עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס מלפני שנתיים בערך, שהגיע עם ווינדאוס מקורי (ללא דיסק) ועכשיו אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. איך אני אמור לעשות את זה? תודה! עריכה: מאחורי הלפטופ כתוב לי את הProduct Key של הווינדאוס.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by A-10,

שלום לכולם אובכן, אחרי הרעש והמהומה שקמה בדבר דרישות החומרה שתאפשר התקנת חלונות 11, ובייחוד ההגבלה שהמעבד חייב להיות דור 8 ומעלה, מייקרוסופט אומרת בחצי פה כי יתאפשר להתקין חלונות 11 גם על מחשבים עם מעבדים ישנים יותר, אבל לא כשדרוג מתוך החלונות אלא כהתקנה ע"י קובץ ISO. ככלל, הדרישה למעבד דור 8 או מקבילו מצד AMD נובעת מהפעלת תכונות של אבטחת מידע שזמינות רק במעבדים הנ"ל או בניידים ישנים יותר הפעלת אותן תכונות גורמת לירידת ביצועים רצינית. בכל מקרה, עניין ה - TPM עומד על כנו !

3. Started by gadh,

כמעט כל ישום שאני מפעיל , צורך 100 אחוז זמן מעבד למשך כמה שניות ואז משתחרר ופועל כרגיל מה עושים ? התקנתי את כל העדכונים מ- windows update . גד

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by ~BaRaK~,

בעיה ממש מוזרה...כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס נטען אחרי כמה שניות המחשב מופעל מחדש... הוא לא על OC,הכונן קשיח די חדש ובדקתי את החיבורים והכל מחובר טוב... מה שיותר מוזר זה שלילה לפני הוא עבד טוב.בכל מקרה ניסיתי להתקין שוב את הוינדוס אבל הוא מחייב אותי לפרמט את הכונן משהו שממש לא בא לי לעשות... מה לעשות??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. לאחר הרבה ניסיונות ו 3 גירסאות שונות של וינדווס, לא הצלחתי להתקין. לפני כיומיים שלושה, אחרי שגרסת 7100 יצאה לאור, הורדתי אותה בתקווה שאולי השתנה משהו אך לצערי לא. ניסיתי לעדכן ביוס, עדכנתי ושום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין דרך הוינדווס עצמו בהתקנה ישירה (מדובר בויסטה) וגם ללא הצלחה. בהתקנה ישירה של הוינדווס 7 הופיעה לי שגיאה הבאה ודרך הדוס כשיצא מסך כחול מהו הפיתרון? אם יש בכלל עד צאת הגרסה הנורמלית. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום, איך אני יכול לגרום לווינדוס להשהות פתיחה של תפריט כאשר העכבר מונח על פריט שאמור להפתח לתת תפריט? הבעיה היא כזו: המחשב שלי קצת איטי, לכן במעבר עכבר על פריט בתפריט (למשל "תוכניות" בתפריט ההתחלה), לוקח קצת זמן לתפריט להפתח, למרות שאפילו לא רציתי שייפתח... התוצאה היא שאני צריך לחכות עד שהתפריט ייפתח וייסגר שוב, ואז אוכל לגשת עם העכבר ללחצן שבאמת רציתי. מה שאני רוצה זה שווינדוס לא ינסה לפתוח תפריט מיד במעבר העכבר, אלא ימתין מעט... אני יודע שיש אפשרות כזו, כי במחשב אחר שיש לי, יש את זה. עוד בעיה שצצה לאחרונה: מדי פעם קופצת הודעה במה שנראה אופן אקראי לגמרי: The service 'Print Spooler' is preventing the machine from entering standby. Try stopping this srvice and try ag…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום.. אני מתקין את הוינדוס אקס פי ובשלבים בהתחלה עדיין במסך הכחול של ההתקנה אחרי שהוא עושה פורמט אז הוא מתחיל להעתיק את הקבצים ואז הוא ניתקע ואומר שהוא לא מצליח להעתיק איזה קובץ מסויין נגיד עכשיו את הקובץ "nsdxn.ocx" ואז יש לי את האפשרויות הבאות אנטר retry esc- skip file אני לוחת אנטר והוא ממשיך ..אבל מה זה אומר זה בעיה בדיסק ההתקנה שקניתי או בהארד דיסק או בחלק אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  8. השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח יותר לראות סרטי וידאו באפלקציית וידאו המובנה שמגיעה בווינדוס 8 (זאת שבמטרו) לדעתי קוראים לה xbox video app אני לא מוצא שום מדרכי עזרה ברשת ולא מצליח להבין איך אפשר להתקן את זה... כשאני מפעיל את הוידאו דרך ה media player של במצב desktop הכל עובד יופי...אני עובד עצות :-( למישהו יש רעיון?!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by .Joseph M,

השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום, יש לי דיסק של מחשב אחר שחיברתי למחשב שלי. אני מנסה לגשת לקבצים של משתמש (בתקיית Documents and setting/user) אבל מקבל הודעת Access denied. הדיסק הוא בNTFS, אבל בכל זאת, אני יודע את השם משתמש והסיסמא של המשתמש שאליו שייכים הקבצים. האם אני יכול לגשת לקבצים האלו ואיך?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by edi17,

יש לי בעיה! ברגע שאני מכניס דיסק (של מוסיקה לדוגמא) הוא נותן לי תפריט אוטומטי שאני אבחר תוכנה לשמיעת מוזיקה... משהו יודע איך אני משנה את התפריט ומוחק או מוסיף לשם אופציות... בתודה אדי!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. היי, התקינו לי וינדוס אקס פי פרופשונל כשהחבילת אבטחה הזו מובנית כבר בתוך ההתקנה של הוינדוס... אני לא מצליח להסיר את החבילת אבטחה. ניסיתי כמו שרשום בנעוץ וזה לא מצליח לי... בהסרה של תוכנות אני לא מוצא את החבילת אבטחה.... עזרה.???

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by ohadnir9,

כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nency,

כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא התקנתי שום עידכון של וינדוס ושום דבר למה הכל עובד תקין עד עכשיו יש לי XP PRO+SP1 לפעמים האקספלורר עושה לי שגיאאה.. והוא סוגר לי את כל האתרים שאני נמצא בהם ואומר לי כדי שהבעיה תיפתר לעשות כיבוי והפעלה..... מה הבעיה שלו?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by alergic,

יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by fatalico,

מצורפת תמונה של הבעיה המדאיגה. המחשב נהיה איטי להחריד ולוקח לו 10 דקות עד שהווינדוס עולה, כאשר המסך של הווינדוס עם הגלילה הקטנה למטה ממשיך להיות עוד ועוד. חוצמזה אין סאונד במחשב בלי סיבה נראית לעין, כנראה משהו השתעשע עם הכרטיס מסך המובנה. הותקנו איזה 20 התקני FireWire ואי אפשר להסיר אותם. אי אפשר להתקין, להפעיל ולעדכן Ad-Aware, Spybot, AVG, Norton. עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מישהו יכול להושיע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp . כאשר אני נימצא ב - cmd (התחל - הפעלה - cmd ) אני לא רואה את שמות הקבצים בעברית .רק ג'יבריש. אני יודע שעם win 98 יש את האפשרות - command prompt with hebrew איך עושים את זה עם xp ? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by -AKEL-,

יש לי Windows XP SP2 באנגלית, ואני מנסה לעשות שידרוג ל-SP3 והוא נתקע באמצע הורדתי את הקובץ מהאתר של microsoft יש אפשרות להוריד מעוד מקום? או שיש עוד שיטה לשידרוג פרט לקובץ של microsoft ? דוגמא להודעה:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arik100,

לפני כבר זמן כפתור התחל הפסיק לעבוד - אי אפשר להיכנס להתחל גם החנות לא עובד וגם האיקונים מצד ימין של המסך - קול רשת שפה תאריך, פשוט לא עובדים בלחיצת מקש שמאלי כפול עליהם אני מריץ WIN10 ENTERPRISE BUILD 10240

23. Started by 996,

כאשר אני רוצה לראות סרטון באתר wow.walla.co.il אני מקבל ראה :קובץ מצורף,יש סאונד. מותקן לי הנגן Windows Media Player 9 ,ובעבר הוא לא עשה לי בעיות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בעיה מוזרה בווינדוס... הווינדוס עולה אני רואה את מסך ה- WALCOME אני רואה את שולחן העבודה אבל בלי הסמלים ותפריט ההתחל אחרי כמה שניות הוא חוזר למסך הWELCOME ומבקש ממני לבחור משתמש (ויש לי רק 1). אני בוחר את המשתמש אבל הוא עושה שוב את אותה פעולה. נכנס לווינדוס וחוזר למסך המשתמשים איך מסדרים את זה? הרצתי כבר בדיקה של סורק הדיסק

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by Xstyle,

שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.