עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by buuhaa,

היי. עקב בעיות החלפתי את ההארדיסק המשני D (יש לי עדיין את הראשי C ). על החדש היתה מערכת הפעלה ומחקתי אותה ממנו ידנית (כולל קבצים נסתרים). הכל עובד תקין אבל כשאני מנסה לפרמט את המחיצה הזו דרך "המחשב שלי" אני מקבלת הודעה שאי אפשר. למה ? הרי ה XP שלי בכלל ב C והמחיצה הנפרדת הזו ריקה . אשמח לעצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. כותרת

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Speed Demon,

אהלן! לאחרונה נתקלתי בבעיה,שכל דיסק C אצלי תמיד מפוצץ ואני אפילו לא יודע למה. הורדתי את תוכנת הTreeSize כמו שהרבה המליצו פה,אבל היא מראה לי שהקבצים שמשתמשים לי ברוב המקום הם קבצי Temp בWindows שאין לי בדיוק מושג מה אפשר לעשות עם זה. אין לי כמעט שום תוכנה מותקנת על C ואין שם קבצים כמו סרטים ומוזיקה. אין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה וזה מחרפן אותי. לדעתי פתרון טוב לזה יכול להיות הגדלת הנפח של C,אך רציתי לשאול אתכם האם הדבר אפשרי מבלי לפרמט,דרך Disk Management או משהו להעביר קצת מקום מ-D למשל. האם הדבר אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Matan22494,

שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  5. התקנתי את התוכנה DesktopX : www.desktopx.net התוכנה אמורה לשנות את המעטפת של המחשב (את העיצוב של הוינדוס) בכל מקרה הכל הלך טוב ולא ממש התלהבתי אז הסרתי וההתקנה ביקשה הפעלה מחדש, ביצעתי הפעלה מחדש ואז תיראו מה קרה , שאני מגדיל יישום אז זה מסתיר את סרגל הכלים של ההתחל כמו בתמונה הזו : אבל נגיד שלא מגדילים שום יישום זה בסדר גמור כמו בתמונה הזו : בבקשה עזרהה!!!!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. משהו יודע איך (אם בכלל) אפשר לשנות את ה thumbnail ?? (ה PEWVIEW של החלונות ב TASKBAR)

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  8. שלום חברה, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל אשאל בכל זאת. יש לי שני דיסקים קשיחים: בראשון יש לי Windows XP עם כל התוכנות שהשתמשתי עד עכשיו. בשני אני רוצה להתקין Windows 7, אבל אני לא רוצה למחוק את הדיסק הראשון. אני רוצה פשוט לתת לדיסק השני עדיפות בביוס ולהתקין עליו את window 7. הדיסק הראשון יישאר עם מערכת הפעלה של XP וישמש בעיתות שלום כדיסק רגיל. אם יהיה לי בעייה, אני אשנה עדיפות ואכנס עם מערכת ההפעלה של ה-XP. האם יכולה להיות לי בעייה? האם אני צריך לנתק את הדיסק הראשון לגמרי כשאני מתקין את מערכת ההפעלה בדיסק השני? האם יכול להיות מצב שאחרי ההתקנה האנטי וירוס במערכת החדשה יזהה את האנטיוירוס במערכת הישנה (או אנטי וירוס) כוירוס. יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tsvika,

לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם , יש לי לפטופ Toshiba Satellite c655-s5082 מה שקרה שהורדתי WINDOWS 7 , הכנסתי אותו לDOK , עשיתי בהגדרות בBOOT שיקרה מUSB , זה קרא את הווינדוס וכעבור מספר שניות אחרי שהווינדוס רץ , זה העלה מן בדיקה כזאת שזה עושה להארדיסק עם הבנתי נכון את הבדיקה , אחריה זה אמר לי לעשות FINISH. ואז זה עשה RESTART . אחרי זה המחשב עלה רגיל , עשיתי ריסטרט , והF12 והF2 לא עבדו יותר , לא הצלחתי להיכנס לBOOT ,ואז ישר אחרי שזה מציג את המסך של TOSHIBA עובר למסך שחור עם קו כזה - " _ " וזהו .. בבקשה עזרה , זה לא לפטופ שלי ואין לי מושג מה הבעיה כאן , נסיתי לרוקן את הדיסק און קי , ולחבר , או בלי הדיסק און קי לנסות להעלות את המחשב , נסיתי להשים ווינדוס אחר בDOK ..נסיתי להכניס דיסק ללפטופ.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. מי יכול לעזור לי ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... (הצלחתי לתקן את המדייה פלייר ע"י הוספת מקודדים ) בברכת תודה דודי

