עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  2. היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  3. האם לשים אותו כל פעם? או שזה עושה משהו למחשב?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by ido567,

מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם server 2008 מופי לי בסמן של שפות סמל של מקלדת למרות שאני על אנגלית הוא מחליף לי לעיברית מה זה הדבר הזה וכיצד אני מבטל אותו בדיקה של השרת מול אחר כל הגדרות שפה נמצאה תקינה וזה אגב רק אצל יוזר אחד. בתודה ראש

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. Started by manenbu,

שלום, כשאני לוחץ על לינקים ל PDF בIE10 על W8 לפעמים זה פותח אותם ישר (חיצונית, לא בתוך הדפדפן) בלי לשאול אם אני רוצה לשמור או לפתוח. איך מסדרים את זה שהוא תמיד ישאל אם לשמור או לפתוח?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  7. סבא שלי קנה לפני חודשיים מחשב נייד ASUS עם מסך מגע ומערכת הפעלה וינדוס 8 מובנת בתוכה, סבא שלי ניסה להתרגל לוינדוס אבל לא הולך לו הוא רגיל לוינדוס 7. הוא אמר לי להתקין לו על המחשב את הוינדוס 7, הוא מוכן לוותר על המסך מגע העיקר שיהיה לו וינדוס 7. האם יש למחשבים האלה דרייברים לוינדוס ?7,? והאם כדאי להתקין עליו באמת וינדוס 7 כמו שהוא רוצה?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  8. אז ככה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני יודע שיש חוק בנעוץ אבל ההודעות שם מ2006 אז רציתי לדעת באופן פרטני לגבי המחשב אז זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g עכשיו אני רוצה להוריד ווינדוס 7 עכשיו אני לא יודע מה עדיף 64 ביט או 32 ביט ??? תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  9. או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  10. הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by swg,

יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה יש לידידה שלי בעיה בוינדוס לא נפתח לה תמונות במחשב ....תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה לעוזרים lidor_abo:)

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  13. יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  14. שלום! יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה, "the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect". כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה. אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן. תודה רבה ויום טוב!

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by Nosh,

שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT. ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית? תודה מראש, אנטון.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by prozaq,

יש לי ווינדוס אקס פי 32 מותקן , יש איזה דרך לשנות את זה ל64 ? תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  17. Started by Emmanuell,

אז זו השאלה , 32 ביט או 64 , קראתי את כל מה שיש באתר ומעבר אבל אני עדין לא בטוח המחשב שלי הוא i5 , 4870hd , 4g ram 1333mhz המחשב בעיקר למשחקים אבל גם לעבודות , אינטרנט ושימוש כללי אבל בעיקר למשחקים

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  18. זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  19. אז בזמנו חיפשתי תוכנה שממירה קבצי PDF לDOC וניסיתי איזושהיא תוכנה חינמית בגרסת ניסיון ואז הסרתי. עכשיו היא עדיין מופיעה לי כאשר אני מבצע קליק ימני. איך אני נפטר מזה? אגב ווינדוס 7.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  20. יש לי את התוכנה הזו של הסקין לויסטה(http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Shell-Replacements/Vista-Customization-Pack.shtml) עכשיו איך אני מוריד אותה מהמחשב? כי היא עושה בעיות ומאיטה את המחשב

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  21. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=94050888.jpg אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לרוץ, ואז אחרי המסך הראשוני של הווינדוס ההודעה הזאת מופיע. ניסיתי להיכנס דרך "safe mode" ובפעם הראשונה זה הצליח. הרצתי אנטיווירוס (avg free) והוא מצא לי דיי הרבה ווירוסים (מה שמוזר כי אתמול לא היה אפילו אחד, אבל ניחה...) לטענתו הוא הצליח למחוק את כולם, אז איתחלתי את המחשב ו-ללא שינוי... עכשיו כשאני מנסה להכנס דרך safe mode ההודעה הזאת גם מופיע, אם אני לוחץ cancel\ok יש ציפצוף מציק מהמחשב והיא חוזרת (אני ממש מתחיל לשנוא אותה...). יש למשהוא רעיון? נ.ב למקרה שהתמונה לא מופיע זה מה שכתוב: the instruction at "0x0061026d" referend memory at "0x0061026d" click on ok to terminate the program click on …

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by Swed,

תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by BenK,

יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. Started by motihada,

מישהו יודע איך מפרמטים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה win xp pro ? מערכת הקבצים היא: ntfs . 8)

25. בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares

• 11 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.