Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם מערכת הפעלה VISTA 64 . הלכתי לישון לא נגעתי במחשב, והווינדוס כנראה קיבל מסך כחול ושיחזר... ממה נובעת הבעיה ? העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אנשים טובים, אני מקווה שזה המקום המתאים להעלות בעייה כזו - אנ'לא בטוח שזו בעיית Windows. אתמול במהלך משחק, המחשב החליט לעשות Restart, ומשם לא הסכים לעלות - בגלל בעיית Boot ההודעה שהוא נתן היא "DISK BOOT FAILURE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ENTER" אז העליתי את המחשב דרך איזשהו CD שיש לי עם כל מיני תוכנות כמו Winternals, Bart PE, וכו' הסתבר לי בדרך שמשום מה הוא לא מזהה את ה HD עם מערכת ההפעלה, אז בדקתי חיבורים ואז וניסיתי לבצע System Restore. לא עזר. עכשיו, אחרי שניסיתי לשחזר משהו ב BOOT, הוא נותן הודעה של :NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart האם יש תקומה למחשב או שחייבים להתקין מחדש? אני מריץ WIndows XP המון תודה על כל עזרה אייל
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי windows 7 x64 על המחשב שלי, לאחר תקופה ארוכה שהיה לי את גירסת ה-32 ביט. ההתקנה עברה חלק, וגם העדכונים, אך כשניסיתי להיכנס לדפדפן לאתרים של 'https' הדפדפן כותב "the site's security certificate is not trusted!" באקספלורר הוא מציג בעייה דומה "The is a problem with the website's security certificate". מחיפוש ארוך באינטרנט הבנתי שזה בדרך כלל קורה למחשבים במשתמשים בפרוקסי, או למחשבים שהשעון והתאריך לא מכוונים בהם, אבל אצלי התאריך בסדר גמור ולא משתמש בשום פרוקסי. אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם תודה מראש, תומר
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
באירגון שבו אני עובד ישנם מחשבים שיש להם תופעה מוזרה שהמחשב עובד לאט מאוד, כאשר בדקתי בtask manager רואים שהCPU על 100% אבל בפועל כשמסתכלים על התהליכים אין שום בעיה הכל נראה תקין המחשבים עובדים עם XP SP2 ויש להם מספיק זיכרון (בגלל שזה אירגון לא ניתן לשדרג סתם כך לSP3) מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושם DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp. זה טורדני ומעצבן. מה עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקע בזוג מחשבי וינדוס 7 לבאג המעצבן במיוחד הבא: לעיתים ריפרוש של תיקייה, העתקה מתקיה לתקיה או מחיקת קבצים או כל פעולה בסיסית אחרת נתקעת לחלוטין עד שלא נכנסים לתהליכים שרצים וסוגרים את תהליך ה-dllhost.exe (יחיד)המדובר. התהליך פשוט מופיע כשהבעיה קופצת ורק סגירה שלו מביאה להשלמת הפעולה (מחיקה\העתקה\ריפרוש). הדבר קורה יחסית רנדומאלית ולמיטב ידיעתי לא מדובר בוירוס או רוגלה מסוימת, שכן מותקן שם תמידית MSE של מייקרוסופט מעודכן. אשמח לכל עזרה\כיוון לפתרון, זה פשוט עוצר עבודה.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המערכת הפעלה שלי היא ויסטה באנגלית. כשאני עובד בבצפר על הפרוייקט וכותב חלק מהסקריפטים בעברית (בעיקר לצורכי פלט), אח"כ כשאני מעלה את זה בבית על המחשב זה נראה כמו ג'יבריש. אין צורך בתמונה, זה פשוט ג'יבריש. ולהפך, אם אני כותב אצלי בעברית ואז מעביר אז שם זה נראה ג'יבריש. עם אנגלית כמובן אין בעיה. נראה לי שיש קשר לUNICODE וASCII. בכל אופן, איך אני משנה משהו אצלי כך שזה ייראה נורמלי? בסביבת עבודה שאני עובד בה חיפשתי ולא מצאתי משהו שקשור לencoding... רק גודל פונט. תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקינו לי בעבודה כרטיס מסך חדש ו(לא שאני אומר שיש קשר בין השניים...) מאז אותו Reset ארור ה IIS לא עובד לי כמו שצריך וכל עמוד ASP שאני מנסה להריץ מה Local Host מחזיר לי Error500 או Error 401.3. ניסינו לעשות IIS Reset, ניסינו להתקין מחדש פעמיים. שום דבר לא עובד. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
