Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שיש לי אפשרות לפצל את ההרד דיסק דרך התקנת win xp . אני אמור לקבל בימים הקרובים הרד דיסק שהנפח שלו יהיה 250 ג'יגה , רציתי לדעת אם יש איזה מדריך או משהו קטן שיוכל לעזור לי לפצל את ההרד דיסק בזמן תפריט ההתקנה של הווינדוס כי דרך ה-FDISK אין לי מושג ועם תוכנת הפרטטישן מג'יק אני לא רוצה להסתבך.. מה אני בדיוק אמור לעשות כשאני רוצה לפצל את ההרד דיסק בזמן ההתקנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב!!! 8)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי עם אני קונה WINDOWS 7 HOME BASIC ובזמן הקשת הסריאל אני מדלג על שלב זה הוא יציג לי את כל מהדורות WINDOWS? (אני מודע לזה שבמידה וזה נכון אני לא יוכל להתקין אותם כי הסריאל לא תואם להם) אבל לידע כללי זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שמעו נכון יש אתה system restore הזה אז כדאי לבטל אותו? כאילו אני אף פעם לא השתמשתי בו! אני יודע מה הוא עושה אבל אני מאמין שיש תקלה לעשות איזה פירמוט בריא ולא מזיק. אז כאילו כדי לבטל אותו? הוא מפריע לפעילות הסדירה של אקס פי? כאילו הוא תופש הרבה מקום או מה? מאט את המחשב או שכדאי פשוט לבטל אותו ועזוב אותך משטויות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השיטה לא כלכך טובה כשזה מגיע לחלונות שנפתחים, כי הם נפתחים בכל מקרה רק שלא רואים בהם כלום, לכן זאת לא השיטה הכי טובה. נקווה שלאקספלורר בסרביס פאק 2 תהיה תשובה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים עם windows 7 עכשיו אני יודע שיש אפשרות לשיתוף בין שני המחשבים עכשיו זה דורש קובץ של טקסט שיש בו את הסיסמא כדי שהיה שיתוף למחשב השני עכשיו השאלה שלי אם אין לי את הקובץ הזה ובטעות הוא נמחק יש איזה שהיא דרך לשחזר את הקובץ הזה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לקבל מדריך מפורט מאוד על התקנת+לינק להורדה של win 7 64 bit בעברית. ההתקנה תתבצע על מחשב שנקנה ללא מערכת הפעלה(כאשר אני אדליק אותו הוא יבקש אחת). אשמח למדריך מפורט וטוב...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ואני לא יודע איך להתקין את המערכת הפעלה בביוס אם אפשר מדריך אשמח מאוד תודה.!gigabite ga770ot-d3l
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל קובץ avi ב-media player על מחשב נייד שמריץ vista home basic אבל קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6336 Application Timestamp: 46a16548 Fault Module Name: StackHash_b9fc Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000001 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional Information 1: b9fc Additional Information 2: c9c339152d89f2ba0d4df3a25cac345a Additional Information 3: d43f Additional Information 4: 7959c85a74d494c599a44305a035ffb9 קבצים מסוגים אחרים (m…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני משתמש ב E6+XP כבר זמן רב לאחרונה יש לי ניתוקים באינטרנט והם לא מהתשתית ולא מהספק. כאשר אני מחובר לאתר באינטרנט ולא מבצע פעילות ,לאחר זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ,האם יש מקום בו ניתן לכוון את זמן החיבור כמו כיוון הזמן של שומר מסך. מהיכן נוצר השינוי הנ"ל.אילו היתי יודע מתי המצב השתנה במדוייק היתי מבצע שחזור .הבעיה היא בתוכנה אך איני מוצא היכן.מי יכול לעזור בבקשה.
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-