Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
אולי זה נשמע שאלה מטומטמת אבל אני חייב לדעת. יש לי win xp איפה יוצרים דיסקט הפעלה ??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את כל הדסקטים של הווינדוס הזו אבל נדפק דיסק מס' 1 ואני לא יכול להתקין את המערכת, למישהו יש דיסקט כזה? ("דיסקט מס' 1") שכתוב עליו microsoft windows? חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי, מצאתי רק טורנט של זה , וכשהורדתי אותו, זה נתן לי קבצי IMG .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן- עכשיו זה ממש מתחיל לעצבן- במחשב מסויים יש לי 9 הארדיסקים + מגירה נשלפת עם 3 דיסקים קשיחים (נקבה אחת, וכל פעם מכניס זכר שונה). בכל המגירות הנשלפות יש בעיה- לחיצה כפולה לא פותחת את התוכן של אותו הארדיסק, אלא פותחת חלון חדש,סייר. אם לוחצים קליק ימני, הברירת מחדל היא AUTO . צריך לחיצה ימנית ואז "פתח". עכשיו הארד דיסק אחד מאותם 9 שבמחשב זה גם קרה. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין וירוסים (זו התקנה חדשה מאתמול). איך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי דעה (מניסיון) לגבי מערכת ההפעלה הזאת....השימושים בה הם דיי ברורים לי ודי נחוצים לי, אני רואה טלוויזיה HOT דרך כרטיס טלוויזיה ,עורך מוזיקה, הקלטות בקיובייס אבל חוטא כמו כולם ומשחק משחקים . רציתי לדעת מה עדיף בשבילי, והאם המערכת תהיה יציבה לכל השימושים הנ"ל כולל תמיכה בדרייברים.? אז.. XP PRO או XP MEDIA CENTER??? תודה לכל העוזרים..
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. עשיתי פורמט. התקנתי את כל התוכנות כולל ספייבוט ו adware pro וכשניסיתי לשנות את דף הבית מ MSN למשהו אחר, אז זה תמיד חזר ל MSN. זה פשוט קבוע על MSN ולא מוכן להשתנות לשום דבר אחר. איך אני פותר את זה ? ועוד משהו קטן : כשאני רוצה לראות תגובה ב YNET אז ה Ad Watch שעובד ברקע תמיד סוגר לי את החלון. איך אני מגדיר לו שיאפשר לחלונות התגובה באתר להיפתח ?! תודה =)
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הדף שאתה מעביר לדף הבית שלך כול הכפתורים אפורים ואני לא יכול להעביר שום דבר! תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם לא תקנו אותי בבקשה כל פעם שאני נכנס לאקספלורר 7 דף הפתיחה הוא דף ישן ואני צריך ללחוץ על ה"ריפרש" כדי לקבל את הדף העדכני מערכת ההפעלה של היא ווינדוז XP בת כשש שנים לערך ניסיתי להתקין את אקספלורר 8 ו 9 אבל כפי הנראה בגלל שהחומרה ישנה זה לא מתאפשר גם המחשב באותו גיל אם זה רלבנטי תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יודע איך לפתור בעיית דפדפן באינטרנט כל פתיחת חלון בקטן וצריך להגדיל, בסרתי והחזרתי את הדפדפו וגם מחקתי היסטוריה ולא עוזר...איך פותרים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי 8.1 על מחשב חדש ושמתי לב שנפתח לי מידיי פעם דפדפן במוד שתופס את כל המסך ונעלם הסרגל המשימות למטה. איך אפשר לגרום לIE להיפתח רק במוד רגיל כמו בגירסאות קודמות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לפתוח את הדפדפן הוא ישר נסגר לי. לא מבין את הבעיה. התקנתי אותו מחדש ועדין אותו דבר. יש לציין שאני משתמש כברירת מחדל בכרום. מערכת הפעלה win 7 pro 64bit
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג מה עלול לדפדפן להיסגר באופן פתאומי? מדובר באקספלורר 6.
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אותה בעיה שהייתה לפני הפירמוט עוד פעם קמה! אני יסביר בפירוט מה קורה , אני לוחץ על האייקון של IE6 ואחרי 2שניות הוא תוקע את המחשב ל2שניות ושניה אחר כך הדפדפן נפתח! גם כשאני לוחץ על "מפרט מחשב" של מישהו או כל מיני לינקים(רוב הלינקים לא עושים בעיות) זה גם לוקח איזה 3שניות! וזה מעצבן!!! מאוד! אני חייב לפתור את זה! זה משגע אותי , ניסיתי SPYBOT ואת כל התוכנות האלה... אז זה לא יעזור...
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
דפדפן פירפוקס כמובן מעודכן , מגמגם , ,איטי יותר , וידאו מגמגם גם רק בפירפוקס בכל גרסאות ווינדוס 8/8.1/10 אין בעיה עם אקספלורר או כרום למשהו זה קורה ?
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. כמו שהבנתם דפדפן האינטנט שלי עולה בערך דקה אחרי שלחצתי עליו, לא חשוב אם אני מחובר או לא... כל המחשב טס ואין בעיה בכלל במחשב. מערכת הפעלה win xp pro sp1 תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול נייד חדש והתקינו לי בו ויסטה פירימום על אף שהתחננתי לווינדוס XP הרגיל. עכשיו, השאלות שלי הם כאלה: 1. אמרו לי שויסטה הרבה יותר טוב מXP. האם זה נכון? 2. אם אמשיך להשתמש בויסטה בכל זאת, האם עליי להיזהר מהורדות מסויימות של תוכנות שמתאימות לXP בלבד ולא לויסטה? 3. האם פיירפוקס יכול לרוץ בויסטה במקום אקספלורר?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-