Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
המחשב די חדש המחשב עולה כרגיל ורואים את המסך הראשוני של הXP ונורית המסך דלוקה (ירוק) אחרי מס' שניות המסך מראה הודעה שאין סיגנל והופך שחור ונורית המסך אדומה מה לעשות? נראה כמו בעיה ברזולוצייה לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Xp pro Sp2. פתאום כל פעם שהוא עולה הוא עושה "בדיקת שגיאות" בכל הפעלה\בכל ריסט של המחשב בלי שביקשתי ... (אני מדבר על הסריקה הזאת שעושים : המחשב שלי>כונן מסוים>מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות. כיצד מבטלים זאת ? זה מציק שהוא עושה זאת פתאום סתם ככה בכל הפעלה של הXP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן ,האם יש הבדל בין XP ל XP1-2
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
במחשב של אחי האופציה של עידכונים אוטומטיים לא נגישה (אפורה) ואי אפשר לסמן אותה. מה עושים? כל החלק שסימנתי בכחול אצל אחי פשוט אפור.
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
היכולות המדוייקות, וגם המגבלות המוזרות, של מערכת ההפעלה החדשה והצנומה מבית מיקרוסופט מתחילות להיחשף לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי בעיה אליכם, לחבר שלי יש מחשב עם מפרט : AMD XP 1800 לוח אם - GIGABITE 7VTXE 256 זכרון פנימי DDR 266 60 GB HD GEFORCE 3 TI 200 GIGABITE מערכת הפעלה WIN98 SE הבעיה שלו קוראת בכול מערכות ההפעלה שהוא התקין (גם XP) והבעיה היא שהמחשב מאיט במיוחד בזמן העתקה ממחיצה למחיצה, בזמן צריבת דיסק (צורב SONY 24*10*40) הדבר מתבטא שכשמזיזים את העכבר או החלון בזמן העתקה או צריבה או כול פעולה מסויימת רואים את זה בפרימים ונשארים סימנים והמחשב עובד באיטיות רבה, ולדעתי ולדעתו למפרט כמו שלו לא אמורה להיות הבעיה, למה זה קורה ומה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון? אופיר
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל הזמן צריך להיכנס דרך לוח הבקרה. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כפי שניתן ללמוד מהכותרת האייקונים של הTASKBAR אלה שליד השעון לא מופיעים , זאת בצירוף לארור הבא: "The function you are trying to use can not be accessed at this time" Unknown resource ID: 0 Info number: 234 תודה מראש לכל מי שיוכל לפתור את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשהדלקתי את המחשב אני רואה שהאייקונים בשורת המשימות ליד השעון ניהיו גדולים יותר. זה כולל גם את האייקונים בחלונות (האייקון שבצד שמאל למעלה בשורה הכחולה של התוכנה). וגם זה הגדיל את השורות בALL PROGRAMS בתפריט התחל. זה כבר כמה זמן אצלי ככה וכבר הספקתי די להתרגל לזה, אבל זה לא נחמד שהאייקונים נראים מכוער (איכות נמוכה יותר) ותפריט כל התוכניות תופס לך 2/3 מהמסך... מישהו מכיר את התופעה? איך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לפרמט את הXP אני מכניס תדיסק של הוין דוס ולוחץ התקנה חדשה זה טוב או שצריך לפרמט לגמרי כי אני לא יודע איך מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים לגמרי תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-