Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי XP ויש לי משתמש אחד אז אני רוצה להוסיף עוד משתמש אבל אני רוצה שהמשתמש שאוסיף לא יכול לגלוש באינטרנט ושלא יכול להתקין שום דבר מבלי האישור שלי ( ניסיתי את חשבון מוגבל וזה לא חוסם את האינטרנט ) אז למישהו יש רעיון ??
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין Mce ל-Pro . יש לי כרטיס טלוויזיה ולא השתמשתי במדיה סנטר כי לא היה לי. עכשיו קיבלתי ויש לי אפשרות להתקין. ממה שראיתי,mce נראה מגעיל ביותר,אך אני לא יודע מה ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה (מבחינה ביצועית ואפשרויות ) . אשמח אם מישהו יסביר לי בנושא . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשב וגיליתי שהווינדואס פשוט לא עולה..מגיע לקטע שהוא טוען וממשיך ככה ולא מפסיק...אבל בסייף מוד הוא נותן לי להיכנס... למישהו יש רעיון איך לזהות את הבעיה? או שזו בעיה מוכרת?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים. כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים" וגם שם ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לערוך את החלון הזה: 1.אני מעוניין לבטל את האפשרות של Create new folder 2.אני מעוניין לערוך את המועדפים. זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי עכשיו ואני לא רוצה להחליף אותו לויסטה בנתיים אני גם קונה 4 ג'יגה זיכרון רציתי לדעת אם האקס פי יזהה רק סטיק אחד או שהוא יוכל לזהות את שנייהם אבל להישתמש ב3 ג'יגה בימקום 4..... זה שתי סטיקים של 2GBX2
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קראתי בYNET את הדבר הבא: ''שינוי נוסף: הקוד בו כתובה ויסטה אינו מבוסס על הקוד של XP, אלא על וריאציה של Windows Server 2003 Service Pack 1. זהו קוד בעל אבטחה מוקשחת, הבנוי מרכיבים. מערכת ההפעלה תצא בו זמנית בגירסאות ל-32 ול-64'' ''היתרון הגדול ביותר במערכת הפעלה בת 64 ביט הוא התמיכה בכתובות בגודל של 2 בחזקת 64, כלומר 16 מיליון טרהבייט, במקום 4 גיגהבייט - מגבלה שמתחילה להיות אפקטיבית במחשבי קצה גבוה ובשרתים. לטענת מיקרוסופט, מערכת הפעלה בת 64 ביט מניבה שיפורים בביצועים גם בחלק מיישומי 32 ביט'' האם המערכת הפעלה של וינדוס ויסטה ה-32 ביט תהיה פחות טובה,פחות יפה,פחות אקטיבית? כי יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT וזה מאוד חשוב בשבילי,יש איזשהו הבדל?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי הרדיסקים של 120GB כל אחד בזמן ההתקנה הווינדוס שאל אותי איכן אני מעוניין להתקין את אותו והצבעתי לו על הכונן הריק שביניהם במקרה הוא כונן C וישנו הארדיסק נוסף, כונן E שהוא מלא בכל מיני דברים שאותם אני שומר עליו בסוף ההתקנה מופיע לי כונן C בלבד שעליו מותקן הווינדוס. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה...?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של PACKARD BELL עם מדבקה של WINDOWS 98, רוצה למכור את המחשב אבל לא את הרישיון. איך מורידים את המדבקה בלי לקרוע אותה?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה להתמצא בכל הפקודות הקיימות....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. כאשר אני נכנס לתקייה מסויימת במחשב שלי, מופיע לי הודעת שגיאה של האקספלורר ונסגרות לי כל התקיות. ניסיתי לחפש פתרון באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח..
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
משהו יכול לקרא את הלוג שלי ולבדוק מה לא בסדר? בתודה מראש :\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\PLServ.exe C:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\W…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ברשת הפנימית בבית. אני רוצה להתחבר באמצעות RDC ( Remote Desktop Connection ) ממחשב א למחשב ב. הבעיה היא שצריך לאפשר למחשב ב' לקבל משתמשים. צריך לכנס ל System properties Remote ואז לסמן את allow users to connect remotly to this computer הבעיה היא שאין את האפשרות הזאת..במחשב א' זה מופיע ובמחשב ב' אין את זה... גם מחשב א וגם במחשב ב יש מערכת הפעלה Windows XP sp2 מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך... יש למישהו רעיון אין לגרום לאפשר הזאת להופיע במחשב ב'? http://img413.imageshack.us/img413/3543/untitledhp2.jpg
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר התקנת דימוס טוולס הויסטה עולה ןלאחר 10 שניות יש מסך כחול והמחשב מבצע ריסט איך אני מסיר את הדימנס לפני הריסט או איך אפשר להתגבר על הבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-