עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nir8e,

אני מחפש יישום שמאפשר כניסה לתיבת הדואר של NETVISION לא מצאתי דרך להוסיף את חשבון הדואר דרך היישום המובנה בחלונות 8 (דואר) אשמח לדעת אם קיימת דרך להשתמש ביישום המובנה או המלצה ליישום חלופי לתוכנה המוכרת OUTLOOK. תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by .Joseph M,

היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://lifehacker.com/5361566/get-eight-windows-7-licenses-for-19-if-youre-a-student-anywhere לכל הסטודנטים שלא מקבלים ממקום הלימודים בחינם, יש אפשרות להצטרף לארגון שיתן לכם בכל זאת. רק לסטודנטים למדעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by GodLike,

שלום. עשיתי פורמט. התקנתי את כל התוכנות כולל ספייבוט ו adware pro וכשניסיתי לשנות את דף הבית מ MSN למשהו אחר, אז זה תמיד חזר ל MSN. זה פשוט קבוע על MSN ולא מוכן להשתנות לשום דבר אחר. איך אני פותר את זה ? ועוד משהו קטן : כשאני רוצה לראות תגובה ב YNET אז ה Ad Watch שעובד ברקע תמיד סוגר לי את החלון. איך אני מגדיר לו שיאפשר לחלונות התגובה באתר להיפתח ?! תודה =)

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by tomer_et,

אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום לכולם, מותקן לי על המחשב windows 7. לאחרונה המערכת הפעלה קורסת לי בזמן משחקים בצורה רנדומלית ללא קשר לזמן משחק וכו'. לפעמים המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש ללא שום הודעת שגיאה ולפעמים מתקבלת הודעהת שגיאה(צירפתי תמונה של ההודעה האחרונה). דברים שביצעתי: עדכון driver לכרטיס מסך. עדכון bios. בדיקת סקטורים של דיסק קשיח. מפרט המחשב מצויין בצד. התקלה ממשיכה להופיע לי. אני אשמח לעזרה בנושא תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ben007,

שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by drago,

כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by maverick,

שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  11. אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by efialon,

שלום לכולם.. הורדתי משחק מהאינטרנט, כשאני מחלץ את הקובץ מופיעה לי הודעה שאומרת שלא ניתן לחלץ את הקובץ כיוון שהוא שוקל יותר מ 4 GB ומערכת הקבצים FAT32 לא מאפשרת זאת, משהו כזה.. איך אני בכל זאת יכול לחלץ את הקובץ (ISO)? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by thegame998,

האם יש דרך לפרמט תמחשב ושלא ימחק כל הקבצים שאני צריך(הכוונה אם יש דרך לשמן מה לא למחוק ) ?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by toniviner,

I have winXPsp1 and a 40GB HD and its full so wen i whant to copy new stuff i have to delete old stuff and wen i delete old stuff the free space is the same and it's not changing. its on all the drives and HD's so it must be a problem in windows. I need space fast so pleas help me fix this.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by amitiss,

שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. שלום אנשים, אני מתכוון להתקין ויסטה בנייד שלי ויש לי כמה שאלות חשובות לפני התקנה. קודם כל, לפי מה שידוע לכם אמורה להיות בעיית דרייברים כלשהי בגירסא של ה ULTIMATE 32 BIT? אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600) מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים. ידוע על חוסר תאימות? (או שאפשר לכוון אותי למקום לבדוק...?) כמה נכון מה שאומרים לגבי טכנולוגיית ה TCM/DRM? זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי? יש איזה מאמר טוב אובייקטיבי לגבי הנושא הזה? תודה מראש אנשים! עפר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by EMAN,

לאחרונה התקנתי בויסטה את העידכונים האחרונים שכללו איתם מין תוכנת DREAM SCENE. מהר מאוד הבנתי כמה זה יפה ושימושי רק הייתה בעיה אחת והיא שזה לא עבד. יש לי AERO על ULTIMATE. הכל תומך. כאשר אני מנסה לקבוע סרטון רקע כזה הוא פשוט לא פועל. שמתי לב גם שכשאני לוחץ לחצן ימני על שולחן העבודה ישנו כפתור - PLAY DREAM SCENE אבל הוא לא ניתן ללחיצה. עזרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by אביחי31,

כאשר אני פותח את התיקייה "my video" מופיעה לי השגיאה הבאה: c:\Doucume~1\admini~1\locals~1\temp\wer12.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר מכן ה-windows explorer, סוגר את התיקייה. הודעת שגיאה זו מופיעה רק כאשר פותחים את תיקיית "my video". מה שגיאה זו אומרת ? אשמח לעזרה כיצד לפתור בעייה זו? בתודה מראש....

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by __MIKO__,

הicon של ה אינטרנט אקספלורר ב- quick launchפתאום שינה צבעו לצבע כחול כהה ... יש למישהו מושג? :-[

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by dark_zero,

טוב אז ככה כאשר אני מכניס את הדיסק ותדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על מקש כדי שאני יעש BOOT מהדיסק אני עושה את זה יש טעינה כזאת עם המסך השחור ויש את הWINDOWS STARTING אבל שאי מגיע שמסך שבו אני צריך להתקין לבחור שפות שום דבר לא מופיע רק הסמן של העכבר טוען איזה 5 שניות מפסיק ושום דבר לא מופיע ואני יכול להזיז אותו אבל פשוט אין שום חלון שום דבר ואמור להופיע החלון של בחירת שפות...בבקשה אני צריך עזרה ניסיתי 2 דיסקים שונים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  22. היום, כאשר ביקשתי לשנות סמל לתיקייה כלשהי, לא מצאתי אופציה לשינוי סמל. אני זוכר שבעבר הייתה אופציה כזו, כמו בהגדרות של קיצורי דרך. מה הסיבה לבעייה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by oded6188,

יש לי לפטופ שהגיע עם מעבד AMD Turion 64 bit ו 4 ג'יגה RAM המחשב הגיע עם ויסטה אם אני מתקין עליו XP 32 BIT... זה יתפוס את כל ה 4 ג'יגה זיכרון? ויעבוד טוב עם מעבד 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. הכיבוי של המחשב לוקח יותר מ 5 דקות... מדובר במחשב נייד חדש (ווינדוס XP) שמותקנות עליו רק תוכנות בסיסיות (ווינאמפ, אנטיוירוס וכו') לפעמים פעולת הכיבוי מתבצעת ממש מהר, ולפעמים היא לוקחת משהו כמו 5 דקות!!!! מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by homart,

שלום! הפרמוט שעשיתי היום עבר לא כ"כ בהצלחה.. במקום לפרמט את הכונן C מערכת ההתקנה אתחלה את הכונן D והתקינה את ווינדוס וכך נוצר מצב שעכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות, אחת בC ואחת בD הפעלתי את המערכת שמותקנת על C ומשם עשיתי אתמול דרך הוונדוס לכונן D בשביל לחזור למצב ההתחלתי, אך עדיין שאני מאתחל את המחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה למרות שיש לי רק אחת מותקנת (כונן D ריק) בנוסף מתחת לשני האפשרויתו של מערכות ההפעה הוא נותן לי אפשרות setup windows xp כאילו שעצרתי את ההתקנה באמצע, בנוסף, זה גם ברירת המחדל ככה שאם אני לא מספיק להעלות את האפשרות לאפשרות השניה הוא מתחיל שוב התקנה מוזרה של וונידוס ונתקע באותו שלב! בבקשה אנא עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.