עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lioryb,

התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by Sango,

יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון .. השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים: 1. תכנות VISUAL STUDIO 2. משחקים

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by swg,

שלום, ברצוני למחוק את ויסטה. התקנתי אותה על C, וXP כבר היה מותקן שם, כך שהוא הפך אוטומטית לWINDOWS.OLD איך אני יכול למחוק את ויסטה ולעבור לXP המותקן כבר? שכרגע לא יכול לעבוד בכלל כי ויסטה לא מסכימה איך מוחקים אותה ומשתמשים בXP שהיה מותקן כבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  5. צריך להעביר למישהו תיקיות מתוך האאוטלוק אקספרס שמלאות במכתבים למישהו יש מושג איך עושים זאת???

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  6. ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by omri_ro,

איך איפשר לעשות DOWNGRADE(יש לזה מושג עיברי) לDX? יש לי 9.0B ואני מעוניין לחזור ל8.1

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  8. שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  9. שלום לכולם !!! אני לא מצליח לקבל עידכונים אני מקבל הודעת גיאה זו: 80072EE2 זה התחיל ליפני שבוע ליפני כן העידכונים היו יורדים ומותקנים ללא כל בעייה מה פרוש שגיאה זו? תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Pentium D,

היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה. הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור. יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר. דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER". ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד. השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"? תודה מראש! =] עריכה: אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי. אין לי מושג על משתמש שש…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by rjjb7,

העלתי את המחשב היום עם הארדיסק שלא השתמשתי בו די הרבה זמן. בעת עליית המחשב הוא נתן לי הודעה על כך שחסר הקובץ systemdd.dll (בהנחה שאני זוכר את השם הנכון) וכהצעה לפתרון הבעייה הוא ביקש להכניס את דיסק הווינדוס וללחוץ על האות r בכדי לתקן את הבעייה. הכנסתי את דיסק הווינדוס ביצעתי ממנו בוט ועוד לפני שניתנה לי האופצייה להגיע למסך שבו מתקנים, קיבלתי הודעת שגיאה: error 4 וממסך זה לא ניתן להתקדם הלאה. כמובן שיש לי את האופצייה לפרמט את ההארדיסק ולהתחיל מחדש, הבעייה היא שיש לי כמה קבצים חשובים על ההארדיסק הזה. מהם הדרכים להציל את המידע הזה?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by danny70,

שלום חברים אני לא מוצא את DIRECTX ב PROGRAM FILES אבל במידע מערכת אני מוצא את כלי אבחון שלו כלומר ה DIRECTX נמצא . יכול להיות שהוא נמצא במקום אחר ? :-\ זה קרה לי אחרי שהתקנתי מערכת חדשה . יש לי WINDOWS XP HOME

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by bennyye1,

יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. ווינדאוס 7- 1) כל חלון שלא בגודל מלא, אם אני גורר ומביא בטעות לחלק המסך העליון אוטומטית יפתח במסך מלא! איך אני מבטל? 2) בטאסקבאר, ביטלתי את אופציית השילוב של חלונות מאותה תוכנה וכל אחד מופיע בפני עצמו. הבעיה היא, שסדר ההופעה הוא עדיין לפי התוכנה אליה משוייך החלון. דוגמה: חלונית פיירפוקס, חלונית וורד, חלונית תיקייה כלשהו בסדר הנ"ל; אם אפתח חלון פיירפוקס נוסף, הוא לא יופיע לפי הסדר אחרון ברשימה, אלא ימוקם כשני, אחרי חלונית הפיירפוקס שכבר פתוחה! איך מסדרים שיופיע לפי סדר פתיחה? מיקרוסופט 2007 אנטרפרייז איך אני מבטל לחלוטין את בודק האיות? שלא יהיה פעיל בוורד, פאורפוינט או בכלל! תודה

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  17. לכל האתרים והלינקים אני מצליח להכנס חוץ מהאתר FACEBOOK , יש לי שלושה דפדפנים ובכולם זה עושה לי בעיות ועד שזה נכנס לאתר זה מצריך ממני איזה 5-7 ניסיונות של הדלקת-כיבוי לסירוגין של הדפדפן עד שזה לפעמיים נכנס לאתר , ניסיתי לאתר וירוסים ולהריץ תוכנות למציאת וירוסים או תוכנות זדונית וגם לאחר ניקוי של המחשב עדיין הבעיה קיימת . מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך איפשר לנסות לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by itayze,

כשאני עושה הפעלה מחדש או שמשחק\תוכנה עושה restart למחשב אני מקבל מסך שחור והמחשב לא עושה ריסט . שמעתי שצריך לשנות משהו בהגדרות של החשמל . מישהו יודע מהי הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  19. מיקרוסופט מאשרת כי Windows 10 לא תקבל עדכון גדול נוסף השנה, אבל יש לה תוכניות גדולות להמשך הדרך לכתבה

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  20. יש לי כאן מספר של שאלות, לא ידוע לאיזה פורום זה שייך בדיוק. קניתי מחשב לבן דוד שלי (יותר נכון הם קנו אני עשיתי הכל חוץ מלשלם), המפרט הוא כזה: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 אלו הנתונים החשובים, עכשיו לשאלות: 1- מה אתם אומרים על המפרט, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שהוא על הפנים, אני מעוניין להזמין לעצמי בדיוק את אותו מפרט, המחיר הוא 3300 בערך. 2- ניסיתי להתקין מערכת הפעלה כמו תמיד רק שהפעם נתקלתי בבעיות, אחרי שהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש דרייבר בשביל הארד דיסק, כמובן שהכנתי בדיסקט את הדרייבר, הוא זיהה הכל, התחיל את ההתקנה, ואז אחרי שסיים להעתיק את קבצי ההתקנה להארד דיסק הוא הפעיל את …

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

יש לי את ההודעה הזאת: thid sysem is shuting down. please save all work in prograss and log off this shut down is initiated by NT AUTHORITY/SYSTEM the system process C/:WINDOWS/SYSTEM32/SERVICE.exe terminated unexpectedly with status code 1073741819 the system will now shut down ואז המחשב מתכבה אחרי 60 שניות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  22. Started by oded6188,

לוח: Asus P4C800E הגדרתי RAID0 ואני מנסה להתקין ווינדוס XP הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס ובתחילת ההתקנה אני לוחץ על F6 ומוסיף להתקנה את הדרייברים הדרושים דרך כונן דיסקטים... אבל בכל זאת ההתקנה של הווינדוס אומרת שהיא לא מוצאת כונן קשיח להתקין עליו... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by Raul,

הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובה חד משמעית. לחבר שלי יש ווינדוס XP PRO באנגלית והוא שואל אם אפשר להוריד איזה חבילה של ML כדי לשנות את הממשק לעברית. זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by GrandMaster,

זה בטוח שייך לווינדוס.. אפילו אם זה קצת סוטה מהנושא, אני מבקש להשאיר פה. במשחקים לא ענה לי אף בן אדם.. אני מאוד אודה לכם על העזרה. יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחק.. התקנת SP2 לא עזרה לבעיה.. ספקית האינטרנט אמרה שהיא לא מתעסקת עם זה. יש לי: p4 2.4 ghz geforce 6600gt 512 mb ram אני חייב לציין שהבעיה לא היתה תמיד. משום מה היא התחילה לפני חודשיים שלושה. תודה מראש על העזרה, ושוב, אני ממש מבקש לתת לת'רד צ'אנס פה. סה"כ הבעיה היא לא במשחק יחיד.…

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים