Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום בקרוב אקנה למחשב 4 GB ראם עם המעבד E5200 עכשיו אני מתלבט באיזו מערכת הפעלה להשתמש VISTA או XP וגם איזו גרסה 32 או 64 לא יודע אם זה חשוב אבל השימושים שלי הם הרבה אינטרנט והרבה משחקים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
בתחילה אתנצל - ניסיתי אתמול לחפש את הנושא במנוע החיפוש - ונכשלתי . הורדתי את הגירסה ל- 2000 ומשום מה היא רצה אבל בסוף אין לי DIRECT X על המחשב . כמו-כן ראיתי באתר של מיקרוסופט הערות על הגירסה ל- XP אך לא הבנתי מאיפה להוריד את הגירסה המלאה ל- XP ( יש לכל סוגי המערכות פרט ל- XP ). נראה לי מוזר - אבל - בבקשה - האם ניתן להוסיף באתר / לתת כתובת - מהיכן להוריד את הגירסה - להריץ במחשב וזהו - או האם זוהי בעיה ידועה ? תודה מראש - ובתקווה שצדקתי בפורום שכתבתי את הנושא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.. אבל מה אני עושה עם הדרייברים של הXP 32 ביט שיש לי על המחשב? הם ימחקו או שאני אצטרך להסיר? יש בכלל טעם לעבור? נגיד שיפור ביצועים? אני צריך לפרמט הכל או שיש אפשרות רק לשדרג? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
במחשב עם win 98 עוד לפני שעולה ה-win אז הוא אומר שהוא לא מוצא קבצים ואם רוצים להמשיך ללחותץ ok. הוא אומר שזה מופיע ב-system.ini וחיפשתי את הקבצים שם שהם dfs.vxd , vredir.vxd ו- msnp32.dll. הוא אומר גם שאפשר להעיף את זה מה-regedit נראה לי. איך אני מעיף אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
והאם זה תורם לביצועים .. ?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני רוצה לסדר את הקבצים או התיקיות בחלונות 7, בסדר שאני רוצה (לא לפי א'-ב' ולא סדר הגיוני אחר). האם אפשר לעשות זאת (בXP היה אפשר)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני עוזר למישהו לקנות מחשב חדש בסיסי (3800X2 + 1 GB RAM + 7100 gs). רציתי לדעת איזה גירסת ווינדוס כדאי לקנות לו ? יש את הווינדוס ויסטה בייסיק ב-500, את הווינדוס ויסטה פרמיום ב-640 או את ה-XP שאני לא יודע כמה תעלה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים בסיסיים של אינטרנט, משחקים פשוטים, וורד וכו'. לכאורה אני נוטה לכיוון הויסטה בייסיק, כי בטח ה-XP יעלה משהו דומה, אבל האם המחשב הזה חלש מדי עבורה? כמו כן, אומרים שהגירסה הזאת די גרועה ביחס לפרמיום, מה הם ההבדלים העיקריים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ש-SP3 משחררת את הצורך בהכנסת CD KEY , האם זה נכון ? ואם כך אם יש לי דיסק של SP2,אני אצטרך לשים CD KEY ?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בהגדרות חיסכון החשמל של WIN ניתן להגדיר מעבר של המערכת למצב hibernates. מה קורה למחשב במצב זה? מה אני החיסכון במעבר של המערכת למצב הזה והאם זה לא פוגם בשום דבר אחר?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הרבה משחקים כשאתה נכנס אליהם משנים את הצבעים שיהיו בהירים יותר (אם אתה יוצא לוינדווס בעזרת ALT + TAB אתה שם לב שהכל בהיר) וכשאתה יוצא מהמשחק הכל חוזר למצב רגיל. כשהיו בעיות עם זה והמצבלא חזר, בוינדוס XP פשוט היה צריך להחזיר את הצבעים ל32 ביט. הבעיה שעכשיו אני משתמש בVISTA, קורס לי משחק באמצע והמצב נשאר כפי שהוא, רק שהפעם זה כבר עומד על 32 ביט. קרה לי כבר פעמיים, עשיתי RESTORE פעם אחת וזה עזר, פעם שניה שוב עשיתי RESTORE ורק אחרי עוד כמה הפעלות מחדש זה עזר. הפעם אני ניסיתי כבר פשוט הכל וזה לא עוזר. הוינדווס עולה כרגיל וכעבור כמה שניות בזמן שכל התוכנות נטענות הצבעים לפתע שוב נהיים בהירים. יש לכם מושג איך אני יכול לטפל בזה בעזרת הגדרות? כי אני לא רוצה להתחיל להתקין דרייברים מ…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב עובד במשך זמן לדוגמא יום או יומיים ופתאום באמצע עבודה איתו או משהו הוא סוגר את הווינדאוס וכותב מתכונן לכיבוי ופשוט נכבה. זה קורה כבר כמה פעמים מזה יכול להיות??? אשמח לקבל ממכם תשובה בהקדם תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
האם יש תוספת ל IE של חוסם פירסומות באתרים בכללי וגם חוסם פרסומות ביוטוב כמו שיש לכרום כגון AdBlock למיניהן ??
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המחיצה והיא לא נפתחת. נראה לי יש לי איזה וירוס או משהו עשיתי עם הנוד הוא מצא טרויאן ואז מחק אותו וזה עדיין לא עבר... אז אני צריך איזה משהו שיעזור לי נגד ווירוסים או משהו כזה... אני זוכר איזושהי פקודה sfw / scan משהו כזה שמחפשת באגים ומתקנת אותם. בבקשה תנו לי את הפקודה אני לא זוכר אותה בידיוק
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים אחד של 160 GB ואחד של 250. אני רוצה לפרמט את המחשב ותהיתי איך הכי נכון לחלק את המחיצות במחשב ובאיזה מהם כדאי להתקין את הווינדוס 7?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המקרה "פשוט" ישנו מחשב נייד יחסית סביר אך בלי כונן CD\DVD פעיל וללא USB פעיל. איך ניתן להתקין למשל דרך הרשת ? יש לי אפשרות גם להוציא את ההארדיסק ולחברו למחשב אחר, ונגיד לפרמט אותו ולהעביר אליו את דיסק הוינדוס, אבל איך אני גורם לו לעשות בוט משם ולהתחיל בהתקנה ? אשמח לעזרה בנושא.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך להגדיר חיבור אוטומטי ישיר לאינטרנט בהפעלת המחשב ? פעם עשיתי זאת ב WIN XP אבל לא מצליח לבצע זאת ב WIN7 מערכת WIN7 החיבור לאינטרנט ADSL לא כבלים. החייגן tnn -aztech 600 לא אלחוטי וללא רשת בבית אלא מחשב 1 בלבד. מישהו יודע כיצד להגדיר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
פחות מחודש לפני ההשקה הרשמית, גירסה מספר 10159 של המערכת זמינה למתנסים עם גירסה עדכנית יותר של דפדפן ה-Edge והבטחה ל-300 תיקוני באגים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%9d/
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-