עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gameon,

1800 MB בזמן גלישה באינטרנת מערכת WIN 7

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by tmadman,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס מחדש ושכחתי להסיר חלק מההרשאות שהיו באחד המחיצות. את רוב ההרשאות הצלחתי להסיר אבל חלק אני לא מצליח כי נראה הגבלתי את זה יותר מידי. יש לי גיבוי של זה ככה שאין בעיה למחוק הכל אבל מן הסתם גם זה לא עובד. אשמח לפתרון של איך למחוק/לשנות את ההרשאות או לחלופין למחוק הכל מבלי לפרמט את הכונן עריכה: לא משנה הסתדרתי לבד כבר ,

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by e.m,

לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה בשני מחשבים שניהם חדשים ועל שניהם מותקנים +- אותם הדברים הבעיה היא שלפעמים כשמפעילים את המחשב הוא מגויע למסך של הברוך הבא ואז מסך שחור וזהו המחשב לא ממשיך בעליית הוינדוס או שיש את הלוגו של הוינדוס מצתייר לו ואז מסך שחור וגם הוא לא ממשיך לעלות מכבים ומפעילילם מחדש לפעמים כמה פעמים לפעמים פעם אחת וזה חוזר לעצמו בלי כל זכר למה שהיה מדובר בWIN 7 ULTIMATE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by HaimTS,

כידוע יש מספר בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות כאשר עובדים בXP Application Compatibility Toolkit 2.0 שמעכשיו נקרא לה ACT2 יש יכולת מסויימת להעלות אותם על בכל זאת( לא תומך 3D חומרה) בעיה: רק בתור אדמיניסטרטור אני יכול להשתמש בACT2, ועובד שאלה: איך אפשר לשמור את השינויים ליוזרים? ACT2 קיים בדיסק של XP X:\Support\Tools או למי שמתעצל להכניס דיסק: http://msdn.microsoft.com/downloads/default.asp?URL=/downloads/sample.asp?url=/msdn-files/027/001/685/msdncompositedoc.xml יש באתר של microsoft מבוא בנושא ACT http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/techinfo/administration/QFixApp/default.asp תודה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by mtnb,

שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  7. לפני כמה ימים פירמטתי את הוינדוס התקנתי את XP Pro מחדש הקבצים של הXP הישן נשארו אז מחקתי הכל חוץ מDocuments and Settings שיש לי שם כמה דברים חשובים אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה של המשתמש הישן שלי זה רושם לי access is denied אז איך פותחים את התקיה זה חשוב לי (כמה קבצים לביצפר ועבודות). תודה.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  8. בבקשה רק מישהו שמבין בתחום ולא יגיד סתם.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by RJ1,

אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  10. מדובר במחשב לעריכת סאונד עם תוכנת auda city , zarra radio , וממירי אודיו למיניהם. ברור לי שה7נראית טוב יותר אבל איזו מערכת הפעלה תהייה יציבה יותר ויעילה יותר לעניין. בתודה מראש. צריך לקחת בחשבון גם שה auda city ל7 עדיין ב גרסת בטה. לינק להתאמת התוכנה ל win 7 http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Windows_7_OS

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by ofir_16,

אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  12. היי האם זו גירסה מעודכנת וסופית? מה הכוונה AIO? רוני

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by t d,

שלום! לאבא שלי יש מחשב חדש במשרד שעליו הוא התקין את windows 2000 pro על המחשב היחשן שלו היה מותקן windows me ולפני שהוא עבר למחשב החדש הוא עשה backup ב windows me של כל השרטוטים שלו קקבצי "QIC" , אך מתברר שwindows 2000 לא תומך בקבצים אלו! משהו יודע על איזשהי תכנה או דרך שהוא יוכל להחזיר את הקבצים שלו? הם ממש חשובים לעבודה שלו!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  14. לפני כמה ימים עידכנתי מקאטליסט 9.9 ל10.1 מאז וידאו פלאש בהרבה אתרים (לדוגמא, האתר של הNBA, כמו כאןhttp://www.nba.com/video/channels/allstar/2010/02/14/0030900001_wst_est_recap.nba/) לא פועל חלק. וידאו ביוטיוב כן עובד חלק למשל. מחקתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר שהיה לי קודם, אבל זה לא פתר את הבעיה. זה קורה גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ניסיתי גם למחוק את פלאש לגמרי ולהתקין שוב, גם לא עזר. מה עוד יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by dbx22,

