עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omerba,

האם תחת ווינדוז אפשר לבטל את הוירטואל ממורי/פייג' פייל/SWAP ? אם כן אז 2GB יספיקו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו WIN7PRO. החל מאתמול החלה תופעה מעצבנת במידה שלא הכרתי. אם אני זז עם העכבר לאחר כמה שניות מיקום הסמן יתקע ויהיה רעש של שגיאה (ללא חלון שגיאה) הדבר חוזר על עצמו כל הזמן עד לרמה של כמה תקיעות ברצף ושניות שלמות שאי אפשר להזיז את העכבר. למישהו יש רעיון כלשהו איך אפשר לפתור את הזוועה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by HADBI,

ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mrBezos,

שלום, יש לי את המחשב שנתיים הדיסקים הקשיחים דיי מלאים והמחשב עובד נורא לאט. החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב. עשיתי גיבוי של כל הקבצים. קניתי ווינדווס 7 מקורי (זה מה שמותקן כרגע) האם אותו עותק של Windows מאפשר לי לפרמט את המחשב ולהתקין אותו מחדש?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sagi_10,

יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ellell,

אתמול עודכן המחשב בעידכונים אוטומטיים ממייקרוסופט בקשר אבטחה למחשב, דרש כיבוי כדי שהעיכון יכנס לפועל מאז שאני משתמש בעכבר כד לפתוח קובץ או תיקיה מדבר אתי באנגלית למשל במקום "פתח" כותב "Open" וכו' איך אני מחזיר אותו כפי שהיה בעברית. עריכה. מערכת הפעלה וינדוס איקס פי פרו - אס פי 2

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by KRS1,

הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן נתקלתי ב-2 בעיות שאני לא מוצא להן פיתורון: 1. מצאתי בבית דיסק התקנה של Win 7 Ultimate 32Bit, בעת ההתקנה הוא לא נותן לי למחוק כוננים קיימים או לפצל אותם לפי מה שאני רוצה להגדיר לו. אותה ביחה איתה בתוכנות שהמליצו לי לפיצול כוננים, פשוט לא נותן לי גישה לפצל איך שאני רוצה. 2. מצאתי דיסק נוסף בבית Win XP SP3, בעת ניסיון התקנה של הוינדוס קופץ לי על ההתחלה מסך כחול שרושם" "A Problem has been detected...". דיסק תקין כי נוסה לא מזמן על מחשב נייח. איך אני מפצל את הדיסק קשיח אם אין לי שום גישה אליו? למה לא נותן לי להתקין Win XP? יאהלה שבוע כבר שובר את הראש עם הפיצול כוננים הזה ושום דבר לא הולך. משהו...!!!

12. Started by dante123,

בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mtnb,

שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב אז ככה יש לי חבר שנסע לתאילנד לא שזה אמור לעניין אותכם אז בקצרה שהוא נסע המחשב היה בסדר הוא חזר הדליק הכל נמחק כאילו עלה אחרי פירמוט ולא הוא לא עשה שיחזור או משהו כזה... בקיצור אחרי כמה ימים אחרי כמה ריסטרטים כמובן, פתאום הכל חזר ובריסטרט הבא הכל נמחק.. עכשיו הנקודת שיחזור האחרונה היא מההדלקה שהוא חזר מתאילנד ואין עוד נקודות שיחזור. אני נתקלתי בהרבה בעיות אבל על כזאתי בחיים לא שמעתי אם מישהו יוכל לעזור לי\לו אני נורא אודה לכם מערכת הפעלה windows xp professional

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BENNY-L,

הישום מכפיל את עצמו ושואב את כול הזיכרון עד שהמחשב נתקע MLEHEB

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofir_16,

אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bigicecream,

קבלתי אתמול לפטופ חדש עם WIN 8 ושאני נכנס לחנות ועושה עדכון הוא תקוע על pending אני לא יודע מה לעשות

18. אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ^Z^,

Hi all I installed win xp pro again, checked all heb boxes but there is still no hebrew... i CAN read hebrew, just not write in it. thanks, Zzzz

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Eviljelly,

היום בבוקר התעוררתי וגיליתי שהמחשב מסרב לעלות , הוינדוס עולה עד לקטע של בחירת משתמשים ושם המסך כותב שהוא עובר למצב חסכון באנרגיה (כאילו הוא בשומר מסך , לא מציג הודאה של אין אות) חשבתי אולי הכרטיס מסך הלך ואכן המאוורר לא הסתובב אז החלפתי אותו וכעת המאוורר מסתובב , אבל המחשב עדיין לא עולה . הוא עולה במצב בטוח וגם במצב VGA (לא ברור לי אם זה מאמץ כרטיס מסך או לא) מצב רגיל הוא לא עולה יש רעיונות לפני שנאלץ לפרמט ?

21. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yitzy,

אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by gkman,

שלום. האודיו של קובץ AVI יכול להיות MP3 או AAC- בחלונות XP אם הייתי לוחץ על מאפיינים ועל הטאב של פרטים הייתי רואה שכתוב שם שהסוג אודיו הוא MP3 (אם לא היה כתוב איזה סוג אודיו אז הייתי יודע שהוא AAC) אבל בחלונות 7 לא כתוב לי כלום על הסוג אודיו של הקובץ. (לא AAC ולא MP3) יש דרך לבדוק את זה בקלות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LENOVO עם מעבד כפול ליבה ישן יחסית 1.83 גה"ז בערך. שדרגתי לו את הזיכרון מ 1 ג"ב ל- 4 ג"ב זיכרון. כרגע מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט וכמובן שרק 3 ג"ב נמצאים בשימוש, האם כדאי להתקין במקומה מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט כדי לנצל את כל הזיכרון או שהמחשב יעבוד לי יותר לאט בסופו של דבר? רצוי לציין שהכרטיס מסך הוא של ATI (ישן) ובעל זיכרון משלו ואינו לוקח זיכרון מהזיכרון הראשי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Sting,

יש לי כאן מחשב של מישהי שחסום ע"י סיסמאת administrator, היא אמרה שפרצו לה אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא. בכול אופן האם יש דרך לעקוף סיסמאת administrator ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים