Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שמי שיצא לו להשתמש בתוכניות דוס בחלונות XP יידע לענות כיצד ניתן להתחיל את CMD לא רק כך שייפתח בחלון מלא אלא שיהיה אפשר להפעיל בו תוכנות דוס בחלון מלא. כברירת מחדל כאשר אני נכנס לדוס בחלון מלא ומפעיל תוכנת דוס כלשהי היא תופשת רק את חציו העליון של המסך. הצלחתי כבר להגיע למצב שבו היא תופשת את כל המסך אבל אני לא יודע כיצד לשחזר זאת באופן קבוע. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שיניתי לעברית ועכשיו אני רוצה להחזיר חזרה לאנגלית ופתאום ההגדרות שפה לא מציגות את האופציות לבחירת שפות ואין לי איך לשנות עכשיו שפה. זה גם לא נותן לי להתקין שפות חדשות. אני לוחץ על הבא/התקן ולא קורה כלום. שחזור מערכת יכול להחזיר את השפה הקודמת? גם שחזור לא נותן לי לבצע. מקבל בסוף הודעת שגיאה. נמאס לי מהווינדוס הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה *אמינה* כדי להקליט את המסך. אני מכיר את ה-game bar המובנה בווינדוס. מחפש משהו בסגנון (אם יש משהו יותר טוב). הדגש הוא שזה צריך להיות אמין ולא להתרסק באמצע, כי אני מתכוון לצלם עם זה הרצאות מקוונות (כל השיעורים באוניברסיטה עברו למערכת zoom בגלל הקורונה). ולא תהייה אפשרות הקלטה, ולכן אני רוצה להתארגן על זה בכוחות עצמי. אם כבר המצב חרא, לפחות להפיק ממנו את המירב. אז זה צריך להקליט מסך (רצוי באיכות גבוה) + סאונד + מחזיק להרצאה של שעה וחצי. אני כמובן מתכנן להקליט את זה במסגרת צפייה בהרצאה (אז אין צורך בתיזמון הקלטה או משהו. אני מקליט כדי שתהייה לי גישה חוזרת להרצאה). אני מעריך שהקבצים יתפסו נפח רציני, אז מתכוון לקנות כונן חיצוני (פשוט) של…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסידי רום בנייד שלי מת ואני תקוע עם מערכת הפעלה שלא עולה זה ממש דחוף לי הכוונה ל התקנה מתוך usb flash drive
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי! (xp pro) המחשב שלי לא מריץ שום סוג של AUTORUN לא כשאני מכניס דיסקים רקםי או צרובםי ואפילו לא דיסקים מקוריים ששיש להם אוטורן! מה אפשר לעשות??? יכול להיות שיש לי איזה קובץ שנמחק???
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, לפני יומיים חזרתי לבית,וגיליתי שהמחשב עשה ריסט לעצמו. לא ממש שמתי עין על זה, עד שאני מגלה שהמחשב לא זז בשיט!, הוא תמיד חושב,גם אם אני לא נוגע בו. כאשר אני עושה לו הפעלה מחדש,טעינת מערכת ההפעלה לוקחת לו מינימום 2 דקות, פעמים רבות הוא מציג לי מסכים כחולים. מה לא עשיתי? בדיקת וירוסים - Avg ו-ZA בדיקת רוגלות - Windows Defender,Ad-Aware,SpyBot ועוד. עשיתי איחוי ל-2 המחיצות. עשיתי בדיקה בכלי של MS שמחפשת תוכנות זדוניות והוא לא מצא כלום. עשיתי שימוש בתוכנה של WD שאמורה לבדוק ולתקן סקטורים של הדיסק, ובנוסף עשיתי את הבדיקה של XP עצמה - שמחפשת סקטורים פגומים,מנסה לשחזרם ולתקנם. כלום לא עוזר,הוא עדיין מציג מסכים כחולים. מה שנשאר לי זה רק לפרמט. יש לי 2 רשיונות/דיסקים חוקיים של …
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישהי בעבודה שרוצה לאפשר למשתמש של הבן שלה בוינדוס לגשת לרשימת אתרים ספציפית בלבד הבנתי שצריך לעשות משהו שניקרא whitelist מישהו פה יודע איך בדיוק אני עושה את זה? בהגדרות הדפדפן (אקספולרר או כרום זה מה שהיא משתמשת) או עם תוכנה יעודית? אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עושה checking for updates ואז נראה שהוא הולך להתקין משהו... והופ שוב פעם checking.... יש למישהו מושג מדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני על ויסטה. אחרי שהתקנתי את הSP1, כשאני לוחוץ על קונטרול אלט דליט אני מגיע לאותו חלון עם אפשרויות שהייתי בו תמיד אבל האפשרות של לפתוח את מנהל המשימות נעלמה זה לא נורא כי גם לא ממש צריך אותו בויסטה וגם יש תוכנות אחרות שעושות את זה.. סתם מסקרן אותי איפה הוא?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ כלשהו, רוב הסיכויים שתקפוץ לי הודעת שגיאה וכל חלונות ה EXPLORER יסגרו לי. כשאני רוצה רק למחוק קובץ, אפילו כשאני רק לוחץ על DELETE קורה לי אותו דבר. אפשר להשתגע כשאני רוצה למחוק משהו וזה לא מצליח, החלון נסגר וצריך לחכות כמה שניות עד שהכל יטען מחדש ולהכנס שוב לתיקייה. ככה אני יכול לסבול כמה פעמים ברצף עד שאני מצליח למחוק קובץ מסכן. האם יש את הבעיה לעוד אנשים ויש דרך לטפל בזה או שזו בעיה בגרסא שהתקנתי? (בכל מקרה אני כבר מעדיף לחזור לXP)
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם בווינדוס 7 היה מרענן גילויי חומרה ואז היו נותנים ציון למחשב, איפה זה נמצא ב8.1? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-