כל פעם כשאני מנסה לעפעיל התקנה זה נותן לי הודעת שגיאה וכותב"the RPC server is unavailble" וכדומה מישהו יכול בבקשה לעזור לי??? זה דחוף! תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  16. חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by BenK,

יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  18. שלום, לפני כמעט שנה התקנתי את הויסטה גירסת OEM שלא מצריכה אקטיבציה וכמובן לאחר מכן שידרגתי ל- SP1 ואתמול פתאום לאחר מספר כיבויים והדלקות לא סדירות הויסטה מבקש לעשות אקטיבציה א. גירסת OEM לא דורשת אקטיבציה ב. ע"פ KB של מיקרוסופוט האקטיבציה יכולה לנבועה מישנויים/תקלות בBIOS (היו הדלקות וכיבויים של המחשב) ג. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון מבלי לפרמט ולהתקין מחדש????

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  19. אם אני הולך להחליף עכשיו את מערכת המחשב שלי ובתוכה גם את לוח האם אבל אני רוצה להישאר עם אותו הארדיסק ואותו Windows, האם אפשרי לעשות זאת ללא GHOST?(פעם שעברה עשיתי את זה עם GHOST והסתבכתי) האם אפשרי פשוט לשים את החלקים החדשים להיכנס להתקנה של WINXP ולעשות שם ריפייר פשוט?(שכאילו מתקין את הוינדוס מחדש אבל לא את הרג'יסטרי וכל ההגדרות משתמש...)

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by DF30,

יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  21. שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by sagi_10,

יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  23. טרילוגית הבעיות ב-windows שלי מתחילה כך: לפני כשלושה שבועות המחשב החליט להיתקע לו שניות ספורות לאחר העלאה (גם ב- safe mode). ביצעתי פירמוט שלא פתר את הבעיה כך שהנחתי שמדובר בבעית חומרה. בתחילה חשבתי שהבעיה היא בזיכרונות - ביצעתי memset (לא התגלו בעיות) ובדקתי עם זכרונות חלופיים (התקלה לא נפתרה). חששתי שמדובר בבעיה בלוח אם ומימשתי אחריות מול היבואן והחלפתי אותו - אין שינוי. שלחתי את המחשב לבדיקה באיבורי תמורת 180 ש"ח. הם בדקו את המעבד, הלוח והזיכרונות תחת מאמץ ולא גילו בעיות. לטענתם הבעיה היא ב-windows שהותקן לי על המחשב. הם פירמטו את המחשב והתקינו עותק זמני של windows וראו שהוא אינו נתקע יותר, גם לא אחרי שעתיים של עבודה. התקנתי מחדש ווינדוס בבית. המחשב עבד נורמלי יומיים …

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by Tokadon,

Windows Installer עושה לי בעיות. לא משנה כמה פעמים ניסתי להתקין אותו מחדש או כמה גרסות שלו הורדתי, הוא לא עבד. לא עבד, זאת אומרת, בכל פעם שניסיתי להתקין תוכנה שתוכנית ההתקנה שלה עובדת באמצעותו, היא הציגה הודעה (את תוכן ההודעה אני לא זוכר במדוייק, אבל אפשר להשיג, אם זה הכרחי) ולאחר מכן נסגרה. כרגע, אני לא יכול להתקין שום דבר שעובד איתו, כי פשוט הסרתי אותו מהמחשב, בתקווה שאם אני אתקין אותו אחרי הסרה, הכל יסתדר. התקנתי אותו, וההתקנה אומרת שהיא הסתיימה בהצלחה, אבל בפועל Windows Installer לא מותקן או שהוא פשוט סתם לא עובד. עכשיו, בכל פעם שאני מתקין משהו שעובד עם Windows Installer, הוא פשוט כותב לי הודעה ש-Windows Installer לא מותקן על המחשב. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  25. כשעושים קיצור דרך על שולחן העבודה או בכל מקום אחר , מתווסף לקיצור דרך מין חץ כזה קטן ומכוער בפינת האייקון. אני חושב שיש דרך כל שהיא לעשות את זה , כי פעם עשיתי את זה איכשהוא רק אני לא זוכר איך. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.