Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה) כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט) עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון?? ועוד שאלה אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה) עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן א…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי לפני שנה בערך מחשב חדש עם vista. הכול עבד כמו שצריך עד התקופה האחרונה שהחלו בעיות כגון:ניפתחים לי תוכנות בקליק אחד בעכבר במקום בשניים. שאני סוגר חלון של מדייה פלייר הסרט/שיר ממשיכרים להתנגן,חלונות משנים גודל רק שאני נוגע בהם עם הסמן,כפתור התחל ניפתח לי וניסגר מבלי שאני ארצה לסגור אותו,חלונות לא ממוזערים לי שאני מנסה למזער וכו'..... אני לא מזמן פירמטתי את המחשב,על מנת לפתור בעיה זאת,אך הבעיה ממשיכה משום מה. האם יש לזה פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
hi, i'm writing from a friend's computer that cannot write hebrew although it's and hebrew version of win xp (the interface itself and everthing around it is in hebrew). on the system tray there is no language bar and when i try to add it by pressing right click and toolbars he doesn't exist there either. i've checked in regional settings if hebrew is installed as secondary language and it is. i even checked the mark which says add a shortcut to language bar and it's still aint there, what should i do? thanks!!!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני זוכר בעבר שהיה אפשרות למשתמשים בווינדוס 7 להמיר אותו בחנות לווינדוס 8 האם זה אקטואלי?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT. ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית? תודה מראש, אנטון.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא דרך לאפס למחשב מסויים את עורך הרגסטרי למצב התחלתי של המערכת ההפעלה על מנת לאפס את כול ההרשאות משתמש והפקודות שהוכנסו לשם ולחזור למצב הקודם אני לא יכול לפרמט יש יותר מידי תוכנות חשובות שם ...! עזרתכם ... תודה לילה טוב לכולם ...
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, לאחי יש מחשב (לפטופ אם זה משנה) שמותקנת עליו ויסטה32. הוא נתקל בבעיה מאוד מוזרה מספר פעמים ביום: (אני אצוטט אותו) "המחשב פשוט מתחיל לטעון ואז נהיה מסך שחור, התמונה חוזרת ושבו מסך שחור-תמונה-מסך שחור.... אם אני מנסה להזיז את העכבר בזמן שיש תמונה, אז כשהוא מהבהב למסך שחור העכבר חוזר בדיוק לאמצע המסך כך שאני לא יכול להספיק להגיע ללחוץ על משהו. כדי להספיק את זה אני עושה Ctrl-Alt-Del, מופיע המסך של הוויסטה (ואז זה מספיק להבהב), אני מחכה שהמחשב יפסיק לטעון ואז אני עושה CANCEL וזה מסתדר" מותקנים אצלו כל הדרייברים האחרונים של היצרן של המחשב. למישהו יש שמץ של מושג מה לעשות עם זה? נשמח מאוד לעזרה/הצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל פעם יש לי את הבעיה הזאת, ההתקן הזה מתבטל איך אני מחזיר אותו? כל פעם אני צריך לפרמט את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כותרת... אני חושב ש-98 ...? התקנתי XP SP2 על המחשב שלי ההארד דיסק רץ , אבל על ה-P3 הוא נתקע בשניה שהוא אמור לטעון את ה- XP.... בעע.. בקיצור, לעבור ל-98 ? או שאתם חושבים שאפשר לקמבן משהו ?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
האם קיים רישום לדבר הזה? אם כן.איך פונים אליו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי היום את הW7 הסופי דבר אחד שחסר לי מאוד מויסטה הוא הWINDOWS CALENDAR שהגיע ביחד עם ויסטה ניסיתי לחפש אותו להורדה לווינדוס ולא מצאתי גם לא בחבילת הורדות של הLIVE של מיקרוסופט מה אני יכול לעשות כדי להשיג את הלוח שנה הזה הוא מאוד נוח לי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
נוצר לי מצב מעצבן במחשב שמחצית הBOOT ומחיצת הSYSTEM אינן מאוחדות זה מפריע לי בעיקר ב"גיבוי WINDOWS" שרוצה לשמר את שניהים ובכלל למען הסדר הטוב אני לא רוצה אותן בנפרד. ניסיתי עם תוכנות ניהול PARTITIONS למיניהן אך מסתבר שאי אפשר לשייך דרך פקודת WINDOWS את הBOOT לSYSTEM לא אכפת לי להעתיק אחת לשנייה ולעשות את הפעולה ההפוכה כלומר לשייך את הSYTEM ל BOOT מישהוא מכיר?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את מערכת ההפעלה שלי מבלי להתקין חדשה האם זה אפשרי? במידה וכן כיצד עושים זאת? אני מכיר את אופצית הפירמוט דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס רק שאז מיד אחרי הפירמוט הוא מתקין לי שוב את הוינדוס.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום שאלה, יתכן והיא עלתה כאן לא פעם באופן זה או אחר. שמתי לב שיש 2 גרסאות(לא upgrade ) ל-windows 7 המיועד למחשב חדש לגמרי. OEM ו- retail כאשר ההבדל המחיר בינהם הוא מאות שקלים. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם .האם מס" המחשבים עליהם ניתן להתקין את התוכנה. תקופת האחריות, או דברים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-