עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by theking7,

שלום לכולם, לפני כמה ימים יצרתי משתמש חדש במחשב עם הרשאות אדמין, ולא התעסקתי בזה יותר! אני לא מכבה בדר"כ את המחשב, והיום עשיתי זאת ..... כשהופעל המחשב הופיע לי רק בחירת המשתמש החדש! הישן (Administrator) נעלם... לא מופיע ברשימה.... אולם הוא קיים במחשב , כל התיקיות שלו קיימות בDocument And Setting ואם אני עשה LOG IN ורושם ביוזר Administrator הוא נכנס אליו, אבל משום מה לא הצליח להעלות אותו עד הסוף... רואים רק את התמונת רקע שלי וזהו... למישהו יש רעיון לאן נעלם המשתמש הראשי שלי?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Wolf90,

שלום לכולם, אתמול שמתי לב, שלפני שמופיעה הקטע של טעינת הוינדואוס מופיעה לי הודעה Booting From C:\Windows\ Invalid Boot.INI fike אין לי מושג למה זה פיתאום הופיעה... משהו אולי יודעמה הבעיה? תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by ellell,

שלום. יש לי תקליטור וינדוס XP ישן ללא SP2 א. האם אפשר להוריד את ה- SP3 ולצרפו לתקליטור כחבילה דרך צריבה BOOT ב. והאם אחרי זה - הצטרך לכל העידכונים קודמים של SP2 שהיו בעבר. ג. והאם זה משתלם בכלל לבנות תקליטור בתול עם חבילה SP3, או לעדכן ישירות למחשב. תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  4. כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענות השאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sarkise,

באמצע השימוש באינטרנט דרך IE7 בויסטה, הדפדפן פשוט נתקע והווינדוס מבצע לו שיחזור. זה התחיל לפני מספר ימים, אני חושב שזה בגלל עדכון SP1 לויסטה לא משנה באיזה אתר, הוא פשוט מתרסק. האם למישהו שעדכן לSP1 יש אותה בעיה ? האם יש פתרון חוץ מלעבור לדפדפן אחר ? שונא פיירפוקס.... מבאס.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. ישלי XP SP2 שהותקן לפני חודשיים (עדיין לא צבר קילומטרז' של התקנות / הסרות וכו'), האם כדאי לפרמט, להתקין XP נטול עדכונים, נטול SP1 ונטול SP2, ואז SP3 ישירות ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by ychig,

יש לחבר שלי בעיה בווינדס ככה הוא אומר: יש לי בעיה - ה explorer.exe לא נפתח בעליית המחשב. שלום כולם, יש לי בעיה במחשב השני,שאני מדליק אותו ה explorer.exe לא נפתח (לא הדפדפן) ניסיתי לפתוח אותו בעצמי, ע"י מנהל המשימות, עשיתי משימה חדשה ורשמתי explorer ולא הלך. זה פעם שלישית שזה קורה לי שם, תמיד פתרתי את הבעיה ע"י התקנה מחדש של הוינדוס. אבל דיי נמאס לי להתקין מחדש כל פעם, וזה קורה בתדירות דיי גבוהה. אשמח לקבל פתרונות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by מוקיון1,

רציתי לדעת אם יצאו עוד גרסאות של XP מעבר לשנת 2002 2003 או שכל הXP הם מהשנים האלו ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by dan9,

היי אני רוצה להתקין XP על 50GB לפי דעתכם זה יספיק???

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. הכנסתי דיסק ווינדוס xp sp2 טוען לי את ההתקנה אתם יודעים היה לי את ה press any key to boot from cd. ואחרי זה המחשב טען את הקבצים ואז זה כתוב: SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTE ו Make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk related hardware configuration correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. -- מה זהההההההההההה אני מת להתקיןןן ודרך אגב זה מחשב חדש

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  18. היי אנשים.. יש לי 2 ארד דיסק הראשון הוא 250GB מותקן עליו ויסטה וכו.. השני 250GB מותקן לXP אתמול עשיתי פורמט לXP והתקנתי מחדש הכל חדש יפה ושניתי בביוס שיהיה מצב בחירה לXP או לויסטה לכמה שנית אתם בטח מכירים שמדלקים מחשב שואל אותך לאיזה אתה רוצה להיכנס ולא פועל לי :-[ אולי עשיתי טעות בביוס אז תגידו לי מה לעשות בביוס איך לשנות למצב בחירה של ויסטה או XP תודה לעוזרים זה די דחוף כי המחשב ישר נכנס לXP ולא שואל אותי באיזה מצב בחירה אני רוצה לבחור ואני חייב להיכנס לויסטה אבל לא יכול .נסיתי בביוס כולם לא קרה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום בשורת המשימות בWIN XP שעוברים מעל תוכנה כל שהיא שעובדת אז מוצג בבועה את השם שלה ומה היא עושה .אצלי הפירוט הזה של התוכנה מופיע מתחת לשורת המשימות זאת אומרת אני רואה כזה ריבוע צהוב אבל אני לא רואה מה כתוב בו כי זה מתחת לשורת המשימות. איך אני עושה שאני יוכל לראות? תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by tic0n,

שמתי לב שיצאה מעין גרסת בטא לDirectx 10 למשתמשי xp. מישהו ניסה להתקין בהצלחה או שזה ניסיון אבוד מראש, והשדרוג לVISTA בלתי נמנע? כמובן שהגרסא לא פותחה ע"י מיקרוסופט ולכן היא לא "רשמית".

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by Dark Tetris,

מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שיש בו שאלות תשובות למבחני MCP

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום רב. ברשותי מחשב נייד HP פביליון DV6515.המחשב מצוייד במע' הפעלה מסוג ויסטה פרמיום בעברית מלאה ללא שום בעיה שנתקלתי בה עד היום.לאחרונה התקנתי גם את עדכון הSP1. בימים האחרונים שמתי לב לבעייה מוזרה למדי. אין באפשרותי לעבור לשפה עברית מאנגלית ע"י הקשת ALT שמאלי+SHIFT. נכנסתי לאפש' שפה,ראיתי שיש לי אפשרות של פריסת לוח המקשים בעברית,הסרתי והוספתי מחדש - לא הסתדר.נכנסתי לאפ' צירופי מקשים,מוגדר שם על הצירוף הנ"ל ע"מ להחליף שפה,החלפתי אפילו לצירופים אחרים עם החלת ההגדרות ולא פתר את הבעיה.חוץ מזה סרגל השפה לא מופיע לי בכלל בסרגל המשימות,כל נסיון להציג אותו למרות שהוא מסומן לא צלח. לא משנה מה עשיתי,לא הצלחתי לעבור לשפה עברית. במקרה הייתי צריך לעבוד על מצגת בPPT שהייתה כתובה בעבר…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אני מנסה להתקין את הווינדוס אבל הוא כל הזמן מראה לי שגיאה וקיבלתי את המחשב היום. השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...

• 8 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים