עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by or5412,

התקנתי רק לפני יום windows xp sp2 חדש ויש לי בעיה מוזרה מאד. לאחר עשרים דקות של שימוש במחשב המחשב מתחיל להיתקע ולזוז מאד מאד לאט. הבעיה קרתה כמה פעמים ברציפות וזה לא היה משהו מקרי. בדקתי במנהל המשימות וראיתי שיש תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שלוקחת את כל המעבד. עכשיו האם זהו וירוס או שמא מערכת הפעלה דפוקה. פתרונות והצעות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by omri_ro,

משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by shai11,

יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  5. היי לאחר שעדכנתי את מערכת ההפעלה XP SP2 כולל כל העידכונים מהתקליטור המקורי של לוח האם + דרייברים של כרטיס המסך ראיתי שיש בעיה בPCI ,אני לא יכול לעדכן את זה. מצורפת תמונה לבעיה , אשמח על תגובתכם . http://www.ror.co.il/my.php?id=9041815787.jpg http://www.ror.co.il/files/9041815787.jpg

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Leo101,

שלום לכולם! כאשר אני נכנס לאחד המשתמשים במחשב שלי המחשב חושב כמה עשרות שניות ואז נראה כאילו הוא קורא מכונן הפלופי....בהתחלה חשבתי שהוא עושה זאת כי הפלופי מוגדר לו הboot device השלישי ולכן הוא "בודק אותו" אך ניטרלתי את זה בביוס והוא עדיין עושה לי את זה...כמו כן לא מזמן פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין נמשכת....אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה כי זה נהיה מאוד מציק לחכות את הזמן הזה שנכנסים למשתמש... תודה רבה לעוזרים.... : : :

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by D-j-d,

שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. התקנתי את הגרסה האחרונה של ווינדוס 10 פרו ה-1809 ומאז לכל אתר שאני נכנס שתומך בפלאש מופיעה לי האפשרות "התר פעם אחת" וזהו, האפשרות "התר תמיד" נעלמה. כלומר עכשיו בכל פעם שאני נכנס לאתר שתומך בפלאש אני צריך בכל פעם מחדש להפעיל מחדש את האפשרות. יש לי דפדפן EDGE.

11. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה/יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by amitaiz,

יש לי בעיה מאד מוזרה, כשאני נכנס לעמוד אינטרנט שיש בו קול או וידאו אני לא שומע קול אלא רק רואה וידאו. זה קורה בכל האתרים. הדרך היחידה שאני מצליח לסדר את זה היא ללכת למערבל עוצמת שמע ושם נוספת לי עוד אופציה עם שם הדף שבו אני נמצא (בנוסף לעוצמת רמקולים וצלילי וינדוס). כשאני מגביר שם את האופציה של דף האינטרנט הכל פועל טוב עד הפעם הבאה שנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו ואז זה יורד לאפס. מישהו מכיר את התופעה ? נ.ב. זה קורה לי ביותר ממחשב אחד

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by dvd21,

כל פעם שאני נכנס לאתר מסויים אז הקידוד משתנה לי לקישקושים ואני צריך להחזיר אותו וכך זה בכל דף באתר המסויים הזה זה קורה לי רק באתר המסויים הזה ויש לי וינדוס אנגלית ולכל האנשים האחרים באותו אתר רואים את האתר בעיברית מה לעשות????? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by Rafi921,

שלום, יש לי windows xp xp2 home edition ודי הרבה פעמים ה-explorer.exe מראה שגיאה ואחריו drwtsn32.exe ואחרי זה המחשב נתקע, כדי לחזור להשתמש במחשב אני צריך לעשות "סיים משימה" ל - drwtsn32.exe ממנהל המשימות והתהליך חוזר על עצמו שמתי לב שלרוב זה קורה בזמן שאני מנסה להעתיק קבצים או לראות מאפיניים של קובץ או בלי שום סיבה נראית לעין (למשל שאני קורה מסמך word) בדקת בגוגל והתהליך drwtsn32.exe הוא לגיטימי, יש לי במחשב eset smart security 3 (חוקי ומעודכן) וביצעתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול עם: antivir, spyboot,ad aware וכמובן עם eset ושום דבר לא נמצא מבקש את עזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by rk666,

יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by shugi,

שלום. הבעיה היא כאשר אני משחק משחקים מסוימים (זה לא קורה בכולם) אז המחשב מדי פעם נתקע ועושה ריסט לאחר כמה שניות. המשחק שזה קורה בו הכי הרבה זה Unreal Tournament 2004, וגם במשחק C&C: Tiberium Wars זה קורה לפעמים. מה יכול לגרום לזה? האם זה ניתן לתיקון, או שזה בעית חומרה בכלל?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by rc_p,

קניתי מודם רשת + כרטיס רשת והרכבתי אותם למחשב שמותקן עליו WIN98 כאשר יש בו כבר חיבור לרשת מקומית [יש לי 2 מחשבים], ואני לא מצליח לחבר בין המחשב החוצה [לאינטרנט] אלא רק בין שני המחשבים. ניסיתי את כל האפשרויות, ולא הלך לי כלום. הבעיה היא לא שהמחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אלא שהוא בכלל לא מזהה את המודם, (ניסיתי לעשות PING לIP של המודם, לפי מה שאמרו לי בבזק). אם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו - ויש לו תשובה שיעזור לי דחוף. אין לי אפשרות להגר לסביבת NT/2000/XP מאחר שיש לי תוכנה שעובדת רק על WIN98. ההרגשה שלי היא שאחרי שיש לי כרטיס רשת אחד (לרשת המקומית) הWindows לא יודע שהכרטיס השני מיועד לרשת האינטרנט, ושיקבל מהמודם IP לכרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by OR2OOO,

יש לי מחשב חדש עם winsows 7 אני רציתי לחבר אותו לרשת בבית אבל הוא לא רואה את הראוטר(שמחובר למחשב עם WINDOWS XP) אמרו לי שזה איזה משהו באיזה קוד או שם שיש ב-winsows xp ששונה מ-7 גם בנייד של אמא שלי היתה את הבעיה הזאת וסידרו אותה אשמח לעזרה ותשובות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by fofo66,

עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by hike101,

שלום. יש לי מחשב ביתי עם XP PRO, שנמצא מאוחרי router . פתחתי את הport הדרוש. הגדרתי אפשרות שימוש ב REMOTE DESKTOP עם אחד ה admin account של windows. כאשר אני מנסה להתחבר דרך מחשב בעבודה (גם עם XP PRO) הוא מבקש user ו password, אך הוא אינו מקבל את הסיסמא , טוען שהיא שגויה, אך כמובן שאינה שגויה. האם יתכן שיש בעיה אחרת שבגללה הוא אינו מאפשר גישה למחשב הביתי? אודה לכם על כל עזרה בעניין. תודה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by tzahi16,

שלום לכולם יש לי מדפסת שמחוברת למחשב שיש בו WIN 7 RC והיא משותפת. מבחינת הרשאות אין שום בעיה כי אני הייתי מסוגל להדפיס ממחשב אחר. זה התחיל מבעיה שלא נישלח להדפסה והנתקתי מהמדפסת ורציתי להתחבר מחדש. אבל כאשר רציתי להתחבר מחדש קיבלתי הודעת שגיאה (מצורף בתמונה). המדפסת שלי היא HP4355 ומקומית ניתן לשלוח להדפסה ללא בעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by devilh,

יש לי ויסטה 64 ביט -התלחתי ליצור שיתוף קבצים עם מחשב אחר בעל XP 32 ביט אבל את המדפסת שמחוברת לויסטה לא הצלחתי להפעיל דרך ה-XP יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by hal,

אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by hosham,

היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.