עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה אני לא יודע מה קרה אבל המחשב החליט שבא לו לאתחל את עצמו אז הוא מאתחל את עצמו ללא כל הזהרה מראש או סימן פשוט נגיד יכול להיות אני גולש באתר ואז הוא מאתחל יכול להיות שאני משחק במשחק והוא מאתחל וכו כמו כן הוינדואוס אפ דאייט התחיל להשתגע וכל הזמן מתקין לי כל מיני עידכונים שלא ממש נראה לי שאני זקוק להם , למרות שאני מבטל את העידכון האוטומטי הוינדואוס עדיין מבצא עידכון

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?

3. Started by Eran-s,

שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב HP, וכמו שכבר אתם יודעים מקבלים אותו ביחד עם Windows XP Home Edition. ההתקנה בוצעה באמצעות תהליך שיצרו במפעלי HP והוא מתקין ומגדיר את XP אוטומטית. השאלה שלי אם התיקיות, שאני חושב שהם שייכות להתקנה זו ונקראות I386 ו-SWSetup, ניתנות למחיקה? אפשרי לעשות זאת או שצריך להשאיר אותן? תודה רבה, ערן.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by dannygnh,

כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by Xite,

היי חבר'ה אני מנסה לשנות את נתיב שולחן העבודה לכונן אחר בספריה אחרת.. אני יודע שאני עושה את זה דרך : HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Shell Folders. אבל בעיה היא שאחרי השינוי וריסטרט למחשב, ההגדרות לא נשמרות, והכול חוזר לברירת המחדל. אני עושה משהו לא נכון... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Imtheman,

חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by udi,

בעבר התקנתי את התוכנה במחשב ומחקתי אותה וכיום כאשר אני רוצה להתקין אותה שוב היא רושמת לי בעת ההתקנה שיש גירסה של התוכנה בWINDWOS אשר לא הספיקה להמחק כראוי ויש לעשות איתחול למחשב כדי להשלים את המחיקה. עשיתי איתחול מאה פעמים וזה לא עוזר התוכנה לא רשומה לא בREGEDIT ולא בהתקן והסר שאלתי את אותה שאלה בפורום של "תוכנה " והם לא מצאו פתרון בשבילי אז אני שואל כן אולי לכם יש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. ערב טוב יש לי מערכת חלונות 7 - התקנתי דימון טולס אתמול בערב ומאז התחילו הבעיות - אני לא יכול להכנס למערכת הפעלה - המחשב עבד זמן מה ולאחר מכן קרס עכשיו כל פעם שאני מנסה להעלות אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה . יש פתרון לעניין - ניסיתי לעשות REPAIR אבל זה לא כל כך עובד העניין כותב גם שיש איזה בעיה כשלהי . תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PlayerThirtyTwo,

אהלן, אני עובד עם מערכת XP 32-bit. פתחתי מוקדם יותר את המחשב, ולהפתעתי הרבה, ממשק ה-Windows שלי השתנה לחלוטין. מסך הכניסה עם שם המשתמש וסיסמא היה נראה שונה, וכשהגעתי לשולחן העבודה, גיליתי שמשהו נדפק. אני לא יכול להריץ את רוב התוכניות (אני מקבל שגיאה: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem."), ובקצרה, יש כשל מערכתי. ניסיתי להפעיל שחזור מערכת - לא עבד. חשבתי שאולי זה וירוס, אבל אני לא יכול אפילו להריץ את האנטי-וירוס... יש לציין גם שלפני הדלקת המחשב, הוא לא עלה כמו שצריך ונתקע במסך השחור, אז עשיתי ריסטרט. כשהוא עלה שוב, רצה בדיקת הכונן הקשיח של Windows, ומשהם המשכתי לכל הבלאגן…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by badmama,

יש לי ULTIMATE 64, לא מצאתי תשובה אליה בת'רד החיפוש. א. איפה מוצאים את הערכה הנ"ל? ב. כמה משאבים היא גוזלת מהמערכת?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by lir@n,

שלום כולם! יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת שאני לא מצליח לפתור, על הלפטופ שלי מותקנת ווינדוס ויסטה המחשב כולו באנגלית עם תמיכה במקלדת בעברית הקטע המוזר הוא שאם נגיד אני מקליד משהו בNote pad בעברית שאני רוצה לשמור את זה מופיעה לי הודעה מוזרה (מצורף תמונה של ההודעה) כמוכן בהרבה תוכנות ובין השאר בITUNES אין לי תמיכה בעברית האם חסרים לי פונטים או שזאת בעיה אחרת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  17. בהתחלה הם הגבילו את המקום ב Hotmail ועכשיו הם גם התחילו לגבות תשלום על דפדפן (אמנם זה msn explorere ) אבל מאיפה אתם יודעים לאן זה ימשיך , הרי אינטרנט אקספולרר הוא הדפדפן היחידי שיש לו תמיכה מלאה בעברית . אני אישית מתחיל לשנוא את מיקרוספט :asthanos: .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rani_la,

שלום... הורדתי מערכת הפעלה win xp ואני צורב אותה על דיסק אבל היה לא BOOTABOL ואני לא יכול להשתמש בדיסק כדי להתקין את המערכת אם משהו יודע אך הופכים את המערכת הפעלה ל-BOOTABOL תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by (iriver H10),

הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by nzehavi,

המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. אהלן. ממש ככה - כשאני נכנס ל"my computer" אני יכול לשוטט בין התיקיות רק ע"י מקש ימני+explore. ( בdouble click עולה לי המסך של open with... עם כל התוכנות שיש לי במחשב. ) מישהו נתקל בזה פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.