עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alia,

זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Elite_Sniper,

אני מנסה להפעיל את הווינדוס אקס פי וכשאני בוחר אותו במחשב בהתחלה מיד אחרי אני מקבל הודעה שחסר איזה קובץ מערכת ושצריך לעשות ריפייר מהדיסק, נכנסתי לריפייר ואין לי מושג מה לעשות שם, מישהו יש לו מושג? ממש אין לי כוח לעשות התקנה מחדש לאקספי ... מה שכתוב זה חסר קובץ ואז כתוב את זה windows/system32/config/system/ (לא כתוב איזה קובץ) ואז כתוב שצריך לעשות ריפייר

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by comboman,

שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by no_way,

שלום, ברצוני לפרמט את מחשבי לWINDWOS 7 64 BIT מה היתרונות והחסרונות בכך? יש לי מפרט חזק שיכול להריץ היטב. בתודה ירין

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by xena,

אני מנסה להתקין XP מדיסק און קי אך ללא הצלחה. אני נמצא כאן. הדיסק און קי הוא BOOTABLE ומכיל כ BOOT את כל קבצי דיסק הפעלה של 98. כמו כן, העתקתי לשם את תיקיית ה I386 של XP. אני מגיע ל C:> בדוס, מפעיל SMARTDRV, ונכנס לתיקיה I386, ושם מפעיל את WINNT.EXE. כעת אני מגיע למסך ההתקנה הכחול של XP אך שם הוא מודיע לי שלא יוכל להמשיך מיכוון שהוא אינו מזהה דיסקים קשיחים במחשב. יש לי שני דיסקים של SATA ואין לי אף IDE (מצורף מפרט שלי) אני מניח שהבעיה היא שאין לדיסק הפעלה של 98 כשלעצמו אפשרות לקרוא SATA ובוודאי שלא בפורמט NTFS כמו אצלי. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה? האם אפשר לגשת לדיסקים קשיחים SATA NTFS? המטרה הסופית אליה אני מנסה להגיע היא התקנת XP מהזכרון הנייד (גם אם הדיסקשיח…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by moris,

היי! אני רוצה ליצור דיסק xp שתוך זמן קצר מהרגיל תותקן מערכת הפעלה על המחשב ללא עזרה וללא שום לחיצות של "הבא" הדיסק עושה את כל שלבי ההתקנה כיצד אני עושה זאת? אשמח מאוד לקבל פירוט נרחב בעניין המון תודה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. איך אני מבטל את הודעת windows boot manager בכל פעם שאני פותח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם אני משתמש בwindows 7.... האם אני יכול להפסיק את התהליך ולהפוך אותו ללא זמין?? שם התהליך Search Indexer.exe - Microsoft windows search indexer אני רוצה להפסיק אותו כי הוא לוקח כל פעם 7,652 זכרון.. יש סיכון בלהפסיק אותו ולהפוך אותו ללא זמן ואם כן מה הוא עושה??? ודרך אגב נכנסתי לשירותים במערכת הפעלה והפכתי את השירות WMPNetworkSvc ללא זמין שמו המלא Windows Media Player Network Sharing Service ממה שהבנתי זה שיתוף שירים או סרטים בין המחשבים בבית ויש לי רק מחשב אחד בבית ... יש בכך סכנה ??? ואם כל מה ההתהליך הזה עושה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כל פעם שה-WIN עולה יש את השגיעה... מה זה?! ואיך נפתרים ממנה כי זה ממש מעצבן

13. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה למדי. לאחר כחצי שעה של פעולה תקינה של האינטרנט הן במוזילה והן באזורוס לפתע הכל נופל . אני לא יכול לגלוש ובאזורוס כל הפרצופים הופכים לאדום וכלום לא יורד. לאחר ריסט העסק מסתדר שוב לחצי שעה בערך ושוב מתנתק למרות שהמחשב מראה שהוא מחובר. דברתי עם בזק בינלאומי והם בדקו ומצאו שהמחשב אפילו לא יוצא לFTP והם טוענים שיש בעיה במחשב. ניסיתי כל מיני תיקונים שהם נתנו לי לרבות תיקון הWINSOC ושום דבר לא תוקן. סגרתי את חומת האש והאנטי וירוס של קספרסקי וגם את זו של הWINDOWS והבעיה לא נפתרה. אפילו הורדתי את האנטיספייוור הבטה החדש של מיקרוסופט ושום דבר לא עזר. נתוני רקע : 'WINDOWS XP PRO SP2 מודם LAN סמסונג ADSL כחול. אנטיוירוס קספרסקי אנטי ה…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by dante123,

כנראה home edition. תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום אני מחפש מדריך של פירמוט המחשב ועוד מדריך אך להתקין את חלונות XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by itaic,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Oranl,

שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס, רציתי לדעת אם אני עובר לויסטה האם יש אפשרות לשמור ולהעביר את כל תכתובות המייל+פנקס הכתובות למייל של ויסטה? הבנתי ששם יש איזו תוכנת מייל שונה, זה מתבסס על אותה מערכת קבצים? או שאאלץ להיפרד מהמיילים שלי במעבר? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Elad :),

אני לא יודע אפ זה מתאים לפה,אבל זה היה הכי ניראלי.. בקיצור זאת הבעיה שלי: אממ שיחקתי באיזה משחק ישן במחשב שלא נכנסתי אליו מלא זמן וכשיצאתי כל השולחן עבודה שלי היתערבב.. זתומרת,האייקונים לא קשורים לתוכנית עצמה.. אם נגיד כתוב skype,ומעליה יש תמונה בכלל של גוגל כרום עשיתי הפעל מחדש,עשיתי שיחזר המערכת ליום חמישי,וזה עדיין לא היסתדר.. תמונה: [spoil] [/spoil] רעיונות?עזרה? מישהו? משהו?

19. Started by TimTam,

שלום, איך אני מקבל בחזרה את אופצית :Close Tray על ה-CD ROM שלי ?!? הרי וישנה אופצית EJECT...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by JHHNUA,

אני מנסה לשדרג את המחשב שיש לו לוח אם 945gcm-s2l של ג'גהבייט. לכאורה הוא אמור לתמוך בוינדוס 7. יש לי דיסק מקורי ובכל זאת, המחשב נתקע כשהוא כמעט לפני סיום. אולי יש למישהו כאן פיתרון? בדקתי חום מעבד. חום כרטיס מסך. החלפתי כונן DVD החלפתי דיסק קשיח. ו...נתקע באמצע ההתקנה. אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה רבה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by AdamS,

היי, הביאו לי מחשב שהחליפו לו ספק כוח לפני שבוע ומאז הוא לא מעלה את ה-XP, הוא כותב: boot failure - boot from cd ובדקתי כבר את כל האפשרויות שיש: הסדר של ה-boot מסודר כמו שצריך, פלופי, CD, ואז HD ועדיין לא. אין שום דיסקים בתוך זה, ה-HD מסודרים כמו שצריך. מה אני עושה? אדם

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  22. לא יודע מה קרה, אבל פתאום בלפטוב, אבל אני לא יכול לגלוש כאשר אני ביוזר של מנהל. יש חיבור לאינטרנט, אפשר לעדכן תוכנות, לדבר בסקייפ, אבל גלישה נטו בדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר) אני פשוט לא יכול. אני מקבל הודעה שאי אפשר להציג את הדף. כאשר אני נכנס ליוזר אחר, אין בעיה כזו. ניסיתי לפתור את זה עם הספק של האינטרנט, ולא הצלחתי. נכנסתי למצב בטוח, עשיתי סריקת וירוסים, ספייוורים, מחקתי קוקיז,קבצים זמנים, הכל. עדיין כלום.

23. אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.