Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, בעיקרון אני יודע לפרמט את המחשב שלי חופשי, אני מפרמט אותו כול 3 חודשים אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא במחשב היותר ישן שלי.. פנטיום 3 1ghz 256 RAM יש לי כמובן מערכת הפעלה חוקית XP! ושאני מנסה לפרמט הוא עושה את הטעינה הרגילה ואז שהוא מגיע לקטע שאומר שהוא מפעיל את ווינדוס (במסך הכחול) שבעצם הוא מפעיל את התפריט של ההתקנה\פירמוט של הווינדוס, הוא נתקע והמחשב לא טוען שום דבר גם בדיסק הקשיח וגם בדיסק הרגיל. החלפתי לדיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי לכונן דיסקים חדש לא עזר.איפה הבעיה? ולמה זה נתקע דווקא שם? והאם יש דרך אחרת לפרמט את המחשב. ולהתקין עליו ווינדוס חדש.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
וניסיתי הכל, איפסתי את ההגדרות, הורדתי את האבטחה למינימום. לא יודע מה לעשות. חוץ מרעיון אחד שאני לא יודע אם הוא ישים וזה להתקין אותו מחדש(לך תמצא, במייקרוסופט יש רק לXP). אם יש למשהו רעיון אחר אשמח להיעזר בו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לא וידע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את אחד מהתקני הUSB של מפיע(בתמונה): איך נפטרים מזה אחת ולתמיד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני פותח קובץ ומופיע לי שיגאה כל פעם אמרו לי צריך קידוד UTF8 הורדתי תוכנה ואני פותח אותה וזה רושם לי ככה יש לי ווינדוס אקס פי בעברית !
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא כזה: המחשב עבד פיקס עד ששבוע שעבר כיביתי אותו... כשחזרתי והדלקתי אותו הוא הגיע לשלב שהמסך ניהיה שחור לפניי העלייה של הווינדוס (אחרי שיש את הלוגו והפס הכחול רץ) ושם הוא מפסיק להגיב. אין מסך כחול, אין שגיאה. הרצתי בדיקה להרדיסק נמצא תקין, כנ"ל לגביי הזיכרון. נכנסתי לRepair Console ועשיתי לו ChkDsk /r ולא עזר פירמטתי והתקנתי מחדש... הכל עובד טוב ויפה.. עד ששוב פעם כיביתי את המחשב ואותו סיפור כרגע כבר התקנתי ויסטה רק כדי לבדוק מה הבעיה שלו * זה גרסה של ווינדוס שאני משתמש בה כבר המון זמן ** לא הוספתי חומרה כלשהי יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה??? תודה ענקית מראש
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא בטוח שקשור לכאן, אבל הכי היה נראה לי מתאים פה.... שהייתי עם XP עברי שלחצתי CTRL+ENTER כשכתבתי כתובת של אתר בשורת הכתובת התווסף לי אוטומטית http://www.XXX.co.il.... עכשיו על ויסטה בעברית זה מוסיף לי COM במקום CO.IL.... איך אני יכול לשנות את זה ?? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה ככה - יש לי הארד דיסק אחד, עם 250 GB. הוא מחולק לC וD, בC יש 130 GB, ועל C יושבת מערכת ההפעלה.(XP Pro,SP2) בD יש באיזור ה110 GB, ועל D יושבים כל הקבצים החשובים לי. עשיתי פורמט לC, וכעת כשאני נכנס ל"המחשב שלי" אני רואה שם רק את C.. התקנתי את Partition Magic כי חשבתי שאולי המחיצה D הפכה לHIDDEN, אבל אפילו התוכנה לא מזהה את D.. מה עושים אנשים?! יש לי שם כ"כ הרבה קבצים חשובים..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! הייתי אצל לקוח היום והוא התלונן שהוא לא יכול להשתמש בדיסק און קי,ניסיתי לחבר לו את הדיסק און קי שלי (TEAM Fusion Plus 8Gb) והויסטה קפצה שזוהתה חומרה חדשה, היא קראה לו USB ואז היא ניגשה לוינדוז UPDATE וניסתה להוריד דריבר משם.. היא ניסטה כמה שניות ואז היא הקפיצה הודעה "לא ניתן למצוא דריבר מתאים" ולמטה היה כפתור "אין לי את הדיסק הצג לי אפשרויות נוספות".. ניסיתי לחבר את המצלמה שלו וגם לא קרה כלום,חשבתי אולי הבקר USB לא טוב התקנתי מחדש את הדריברים של הלוח..ולא עזר הלקוח אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין את הSP1 של הויסטה.. אבל לא רציתי למחוק אותו כי הוא מתקן המון באגים.. הבטחתי לו שאני אברר לו מה אפשר לעשות..אבל כבר מאוחר להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט והשאלה הזאת לא נותנת לי לנ…
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב שעליו עדיין Windows 98. הוא עובד עם תוכנות DOS עסקיות למיניהם. בזמן האחרון הוא מתלונן על איטיות רצינית בעבודה רק מול תוכנות DOS. אין לי מושג מאיפה להתחיל לעזור לו מישהו יכול לעזור לי לעזור לו? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות שם של תיקיית מערכת של windows ? ניסיתי לשנות את השם בדרך הרגילה , קיבלתי הודעה , שלא ניתן לשנות שם או להעביר את התיקיה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של החברה ושאני רוצה להיכנס אליו מופיעה לי הבעיה הבאה: משהו מכיר את הבעיה? איך פותרים מה עושים? תודה לכולם! נ.ב אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לתוכנה לשיקול המנהלים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי אנשים טובים, אני מקווה שזה המקום המתאים להעלות בעייה כזו - אנ'לא בטוח שזו בעיית Windows. אתמול במהלך משחק, המחשב החליט לעשות Restart, ומשם לא הסכים לעלות - בגלל בעיית Boot ההודעה שהוא נתן היא "DISK BOOT FAILURE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ENTER" אז העליתי את המחשב דרך איזשהו CD שיש לי עם כל מיני תוכנות כמו Winternals, Bart PE, וכו' הסתבר לי בדרך שמשום מה הוא לא מזהה את ה HD עם מערכת ההפעלה, אז בדקתי חיבורים ואז וניסיתי לבצע System Restore. לא עזר. עכשיו, אחרי שניסיתי לשחזר משהו ב BOOT, הוא נותן הודעה של :NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart האם יש תקומה למחשב או שחייבים להתקין מחדש? אני מריץ WIndows XP המון תודה על כל עזרה אייל
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x86 SP1. פתחתי את הקובץ hosts ב-Notepad ושיניתי אותו, אבל הוא לא נותן לי לשמור אותו. אני מקבל הודעת שגיאה: Cannot create the C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file. Make sure that the path and file name are correct. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-