עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין p-4 עם לוח-אם ATX של ECS, ומותקנת עליו (windows xp pro (upgrade. נתקלתי במספר בעיות שלא מצאתי להן פתרון בשום מקום אחר ואודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי: 1) בכל כיבוי של המחשב המערכת מבצעת סגירה רגילה ומודיעה על סיום, אלא שבסוף תהליך הכיבוי המחשב מאתחל עצמו מחדש במקום להכבות. אין לי וירוסים, אין לי סקטורים פגומים ב-HD, ב-bios מצב ה-acpi מסומן כ-enabled, כך שגם אין לי לשונית APM בהגדרות צריכת החשמל. הורדתי דרייבר עדכני מאתר האינטרנט של החברה, אבל גם הוא לא השפיע. מה עוד ניתן לבדוק? 2) כרטיס קול o/b פועל היטב עם הפעלת המחשב - אבל ברגע שאני עובר לגלישת אינטרנט ו/או אחרי גלישה, הוא מפסיק לעבוד, וחוזר לתפקד רק אחרי איתחול מחדש.…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by yardenp4,

קראתי בעוגן את האשכול על ההבדלים והמאפיינים ועדיין אני לא מבין. יש לי מעבד core i3 וזיכרון פנימי של 2gb 1. האם במצב הנוכחי אני יכול להתקין 64 bit ? 2. אם זה לא מומלץ, האם לדעתכם שווה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרון רק בשביל להתקין את ה 64bit ?? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by oren,

שלום, יש לי בעיה - במקום מסך ה-Welcome בו אני רואה את המשתמשים ובוחר למי לעשות Login , אני רואה חלון קטן אפור שבו אני צריך להקליד את השם המשתמש והסיסמא... כמו ב-Win2000... ויש לי XP... רציתי לדעת איך אני מחזיר את מסך ה-Welcome הרגיל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אבי11,

שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ski_farm,

אם יש דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש

9. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

10. יש לי מחשב חדש אומנם אבל שמעתי שיש דברים בווינדוס שסתם מעמיסים על המערכת והם מיותרים. 1 יש אפשרות "להעיף" כל מידי דברים עלמנת להעלות ביצועים ? 2 תיכנות הרגיסטרי - גם פה שמעתי שיש דברים שעוזרים,מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ?

11. Started by LazyCat,

מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by -Tal-,

יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RLM,

יש לי גישה בRDP לHTPC שלי מכל המחשבים ברשת. (לכל מיני צרכים ניהוליים) הבעיה שכשאני נכנס עם בRDP, היוזר במחשב המקומי מן הסתם מתנתק. ואז כשחוזרים לסלון צריך שוב לעשות log-on ולהפעיל את המדיה סנטר. השאלה היא האם אפשר לגרום למחשב המקומי לזהות שהיוזר המרוחק התנתק, ולעשות log-on לבד, ולפתוח את הMedia Center, שנסגר לאחר ההתחברות מרחוק? מדובר על Win 7 ultimate. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ilia121,

אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by 888,

וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx אם אתם שמים לב שהם שיחררו לוינדוס 7 בטא גם, אז תודיעו. מבאס אותי לגלוש בויסטה הכבד הזה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by benor,

שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation

20. Started by Eviljelly,

היום בבוקר התעוררתי וגיליתי שהמחשב מסרב לעלות , הוינדוס עולה עד לקטע של בחירת משתמשים ושם המסך כותב שהוא עובר למצב חסכון באנרגיה (כאילו הוא בשומר מסך , לא מציג הודאה של אין אות) חשבתי אולי הכרטיס מסך הלך ואכן המאוורר לא הסתובב אז החלפתי אותו וכעת המאוורר מסתובב , אבל המחשב עדיין לא עולה . הוא עולה במצב בטוח וגם במצב VGA (לא ברור לי אם זה מאמץ כרטיס מסך או לא) מצב רגיל הוא לא עולה יש רעיונות לפני שנאלץ לפרמט ?

21. Started by GMTK,

אז ככה אני מנסה לעשות עידכונים וזה לא מצליח האם יש לדבר הזה פתרון? זה מעצבן וכנראה פוגם דברים במחשב אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום. כשאני מפעיל את המחשב אז נכון עולה המסך של"טוען הגדרות אישיות"?אז אצלי המסך הזה נשאר ככה איזה חמש שניות ורק אח"כ כתוב לי"ברוך הבא" אבל זה גם לוקח לו איזה עשר שניות עד שהו נכנס למערכת עצמה(ז"א שזה שאר באותו מסך 10 שניות). ז"א שהמחשב עובד קצת לאט... מה עושים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

מה עושים שזה כן יעביר את הקובץ? *בלי לשנות את שם הקובץ...זה קבצים חשובים מתוך התקנה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mironm,

כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, בכל פעם שאני מנגן שיר במדיה פלייר, הוא מעלה את תמונות האלבום לאותה ספריה. איך אני מבטל את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים