Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! ובכן, מאחר והייתי חייב להתקין WIN98SE לאחר שהתקנתי XP, עשיתי זאת, כמו בהמלצת מספר חברים - התקנתי את ה98 במחיצה אחרת, וכך נעשה ובוצע הצלחה. הבעיה היא שה98 השתלט על הBOOT - אין אפשרות לבחור באיזו מערכת הפעלה להתשמש ; ה98 עולה אוטומטית...! זה ממש מייאש מכיוון שאין לי גם גישה לכל מה שהיה בXP (תוכנות וכו'). אז... אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אשמח מאוד!!! תודה מראש, חן.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מותקן אצלי כרגע windows xp pro. האם אפשר להתקין את הvista על הxp (והאם זה כדאי) או שצריך לפרמט לגמרי את המחשב ואז להתקין את הvista?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתחבר למחשב של אבא שלי ולסדר ולעזור לו בכל מיני דברים...כאילו שאני יושב מול המסך.. וגם שלו תהיה שליטה על המחשב בו זמנית...(שהוא יוכל לראות על מה אני לוחץ).. אני מעוניין בכך שכל עוד המחשב מחובר לאינטרנט אני יכול להכניס סיסמה ולהתחבר אליו ללא צורך באישור שלו... (בקיצור שאני אכניס סיסמה ואני מקבל את המחשב לרשותי מבלי שהצד שאני צריך לעשות כל פעולה שהיא אפילו לא אישור על משהו) מבחינת אבטחת מידע...כמה הדבר מאובטח...מה חוזק הסיסמא? קידוד?.. שנינו עובדים על מערכת הפעלה וינדווס 7.. תודה רבה.. אגב אם יש תוכנות צד שלישי שועשות את זה...אפשר להעביר לפורום המתאים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, על הראשון יש WIN7 ועל השני עד היום היה VISTA, בכל אחד מהמחשבים הייתי יכול לראות את ה-DESKTOP של השני באמצעות ה-REMOTE DESKTOP CONNECTION של WINDOWS. היום התקנתי WIN7 גם במחשב השני במקום הויסטה (לאחר פרמוט). באותו מחשב אני מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שגם קודם היה בו 7, אבל במחשב הראשון אני לא מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שהיום התקנתי בו 7. כמובן שאיפשרתי השתלטות מרחוק בהגדרות של WINDOWS. כשאני מנסה להשתלט עליו מהמחשב הראשון הוא מתחבר, רואים בהתחלה את המסך של המחשב השני וכתוב בו WELCOME, אז המסך הזה נתקע, ואחרי כמה שניות מתקבלת הודעת שגיאה שהזמן שהוקצב לתהליך נגמר. שיתוף קבצים עובד חלק, בכל אחד מהמחשבים יש גישה להארד-דיסק של המחשב השני. אגב, יש עוד …
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם windows 7 ultimate x64,ואחד עם windows xp pro SP3. לאחרונה המחשב עם הXP לא מצליח לתקשר עם המחשב השני, לא בשיתוף, ולא בפינגים. יש לציין שכאשר אני מנסה במחשב עם ה7 להכנס אל עצמו דרך הworkgroup,הוא דוחה אותי עם הודאת שגיאה. לאחר קצת ניסוינות לתקן את המצב גיליתי שיש service בשם server שמשמש בין היתר לשיתוף קבצים בווינדוס 7. service זה אינו פעיל במחשב עם ה7,וכל ניסיון להפעילו מעלה הודעת שגיאה: error 1068: the dependency service or group failed to start למישהו אולי יש רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום גברים, יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בדיון הרשמי כתוב שלא מומלץ אבל הדיון כבר ישן ואולי דברים השתנו. האם מאז הדיון מספר תוכנות גדול קיבל התאמה ל64BIT? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני חדש לפורום יש לי תקלה על VISTA 32 בשעת כיבוי כושל עם הודעת שגיאה 0X0000007F ברקע כחול מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה וזה מערכת דווקא נחמדה מאוד נתקלתי כבר בכמה דברים מוזרים ובעיתיים, אבל מה שבנתיים הכי מפריע לי זה שאני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, או את הסמרט של הדיסק, למרות שהוא מופעל בביוס וזה לעומת האקס פי שכן יכלתי לראות. מישהו עוד נתקל בתופעה הנל?
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה בעיה מעצבנת זה לא יאומן.... איך שאני מכוון שעה קדימה, ולוחץ Aplly השעה חוזרת להיות שוב כפי שהייתה. ניסיתי ללחוץ OK ישר, ושוב השעה לא מתכוונת היא חוזרת להיוצ כפי שהייתה. ניסיתי לכוןן את השעה דרך הביוס, ולא עוזר, אי אפשר לכוון את השעון ב XP שלי. מה לעזאזל קןרה פה ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להוסיף מספר יוזרים לקבוצה מסויימת בAD עם פקודת PS. אז מה שעשיתי זה שאני שם בקובץ CSV רשימה של כל היוזרים שאני רוצה. מריץ פקודה שמכניסה את היוזרים לתוך משתנה חדש $user= Get-Content C:\users.csv אחר כך אני מריץ פקודה שמשייכת את היוזרים בתוך המשתנה הזה אל קבוצת הAD שאני רוצה Add-ADGroupMember -Identity GROUP -Members $user -ErrorAction SilentlyContinue מה שקורה זה שלפעמים חלק מהיוזרים כבר נמצאים בקבוצה הזאת אז הוא זורק שגיאה על זה ולא ממשיך. אם היוזר שכבר קיים בקבוצה נמצא במיקום הראשון בקובץ, הפקודה פשוט תעצר ולא תוסיף אף אחד. אז קראתי קצת וראיתי שאפשר לשים את הפרמטר הזה -ErrorAction SilentlyContinue כדי שיתעלם מהשגיאה וימשיך. אבל זה לא עובד. הפקודה …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם אפשר להסתיר הארדיסק שלם ושיהיה ניתן להיכנס אליו אם כותבים את האות של הכונן בכתובות או לחילופין לעשות אותו דבר עם תיקייה? האם אפשר לעשות את זה גם מוסתר וגם עם סיסמא ?? איך עושים סיסמא? האם חייבים תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם אני יכול להשתמש ב WINDOWS VISTA X86 על מעבד INTEL E6300 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו WINDOWS XP HOME EDITION , ועכשיו אני לא מצליח להתחבר רק לאתר של מיקרוסופט , אין לי מושג למה , אשמח לעזרה. דר"כ ניסיתי להיכנס דרך אקספלורר 8 , פייפוקס , קרום , ושום דבר וגם נסייתי להתחל מחדש את הגדרות של אקפלורר ושום דבר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה חוקי,כל פעם שאני מנסה להיכנס לאקספלורר כתוב לי שעל Com Surrogate להיסגר ואז לא קורא כלום הוא כביכול נסגר אבל הדבר הזה מעצבן כי זה כל פעם שאני נכנס לדיסקים הקשיחים! מישהו יודע משהו על דרך הפתרון של הדבר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-