עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. להתקין את המודם כבר בפתיחת דיסק ההתקנה הוא נותן לי שגיאת SCRIPT. חיש קל, חייגתי לבזק ונאמר לי כי הסיבה לכל היא הWIN 7 וכי עדיף להשתמש ב XP.לטעמי זו תשובת נפנוף שאינה מקצועית.רבותיי מה עליי לעשות? אני מחובר לאנטרנט באמצעות קו בזק ספקית ברק 013. תודה

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  2. יש לי וינדוס מילניום בעיברית התקנתי אותו על מחשב של חבר אבל הוינדוס באנגלית יש אפשרות לשנות את זה בממשק איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by ticls,

בכל פעם שאני מנסה לקנות את המערכת הפעלה דרך "מסייע השידרוג" אני מקבל בסוף תהליך את ההודעה הבאה: "לא הייתה לנו אפשרות לעבד את הזמנתך" אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה בעיה שקרתה להרבה אנשים, אבל פתרון חד משמעי לא מצאתי. כבר שבועיים שאני מנסה ללא הצלחה, והמבצע של ה- 15 דולר עומד להסתיים... מישהו נתקל בזה ויודע על דרך לפתור את זה? או עצה מועילה אחרת תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by malior,

יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?

5. קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by Itai,

שלום לכולם, יש לי מחשב שעליו מותקן Windows NT הייתי רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ל-Windows 98 . ראיתי באתר נושא דומה לזה ורציתי לשאול אם האפשרות היחידה שלי היא ליקנות Partition Magic ובכך להתגבר על המעבר בין NTFS ל-Fat ? אם לא אז אשמח לקבל פירוט של איך להתגבר על הבעיה . תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. היי יש לי סימן קריאה "במנהל התקנים" על ההגדרה PCI Device כשהקלקתי עליה ניסיתי לעשות התקנה חוזרת להתקן זה הוא כתב שקיימת שגיאה. זהו ההתקן שהופיע כאשר עשיתי התקנה חוזרת : microsoft UAA bus driver for high definition Audio מהו התקן זה? ב-PCI אצלי מותקן פיירוואיר ללכידת וידאו ממצלמה,התקן זה קשור אליו? מערכת XP-PRO לוח-P5GD1 של אסוס. תודה!

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by Holy,

כתוב בו IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה לי כל איזה יומיים וזה ממש משגע לי תשכל סתם בגלישה באספלורר או באמצע משחק אני על XP SP1

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by אביחי,

כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by godisme171,

התקנתי את הWINDOWS XP PRO ואי אפשר לרשום בעברית מה לעשות

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. שמעו אני מתכוון לקנות VISTA אבל יש לי מודם דיי ישן שקיבלתי מבזק שהתקנתי את האינטרנט זה מודם USB ADSL MODEM ALE130 לפי מה שקרתי זה הדרייברים שלו זה עד XP(או שלא עידכנו את זה) אבל האם הVISTA יקרא את הדרייבר? או שבכלל אני יתקשר לבזק וישאל אם זה תומך ויסטה?

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  13. היי חברים! טוב אתמול התקנתי לראשונה את המערכת ההפעלה של ויסטה 32 ביט. אין ספק מדהימה ביופיה....אך היה קשה מאוד להתאים לה תוכנות גם אנטי וירוס וגם צריבה לבסוף התקנתי nod32*64 ו nero premuim עובד נפלא אבל לנקודה החשובה לא מצאתי תשובה: מה קורה עם הכרטיס קול החדש שקניתי באתר של CREATIVE יש דריבר מתאים והצלחתי להגדיר 5.1 אבל אין לי את האופציות הקודמות לסראונד ושליטה מלאה על הרמקולים (sound blaster audigy se 24bit) השאלה אם הבעיה נובעת ממערכת ההפעלה או אין דריבר מתאים של הכרטיס קול? כרגע המצב שאין סראונד והרמקולים עובדים 5.1 רק עם נגנים אחרים. לא של מערכת ההפעלה, וגם אז אין שליטה מלאה עליהם או סראונד. אשמח לתשובה בעניין

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  14. אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  15. היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  17. איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. כשאני מנסה ללחוץ על אחד מהקישורים שנמצאים במועדפים בתפריט התחל הוא מעביר אותי לחלון של המדפסת http://img131.imageshack.us/img131/5042/39603554zy0.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  19. תוכנות כמו meseenger או הsticky notes מופיעות על הtaskbar גם כשהן ממוזערות, וזה מעצבן. איך אני מעלים אותן?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  20. שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by The Grey Matter,

התקנתי WIN2K ואני נתקל בבעיה מוזרה, לפעמים עברית נראית כרגיל, לפעמים כג'יבריש ולפעמים סימני שאלה ניסיתי כבר להעביר פונטים של WIN98 , זה לא עובד. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by kobibo,

לא מצליח להסיר תוכנות,כמעט כל תוכנה שאני רוצה להסיר אני מקבל הודעה שעלי להכניס את התקליטור של אותה תוכנה עלמנת שאוכל להסירה. אודה לעזרה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  23. טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by zodiac,

כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by moshemordo,

כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.