עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kage,

when i turned on the pc today some error came up even though yesterday i had no problams at all. the error: http://i43.tinypic.com/fxyq9k.jpg i really hope u'll know to deal with it.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?

4. Started by אבי_ז,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום... ברצוני לתכנן את חלוקת המחיצות, אני אשתמש ב- Partition Magic 8. זו התוכנית: הארדיסק ראשי - 160 ג'יגה - NFTS - מאסטר, SATA, WD Caviar SE: /C: מחיצה בעלת 5 ג'יגה למערכת ההפעלה בלבד. D/: מחיצה לגיבויים, קבצים, משחקים, הכל כולל הכל. הארדיסק משני - 40 ג'יגה - IDE WD Caviar SE: E/: שטויות, גיבויים של שטויות וקצת pr0n. שאלות - האם החלוקה טובה? (המליצו לי על 5 - 10 ג'יגה נפרדים לווינדוס, למרות שאני ממש לא בעסק של גיבויים שוטפים או Ghost) איך אתם מחלקים? האם ברגע שתתבצע החלוקה, ה- Program Files ו- Documents & Settings יהיו ב- D? לאלו מחיצות להגדיר pagefile, ואיך? תודה מראש! ברכות, muaddib

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שלום לכם. קבלתי את הssd250GB ואת הcuddy שהזמנתי. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם לשים את הssd במקום של ההרד דיסק הרגיל או בcuddy? 2.איך אני מעביר את הwin של לssd קניתי את הלפטופ עם מערכת הפעלה מקורית 8 (ועדכנתי לא מזמן ל10 ) זה מפרט הנייד : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877533 תודה ושבת שלום !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Dmoney,

יש לי 2 כוננים קשיחים על המחשב. האחד - FAT32 עליו מותקנת מערכת ההפעלה (WinXP) והשני - NTFS, זהו סתם כונן שחיברתי למחשב...למטרות אכסון בלבד. בקיצור, אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק השני (ה-NTFS), ניסיתי דרך הדוס אך הוא לא מזוהה שם בכלל, אז ניסיתי לפרמט אותו דרך הווינדווס אבל גם אז אני לא יכול בטענה שהמחשב משתמש בהרד דיסק ולכן לא ניתן לפרמט אותו... מה אני עושה? 10x

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by oded6188,

אחרי העתקת הקבצים, המחשב עושה לעצמי ריסטרט, ואז כותב: Verifying DMI POLL DATA, והוא נתקע על המסך הזה ולא ממשיך לעבוד מה יכול להיות הביה? תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by LIOR42,

www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by idoaa,

שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה, למחשב שלי התווסף כונן לוגי עם האות Z, בנפח של 100 מגה כאשר מתוכו תפוס רק כ 30 מגה. אציין שהוא לא מופיע ב disk management ניתן לראות אותו רק בסייר, ואין לי גישה לתוכו, אני לא יכול למחוק אותו או לפרמט אותו. שאני עושה עליו לחיצה ימנית של העכבר ומגיע למאפיינים אני רואה שהוא FAT 32, גם הלשונית של security לא מופיעה בלחיצה ימנית של העכבר סרקתי את המחשב מבחינת וירוסים ואין. משהו נתקל בתקלה כזאת או יכול לחשוב על עוד משהו שניתן למחוק את הכונן הזה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by da50iel,

היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום הערב אני מפעיל את המחשב שלי ופשוט אחרי שאני רואה את הלוגו של וינדוס 7 הוא לא ממשיך לעבוד ואני מקבל מסך שחור! ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לכל מיני תאריכים וקיבלתי שגיאה מספר 0X8000FFFF מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מחדש? מדובר בWIN7 32 BIT תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מחשב HP COMPAQ DC7800 CONVERTIBLE MINITOWER ולאחר התקנה של ויסטה אולטימייט, המחשב לא מזהה לי את הכרטיס קול (שהוא מובנה על הלוח אם) ועוד רכיב שנקרא SM BUS הורדתי והתקנתי את כל הדריברים הדרושים מהאתר של HP וזה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by Avi952,

כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לא יודע איך זה קרה אבל התפריט של הכיבוי השתנה לתפריט של כיבוי כמו ווינדוס 98 וגם כל פעם שעולה הווינדוס מחדש הוא פותח חלון של היוזר ומבקש להכניס שם משתמש וסיסמא איך אני משנה את זה להגדרות הרגילות של זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by Goolip,

אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by gator_play12,

כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by etzarfat1981,

שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה

21. שלום לכולם. צצה לי משום מקום בעיה חדשה במחשב הנייד ( וינדוס 7 64 ביט ). בדר"כ אם מגדילים חלון ע"י לחיצה הריבוע למעלה בצד ימין ( ליד ה X ) וזה היה מגדיל אותו בצורה יפה שישתלב על כל המסך, צצה לי בעיה שברגע שאני מגדיל את החלון לכל המסך, שורת המשימות כאילו לא נחשבת כחלק מהמסך, והחלון עולה עליה. תמונה מצורפת, בה אפשר לראות שלדוגמא האפשרות של לראות את החברים שזמינים בפייסבוק "מוחבאת" מתחת לשורת המשימות. כמובן שזה לא קורה רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנית ( וורד, יוטורנט וכו' ) -------- למרות שהפעלתי מחדש את המחשב, כיביתי והדלקתי, זה לא עזר ( וכמובן שניסיתי את זה לפני שפירסמתי את ההודעה ) הרגע התקנתי ג'אווה ופלאש ( היה עדכון ) והבעיה עברה. אין לי משוג איך, אני לא שואל. תודה בכל זאת. …

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

הייתי צריך להחזיר את המחשב נייד לאמאזון ושחכתי לעשות דיאקטיבציה לסיריאל, הדיסק קשיח עם הWIN נשאר אצלי. מאוחר מידיי להעביר את WIN למחשב חדש?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.