עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimon956,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנה כול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגר הכול קופא לי עכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by nim901,

אז ככה פירמטתי לחבר של אחותי תמחשב ומשום מה הוא התנהג מוזר. היום אחותי אמרה לי שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט אז באתי ראיתי שיש הרבה תוכנות מוזרות אז כמובן ניסיתי דרך MSCONFIG להוריד אותם וה Ad-Watch התחיל להשתגע כאילו כל הזמן תוכנות ניסו לשנות תריגסטרי. בקיצור עכשיו כשנכנסים למחשב מופיע חלון שמבקש להכניס סיסמא ואז כיאלו משהו מכניס לבד סיסמא ואז המחשב עושה windows is starting up וזהו, הוא נשאר תקוע \: עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו אחרון לפני שאני מפרמט לו תמחשב, שוב ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. כשאני מפעיל פקס ב-XP אז יש פרוסס שעולה: fxssvc.exe כשאני מפסיק להשתמש בפקס הפרוסס לא יורד לי גם לאחר שאני מסיר אותו ממנהל ההתקנים! הוא יורד אך חוזר להופיע מייד. איך אני הורג אותו (בעת איתחול המחשב הוא גם עולה) הוא אמנם לא זולל זיכרון אך יש לי רק 256MB ואני חייב כל שבריר זיכרון פנוי.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. יש לי בעיה מאוד הרבה זמן והיא מעצבנת שאני פותח קצבים אז לפעמים יש לי את ההודעת שגיאה הזאת: ואני לא יודע למה זה קורה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  5. כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by Oranili,

תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  9. אשמח לעזרתכם

10. (שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אני מנסה להתקין ווינדוס, אני עושה Format דרך הביוס מגיע לווינדוס SETUP, ההתקנה ממשיכה בערך כ5 -6 דקות ואז קופץ מסך כחול שאומר BAD_POOL_CALLER ניסיתי לנתק את כל הUSB האפשריים אבל זה לא עזר עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי 2.4 mhz 512mb כרטיס מסך עם 256mb! ואני מתכוון להתקין את הhome premium! הוא יפעל טוב? אני לא מחפש מדהים ולא אכפת לי אם זה יהיה קצת איטי...אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה ממש גרוע או סביר! וסך הכל אם זה לא יפעל הכי טוב..אני עדיין יוכל לסגור את 3d נכון?? תודהה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום שלום הורדתי את חבילת AIK הקבצים אינם עוברים לתיקיה מעלה תמונה תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  14. איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  15. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Hollow,

יש לי בעיה! כל פעם שאני מנסה להחליף רקע למחשב או בכלל שאני נכנס ל לוח הבקרה---->תצוגה זה אומר RunDLL32 נתקל בבעייה ועליו להסגר איך אפשר לתקן את זה??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by es88,

הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by Idan110592,

שלום לכם. אחרי יותר מדי בעיות במערכת הפעלה הקודמת שהייתה לי במחשב הישן, החלטתי לנסות לשדרג לווינדוס 7. בגלל שהכונן דיסקים נדפק, ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי. הפעלתי את ההתקנה ובאחד השלבים (אחרי שזה התקין כבר, זה כתב Setting up your computer for first use) זה כותב לי "Invalid boot.ini file Booting from c:/windows/" כותב את זה לכמה שניות, ואז נעלם, ולפעמים מופיע פרוגרס באר שמסתיים וזה נשאר ככה, או מסך שחור לגמרי או מסך שחור עם מד התקדמות לבן, ולא עושה כלום. יש אפשרות להפעיל את הווינדוס הזה בכל מקרה? אם לא, יש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם? או להתקין בדרך אחרת (בלי דיסק)? המחשב שלי לא תומך ב- Boot דרך USB (וכנראה שהייתי צריך לדעת את זה לפני שהחלטתי להתקין דרך דיסק און קי...)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אהלן. השתמשתי במדריך ה מ ע ו ל ה שיש פה בפורום להכנת SP2 בתוך הXP ( כל כך מעולה וברור שאפילו אני הצלחתי... ;D ) ואני רוצה לשאול: 1. אם כבר העתקתי את את הדיסק המקורי ל הארדיסק ומשם צרבתי אותו שוב (לאחר העדכון) - למה הייתי צריך לבצע BOOTABLE ? עד כמה שידוע לי העתקת הדיסק בשלמותו מעתיקה גם את הBOOT . האם אני טועה ? 2. חילצתי את הBOOT בעזרת ISOBUSTER אבל ניסיתי לחפש אותו בעצמי בדיסק המקורי ולא מצאתי- איפה הוא ? 3. גודל העדכון כאשר מורידים אותו ממיקרוסופט הוא 258 מגה. לאחר העדכון הדיסק החדש לא גדל עד כדי כך. למה ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. היי. לא יודע איך אבל נוצרה לי תיקיית google drive בשולחן העבודה, והיא מסונכרת לתיקיית דרייב של קבוצת הלימודים שלי במכללה. כלומר אני נכנס לתיקייה ופשוט רואה את כל התיקיות והקבצים שיש לנו בגוגל-דרייב. 1.אם אני פשוט מוחק את התיקייה - זה מוחק לכולם? 2.אני חושש מחדירה לפרטיות - אם בטעות אני שומר קובץ בתיקייה הזאת, האם זה שקול ל"העלאת קובץ לגוגל דרייב" ? אני לא רוצה זליגה פתאומית ולא רצויה של מידע ממני החוצה. איך נפטרים מהחר* הזה בקיצור? אני מבחינתי שאני אוכל לגשת לתיקיית דרייב רק מהקישור של האינטרנט, דרך הדפדפן.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by ilya83,

אני לא מצא דיסקט בטחון... מי יכול לשלוח אליי קובצים של דסיקט בטחון.... כדי חלונות חדש בשביל דיסקט בטחון... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.