש לי בהארד-דיסק 2 מחיצות, C: ו D:, על C יושבת מע' ההפעלה ועל D יושבים כל הקבצים האחרים.. הוא נותן לי 2 אופציות : להקיש R כדי לתקן את הווינדוס , או - להקיש ENTER כדי להתקין מע' הפעלה חדשה.. שם - הוא בוחר לי אוטומטית את הכונן D (עם כל הקבצים) ונותן לי אפשרות לפרמט אותו.. כשאני משנה את הPARTITION לC: הוא נותן לי אפשרות רק להתקין מע' הפעלה חדשה ולא לפרמט.... מה עושים?? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תשמעו התקנתי לאחותי הקטנה סימס2 חיי לילה היא משחקת במשחק 20 דקות ופתאום המשחק נתקע לה קופא ולא זז בכלל כל המשחק תקוע אצלה ואי אפשר לעשות כלום למישהו יש פיתרון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אפשר כבר להתקין מודם USB עליו או שהמערכת עדיין לא תומכת / לא תתמוך ? כי שמעתי שיצא עידכון חדש. אפשרי לעשות רשת ביתית מויסטה לווינדוס XP ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ניסיתי בעבר להתקין ווינדוס על דיסק חיצוני והבנתי שאין אפשרות כזאת.. אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לשים התקנה של ווינדוס על הרדיסק חיצוני או דיסק און קיי ואז להתקין משם ..זה בטח גם יותר מהיר לא? במקום להסחב עם תיקיה של דיסקים לחברים אז לשים את כל התוכנות שצריך עליו ..מישהו יודע? ניסה את זה פעם?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שרץ על ויסטה ויש אפשרות להאיץ אותו בכך שמחברים לו DOK של 1GB+ הבנתי.. ניתן להאיץ את המחשב גם בעזרת MP3 של 1GB+? בדקתי וראיתי שצריך שקצב ההעברה יהיה 24 MB לשניה לפחות.. ומצאתי רק איזה DOK אחד שעולה איזה 800 שקל שבכלל היה כתוב לי המפרט שלו ושהוא מתאים ל READY BOOST כאילו האצת המחשב נ.ב. זה מאיץ ממש משמעותי כאילו אני ירגיש שהמחשב עובד חלק יותר?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלומות לכם. לא מזמן קניתי כרטיס 56K לשימוש כפקס למחשב. הכרטיס מותקן ואין שום בעיה ב-DEVICE MANAGER מבחינת דרייברים. כאשר אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה ל"הקים" פקס ההתקנה מתחילה ונסגרת אחרי 5 שניות בלי שום הודעת שגיאה. מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה. תודה, אהוד.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהשוואה בין ויסטה 32 ל-64 נאמר שאי אפשר להפעיל תוכנות 16 ביט על 64. השאלה שלי היא האם תוכנות מבוססות דוס הן 16 ביט? {אני משתמש בתוכנות קומפילציה המבוססות על דוס}. ואם כן אז יש איזו שהיא דרך להפעיל אותן דרך ה64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש ברשותי עותק ווינדוס אקס פי מקורי. שאלתי היא אם אני אצרוב אותו מדיסק לדיסק הדיסק הצרוב יהיה מקורי?כלומר כמו המקור שברשותי?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-