עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שזה באג ידוע, וכבר פתרו לי את הבעיה הזאת בעבר בפורום הזה (אבל אני לא מצליח למצוא הפוסט ההוא). אני זוכר שהפתרון היה פשוט מאוד, אבל אני לא מצליח לזכור מה הוא היה בדיוק. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי שוב איך פותרים את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. הנה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלי. פיזית יש רק 4 חיבורי USB והם אחד על יד השני. אין עוד קדמיים או צדדיים. לפי מה שאני רואה שם בעצם רק אחד מהם הוא USB2, שזה לא נראה לי מי יודע מה הגיוני, אבל שוין, איך אני מפעיל אותו כמו שצריך? כרגע אני מנסה להעביר 350 מגה של תמונות בקצב המסחרר של 750KBPS. ניסיתי כדי לבדוק על בטוח, לבדוק את הקורא כרטיסים בכל אחד מהפורטים, ללא הועיל. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by naorai,

"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום יש לי מחשב ניד(אם זה משנה) והדגם שלו הוא דגם עם 1G RAM אבל משום מה כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי וראה את הנתונים אל הRAM אני ראה רק 768 יכול להיות שזה רק בעית זיהוי או שבאופן פיזי חסר RAM(כי לא רק המכר אמר לי שיש 1G אלה גם רשום באתר החברה ועל המחשב הפאנל של המחשב) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by avivlevy,

כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון(אחרי שפרמטי את המחשב) הWIN נופל לי ממש הרבה נגיד היום הלכתי לראות טלויזה הWIN לא עשה כלום שום דבר וכשחזרתי אני ראיתי שהוא נפל והמחשב הוא מחשב חזק ודבר כה לא קראה לי בעבר!(מפרט בסוף) עכשיו נזכרתי שכשהתקניתי את הSP2 היתה לי בעיה שהוא לא הצליח להוריד לי אותו בפעם האחת יענו כול כמה זמן הוא ניתן את ההורדה והיתי צריך לחדש אותה מאפיו שהיא הפסיקה אבל ההתקנה היתה בסדר גמור יכול להיות שזו הסיבה? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? אם אני יעשה repair זה יכול לפתור את הבעיה? המפרט: AMD 64 3000+ 1024 160G 6600GT אני חושב שזה מה שצריך בקשר למפרט אם אחסרתי משהוא תגידו אני ירשום

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  7. שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by dor-eli,

אני יודע שכבר שאלו את זה אבל הפתרון לזה היה לקנות את הדיסק האמיתי אבל אני לא רוצה לקנות אותו אין פתרון אחר?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by aish,

כל פעם שאני נכנס לתיקיית הIncoming של האימיול, המחשב נהיה איטי יותר ואחרי כמה זמן שאני עושה פעולות כאלה ואחרות בתיקייה פתאום יש שגיאת "לא מגיב" של הWindows Explorer. הוא גם לא יכול להריץ עם המדיה פלייר, בד"כ,חלק מקבצי הוידאו שנמצאים. עם תוכנות אחרות (VLC למשל) הוא מריץ את הקבצים. אב ל זאת הבעיה הקטנה. הבעיה המרכזית היא שהוא כל הזמן קורס כשאני פותח את התייקיה, וכתוצאה מכך אני גם לא יכול לצרוב את הקבצים, כי גם הנרו קורס כשאני מוסיף קבצים דרכו. נודע לי שהדבר קשור בדרך כלשהי לMicrosoft application error reporting וליישום שנקרא DWWIN.EXE. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום הוספתי למחשב שלי HD של טרה בייט והמחשב לא מזהה אותו הוא מחובר למחשב כעיקרון מדובר במחשב לאחר פירמוט מכיוון שבוינדוס הקודם אני ראיתי את הHD הזה אז אני לא מבין למה עכשיו הוא לא מזהה את הHD תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by p_q,

קניתי מחשב והתקנתי את WINDOWS PRO . שאני בודק את כמות הזיכרון בקשיח הWINDOWS מזהה 2GB לעומת 120GB שיש בקשיח. איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by PeaS,

המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  13. הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by FooBar,

במחשב שלי יש 1024mb DDR. כברירת מחדל של הwindows הpage file בגודל 1535mb (פי 1.5). זה כמובן מיותר ואני רציתי להקטין אותו. קודם בחרתי no page file ואיתחלתי כדי שהwindows ימחק את הpage file. אח"כ לא משנה איזה ערכים אני שם (גם גודל התחלתי וגם גודל מקסימלי) אחרי איתחול הוא חוזר לגודל 1535mb. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. יש למישהו רעיון? עריכה: ד"א מערכת ההפעלה היא win XP pro SP1.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by WaRez.,

במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by Oren_a,

אהלן, לפני זמן מה קפא לי המחשב ולאחר ריסט לא עלה יותר ): בBIOS רשום שדיסק המערכת פגום, יש להחליפו וללחוץ על כל מקש.. כרגע אני על UBUNTU לייב סידי ואין לי גישה לכונני הNTFS ולכונן שעליו היה הWINDOWS.. נאמר לי שזה כנראה בגלל שהווינדוס לא נסגר כראוי.. מה ניתן לעשות חוץ מלפרמט? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by domiel,

אתמול הפעלתי את המחשב וגיליתי שהווינדואס פשוט לא עולה..מגיע לקטע שהוא טוען וממשיך ככה ולא מפסיק...אבל בסייף מוד הוא נותן לי להיכנס... למישהו יש רעיון איך לזהות את הבעיה? או שזו בעיה מוכרת?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by idani1983,

שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by zion789,

אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by WaRez.,

במחשב של אחי, ברגע שאני מפעיל ת'מחשב, שהוא מגיע לWINDOWS הוא עושה ריסט. עכשיו ניסיתי לשים ת'דיסק של הWINDOWS ולעשות REPAIR... אבל זה לא ממש נותן לי. ( אולי עצות איך עושים אתזה ? ) הוא לא ממש כותב כלום, חשבתי יש בעיה בHD, אבל אני לא סגור עלזה. בSAFE MODE זה לא נותן לי להיכנס.. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  22. היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by penny_hardaway,

בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.

24. Started by one,

מה עושים????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. נסיתי כל שידעתי ולא הצלחתי. אני לאחרונה עושה עושה ריסטרט וכשהוא מפעיל את עצמו -בשלב כלשהו אני פשוט מכבה אותו בדרך ה'לא-נורמלית'. מסכן המחשב לי, זה לא מגיע לו. אחרי כל מה שהוא עבר. ובכל אופן, אני לא מצליח לסדר את זה. עזרו לי, בבקשה דחופה. נייקי!

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.