עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gil28,

בעייה ממש מעצבנת. כשאני משנה את השפה במקלדת (alt+shift) השפה בסרגל שבשורת המשימות משתנה לעברית, אבל הכל נכתב באנגלית. הדבר נכון הן לדפדפן והן למעבדי תמלילים, כאשר אני כותב עכשיו משורת החיפוש שבתפריט התחל וזה כותב בעברית.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  3. היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by moranhoresh,

יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by coorva,

יש לי בעייה כשאני רוצה לכתוב מיכתב באנגלית בחשבון דואר שלי בוואלה, המילה נירשמת הפוך. לדוגמא המילה teacher נרשמת לי rehcaet גם כשאני מזיז את הסמן לכתיבה משמאל לימין זה לא פותר את הבעיה. בכל אופן, אם למשל אשלח לעצמי דואר, אראה את המילים באנגלית כמו שצריך ולא במהופך. התופעה קיימת רק בעת כתיבת מיכתב. גם ניסיתי לשחק עם ה- encoding אך הבעיה לא ניפתרת. אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. שלום. אני יתחיל את הסיפור מהתחלה: רציתי לפרמט והיו לי כמה קבצים שרציתי לגבות. העתקתי את כל הדברים שאני רציתי לשמור מכונן D לכונן C ואז עשיתי Quick format לכונן D לאחר מכן החזרתי את כל הדברים שרציתי לגבות לכונן D ואז נכנסתי דרך הBOOT של הדיסק של הווינדוס ומחקתי את כונן C (אני לא יודע אם עשיתי פורמט או מחקתי לגמרי, אני חושב שעשיתי איזשהי טעות שם) התקנתי את הווינדוס ואיך שאני נכנס לווינדוס אני רואה שקרה זה: כונן D (לפני הפירמוט) הפך להיות כונן C (רק בשם, כל הדברים שגיביתי על כונן D הפכו פשוט להיות בתוך הכונן הזה, רק השם של הכונן השתנה) כונן C הפך להיות כונן F והוא היה מפורמט. הכונן DVD שלי הפך להיות כונן D עכשיו... רציתי לשאול מה עלי לעשות בשביל להחזיר את השמות להיות במצב ה…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by mazoneli,

יש לי בעייה שהתחילה ב WMP ועכשיו עברה ל outlook express שאני פותח אותם הם פעילים ועובדים אבל לא נראים על המסך. רק בtaskbar שאני מקליק עליהם יש אנימציית חלון שעף לצד ימין של המסך ו.......................... כלום. אם אני עובר פרופיל הבעייה נפתרת, אבל נשבר לי להחליף כל חודשיים פרופיל משתמש. בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. כאשר אני לוחץ על תיקיות מסוימות הנמצאות על הדסקטופ,הן אינן נפתחות אלא מופיעות למטה על הtaskbar. כאשר אני לוחץ על האייקון של התיקייה בtaskbar היא עפה ונעלמת בצד ימין של המסך (האייקון שלה עדיין מופיע על הtaskbar). יוצא שאינני יכול לפתוח את התיקייה\יות והאייקונים של התיקיות על הtaskbar אינן עוברות למצב של not responding ,אלא בכל לחיצה חוזרת עליהן הן מתעופפות. מישהו יכול לעזור לי דחוף???

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by franco,

: : : :שלום לכולם , אנחנו יודעים כשעוזבים את המחשב דלוק , אחרי רבע שעה או יותר שומר המסך מתחיל לעבוד ואז על המסך מופיעה תצוגה מסויימת או תמונה ......, והבעייה אצלי שהתצוגה הזאת לא מופיעה והמסך נראה בצבע שחור למרות שהגדרתי את שומר המסך במאפיינים של התצוגה , והשאלה שלי האם זה דבר טבעי או שצריך להגדיר עוד משהו, ותודה ........... : :

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. היי... יש לי בעייה דחופה במחשב: היה לי ויסטה, אבל בגלל שלא יכולתי להשתמש בתכונת ה-VIVO בכרטיס המסך שלי ועוד קצת בעיות החלטתי להתקין גם XP על הדיסק השני שלי (שיהיה לי בחירה של XP או VISTA בהפעלה של המחשב). אבל, אחרי שהתקנתי את XP הוא ישר מעלה את XP ללא בחירה ואני לא יודע איך להגדיר לו לטעון את הויסטה! תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. אני בא להדליק תמחשב שלי עכשיו (אני רושם מהמחשב של אחותי) .. הוא מתחיל לעלות ואז אחרי שהוא עובר תסמל של הBIOS הוא ניתקע כזה מסך שחור ובצד יש כזה דבר מהבהב .. שאלתי איזה מישהו שאבא שלי מכיר אמר לי שזה כנראה בעייה בווינדוס ולנסות להיכנס לSAFE MOD ולעשות שחזור מערכת אבל אי אפשר אני לוחץ F8 שהמחשב מתחיל לעלות ואז הוא מתחיל כזה לצפצף כמו משוגע :s07: מה לעשות?? (עריכה גם הBIUS לא עולה תודה מראש לעוזרים עריכה:[b] לוח אם מת כנראה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Gil28,

הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  18. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by asmy999,

התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Started by asichen,

היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by mzini,

ניסיתי כל דבר אפשרי אך אני לא מצליח להפתר מהבעיה המציקה, כל תוכנה המשתמשת בעברית אינה מראה עיברית אצלי במחשב אלא ג'בריש, אני מודע לכך שיש בפורום המון הודעות בנושא אך כלום לא עזר וכשנכנסתי ל Shortcut to Regional and Language Options ובדקתי אם הכל שם בסומן על עברית אכן הכל היה מסומן אך נתקלתי רק בבעייה אחת שם, כשניסיתי לסמן את default user account settings בלשונית advanced נתקלתי בהודעה המופיעה בקבץ המצורף ואין לי מושג מה לעשות עם זה ??? ??? ??? תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by DJ_Yaniv,

שלום, התקנתי היום וינדוס לחבר שלי על הדיסק קשיח שלו (וינודס XP) ולאחר שהתקנתי חיברתי בחזרה את הדיסק קשיח שלי ועליו יש וינדוס VISTA והוא מזהה את הדיסק קשיח אבל לא נכנס לוינדוס, עכשיו אני על המחשב של אח שלי. מישהו אולי יודע איך לסדר את הבעייה הזאת, ניסיתי כבר כמעט הכל. חבר'ה תעזרו זה דחוף, תודה !

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. התקנתי את ויסטה מחדש בלי לפרמט, אחרי שתהליך ההתקנה נכשל כמה פעמים, מה שקורה עכשיו זה שמשום מה שמדליקים את המחשב יש חלון כזה שאומר לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות (שלושתם עם שם זהה, VISTA משהו) רק שבעצם רק אחד תקין, שאני מנסה להעלות את האחרים זה או לא עולה בכלל או מעלה תמיד שגיאה.. איך אפשר להפתר מזה? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by et_gershon,

עשיתי ריפייר לווינדוס עם בעייה ולאחר מכן הוא פותח את המסך של ההקתנה של הווינדוס על השלב "מתקין את ווינדוס" ותקוע על 39 דקות ולא מתקדם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.