win xp SP2 עם כל העדכונים ונורטון internet security כולל פיירוול. ניסיתי להוריד את הפיירוול-לא עובד,התקנתי סאן ג'אווה ומיקרוסופט VM-לא עובד:מה לעשות?יש לציין שהמחשב חדש ופחות או יותר מרגע ההתקנה עשה בעיות שונות ומשונות עם ג'אווה.... בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
חברי הקט עשה ריסט ומחשבו לא מוכן לעשות LOGIN מתי שהוא מכניס את הסיסמה זה רושם LOGGING IN ותוך שניה LOGGING OUT... ניסיתי שהוא יכנס דרך F8 ל LAST KNOWN CONFIG ... אבל זה עדיין קורה... WTF? תודה מראש רז
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש אז לא הגיוני לי לעדכן ביוס וכל העסק הזה לוח אם של GIGABYTE GA73PVM-S2H אני רוצה להתקין ויסטה במקום ה XP העברתי את אופציית ה FIRST BOOT ל CD/DVD וברגע שהוא עולה לי ומבקש PRESS ANY KAY בשביל להריץ מה CD/DVD אני מקבל את ה NTLDR IS MISSING האמת השתגעתי כבר מישהו יכול לפתור לי ת'בעייה ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הודעת ה- NTLDR IS MISSING. נכנסתי לריפר דרך הדיסק של הווינדוס והעתקתי את הקובץ החסר (כפי שקראתי במדריך) לתיקייה של הווינדוס. עכשיו ההודעה נעלמה אבל הווינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט במקום להעלות את הווינדוס. יש הצעות? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל זה היה הפורום היחידי שמתאים ועכשיו לבעיה: יש לי כמו שרשום בכותרת בעיית POPUPS חמורה. אני כבר לא יודע מה לעשות הרצתי על מחשב SPYBOT ו ADWARE ואת החיפוש של KASPERSKY וכל זה לא עזר. כל פעם שאני פותח את הEXPLORER קופץ לי חלון לרוב זה חלון של CID זה כל מיני פרסומות של סלקום והישרדות ואתרי היכרויות ולפעמים סתם נפתח לי חלון של EXPLORER קטן וריק, אני כבר עובד עצות בבקשה עיזרו לי להיפטר מזה הנה תמונה של ה TASK MANAGER אני לא מבין בזה ואולי יש י וירוס ואני לא יודע
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחשב בו מותקן win 7 נתקלתי בבעית Power save. למחשב מחובר כרטיס קול חיצוני באחד ה USB. ה- POWER SAVE מכוון לכבות את המסך אחרי 15 דקות של חוסר פעולה, וזה כולל גם חוסר פעולה בכל ה- USB. הבעיה היא שאם לא שמים לב שנגן המדיה שמחובר לאיזו תחנת רדיו אינטרנטית, עובד, מאחר והיציאה של הסאונד היא דרך כרטיס הקול, אותו USB לא נותן למסך לכבות. אפשר כמובן לנטרל את ה - WAKE שמקורו ב- USB (זה יעשה דרך ה -BIOS) אבל אז העכבר גם לא יעיר את המסך. השאלה שלי היא: האם ניתן להוציא מן הכלל, פורט ספציפי אחד או שהמדיניות של כל הפורטים USB חייבת להיות זהה? האם יש למישהו פתרון לדבר? חבל לי לצרוב את המסך בשעות של תמונה סטטית, כי הוא חדש וטוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה, עכשיו , יש לו נטייה לעשות לעצמו מין log off כזה כל 20 דקות שאני לא נוגע במחשב .. זה מפריע שרוצים להוריד משהו כי הוא מבטל ת' הורדה .בכל אופן איך מבטלים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי קובץ spyware שמסתתר אצלי על הכונן כבר 3 ימים, ניסיתי להוריד אותו היום מהצהריים ועד עכשיו, מה לא ניסיתי?! סרקתי עם ad-aware, סרקתי עם spybot, סרקתי עם spy sweeper, סרקתי עם נורטון אנטי וירוס, וסרקתי עם עוד 5 תוכנות נוספות שהורדתי (כל התוכנות הכי חדשות ומעודכנות). הקובץ הזה עושה לי את המוות!!! הוא מתקין לי תוכנות spyware כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ואז אני סורק, וזה מוצא את כל התוכנות שהוא התקין חוץ מהקובץ עצמו שמתקין אותן כל פעם מחדש!!!! זה כל כך מתסכל!!! ניסיתי אפילו לסרוק עם התוכנות במצב בטוח, וזה לא עזר!!! הורדתי את כל העידכונים של הווינדוס מהאתר שלהם ועדיין, כלום לא עזר. חבר'ה אני על סף בכי כבר. ולהלן תמונות: זאת ההודעה שאני מקבל אחרי שאני מפעיל מחדש את המחש…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-