עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yaghobieh,

כולם נתקלו בטוח בתיקיות האלו: 90e578e075139ec4d6 איך מוחקים אותן?! המחשב לא נותן... למישהו יש עצה/ דרך? ניסיתי כול תוכנה אפשרית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה בשני מחשבים שניהם חדשים ועל שניהם מותקנים +- אותם הדברים הבעיה היא שלפעמים כשמפעילים את המחשב הוא מגויע למסך של הברוך הבא ואז מסך שחור וזהו המחשב לא ממשיך בעליית הוינדוס או שיש את הלוגו של הוינדוס מצתייר לו ואז מסך שחור וגם הוא לא ממשיך לעלות מכבים ומפעילילם מחדש לפעמים כמה פעמים לפעמים פעם אחת וזה חוזר לעצמו בלי כל זכר למה שהיה מדובר בWIN 7 ULTIMATE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לכולם שלום יש ברשותי וינדוס ויסטה ויש לי דרייבר אחד שהוא לא תקין . הדרייבר הזה נימצא תחת NETWORK ADAPTER. כשאני ניכנס לפרטים הוא רושם לי דבר כזה. This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available. מה יכול להיות התקלה והאם אני ציך להוריד דרייבר חדש, אם כן מאיפה אני יכול להוריד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. אני רוצה שבכל החלונות של "Computer" התיקיות והקבצים יהיו ב-View של Tiles, ומסודרים לפי Type. איך אני עושה את זה פעם אחת, בלי לעצב כל חלון בנפרד?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

מהו התהליך הזה ולמה הוא משמש?

7. אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BedB0y,

The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D השגיאה הופיעה תחת system הדיסק עובד סה"כ בסדר, 0 סקטורים פגומים ובdevice manager אין בעיות. מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? 10x

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DRAGONF669,

התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, יום אחד אני גולש ובלי שום התראה מוקדמת השורה למטה והמסגרות של כל התיקיות וכו' שאני פותח הפכו לצבע המגעיל הזה (התכלת הזה) איך אני מחזיר את זה להיות שקוף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. יש לי מחשב נטבוק (Atom 1.6 כידוע - לא בדיוק מהיר (: איזה מערכת הפעלה עדיפה עבורו - 7 Starter או XP (בגרסה קלה)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shaibend,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל ואני מעוניין לעשות עדכון ל bios אבל, כשנכנסתי לאתר של אינטל ראיתי 124(!!!) עדכונים ללוח אם שיש לי. האם מספיק להתקין את החדש ביותר או שחייב את כולם? זה עלול לקחת שעות..... תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן חברה. או שזה קשור לפורום כאן, או לפורום תוכנה. מאז שהתקנתי OFFICE 2010 LANGUAGE PACK כדי שיהיה לי אוצר מילים בעברית ב OFFICE (כבר הבנתי שזה לא זה, אלה רק לממשק), כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז קוריאנית ויפנית מותקנות לי מחדש, אני לא מדבר על ה OFFICE, אלה על השפת הקלדה בווינדווס. את ה LANGUAGE PACK מחקתי מזמן, וגם את השפות של המקלדת מחקתי, אבל זה חוזר לי אחרי כל רסטרט. עזרה בבקשה, זה כבר ממש מתחיל להציק כל פעם שאני בא לעבור לעברית מאנגלית ואני מגלה שכתבתי משהו בקוריאנית! אני בכל מקרה אנסה להסיר את כל החבילה של OFFICE אבל אם למישהו יש הצעה אז אני אשמח! עריכה: הסרה של OFFICE לא עזרה, זה עדיין חוזר בכל הפעלה מחדש (גם לא התקנתי את האופיס מחדש) נראה לי שהדבר הזה קשור ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by maorwtf,

שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מותקנות לי 2 מערכות הפעלה על המחשב - וינדוס 7 וויסטה. כשהמחשב עולה קיימת בחירה בין 2 המערכות אבל אם לא בוחרים תוך 20 שניות עולה הוינדוס 7. אני רוצה לשנות את זה ושאם לא בוחרים כלום אז תעלה הויסטה. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום יש לי בעיה במחשב הנייד - לפעמים (פעמים רנדומליות) כשווינדוס עולה- הוא לא מציג חלק מהאייקונים בtaskbar. הtask manager מראה שהם כן רצים (שירותים כגון F-PROT ANTI VIRUS, סמל הסאונד של WIN XP וסמל החשמל שם. כמו כן סמל החלפת חומרה מהירה) וכשמנסים להריץ אותם באופן עצמאי מתקבלת שגיאה (כבר רץ!) כדי ש"יעלו" כל הסמלים שם צריך לעשות ריסטארט, במקרה הרע כמה מהם. אני ממש מתחרפן מזה! בבקשה עיזרו לי. *הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by JUVE,

בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sigma,

במחשב שלי יש כוננים C+D . כונן C משמש למערכת XP ולתוכנות . D משמש לקבצים אחרים. אני מעונין לבצע שינויי חומרה במחשב. גיביתי את כל מחיצה C על תקליטור ע"י GHOST . אילו שינויים בחומרה ניתן לבצע מבלי לפגוע בהתאמת קבצי המערכת ? ( קבצי המערכת של windows מותאמים לחומרה הנוכחית ACPI/HAL.DLL ) אני מעונין להתקין את כל הגיבוי אחרי ביצוע שינויים בחומרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NaorYfrach,

אני הולך להביא בימים הקרובים מחשב שיהיה מבוסס על AMD אתלון 640 מרובע ליבה בנוסף יש לי 4 ג'יגה זיכרון . לפי מה שראיתי עדיף לי 64BIT כדי שיתמוך בכל הזכרון ובחרתי בWIN7 כי הוא נראה לי הכי עכשיוי ומתאים לי . את ההזמנה של המחשב אני יעשה כנראה מאייבורי ב"ש , לא קניתי עדיין מערכת הפעלה אבל מכיוון שאימי מורה הבנתי שדרך משרד החינוך זה זול משמעותית . זה טופס ההזמנה : https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 השאלה היא האם אני מקבל דיסקים מקוריים עם סריאל ויוכל להעביר אותם לאייבורי שיביאו לי מחשב מוכן או שאני מקבל רק סריאל ואת הוינדוס עצמו צריך להוריד לבד . בנוסף כתוב לי שם ככה Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT [ ₪ 60.00 ] גרסאת שדרוג מזה אומר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by קרול,

אני יודע לנקד בעברית, אבל ברוסית זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by joniar,

לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים בשורת המשימות למטה ישנם סמלים, הסמלים אינם תואמים לאפליקציה הרלוונטית, מישהו מכיר פתרון?

דיונים חדשים בפורומים