עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by abo,

hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Doorman404,

התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

מערכת ה XP של רצה כבר 780 שעות בלי שום בעיה וזה מחשב שעובד ועובד קשה עכשיו אני אוצה לראות איזה חובב לינוקס שאומר שהמערכת שלו יותר יציבה ואני מזמין אתם לפרסם שיא UPTIME של המערכת

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קודם כל הקדמה: היה לי Windows XP Pro עד לא מזמן...מדי פעם, היו צצים מסכים כחולים (memory dump) , ולאחר שהייתי מאתחל מחדש את המחשב, הווינדוס היה נתקע, וגם system restore לא היה עוזר בשלב זה....לכן הייתי צריך להתקין מחדש את ה xp כל פעם מחדש. היום החלטתי שנמאס לי מזה , וכשהבעיה קרתה היום החלטתי לפרמט את C (יש לי C ו-D) ולהתקין שם 98 SE. עכשיו המחשב עובד טוב, אבל אני מתגעגע לאפשרויות של ה xp...ה 98 לא נוח לי כל כך... עכשיו חשבתי על אולי להתקין שתי מערכות הפעלה, xp ו-98 (ה98 מהדורה שנייה מותקן כעת) ואני אעבוד עם ה-xp וכשאצטרך אני אעבור ל-98. איך אני עושה את זה? אני רוצה ששניהם יהיו ב-C, זה אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אהלן חברה. או שזה קשור לפורום כאן, או לפורום תוכנה. מאז שהתקנתי OFFICE 2010 LANGUAGE PACK כדי שיהיה לי אוצר מילים בעברית ב OFFICE (כבר הבנתי שזה לא זה, אלה רק לממשק), כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז קוריאנית ויפנית מותקנות לי מחדש, אני לא מדבר על ה OFFICE, אלה על השפת הקלדה בווינדווס. את ה LANGUAGE PACK מחקתי מזמן, וגם את השפות של המקלדת מחקתי, אבל זה חוזר לי אחרי כל רסטרט. עזרה בבקשה, זה כבר ממש מתחיל להציק כל פעם שאני בא לעבור לעברית מאנגלית ואני מגלה שכתבתי משהו בקוריאנית! אני בכל מקרה אנסה להסיר את כל החבילה של OFFICE אבל אם למישהו יש הצעה אז אני אשמח! עריכה: הסרה של OFFICE לא עזרה, זה עדיין חוזר בכל הפעלה מחדש (גם לא התקנתי את האופיס מחדש) נראה לי שהדבר הזה קשור ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים בשורת המשימות למטה ישנם סמלים, הסמלים אינם תואמים לאפליקציה הרלוונטית, מישהו מכיר פתרון?

7. פעם ראשונה שזה קורה לי... - נשבע.... התקנתי windowsXP ובאופן מוזר מאוד חולקו הכוננים לאותיות הרדיסק אחד c צורב d הרדיסק שני e כונן DVD - f והרדיסק נוסף g למישהו יש מושג איך משנים את האותיות של הדיסקים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בעיה מוזרה שהחלה לפני שבוע כשמערכת ההפעלה עולה אין סאונד...כמו כן מאתרים אין לי סאונד בכלל ממסנג'ר כן ומתוכנות סרטים וכולי יש סאונד האייקון של הרמקול הקטן בסרגל הכלים התחתון נעלם לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לו להופיע מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב דיי ישן ואני שוקל לעבור לXP...אבל אני מפחד שהכל יעבוד ממש לאט כי אולי זה כבד מדי בשביל המחשב... P2 -450mhz 192mb sdram riva TNT 2 16mb

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היום רציתי להתקין את ה-AV הנ"ל, הכל הותקן כמו שצריך. ישר אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, אחרי הריסט W7 פשוט לא עולה, ונותן לי את ההודעה הנ"ל. כאילו ההתקנה של ה-AV שינתה משהו בהפעלה של ה-OS. במה יכולה להיות הבעיה? מודה לכם מראש אם תוכלו לעזור כמה שיותר מהר! תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר. אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lharpaz,

הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by amitbl,

Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bad-sector,

Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי windows XP Home Edition הסתכלות על המסך גורמת לי לכאבי עיניים! אני חושב שזה קשור ל- refresh rate של המסך ניסיתי להחליף אבל עדיין זה מטשטש ב- windows 98 SE הוא היה בוחר לי לבד את הרענון מסך ככה שזה לא עשה לי בעיות האם יש איזשהו קובץ שמעדכן את זה? Help ME! ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Liran3331,

היום באמצע שימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט) פתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט... עכשיו אני לא מצליח להפתר מהחלון הזה שקופץ כל הזמן, גם אם אני לוחץ OK עזרה דחוף ואני לא יכול לפרמט כי הלך לי הכונן דיסקים, אכלתי אותה :'(

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by byn007,

איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום. יש לי מחשב נטבוק (Atom 1.6 כידוע - לא בדיוק מהיר (: איזה מערכת הפעלה עדיפה עבורו - 7 Starter או XP (בגרסה קלה)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by asilbob,

אני פעמים ניסיתי לעשות פורמט לכונן C בגלל וירוס ...... עכשיו זה עושה לי תיקון ולא פורמט וכבר פעמים אני משחק שם עשיתי DELETE וכול מיני דברים זה לא נותן לי תאפשרות ועם אני באיזה מצב עושה ESC (מי שבמין אותי) אז אני מגיע ל2 אפריות פורמט ועוד אפשרות אחת אבל אני לוחץ סתם על אפשרות ואז אני רואה למעלה פורמט כונן D אבל אני רוצה כונן C אני לא מצליח הוא לא נותן לי תאפשרות של כונן C עם משהו יוכל לעזור לי בבקשה תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ב'הגדר תוכניות ברירת מחדל' ישנה תוכנית שכתוב לגביה -'לתוכנית זו יש 48 ברירות מחדל מתוך 100' מה הכוונה ? במה עליי לבחור?

24. Started by DXT,

לדעתי זה קרה אחרי הרצה מסוימת של SpyBot (ויש לי הרבה spyware לאחרונה). ה- Internet Explorer פשוט לא טוען שום דבר. בדקתי את הדברים ב Connections וגם ניסיתי להחזיר את ה Advanced לברירת מחדל וזה לא עזר. מה שמצחיק זה שהכל עובד כמו שצריך עם MyIE2 שהוא בעצם מבוסס על Internet Explorer. לא עזרה הסרת MyIE2. בנוסף, אם אני מנסה להפעיל עמודים מה My Computer למשל זה עובד מצוין. אז זו בעיה ספציפית לחלוטין ב IE. חיפשתי ולא מצאתי כיצד להתקין מחדש את IE. הורדתי את ההתקנה והרצתי אותה אבל זה נראה שהיא לא עשתה כלום, אפילו לא reinstall, רק בדקה מה צריך להוריד (כלום), התקינה איזה משהו חסר חשיבות ועשתה ריסטרט למחשב. הכל אותו דבר. חצילו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by R.E.L,

יש לי דיירקט איקס 8 מותקן במחשב עכשיו התקנתי את המשחק מטריקס וזה דורש התקנה של דיירקט איקס 9 הורדתי את התוכנה מהאינטרנט והווינדאוס אומר לי שהיא לא עברה את המבחנים של מייקרוסופט ולכן לא ניתן להתקין אותה איך זה יכול להיות זה של מיקרוסופט הרי !! מה עושיים??? בתודה רבה אריאל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים