עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gimel,

מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by Schaap,

היי אני מנסה לכווץ את כונן C (הבסיסי) באמצעות Disc Management. היקף הזיכרון הפנוי בכונן הוא למעלה מ- 100 G, אבל בנסיון הכיווץ אני מקבל את ההודעה הבאה: עשיתי דיפראג לכונן. לא הועיל. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  4. שלום. אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים. הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול. אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך? או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל? (המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by OmriF,

פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בווינדוס שעליו מותקן MUI עברי, התפריטים השתנו לאנגלית. מצאתי את הפתרון שפורסם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304441.0 אך לצערי אין לי שום אחד מהעדכונים שמצויינים שם מותקן על המחשב. אשמח לעזרה, עומרי.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  6. איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by orenmj23,

לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Dolman,

היי, יש לי בעיה.. בד"כ ולפי כל ההדרכות , נכנסים ללוח בקרה -> הספה או הסרה -> הוספת רכיבי WINDOWS ושם מתקינים את ה IIS. לי אין את ה IIS ברשימה ואני לא יודע למה. יש לי SP2.. ו WINDOWS XP.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה..

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by wewe1,

לאחרונה עולה לי הודעת מערכת והמחשב עושה ריסטרט,מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  10. שני דיסקים, אחד 80 ג'יגה והשני 500 ג'יגה. אני רוצה להתקין WIN XP PRO על שניהם כדי ליצור הפרדה מוחלטת בין שתי מערכת ההפעלה. את ה-80 משאיר כפי שהוא ואת ה-500 מחלק לשניים 80 והיתרה לאחסון סרטים שירים וכו. מה עלי לעשות כדי שלא יהיו בעיות? להתקין מערכת הפעלה בשניהם כשבכל פעם דיסק אחד יהיה מחובר? אם כן, איך יווצר תפריט איתחול המאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה להתחיל? להתקין כששני הדיסקים מחוברים ובהתקנה של השני ההתקנה תזהה שישנה מערכת הפעלה נוספת, ותיצור תפריט איתחול? בקיצור, מהי הדרך הטובה ביותר להתקין וגם לקבל באופן אוטומטי תפריט איתחול שבו יתאפשר לי לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעבוד? אגב, אני רוצה שברירת המחדל תהיה המערכת ההפעלה שתותקן על ה-500 ג'יגה, בתפריט אתחול בדרך כלל מ…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  12. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה

13. Started by KoM,

מה כדאי להתקין לצרכי שרת EXCHANGE בעיקר ? כמו כן למישהו יש עצות להתקנה או דברים מיוחדים לקראת התקנת ה-EXCHANGE ?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by doreiny,

שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by Prometheus,

מישהו יודע איך לאפשר ל Windows 98SE ליצור קבצים גדולים מ-4 גיגה בייט במחיצה של FAT32, או לחילופין לזהות, לקרוא ולכתוב קבצים במחיצה של NTFS? האם ישנו patch של מייקרוסופט עבור Windows 98, או תוכנה של 3rd Party?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by omnius,

יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  17. לאחר שחזרתי מגיבוש טייס (לכל מי שרוצה לדעת סיימתי ושרדתי את הגיבוש אך תכונותי לא התאימו לקורס טייס... :-\ ) פתחתי את הICQ וקיבלתי עשרות בקשות מאנשים פה לקבל את הלינק. וגם באתר ראיתי שהתר'ד שלי הפך לוויכוח ציבורי. תגובה: לפי דעתי התוכנה חוקית למי שיש בבעלותו את התוכנות המלאות של העזרים שיש שם. אם צוות HWZONE החליט שלא להסתכן ולפרסם את הלינק אני מבין אותו ולכן מי שרוצה להגיע אל הלינק יוכל לעשות זה דרך האתר שלי ללא שום קשר לאתר זה ובלי מעורבותו בעניין או כדרך פרסום של התוכנה המעורערת שלי. האתר שלי אני מקווה לא צריך להצנזר או משהו כזה, זה לא אתר WAREZ או אתר הורדות זה סתם אתר נחמד אם כל מיני סרטונים נחמדים וכאלה כלומר חוקי לגמרי! לינק לאתר שלי מופיע פה בצד <-…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  18. Started by the man,

בטבלת החיוג לאינטרמט אני כותב סיסמא ולוחץ "זכור סיסימא" אבל WINDOWS XP שוכח את הסיסמא שלי וכותב סיסמא משלו מה לעשות????????????

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by SEFi,

http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

ניסיתי להוריד את ה-JVM של סאן, ובכלל לא הבנתי מה זה הדבר הזה. ז'תומרת, זה לא פלאג-אין אלא תוכנה, וחוץמזה שזה בכלל אל עזר לי. הוינדוס עדיין מבקש JVM. מישהו מכיר JVM לא של סאן?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by overload,

כשאני נכנס לאתרים מסוימים מופיעה לי הודעה של ERROR בדפדפן, זה קורה גם בHWZONE. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? אני חושב שזה התחיל בגלל שהתקנתי את Visual Studio 6.0 ? [glow=green,2,300]דוגמה:[/glow] לפעמים גם כתוב : error: object syntax או error: 'detree' is not undefined אני תמיד לוחץ NO, ם אני לוחץ YES הוא פותח את Visual Studio ושואל אותי: would you like to open a projeft for debuging ? אם אני לוחץ YES אני מקבל את כללללל הדף של הHTML של אותו אתר. מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by zodiac,

כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  23. שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  24. שלום לכולם , משום מה נמחק לי show desktop מתפריט "הפעלה מהירה" . במקומו ישנו קיצור דרך אחר אך כשאני לוחצת עליו הוא מציין שהוא לא מוצא את קובץ המקור ונותר לי רק לבצע "עיון..." בחלון שנפתח לאחר לחיצה על "עיון..." , אני לא יודעת היכן לאתר את קובץ היעד ... מה עושים ?? מישהו יודע איך קוראים לו ? או איך משחזרים את האייקון המקורי . תודנ לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  25. שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.