Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים? יש לי XP ואובונטו ב DUAL BOOT, כעת יצאה גרסה חדשה של אובונטו ואני רוצה להתקין אותה על מחיצה נקייה. אי לכך, יש למחוק את האובונטו, אבל גם הGRUB ימחק ולכן לא אוכל לעשות BOOT ל XP. היות ויש לי נטבוק, אין לי כונן אופטי ולכן איני יכול להריץ את אופציית התיקון של הוינדוס. וזה מוביל אותנו לשאלה העיקרית, האם קיים WIN XP LIVE CD, שיתן לי CMD שאוכל להריץ בו פקודה אחת שתעזור לי לתקן את הBOOT? (הפקודה היא FIXMBR) תודה.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
התקנתי ווידונס 7 על אקס פי עכשיו אני לא יכול להיכנס ל XP זה נכנס אוטומטי לווינדוס 7 איך עושים שיהיה את הDUAL BOOT שאני יוכל לבחור לאיזה ווינדוס להיכנס ? תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
איך זה שלא מדברים פה על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל שתתאים במיוחד למחשבים ניידים? ואני יודע שזה לא כ"כ קשור לווינדוס, אבל אין פה שום פורום שיותר קשור לזה. http://test.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743158,00.html מה דעתכם? האם ווינדוס הולכת ודועכת? או שרק תפרח עם 7? נחכה ונראה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הנה חלקים מהכתבה כפי שפורסמה בוואלה! : מיקרוסופט הודתה אמש כי פגם חמור שהתגלה בכל הגירסאות של מערכת ההפעלה "חלונות" שהחברה ייצרה מאז שנת 1996 עלול למנוע ממשתמשים לבצע את תהליך ההצפנה - או הקידוד - המתבצע למטרות אבטחה בעת שליחת מכתבים אלקטרוניים ושימוש באתרי אינטרנט מסוימים. ענקית התוכנה הגדירה את הפגם כ"קריטי" - הדירוג החמור ביותר של החברה לפגמים - ואמרה כי משתמשים במחשבים אישיים עלולים להיות חשופים למתקפה שתנצל את הפגם בעת גלישה ברשת או בעקבות פתיחת מכתב אלקטרוני בנכתב ב- HTML מיקרוסופט המליצה לכל המשתמשים במהדורות "חלונות 98", המהדורה השנייה של "חלונות 98", "חלונות מילניום", "חלונות NT 4.0", "חלונות 2000" ו"חלונות XP", להוריד בהקדם מהאתר שלה תיקון (Patch) שהחברה פיתחה …
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, ברצוני למחוק את ויסטה. התקנתי אותה על C, וXP כבר היה מותקן שם, כך שהוא הפך אוטומטית לWINDOWS.OLD איך אני יכול למחוק את ויסטה ולעבור לXP המותקן כבר? שכרגע לא יכול לעבוד בכלל כי ויסטה לא מסכימה איך מוחקים אותה ומשתמשים בXP שהיה מותקן כבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמו הכותרת... איך לקבוע path שקבצים ממנה יהיו ניתנים לקריאה גם אם לא נמצאים בתיקיה שבה נמצאת התוכנית ? תודה מראש. מטי.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש למחשב וחברתי אותו כSLAVE והתקנתי עליו WIN XP עכשיו אני רוצה להעיף את הדיסק קשיח הישן ה MASTER שאלתי היא איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהדיסק החדש שאותו אני אחבר כ MASTER כי כל קבצי הBOOT נמצאים בקשיח הישן..
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה. הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור. יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר. דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER". ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד. השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"? תודה מראש! =] עריכה: אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי. אין לי מושג על משתמש שש…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
שמעו.. יש לי כרגע בלגן גדול במחשב, זה הולך ככה יש לי מחשב חדש, שיש לו דיסק קשיח 500GB, בכונן אחד התקנתי וינדוס XP, בכונן אחר התקנתי וינדוס 7 שאני משתמש בו ברוב הזמן (כונן יעני מחיצה..) עכשיו, אתמול הוספתי למחשב הנ"ל את הדיסק קשיח הישן שלי.. שגם בו יש וינדוס XP ו- וינדוס 7! עכשיו כל מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הקבצים החשובים מהדיסק קשיח ה ישן וזה מה שאני עושה כרגע.. ומה אני עושה עם זה שיש לי XP על דיסק קשיח ישן ווינדוס 7 על דיסק קשיח ישן? אין לי שום שימוש בהם, השאלה אם אני צריך איכשהו (ואם כן תסבירו לי איך) להכנס למחשב דרך הדיסק קשיח הישן (זאת אומרת שהוא יהיה ראשי) ואז דרך זה לפרמט? או שפשוט לעשות פירמוט לדיסק קשיח או משהו.. אני בבעיה רצינית, אני מקווה שתבינו את בעיית…
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בוינדוס כדי לצאת ממשהו (או לכבות מחשב) אפשר ללחוץ על alt-f4 אפשרי לשנות את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום נתקלתי אתלי במחשב בבעיה מוזרה ביותר שבגללה ביליתי כל הערב בתיקון המחשב בקיצור היום בערב פתחה אמא שלי את המחשב נכנסה לאינטרנט שם נתקע לה משהו והיא כיבתה את המחשב. הנה אני מדליק את המחשב ומה אני רואה אני לא יכול להכנס לwin98 שלי!! הוא רושם לי שיש ביעת אבטחה בVKD device ושאני צריך לאתחל את המחשב.גם safe mode לא עזר ונאלצתי להתקין הכל מחדש. אולי יש למישהו יש מושג מה זה הvkd device כדי שבפעם הבאה אני אולי אזהר יותר ויידע איך לתקן את זה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חלונות 11 עכשיו גירסה 24H2 האם זה נכון יקרה חלונות 11 יצא עדכון גירסה 25H2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מנסה לעדכן מתקבלת הודעה בזו הלשון :command line option syntax error.type command /? for help .לאחר מכן מתקבלת הודעה שהעדכון הושלם בהצלחה, אבל העדכון לא נקלט. לאחר זמן מסוים אותו עדכון ממתין להתקנה.איך פותרים את הבעיה. אני משתמש ב-XP HOME EDITION.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-