עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by sxs,

ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היום הדלקתי את המחשב ושום תוכנה לא עלתה עם הוינדוס ושאני מנסה לפתוח תוכנה זה שואל אותי עם מה לפתוח אותה (כמו שלוחצים על קובץ כפתור ימיני ואז OPEN WITH) :pissed: :pissed: מה עושים??

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  5. אני מעוניין להסיר דרייבר של דונגל שהתקנתי היום (סטיק USB שמאפשר צפיה בשידורי טלוויזיה), אך אני לא יודע איך לעשות זאת. בפעם הראשונה שחיברתי אותו לכניסת USB ההתקנה של הדרייבר עלתה, ואז הפנתי אותו למיקום של הדרייברים הקיימים, אך כעת אני לא יודע כיצד להסיר אותם על מנת שהוא יבקש ממני שוב את מיקום הדרייברים ואז אכניס לו דרייברים אחרים. (מדובר בדרייברים בלי סיומת EXE, לכן אין לי דרך אחרת להתקין אותם).

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. לא מצליח להגדיר חלון התחברות בעת הפעלת המחשב: הצלחתי להגדיר סיסמא כשלא נוגעים במחשב 10 דקות . אבל כשמכיבים ומדליקים תמחשב המחשב נכנס אוטמטי לחשבון משתמש בווינדוס ואני רוצה שגם אז יהיה את חלון ההתחברות שדורש סיסמא. מישו יודע איך עושים את זה? יש לי ווינדוס xp service pack 3 תודה רבה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. המספרים בצד ימין של המקלדת לא עובדים, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 22.9k צפיות
  8. התיקייה באנגלית... בבקשה זה דחוף, המחשב קרס וחייבים לגבות..

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. Started by dante123,

שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by shimronfio,

שלום, האם יש אפשרות שכאשר אני מוריד קבצים דרך הכרום, הקבצים יעוברו לתקיות משנה בתיקיית הורדות לפי סוג הקובץ? לדוגמא אם אוריד מלא jpg הם יעוברו לתיקיית תמונות וכך הלאה לשאר הקבצים?.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מוכר מחשב ישן שלי ואני רוצה לפרמט אותו מבחינתי גם למחוק את הווינדוס איך אני עושה את זה? כשאני מנסה לפרמט את כונן C המחשב לא נותן לי. תודה

• 4 תגובות
    • 16.9k צפיות
  12. Started by robinzon,

האם ניתן לבצע חלוקה למחיצות ללא פירמוט, ללא התקנה מחדש של הווינדוז וללא סכנה ממשית למידע שעל ההארדיסק? כרגע אני עובד עם ויסטה SP1, הארדיסק של ~100GB מתוכו ~40GB פנוי. מצטער אם שאלו פה את זה בעבר, חיפשתי ולא מצאתי פתרון. ברמת העיקרון אני יכול להתקין מחדש את הויסטה, אבל זה אומר לפנות למיקרוסופט שישלחו לי את הדיסק (שלא קיבלתי עם הלפטופ וכו' וכו' וכו')... תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by moranhoresh,

כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?

15. Started by poltergeits,

יש לי תיקייה שאני שומר בה כל מיני קבצים שאני מוריד עדכונים דרייברים וכ"ו....... עכשיו בכל פעם שאני פותח את התיקייה מופיעים לי הקבצים כסמל גדול ואני אוהב שהם מופים בשורות או באייקונים קטנים כאלו שאפשר לראות את כל התוכן של התיקייה בלי להגדיל את החלון והשאלה היא האם אפשר לקבע את זה כך שלמרות שאני יעשה ריסטרט הם עדיין ישארו כמו שהגדרתי ועוד שאלה : אני שומע מוזיקה בקיבצי MP3 בתוכנת ווינאמפ 5 והבעיה היא שנגיד ואני פותח אלבום אז השיר הראשון הופך להיות אחרון וכל הרשימה מתבלבלת אפילו אם אני ממספר את השירים שבתוך התיקייה זה עדיין מתבלגן בטעינה פליז אנשים זה יכול לשגע פילים 8)

16. Started by DJ GuyGIvant,

שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by D-M-X,

ראיתי את הקובץ הזה בכל תיקית תמונות שיש לי וחשבתי שאולי זה קשור? מה שכן הוא מציק...

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by co11,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  22. כל פעם שאני מוריד קובץ המחשב נותן לי אזהרת אבטחה- איך מבטלים? יש לי SP 2 XP. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by zzroni,

אני רוצה לגבות את הרישום (registry) ב xp . מישהו יודע אילו קבצים אני צריך לשמור? באופן ידני ולא דרך תוכנית גיבוי. אני יודע שבחלונות 98 הקבצים הם : system.dat user.dat

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  24. שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by LiranUdi,

אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.