12. Started by nadavov,

שלום יש לי בעיה שמתי למחשב שלי סיסמא לפתיחת המחשב ואני לא זוכר אותה בגלל שמיזמן לא נגעתי בו איך אני יכול לסגר את הסיסמא?? ניסיתי להישתמש ב SAFE MODE אבל זה לא עזר הוא ביקש סיסמא בכול מיקרא לפרמט אני לא יכול גם כי אני צריך את החומר שעל המחשב אם יש איזה שיטה לסדר את זה אז בבקשה תעזרו לי תודה

13. מדוע בעליית וינדוס תהליך explorer לא נטען מיידית, ובמקומו(?) נפתחים 2 תיקיות "סייר" וינדוס?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

הכל טוב ויפה. אני שם את הדיסק של XP PRO וזה מגיע לי למסך הכחול הזה של ההתקנה ואני לוחץ על R שזה יעשה לי repair. ואז זה עולה לי למין מסך דוס שחור כזה והוא רוצה שאני יבחר "איזה windows לתקן" אז אני בוחר את היחידי שאני יכול ואז הוא מבקש סיסמה של הAdministrator. אז אני שם אותה ואז הוא מביא אותי לדבר כזה שאני יכול לרשום מה שבא לי. מה לעזאזל אני רושם כדי שהוא יתחיל לעשות repair לwindows ומה עוד אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by maitay,

אני בא להתקין ויסטה מהבוט הוא רושם לי WINDOWS IS LOADING FILES בא להעלות את הפס הצהוב הזה של הויסטה ואז המחשב מרסט את עצמו מישהו נתקל בזה? תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

יש לי מחשב ושכחתי תסיסמא שלו זה ווינדוס 7 ניסיתי להסתכל בכל האתרים אך שום אתר לו פאר לי את הבעיה ואני מומחה למחשבים. ואת כל המחשבים הצלחתי לפרוץ את הסיסמא אבל לזה לו זה דחוף

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  18. פרמטתי את המחשב ובפרמוט הגדרתי לכונן מערכת ההפעלה כ50 GB אבל בכללי היו לה 225GB אמרו לי שאפשר אחרי זה להשלים את השטח מת אחרי ההתקנה. מצאתי איפה עושים את זה. ואני הוספתי מהשטח הזה מחיצה בגודל 50 GB שקראתי לה T אז יש לי C D וT ואז כשאני רוצה לחלק מהשטח המת עוד מחיצה , כתוב לי הודעת שגיאה (בתמונה) : אם אני לא יכול להוסיף יותר מחיצות האם יש דרך שאני יכול להתגבר עליה ? אני ממש צריך לחלק עוד מחיצות . מצדי לפרמט מחדש העיקר שאוכל להוסיף עוד מחיצות (אני צריך ורוצה סדר במחשב) תודה!

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by leibeyal,

למה אי אפשר להשתמש ברזולוצייה 480x640 בווינדוס אקספי ? ואם כן, כיצד ? בתודה מראש B@By-KiLLeR

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by buuhaa,

היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים.. אחד עם אקס פי.. השני עם ווינדוס 2000 פרו באקס פי יש אפשרות ללחוץ עכבר ימני, מאפיינים, לשונית של נגישות.. או משהו כזה.. ואז לסמן V שיפעל על מערכת הפעלה כלשהי בווינדוס 2000 אני לא מוצא את האפשרות הזאת.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. מה שאני רוצה בעצם זה לגרום לקובץ לעבוד כאילו תחת ווינדוס NT בווינדוס 2000.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by B@By-KiLLeR,

טוב אז ככה : כשהווינדוס עולה הוא מעלה כזה חלון של לוג אין עם סיסמא ויוזר ( כמו שצריך להיות ) אני לא מקיש אף פעם את הסיסמא וזה בכל זאת נותן לי את כל הדברים של האדמיין. אחרי שאני מקיש ENTER נעלם מסך זה ומופיעה הודעה שאומרת : your password will be expired in 1 day\s do you want to change yes no עכשיו זה כל יום יורד ביום אחד ועכשיו נשאר לי רק יום אחד ליתר דיוק כמה שעות ( אני לא יודע כמה ) אז האם יש דרך לעשות שההודעה הזאת לא תופיע יותר או דרך לגלות את הסיסמא של הווינדוס ששכחתי אותה מקווה שתעזרו, בתודה B@By-KiLLeR :itschy:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dude1221,

מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ofer_mat,

האם כדי להתקין XP בעיברית? האם יש למישהו XP בעיברית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ace11,

קראתי שאם מוסיפים את /usepmtimer לקובץ boot.ini זה עוזר מאד למשחקים כאשר יש מעבד AMD X2 . ואז לא צריך להשתמש ב affinity ע"מ למנוע קפיצות ותופעות אחרות במשחקים . למשהו כאן יש נסיון עם זה ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.