Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היו לי כבר בערך 4 התקנות של לינוקס. פעמיים בגלל דיסק פגום פעם אחת בגלל שטות שעשיתי בפעם האחרונה נדפק לי הדיסקט הפעלה(שימו לב, לא התקנה!), ובגלל הפשלה הלפני אחרונה לא התקנתי לילו בהתקנה. האם מישהו שיש לו את הגירסה שלי יכול בטובו הרב, לשלוח לי את קבצי הדיסקט בצורה מכווצת? בבקשה : ICQ: 76586917 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך windows 7-hebrew-64bit גרסא סופית ! עם boot שאני יוכל לפרמט ולהתקין את הווינדוס חשוב שיהיה 64 ביט בעברית עם הגרסא הכי טובה *רצוי שיהיה בלינק אחד או שתיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים, C וD, כל אחד עם 250GB.. עכשיו אני רוצה לקחת את כונן D, ולפצל אותו לשני כוננים, נניח D וE, שD יכיל את 220GB וE יכיל 30GB (בשביל להתקין WINDOWS7) . איך עושים את זה? (מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה.. לא היה פה פורום של תמיכה טכנית.. ואני צריך את זה בשביל להתקין ווינדוס 7.. אז..)
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי גאג'ט של שעון דיגיטלי ל WIN7? ואם מישהו יכול אז שיביא את השעון שיש בתמונה הזאת: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7394204&page=2 למשתמש הראשון בעמוד השני יש כזה גאג'ט שמראה גם את התאריך וגם את השעה,אם מישהו יכול להביא לי את הגאג'ט הזה אני ישמח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את הגירסא הסופית של windows 7 64bit יש כל כך הרבה גירסאות שזה מבלבל וריאיתי שיצא ב 13 לחודש גירסא חדשה אפשר בקשה לינק ישיר להורדה חיפשתי ולא מצאתי.. שיהיה 64BIT..... תודה לעוזרים ד"א SAMP יפעל על win7 ?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה הורדה של ווינדוס XP Service Pack 1 זה חשוב שזה יהיה 1 ולא 2 או 3... תודה מראש, מריק
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשב הוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב) *יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצ…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי AMD עם 64 BIT... אני יכול לשנות את הצבעים ל64 רק בווינדוס של 64 ביט? והאם תוכנות שצריכות 32 ביט יעבדו ב64?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי style xp אחרי שהתקנתי שיחקתי אם זה והכל וכש נכנסתי לחלון של boot screens וזה רשם לי שאני צריך לשנות משהו ולחצתי כן ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש זה רושם לי widows xp home edition (boot widows xp home edition מה לעשות ואני לא מבין שום דבר בboot וכאלה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אם יש לי VISTA 32 האם אני יכול לשדרג ל 64 BIT ... http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx כי עדיף לי עכשיו להיות ב 32 ו לא 64 בגלל בעיות דריוורים ...
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי דיסק מלאה של XP SP2...אך זה לא יוצא אוטומט (BOOT) להתקין את XP SP2 ..משהו יודע ..איך עושים ..
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
-
במחשב הנייד שלי שמתי win98se וחיברתי לו מתאם usb לרשת אלחוטית שעובד בכל המחשבים בבית. אני מצליח לגלוש באינטרנט אבל הדפדפן או ה-win מסרב לקבל שזה לא חיבור למודם או משהו כזה...כאילו חיבור פיזית, ולכן סוגר לי את החלון כל פעם ומדווח על שגיאות. המחשב מאוד ישן thinkpad 570 ומשמש אותי בעיקר לאינטרנט. יש לציין שהמתאם תומך את המערכת הפעלה הזו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
אז ככה.. ראיתי שפירסמו פה הודעה למעלה על העיצוב של הוינדווס והחלטתי לנסות את התוכנות ואת האתרים השונים אך לא מצאתי את הכיוון שלי... ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר... הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוציא תמונות ממסמך וורד? (שאני אומר "טובה" הכוונה מהירה וקלה...) תודה!
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-