Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עובד במשרד בתוכנות דוס,(חושבשבת וכ"ו) עכשיו יש לי מדפסת של זירוקס שעד עכשיו פעלה יפה גם בדוס וגם בוינדואז. לאחרונה היא הפסיקה להדפיס דרך דוס,( היא מותקנת, ודרך הוינדואז היא מדפיסה WORD וכ"ו) כשהתקשתי לתמיכה של התוכנה (חשבשבת)- היא עשתה איתי בדיקה דרך הCMD איזה שהיא פקודה שהעלתה חלון של DOS שנסיתי להדפיס המדפסת לא הגיבה אז היא אמרה לי שזה לא קשור לתוכנה אלא שהוינדואז לא מדפיס דרך דוס. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, הקונפיגורציה: שניהם ב WORKGROUP, שמתי את ה win7 ב Work network. שניהם מקבלים אינטרנט דרך ראוטר. נכנסתי להגדרות רשת מתקדמות ב win7, ואמרתי לו שיאפשר חיבור בפחות מ 128 ביט, וגם חיבור בלי סיסמא. סגרתי את חומת האש בשני המחשבים. המצב הנוכחי: מחשב ה XP מצליח להתחבר ל win7 (הוא ביקש סיסמא, נתתי אותה וזה עבד.) מחשב ה 7 לא מצליח להתחבר ל XP וזה בעצם מה שאני רוצה לעשות (אליו מחוברת מדפסת שאני מעונין לשתף) אני מקבל מסך כניסה, אך לא משנה איזה יוזר/דומיין/סיסמא אני נותן, כלום לא מתחבר. הכנסתי את היוזר שלי גם למחשב עם ה winxp עם אותה סיסמא ולא עזר אשמח לעזרה. חן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה, כשאני נכנס לעמוד אינטרנט שיש בו קול או וידאו אני לא שומע קול אלא רק רואה וידאו. זה קורה בכל האתרים. הדרך היחידה שאני מצליח לסדר את זה היא ללכת למערבל עוצמת שמע ושם נוספת לי עוד אופציה עם שם הדף שבו אני נמצא (בנוסף לעוצמת רמקולים וצלילי וינדוס). כשאני מגביר שם את האופציה של דף האינטרנט הכל פועל טוב עד הפעם הבאה שנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו ואז זה יורד לאפס. מישהו מכיר את התופעה ? נ.ב. זה קורה לי ביותר ממחשב אחד
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תקלה מזורה שהתחילה אצלי היום הכתב משנה שפות לבד כלומר אני מקליד בסקייפ והכתב מופיע ביונית אני שניה אחריי מקליד בגוגל והכתב מופיע באנגלית. ניסיתי כרום ונסיתי אסקפלורר זה קורה בשניהם וגם בסקייפ מה זה יכול להיות ? איך מקבעים את השפה ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אמרו לי שquick format משאיר עדיין כמה קבצים....זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, מ.ההפעלה שלי (WIN7 ULT) יושב על כונן SSD של KINGSTON - 30GB. בגלל הגודל המאוד מצומצם אני תמיד נמצא על הגבול מבחינת מקום. כל תכנה שאני מתקין אני מוודא שהיא לא תותקן על הPROGRAM FILES המקורי של WINDOWS אלא על כונן אחר. הPAGEFILE גם קבעתי לכונן אחר. בכל הדפדפנים הגדרתי שמירה בכונן אחר. ועדיין הכונן מתמלא לי עד הסוף. הדברים שלא בשליטתי הם ה DOCUMENTS וגם PROGRAM FILES שלא שואלים אותי איפה להתקין. האם ניתן להגיד לWIN ששני הגורמים הללו יהיו על כונן אחר? איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אז ככה, זה לא קורה בכולם אלה זה די ספציפי ומוזר. כשאני מנסה להפעיל את הסופרנוס עונה שניה, רק עולה עליו עם העכבר הוינדוס נופל. כמובן שניסיתי להוריד עוד פעם וממקור אחר - לא עזר. בעיה מאוד מוזרה. העלתי וידאו שתראו את הבעיה, מוזמנים להוריד (ניסיתי youtube אבל האיכות שמה של הוידאו ממש גרועה). http://download.yousendit.com/61D1A5EA006DB7B0
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ניסיתי בעבר להתקין ווינדוס על דיסק חיצוני והבנתי שאין אפשרות כזאת.. אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לשים התקנה של ווינדוס על הרדיסק חיצוני או דיסק און קיי ואז להתקין משם ..זה בטח גם יותר מהיר לא? במקום להסחב עם תיקיה של דיסקים לחברים אז לשים את כל התוכנות שצריך עליו ..מישהו יודע? ניסה את זה פעם?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט ה7 הזה כל כך גרוע שזה מדהים.יש אפשרות לחזור אחורה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי מחשב: Core I5 750 Gigabyte P55M-UD2 4GB זיכרון 500 GB WD AAKS NVIDIA 8600GT וסורק ישן מדגם Mustek 1200 UB PLUS. על המחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 bit. לסורק הנ"ל אין דרייברים לוינדוס ויסטה ומעלה, ולכן קראתי באינטרנט שניתן להשתמש בדרייברים שלו למערכת הפעלה אקס פי ללא בעיה, וכך עשיתי והדבר עבד בצורה מושלמת. אתמול התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64 bit והסורק לא מזוהה במערכת. ברגע שאני מחבר אותו לכניסת הUSB, נשמע צליל "שלילה" שכזה ברמקולים ומתווסף לי רכיב Unknown device במנהל הרכיבים. נסיונות לתת לWindows Update לאתר לו דרייבר כשלו, נסיונות לבחור לו את אותו הדרייבר של אקס פי שעבד לי, כשלו גם הם. עושה רושם כאילו הוא אפילו לא טורח …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לאופציה שמאפשרת צפיה בקבצים נסתרים מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אשמח להבהרות בנוגע להבדל בין שתי מע' ההפעלה האלה מסדרת VISTA. תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני עובר דירה עוד שבועיים +- ופותח אחר כך מעבדת מחשבים(עקרונית אני כבר פתוח ועובד אבל מעבדה פיזית רק אחרי שאני עובר). אני מזמין מחשב למשרד ומתלבט בין Windows XP Pro לבין Vista Business 64 עקרונית שניהן עולות אתו הדבר מבחינתי אז אני מתלבט כי מצד אחד XP רץ לי כמה שנים טובות בבית ובמקום העבודה בלי בעיות וזה נוח, מצד שני אם כבר באותו תקציב יש ויסטה אז למה לא להתקדם בשביל נוחות בשולחן העבודה (השורת חיפוש/הפעלה בתפריט התחל למשל או שאר מיני פיצ'רים), מצד שלישי אני לא סובל את ויסטה. אבל שוב באתי להתייעץ אז מה אתם אומרים? מצד שני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341600.0 הממ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט ואני לא מצליח להפעיל את הממשק AERO נעזרתי בעזרה של ווינדוס (F1) ובאחד השלבים כתוב שם ככה: To change the color scheme to Windows Aero Click to open Appearance Settings. In the Color scheme list, select Windows Aero, and then click OK. אבל כשאני עושה את זה, לא מופיעה לי האפשרות Windows Aero
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-